Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2014 Postat Octombrie 1, 2014 te dovedesc cu o cafea moca..nu ti.am zis?
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 1, 2014 Numai ANA nu vrea sa ma dovedeasca moca...nu stie ce pierde hmm Pai poate ca asteapta sa o dovedesti tu pe ea!
gangstarr Reputație: 1629 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Postat Octombrie 1, 2014 Nu esti singurul! Nici eu nu am vizitat-o! ...same here!!
gangstarr Reputație: 1629 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Postat Octombrie 1, 2014 Draga Sorinu, daca nu as fi in meseria asta si as vrea sa am o aventura cu siguranta as fi curioasa Stiu ce vrei sa faci Da' nu prea poti Si cum vreau eu asa vor toti (Tu vrei sa ma arzi moca? Nu esti sanatos?) Da ma cand e moca parca totu'i mai frumos Versuri de la: http://www.versuri.ro/ Mi.am permis sa postez cateva versuri din melodia lui Criss Blaziny Criss Blaziny - PARIS
gangstarr Reputație: 1629 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Postat Octombrie 1, 2014 http://youtu.be/5XxsFt5u_X0
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 2, 2014 In ultima instanta se pare ca Ana este o nevizitata.
duminica Reputație: 45 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 3, 2014 @ANA!! Buna, Din cate am citit aici doresc sa ne vedem. Accepti si outcall? Si daca da, care este mercurialul?
Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2014 Postat Octombrie 3, 2014 buna outcall nu dar poti veni la mine
duminica Reputație: 45 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 3, 2014 ^^ In regula, te voi contacta in curand.
budala Reputație: 54 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Octombrie 7, 2014 Salutare!Cu scuzele de rigoare pentru lunga mea disparitie din acest peisaj (din motive independente de mine ) revin cu o recenzie.Am fost la d-ra din anunt zilele trecute, dupa o incercare esuata cu cateva zile inainte.Nu am sa insist pe povesti si am sa dau notele cu cateva explicatii: Locatie: 8,5 - locul este curat dar apartamentul este cam ponosit iar mobila e de pe vremea bunicilorGFE: 9,5 - domnisoara e volubila si se pricepe sa intretina o conversatie si chiar ai ce discuta cu eaAspect domnisoara: 9,5 - no commentOral: 9,5 - bine executat, cu atentie la zonele adiacente - nu dau 10 deoarece am avut parte si de mai bineNormal: - nu am incercatHalatul: 200 lei/h Concluzii: de revenit cu siguranta Toate bune! 5
sorinu Reputație: 3230 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Octombrie 7, 2014 Adica.. doar de oral ai avut parte? cred ca e cel mai scump oral 200 ron vai felicitari pt recenzie btw
ghostcurvar Reputație: 1875 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 7, 2014 Ba sincer merita 200 ron pentru un oral:))
obiectiv Reputație: 5314 Postat Octombrie 8, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Octombrie 8, 2014 Ba sincer merita 200 ron pentru un oral:))corect, omul se respecta.
alphonse Reputație: 105 Postat Octombrie 8, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 8, 2014 Salutare dragi coiosi!Am vizitat-o azi pe Ana.Locatie-Gara,vizavi de restaurantul rapid Vecina cu cealalta Ana Am numai impresii pozitive despre domnisoara,marele plus constand in atitudinea sa. Poti sa stai de vorba cu ea inainte si intre numere lejer,nu sta cu ochii pe ceas,foarte primitoare.Bine totu in limita bunului simt.Am fost amandoi la baie,inainte si dupa actul erotic )Baia ok,prosoape curate. Corp-9 Ai de ce apuca Oral-9Normal-9 Se implicaIgiena-10 Recomand cu placere. Nu ezitati ca am inteles ca nu mai are de gand sa stea prea mult in cta Cat e calda ) 8
ghostcurvar Reputație: 1875 Postat Octombrie 9, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 9, 2014 corect, omul se respecta.deci a se intelege fata este artista la oral si chiar merita .
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 9, 2014 Salutare dragi coiosi!Am vizitat-o azi pe Ana.Locatie-Gara,vizavi de restaurantul rapid Vecina cu cealalta Ana Am numai impresii pozitive despre domnisoara,marele plus constand in atitudinea sa. Poti sa stai de vorba cu ea inainte si intre numere lejer,nu sta cu ochii pe ceas,foarte primitoare.Bine totu in limita bunului simt.Am fost amandoi la baie,inainte si dupa actul erotic )Baia ok,prosoape curate. Corp-9 Ai de ce apuca Oral-9Normal-9 Se implicaIgiena-10 Recomand cu placere. Nu ezitati ca am inteles ca nu mai are de gand sa stea prea mult in cta Cat e calda ) De preferat era sa fie fierbinte.... dar merge si calda. P.S. Sper ca n-avem pe-aici nebuni care sa o prefere rece 1
ssylver Reputație: 5207 Postat Octombrie 9, 2014 Oras:RO Oras:RO Autor Postat Octombrie 9, 2014 Adica.. doar de oral ai avut parte? cred ca e cel mai scump oral 200 ron vai felicitari pt recenzie btwpt tine dear fii moca.... nu? pfff labar
talibanu Reputație: 9702 Postat Octombrie 10, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Octombrie 10, 2014 Iar te apuca?
sorinu Reputație: 3230 Postat Octombrie 10, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Octombrie 10, 2014 Normal ce e moca e frumos, toata lumea stie asta.
budala Reputație: 54 Postat Octombrie 11, 2014 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Octombrie 11, 2014 Adica.. doar de oral ai avut parte? cred ca e cel mai scump oral 200 ron vai felicitari pt recenzie btwPrietene, gusturile nu se discuta, zic eu. Daca eu am fost multumit asta e tot ce conteaza pentru mine.
dezmgc Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 11, 2014 Niste poze cu fata mai recente, gasim.
talibanu Reputație: 9702 Postat Octombrie 11, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Octombrie 11, 2014 Niste poze cu fata mai recente, gasim.gasesti din septembrie. Crezi ca s-a schimbat asa mult de atunci?
watson Reputație: 238 Postat Octombrie 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 13, 2014 buna. tot incerc de cateva zile sa dau de tine dar nu raspunzi....voi mai insista .
Vizitator ana!! Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2014 Postat Octombrie 16, 2014 nu voi fi disponibila pana luni. un weekend placut va doresc!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum