Sari la conținut

Multumesc tuturor!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Spre surprinderea mea, din clipa in care am spus ca nu ma simt bine, ca ma "doare" ficatul, am primit o gramada de telefoane, PM-uri si sms-uri de sustinere, incurajare, sfaturi .... de la o gramada de oameni...straini sau nu, depinde. :)

Va spun sincer ca nu ma asteptam la asta, a fost o mare surpriza pentru mine. :blushing2  M-au contactat si mi-au vorbit extraordinar, in scris sau telefonic, oameni carora credeam ca nu le pasa de mine in niciun fel. Eh, uite ca m-am inselat....iar  :blushing2  Nu-i bai, m-am obisnuit cu asta :P.

Pentru ca am promis ca voi tine oamenii la curent am sa va spun ca nu am nimic grav. I'm still alive =)). Stau bine cu toate organele, si cu ficatul, mai putin cu vezica biliara care este plina de mal si nisip. Mi s-a recomandat medicamentul Ursofalk, regim alimentar (fara grasimi si prajeli, fara mac si Kfc), nu alcool :no2 - da ceaiuri ,...aaa, uitam ce e mai important: si o cura bazata pe "calciu maciucat" =))

Va multumesc din suflet tuturor pentru sustinere, incurajare si sfaturi! :bow 

Va iubesc pe toti, pe unii mai mult, pe unii mai putin, pe unii mai patimas, pe altii mai tandru, pe unii mai cu nabadai, pe altii doar de la distanta :P....insa va iubesc, asa ciudat, in felul meu  :blushing2

Si pentru "dusmani" :P..."nu mor caii cand vor cainii"

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nebunici, de ce mai fusesi bre la doctor, ca asta ti-am zis si eu.... :laugh2

Postat

Spre surprinderea mea, din clipa in care am spus ca nu ma simt bine, ca ma "doare" ficatul, am primit o gramada de telefoane, PM-uri si sms-uri de sustinere, incurajare, sfaturi .... de la o gramada de oameni...straini sau nu, depinde. :)

Va spun sincer ca nu ma asteptam la asta, a fost o mare surpriza pentru mine. :blushing2  M-au contactat si mi-au vorbit extraordinar, in scris sau telefonic, oameni carora credeam ca nu le pasa de mine in niciun fel. Eh, uite ca m-am inselat....iar  :blushing2  Nu-i bai, m-am obisnuit cu asta :P.

Pentru ca am promis ca voi tine oamenii la curent am sa va spun ca nu am nimic grav. I'm still alive =)). Stau bine cu toate organele, si cu ficatul, mai putin cu vezica biliara care este plina de mal si nisip. Mi s-a recomandat medicamentul Ursofalk, regim alimentar (fara grasimi si prajeli, fara mac si Kfc), nu alcool :no2 - da ceaiuri ,...aaa, uitam ce e mai important: si o cura bazata pe "calciu maciucat" =))

Va iubesc pe toti, pe unii mai mult, pe unii mai putin, pe unii mai patimas, pe altii mai tandru, pe unii mai cu nabadai, pe altii doar de la distanta :P....insa va iubesc, asa ciudat, in felul meu  :blushing2

Vezi Sorina daca te iubeste tot Bucurestiul , asta inseamna sa faci niste barbati fericiti si fericirea cateodata se intoarce inapoi

• Oras:b
Postat

ce bine ca ai mai deschis un thread, nu puteam sa stau linistit absolut deloc.

maine, daca poti, sa faci unul sa ne spui daca ai iesit afara moale sau tare...

• Like 7
  • Oras:caelum et infernus
  • Oras:caelum et infernus
Postat

ROFLMAO!

Postat

Ce nu intelege tanti sorina , e faptul ca ea reprezinta un simplu' bun de consum si parte din cei care o cumpara , pe urma vin aici si-i fac galerie , in speranta ca poate primesc si ei un bonus de 10 minute data viitoare sau un nivel de gfe mai mare , fata se umfla in pene si in principiu toata lumea e fericita, mai nasol e ca incepe sa se creada ca o vedeta cam aceiasi poveste si cu prostituatele de la tv , care apar seara de seara la diverse emisiuni.Doar ca atunci cand o sa cada cortina , ca deh , tineretea nu e vesnica , n-o sa ramana nici macar cu faima pe care chipurile a avut-o intr-un mediu virtual.O sa fie doar o pizda in care si-au bagat cateva sute de barbati pulile pe bani ce-i drept.

