konn223 Reputație: 409 Postat Ieri la 20:18 Postat Ieri la 20:18 2 hours ago, reptilozaurusrex said: Asa cred si eu. Teatru pentru prosti. ma indoiesc, daca te uiti la unele docmentare despre istorie ai sa vezi ca multe din decizii si situatii au fost o harababura si s-au facult la plesneala, de exemplu criza rachetelor din cuba, erau si unii si altii ca niste curci bete. Noi oamenii de jos avem impresia ca aia de sus sunt destepti si fac planuri si au control si tot asa, bn la noi e si vb multa propaganda comunista cand pt orice era "asa s-a vurut", pt ca era mai confortabil sa crezi ca exista un control si ca nu se vrea decat sa crezi ca statul e incompetent si atat poate. 2
Membru Premium v92610 Reputație: 3247 Postat Ieri la 22:41 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Postat Ieri la 22:41 E cel puțin amuzant cum plâng unii super democrati pe aici - că s-au anulat alegerile si nu au ajuns sa si-l voteze pe mesia dar in acelasi timp acelasi mesia a spus că va desființa toate partidele politice 😂😂 A DRACU DEMOCRATIE BA - ca "nu mai e domne libertate de exprimare", dar visează la rusia lui putin, unde oricine îndrăznește să deschidă gura contra tatucului si regimului de la kremlin, se impusca în ceafă si apoi sar pe geam de la etaje din 2 cifre, fara să vorbim cum chiar mesia tiktok a promis ca desființează el "reteaua soros", ca stiu (ei ... nu se stie care ei, el si cu mai cine, probabil legionarii pretenasi ai lui potra & co) cine sunt. Ce plm o mai fi și aia reteaua soros numai sarlatanu si suporterii lui stiu. Dar vorba lui Goebbels - "noi decidem cine e evreu si cine nu". Pai nu? Ca sa o citez pe marea jurnalista a pulii - hai marș! 1 1 "May you live in interesting times." 🗿 https://youtu.be/d6caXS8394A 🗿
Pottrivitul Reputație: 235 Postat 15 ore în urmă Oras:- Oras:- Postat 15 ore în urmă Acum 15 ore, KaraBenNemsi a spus: Disperarea e la băieții ăștia care vor să-l blocheze ! Să anulezi alegerile prin lovitură de stat și să-l ridici din trafic cum nu-i ridică nici pe infractorii periculoși, violenți…asta da disperare ! Și asta cu suportul pe față al bolșevicilor de la Bruxelles ! Le e frică de Călin pt că dacă ajunge în funcție se vor vedea unde s-au dus toții banii ăștia împrumutați mai ales de la pandemie încoace de Ludovic Orban, Cîțu, Ciucă și Ciolacu și și mai important se va închide un culoar important pt aprovizionarea războiului din Ucraina. Și poate vedem și noi cu ocazia asta cu ce am ajutat noi Ucraina ! Dacă și în Polonia revin patrioții practic bolșevicii din UE nu mai au pe unde trimite arme în Ucraina. Actualul președinte a și avertizat UE k polonezii nu vor accepta anularea alegerilor și și vor apăra în stradă votul. Oare ce știe Duda ăsta al Poloniei ? În rest Potrivitule tu ești un băiat simpatic, pitoresc cu expresiile tale țigănești deși eu tare eu nu te cred gipsan 😁, nu că aș avea ceva cu țiganii, chiar am prieteni buni de etnie. Da’ ce dreaq țigan să fii tu când ai scris ceva cu arij sau morujarij…plm, asta era una din primele reclame pă care le-am văzut la TV când eram copil, în anii ‘90, n-are nicio treabă cu limba țigănească 😁😂 Da’ fii sincer : aia cu dama bule ! ( dă-mi cur !) e cu dedicație pt vericu’ tău ? 😁 p.s. : votez cu CG pt că sub nicio formă nu vreau vreo mizerie din asta pesedisto penelistă useristă ! Zi că nu sunt o colecție de lepădături : ciucă, ciolacu, antonescu, nulișor sau bolojan. Și mi s-a luat cu ideologia asta neomarxistă care te cenzurează și te bagă la pușcărie chiar pt declarații sau convingeri care nu sunt politically correctness. Da, vreau să văd tricolorul la putere ! Care e problema ? Salut frate. Infractorii periculoși sunt luați ca din oală " în orice stat civilizat de pe planeta asta . În acea dimineață, s -au găsit la Potra ( tovarășul lui din umbră) tot felul de arme de asalt și procurorii aveau indicii că Potra și CG pun la cale un atac armat iminent asupra instituțiilor statului. Nu aveau cum să mai aștepte cu citație , bla , bla , trebuia săltat imediat . Da chiar și așa, s-au purtat cu el deosebit de frumos. Ce dovezi mai clare de atât trebuie să vă aducă să încetați frate cu " lovitură de stat " . " Că nu sunt dovezi pentru anularea turului doi " Spre deosebire de mutul CG , care vorbește doar cu poporul din mintea lui , CCR. vrem , nu vrem , este cea mai înaltă instanță a unui stat suveran și dacă ei au considerat după analizarea probelor aduse de servicii , că ăsta e un pericol.... aia e . La cât de pătimași