Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Hai Dodele cu numerele alea de telefon si preturile promise.

Maine pot sa va dau numarul lui Nicoras dar inca nu am auzit sa fie in tara. Plus ca nu iti imagina ca o suni si ii zici ca vrei sa dai si tu o buca si ea zice, aaa perfect vin acum. Povestea merge prin madalina lalu.cel putin ea e cea care m-a introdus pe mine. Trebuie sa te stie cineva din anturajul ei etc. Imagineaza-ti ca fetele astea sunt destul de inconstiente incat fac sex si fara prezervativ.... Deci sincer e mai usor sa le iei din club si din anturajul lor decat la telefon sa suni asa fara sa te stie

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Ro
  • Oras:Ro

Pai daca fac sex fara prezervativ mai bine ii lasam pe altii. Singura din scandal care mi se pare ca merita banii este Madalina Anda Vasiliu restul despre care s-au vorbit prin presa m-au lasat rece. Despre ea ce sti ? Dar daca trebuie sa fi prin cine stie ce anturaj sau sa iesi prin cluburi weekend de weekend cu masa bla bla degeaba vorbim, cred k ramanem cu fetele de pe forum.

Oricum felicitari pentru experiente.  :bow

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Maine pot sa va dau numarul lui Nicoras dar inca nu am auzit sa fie in tara. Plus ca nu iti imagina ca o suni si ii zici ca vrei sa dai si tu o buca si ea zice, aaa perfect vin acum. Povestea merge prin madalina lalu.cel putin ea e cea care m-a introdus pe mine. Trebuie sa te stie cineva din anturajul ei etc. Imagineaza-ti ca fetele astea sunt destul de inconstiente incat fac sex si fara prezervativ.... Deci sincer e mai usor sa le iei din club si din anturajul lor decat la telefon sa suni asa fara sa te sti

Salut Dodel, eu inca sunt interesat de numerele de telefon ale acestor fete. ti as fi recunoscator, daca ai putea sa ma ajuti! te salut

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...