• Like 1
Postat

deh , tineretea nu e vesnica , n-o sa ramana nici macar cu faima pe care chipurile a avut-o intr-un mediu virtual.

care tinerete?

are 35-37 de ani.

tineretea i s-a terminat acum 10 ani...

tot ce are acum este iluzia apartentei la o comunitate, dar si aici, e doar o iluzie, daca nu ar fi 100 de ron sedinta n-ar mai avea nici macar asta.

• Oras:offshore
  • Oras:offshore
Postat

tot ce are acum este iluzia apartentei la o comunitate, dar si aici, e doar o iluzie, daca nu ar fi 100 de ron sedinta n-ar mai avea nici macar asta.

Iluzie sau nu, fata a facut un gest frumos, civilizat, si a multumit celor care au incurajat-o intr-o perioada mai dificila. Mie mi se pare o normalitate care devine din ce in ce mai rara intr-o tara de manelisti si cocalari.

Postat

Iluzie sau nu, fata a facut un gest frumos, civilizat, si a multumit celor care au incurajat-o intr-o perioada mai dificila. Mie mi se pare o normalitate care devine din ce in ce mai rara intr-o tara de manelisti si cocalari.

fleosc.

n-au incurajat-o pe forum, de ce le multumeste aici?

sa-i sune inapoi si sa le comunice personal, asa ar fi frumos, poate oamenii nu citesc aici si se perpelesc cu grija vezicii ei plina de nisip si mal...

sau poate vroia doar sa ne arate noua, astora cu ciunga in par, ce mult o iubeste lumea pe ea si ce importanta e ea pentru comunitate.

Postat

Spre surprinderea mea, din clipa in care am spus ca nu ma simt bine, ca ma "doare" ficatul, am primit o gramada de telefoane, PM-uri si sms-uri de sustinere, incurajare, sfaturi .... de la o gramada de oameni...straini sau nu, depinde. DE PE FORUM  :)

Mea culpa, nu am specificat. Ma refeream doar la cei de pe forum...tocmai d-aia am deschis topic pe forum  :slap2

Doar nu era sa deschid topic pe forum sa-i multumesc matusii mele, lui taica-miu...etc, evident ca multumeam unora care despre am convingerea ca vor citi sau ca au si citit deja... :no2

Sa dati voi zeci de telefoane, sms-uri si PM-uri, eu am preferat sa deschid un topic in care sa multumesc tuturor, este vreo problema?!?!

Pisi, am incalcat regulamentul?!?!  :blushing2

@futacios pentru deliciul tau, promit ca voi deschide un topic cu detalii legate de prima mea clisma, cand va fi sa fie ;)

• Like 1
Postat

Ai mare grija cu...calciul maciucat, poate din cauza lui ai avut probleme cu bila. De unde atata nisip si namol daca nu din materia produsa de masculii care nu tin la sanatatea lor si manca fast food, beau alcool, fumeaza...asa ca pe viitor calciul asta sa fie doar din pastile si masculii sa isi lase calciul natural in guma, ca sa e igienic...

Postat

futacios pentru deliciul tau, promit ca voi deschide un topic cu detalii legate de prima mea clisma, cand va fi sa fie ;)

omfg, vrei sa zici ca nu ti-ai facut NICIODATA clisma?

atunci nu ma mir ca ai  mâl in rinichi :D

sa pui si-un filmulet sau niste poze, "e" unii care se excita cand vad poze cu tine (sau parti din tine) ;)

Postat

Ai mare grija cu...calciul maciucat, poate din cauza lui ai avut probleme cu bila. De unde atata nisip si namol daca nu din materia produsa de masculii care nu tin la sanatatea lor si manca fast food, beau alcool, fumeaza...asa ca pe viitor calciul asta sa fie doar din pastile si masculii sa isi lase calciul natural in guma, ca sa e igienic...