sunt unii, ăsta, CG dacă împușcă un om live , tot i-ar găsi o scuză . Ok ok . nu erau probe suficiente atunci. Dar astea prezente nu se pun ? Îți plac oamenii cu care se înconjoară mesia ? Ce naibii. Te știu băiat valabil, cum să susți un astfel de personaj dubios ? " Că într-un stat democratic alegerile sunt libere " Da ție ți se pare că ăsta are sufle democrația? Mă mir că nu te pune pe gânduri tot ce-a scos pe gură . Măcar ultima fază oribilă a unui nazist scârbos să-ți dea de gândit. Când a ieșit de la audieri de la parchetul general , a făcut cât se poate de clar salutul Hei Hitler , de două ori . Da știu, din greșeală, "da și alți mai fac ..... " hm . Sunt experți internaționali care au spus ( nu eu sau tu ) că gestul lui cu salutul a fost unul nazist. Am înțeles, e treaba cu principalele.... da nu-i cazul , crede-mă. Nu toți țigani vorbesc țigănește. 😝 1 1
Membru Premium v92610 Reputație: 3247 Postat 12 ore în urmă Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Postat 12 ore în urmă Gibonul portocaliu si fatalaul machiat : "nu esti recunoscator, nu ne-ai multumit! 😡😡😡" https://www.facebook.com/inukraine.official/videos/650005077474579 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡 1 "May you live in interesting times." 🗿 https://youtu.be/d6caXS8394A 🗿
Pottrivitul Reputație: 235 Postat 10 ore în urmă Oras:- Oras:- Postat 10 ore în urmă @KaraBenNemsi . Dacă nu era anulat turul doi , piticul legionar ar fi ajuns președinte și niciodată nu am fi aflat că un infractor dovedit a stat în spatele campaniei lui . Unii dintre noi zicem " sărut mâna CCR , pentru că ne-o păzit de ce era mai rău. Și dacă părerea ta e că e mai bine un personaj periculos președinte decât cu actuali politicieni, aia e . Nici eu nu i iubesc pe ăștia, da nici nu sunt de-acord cu venirea bolnavului la putere. Nu , nu. " Cu poporul înainte în credință și-n simțire " " Libertatea, Libertatea!! "
james01 Reputație: 0 Postat 7 ore în urmă Oras:Berlin, Germany Oras:Berlin, Germany Postat 7 ore în urmă On 3/1/2025 at 2:35 PM, natoporus said: In ce sens, ca cearta a fost un teatru jucat? Hei! 😊 Dacă întrebați în ce sens cearta a fost o piesă în scenă, ar putea însemna că argumentul nu a fost autentic, ci mai degrabă jucat, ca o reprezentație. Poate că oamenii implicați pretindeau că luptă pentru atenție, pentru a testa reacția cuiva sau pentru un alt motiv ascuns. Mai degrabă ca o scenă dintr-un film decât un dezacord real.
TreiParale Reputație: 185 Postat 7 ore în urmă Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat 7 ore în urmă On 3/2/2025 at 2:37 PM, Pottrivitul said: Jegoasa aia de Alexandrescu de la realitatea 100% , a zis că Zelenski a fost un "golan obraznic" în biroul oval . Țața aia împreună cu GG , dă lumină poporului român. Așa ceva ? Da , în halul ăsta am ajuns. PS -" Dacă trebuie să intrăm în război din cauza " Ucrainei că nu e lăsată în pace de Putin , eu unul. Mă bag . Că știu sigur că vom urma noi , Moldova, Polonia, Bulgaria.... în malaxorul " sovietic. Japita de Alexandreasca (care btw este o sorosista dovedita www.curentul.info/dezvaluiri/anca-alexandrescu-a-absolvit-o-facultate-particulara-infiintata-cu-sprijinul-fundatiei-soros ) e disperata, toti prostalii fac propaganda bunelului putin de dimineata pana seara, asta cu CG presedintele ales e de la balamuc . Trebuie sa fii complet retardat CG presedintele ales, haha. Stii vorba aia? nici trollii nu mai sunt ce au fost 🤣 🤣 , kharasho tovarasi. Si colac peste pupaza jagardeaua de CG este un sororist dovedit recorder.ro/viata-de-ong-ist-a-lui-calin-georgescu-fonduri-de-la-usaid-si-parteneriate-cu-fundatia-soros , este ireal in ce lume traiesc habaucii kremlinezi. Oare ce boala si-au ales? 🥺
eturit Reputație: 3406 Postat 4 ore în urmă Oras:București Oras:București Postat 4 ore în urmă 8 hours ago, v92610 said: Gibonul portocaliu si fatalaul machiat : "nu esti recunoscator, nu ne-ai multumit! ...și n-a avut costum. Dacă venea cu șapcă MAGA sau tricou/poză cu Putin... eeeeee, altă treabă! 1
Membru Premium v92610 Reputație: 3247 Postat 1 oră în urmă Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Postat 1 oră în urmă 2 hours ago, eturit said: ...și n-a avut costum. Dacă venea cu șapcă MAGA sau tricou/poză cu Putin... eeeeee, altă treabă! Mai ales sapca, ca doar nu degeaba era si bancul cu ursul si iepurasul fara sapca. "May you live in interesting times." 🗿 https://youtu.be/d6caXS8394A 🗿
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum