Sari la conținut

Cum ați vrea să muriți?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Dacă vi s-ar oferi ocazia să vă alegeți momentul morții, locația și alte detalii aferente, cum v-ați dori să muriți?

Eu personal aș vrea să fiu singur (nu înconjurat de familie) pe vârful unui munte, cu un trabuc si o sticlă de whiskey lăngă mine, ascultând căteva din melodiile preferate apoi să adorm...și THE END. ;)

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

de'oi muri n'or pune'n groapa si la cap mi'or pune'o piatra, doua zile m'or canta, viata trecatoare, dp'aceie m'or uita

azorel tu sigur ai vrea peste ancutza!

:)

• Oras:N.Dame
Postat

In bratele iubitei...

Ia paranteza fie spus, observ ca forumul nostru derapeaza usor dar constant catre zone filosofice, prin acest nou topic atingandu-se pargul escatologic (nu va ganditi la prostii!).

Cred ca de aici pana la aparitia unui nou curent filosofic si pana la infiintarea unei miscari politice mai sunt putin pasi... :laugh2

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

ca Gica Petrescu.....:))

• Like 4
  • Minus 1
Postat

ca Gica Petrescu..... :))

Intr-o crasma din Obor, sa-ti scrii cand o fi momentul cu vin rosu testamentul... :laugh2  Pisichere! :)

• Like 2
  • Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
  • Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
Postat

azorel tu sigur ai vrea peste ancutza!

:)

te inseli, poate vreau peste altcineva, nu stiu de ce faci tu asemenea presupuneri hazardate

• Oras:-----------
  • Oras:-----------
Postat

de gelozie, pac-pshuuuuuuuaaaaaaaiiiiiiiiiii-arhgrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrvshuuuuuuuuuuuuuttttttttttttttt

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua.
  • Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa
  • Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua.
Postat

As vrea sa mor cu o pula in pizda...si in timpul orgasmului sa-mi dau duhul...sunt mega sincera...a-mi place pula ca la toate femeile..va pupez paaaaa

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

În cădere liberă, dintr-un avion. Să simt vântul în păr cum mă depărtează de pământ. Să pot striga în gura mare ce-am iubit și să nu audă nimeni. Să se sfârșească. Să mă troienească zăpezile, la umbra unui brad și când iubirea va pieri, să o pască renii și durerea să mi-o cânte 'clanaristul'. Să văd ochișorii ei strălucitori în două stele, în nooți reci, cu lună plină. Voi ști că îi este bine ei, râde, dansează... Și o adiere de vânt îmi va șterge lăcrămioara gândindu-mă la râsul ei, lăsând în urmă șinele de sănii ale bărbaților voinici. Să mor și să nu știe niciodată că în adâncul sufletului meu, pe ea am iubit-o și mă bucur pentru ea că e fericită și rujul gingaș de pe buze nu-i va muri niciodată.

Nu... :( nu așa aș vrea să mor.

• Like 3
Postat

As vrea sa mor cu o pula in pizda...si in timpul orgasmului sa-mi dau duhul...sunt mega sincera...a-mi place pula ca la toate femeile..va pupez paaaaa

Ai grija cu gemenii. Daca nu e prea târziu iti sugerez sa faci un mare avort si apoi sa faci niște meditatii de lb româna.
Postat

Ai grija cu gemenii. Daca nu e prea târziu iti sugerez sa faci un mare avort si apoi sa faci niște meditatii de lb româna.

care gemeni?eu nu sunt bortzoasa...eu folosesc durex xxxl ...neprotejat nu discut..hai ca te pupez
Postat

care gemeni?eu nu sunt bortzoasa...eu folosesc durex xxxl ...neprotejat nu discut..hai ca te pupez

xxxl? ce plm marime e asta?

Postat

M.am sucit, vreau să mor împușcat de sabie...:))

• Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...