Feliciano, dupa 30 de ani , toata lumea este predispusa la probleme generate de colecist. Unii chirurgi chiar recomanda scoaterea lui, chiar si daca nu apar probleme.  " Calciul " de care vorbesti tu si tutunul nu fac parte din factorii care produc nisip sau mal sau piatra.

• Oras:cred ca aici
  • Oras:cred ca aici
Postat

futacios_man, on 01 Apr 2014 - 15:39, said:

care tinerete?

are 35-37 de ani.

Ai mai futacios chiar asa :laugh2 Bai nene acum inteleg de ce atata fuga dupa maciuca,sorina tu esti o martira a forumului nu cred ca ai auzit dar atunci cand erai tu bolnava nici un futac de al nostru nu a putut sa futa cu gandul la tine, propun pentru tine un premiu Puli-tzer ,Nobel.Sincer ne aburesti mereu pe aici ba cu premii ba cu fantezii ba cu bolii puterea mintii etc praf in ochi si marketing ,ce este mai trist ca uni pun botul pacat de ei.

• Like 1
Postat

La postarea asta asta te referi? :D

:) ce-are sula cu prefectura?

postarea aia e un diagnostic medical si un indemn la auto-eutanasie, n-are a face cu nici o persoana.

mai sapa :D

Postat

omfg, vrei sa zici ca nu ti-ai facut NICIODATA clisma?

atunci nu ma mir ca ai  mâl in rinichi :D

sa pui si-un filmulet sau niste poze, "e" unii care se excita cand vad poze cu tine (sau parti din tine) ;)

Nu, nu am facut niciodata. Am mai spus ca este teren virgin acolo :P

futacios_man, on 01 Apr 2014 - 15:39, said:

care tinerete?

are 35-37 de ani.

Ai mai futacios chiar asa :laugh2 Bai nene acum inteleg de ce atata fuga dupa maciuca,sorina tu esti o martira a forumului nu cred ca ai auzit dar atunci cand erai tu bolnava nici un futac de al nostru nu a putut sa futa cu gandul la tine, propun pentru tine un premiu Puli-tzer ,Nobel.Sincer ne aburesti mereu pe aici ba cu premii ba cu fantezii ba cu bolii puterea mintii etc praf in ochi si marketing ,ce este mai trist ca uni pun botul pacat de ei.

Am 35 ani, implinesc pe 15 iunie. Nu am nicio problema de varsta mea din contra, sunt mandra de cum arat. Eh, nu-i meritul meu...doar material genetic bun...

Intelegi greisit, nu eu alerg dupa maciuca :no2 , maciuca alearga dupa mine :laugh2  (jur! :bow )....eu nu fac decat sa fiu receptiva :P...ce sa fac daca nu pot sa-i rezist? =))

• Oras:in inimile voastre
  • Oras:in inimile voastre
Postat

:) ce-are sula cu prefectura?

postarea aia e un diagnostic medical si un indemn la auto-eutanasie, n-are a face cu nici o persoana.

mai sapa :D

hai recunoaste ca ai aplaudat si tu grav....

Postat

Nu, nu am facut niciodata. Am mai spus ca este teren virgin acolo :P

Am 35 ani, implinesc pe 15 iunie. Nu am nicio problema de varsta mea din contra, sunt mandra de cum arat. Eh, nu-i meritul meu...doar material genetic bun...

Intelegi greisit, nu eu alerg dupa maciuca :no2 , maciuca alearga dupa mine :laugh2  (jur! :bow )....eu nu fac decat sa fiu receptiva :P...ce sa fac daca nu pot sa-i rezist? =))

multi inainte.

n-a zis nimeni ca nu arati bine pentru varsta ta (in poze) :)

cat despre maciuca care te alearga, prea te lasi prinsa usor, si au mai fost altele, ma jur, inaintea ta, care se credeau miezul din dodoasca si au plecat de aici blestemand si scuipandu-si in san...

istoria se repeta, ai sa vezi ;)

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...