picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Te iubeste? Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Mai 1, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Mai 1, 2014 xoxo, te iubim pisi cu ce parfum te dai azi, tot cu gherlan? Link spre comentariu
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Mai 1, 2014 Partajează Postat Mai 1, 2014 Radeti voi radeti dar o sa vedeti ce pustiu va fi forumul fara mine, iar 2-3zile....stiti cum se spune ca nu apreciezi ce ai, la adevarat valoare, decat in clipa in care il pierzi... Va iubesc baieti, si cu bune si cu rele...asa cum sunteti voi chiar mi-ati facut viata mai frumoasa ...cat de duri si rai ati dori sa "dati pe sticla"....eu vad diferenta intre oamenii care ma viziteaza acum, de pe forum, si cei care veneau de pe AT sau Libertatea...cum as putea sa nu va iubesc?!?! Serios acum: n-ai net la Constanta? ...Cat stai? Si noi te iubim! Garantez eu si pentru ceilalti . Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 1, 2014 Am net dar nu voi avea timp , ma duc in mini concediu, 3 zile....dupa care revin, cu forte proaspete Deci de pe 1-3mai nu lucrez, pe 4 ma "adun" si pe 5 incepe partea a doua a distractiei, cu constantenii, timp de doua saptamani, pana pe 18mai cand revin la voi, inapoi acasa Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Mai 1, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Mai 1, 2014 18 mai Spune 17. Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3988 Postat Mai 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 1, 2014 Sorinette, ai grija la constanteni: se spune despre ei ca bat si fut ca masina de cusut!)))) @ Constanteni: bafta simpaticilor! Sa aveti grija de Sorina ca e fata buna! Numai sa nu intrati in gura ei ca sunteti mancati:) 1 Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Mai 1, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Mai 1, 2014 @Sfantu: da, ma mananca, necesit un scarpinat rapid Radeti voi radeti dar o sa vedeti ce pustiu va fi forumul fara mine, iar 2-3zile....stiti cum se spune ca nu apreciezi ce ai, la adevarat valoare, decat in clipa in care il pierzi... Am net dar nu voi avea timp , ma duc in mini concediu, 3 zile....dupa care revin, cu forte proaspete Deci de pe 1-3mai nu lucrez, pe 4 ma "adun" si pe 5 incepe partea a doua a distractiei, cu constantenii, timp de doua saptamani, pana pe 18mai cand revin la voi, inapoi acasa In sfarsit,17-18 zile de respiro Vezi poate ne faci vreo aroganta si ramai la Constanta Spor la bani! 1 Link spre comentariu
Lipie Reputație: 36 Postat Mai 1, 2014 Oras:Aici Oras:Aici Partajează Postat Mai 1, 2014 Plm...observ pe thread-ul asta ceva gen: "Spuneti NU razboiului din Iraq!" ca la stirile de seara toti sa se uite la "Micheal Jackson a supt putza unui copil!" si toti uita de razboi... @euflo: telefonul meu citeste printre randuri Unde plm ai fost...mi-a fost dor de tine (bromance) 2 Link spre comentariu
filozoful banat Reputație: 203 Postat Mai 1, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Partajează Postat Mai 1, 2014 In sfarsit,17-18 zile de respiro Vezi poate ne faci vreo aroganta si ramai la Constanta Ti-as fi dat un punct pt speranta,dar nu incurajez visurile desarte Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Mai 1, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Mai 1, 2014 Ti-as fi dat un punct pt speranta,dar nu incurajez visurile desarte Si totusi se intampla : Sorina e pe mute de cateva ore.Sa speram ca nu are net pe telefon si nici in locatia de la Constanta Cadea-ti-ar netu`,Sorino,macar astea doua saptamani 1 Link spre comentariu
filozoful banat Reputație: 203 Postat Mai 1, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Partajează Postat Mai 1, 2014 O fi avand gura plina momentan,dar revine in forta ca un uragan si va matura ingeri,sfinti,filozofi si alte animalute in calea ei 1 Link spre comentariu
Angel Reputație: 244 Postat Mai 1, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Partajează Postat Mai 1, 2014 Enjoy the "silence"! Link spre comentariu
filozoful banat Reputație: 203 Postat Mai 1, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Partajează Postat Mai 1, 2014 Baaa,e plictiseala ;eu ai dau dreptate lu` Sorina cu un singur lucru,ca fara ea,forumu` e pustiu Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Mai 1, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Mai 1, 2014 Baaa,e plictiseala ;eu ai dau dreptate lu` Sorina cu un singur lucru,ca fara ea,forumu` e pustiu Ma bate gandul,ma bate,sa ma duc dupa ea si s-o aduc acasa Sorino,spune-mi ca nu ai net ca sa pot sa petrec si eu 1 Mai-ul asta in liniste Te-ai instalat? Link spre comentariu
Old George Reputație: 452 Postat Mai 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 1, 2014 Te-ai intalnit cu Sangre sa iei premiul si sa i-l duci lu' Gabriel? Link spre comentariu
filozoful banat Reputație: 203 Postat Mai 1, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Partajează Postat Mai 1, 2014 @Sfantu: da, ma mananca, necesit un scarpinat rapid Ma bate gandul,ma bate,sa ma duc dupa ea si s-o aduc acasa Te-ai molipsit cu vreo mancarime de la Sorina? Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Mai 1, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Mai 1, 2014 Te-ai intalnit cu Sangre sa iei premiul si sa i-l duci lu' Gabriel?Se intalnesc la Mamaia,Sangre,Skydiver si restul lumii asteptam recenzia. Te-ai molipsit cu vreo mancarime de la Sorina? Exclus,nu ma dau cu `dusmanii` Link spre comentariu
filozoful banat Reputație: 203 Postat Mai 1, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Partajează Postat Mai 1, 2014 K,credeam ca trebuie sa-ti caut recenzia pe topicu` lu` Sorina Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Mai 1, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Mai 1, 2014 K,credeam ca trebuie sa-ti caut recenzia pe topicu` lu` Sorina Fereasca Sfantu` :laugh2 Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Mai 1, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Mai 1, 2014 care Sfant ? Ca-s mai multi Gheorghe, Ion, Stefan, Mihail si Gavriil, Petru si Pavel, Constantin si Elena, Vasile, Dumitru etc Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Mai 1, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Mai 1, 2014 care Sfant ? Ca-s mai multi Gheorghe, Ion, Stefan, Mihail si Gavriil, Petru si Pavel, Constantin si Elena, Vasile, Dumitru etc Ala Atotputernicul Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Mai 1, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Mai 1, 2014 si care-i ala ? Are toate numele de mai sus integrate in propriul sau nume ? Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 1, 2014 Sorinette, ai grija la constanteni: se spune despre ei ca bat si fut ca masina de cusut! )))) @ Constanteni: bafta simpaticilor! Sa aveti grija de Sorina ca e fata buna! Numai sa nu intrati in gura ei ca sunteti mancati:) Speranta mea e sa intram cu totii in gura ei .... pe rand 2 Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Mai 1, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Mai 1, 2014 Speranta mea e sa intram cu totii in gura ei .... pe rand Doamne ajuta! Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3988 Postat Mai 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 1, 2014 care Sfant ? Ca-s mai multi Gheorghe, Ion, Stefan, Mihail si Gavriil, Petru si Pavel, Constantin si Elena, Vasile, Dumitru etc Gheorghe se scrie "Gyorgye":p Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum