g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 23, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 23, 2014 tu hary dute-n pulă nu te băga in seama cu mine stii că te cunosc personal aşai? Si eu te cunosc personal.... sa nu ma bag ?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 23, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 23, 2014 da! eu l-am simtit... eram infipta ... nici n-am stiut ca a fost cutremur Deci te-ai cutremurat si ai crezut ca e din vina lui....
Johanes vot Reputație: 32 Postat Noiembrie 23, 2014 Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă Oras:Romania Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă Oras:Romania Postat Noiembrie 23, 2014 Si eu te cunosc personal.... sa nu ma bag ? pe tine te las si te pup tot
sexwithme Reputație: 912 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:vghhg Oras:vghhg Postat Noiembrie 23, 2014 Deci te-ai cutremurat si ai crezut ca e din vina lui.... da! off, ce dezamagitaa sunt ))
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Noiembrie 23, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Noiembrie 23, 2014 tu hary dute-n pulă nu te băga in seama cu mine stii că te cunosc personal aşai? Bata-te norocu' da' chiar asa vedeta am ajuns? Ar trebui sa ma bucur?
Johanes vot Reputație: 32 Postat Noiembrie 23, 2014 Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă Oras:Romania Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă Oras:Romania Postat Noiembrie 23, 2014 Hary prefer sa te las în asteptare pînă luni,atunci vei primi răspunsul de la colegele mele
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Noiembrie 23, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Noiembrie 23, 2014 Hary prefer sa te las în asteptare pînă luni,atunci vei primi răspunsul de la colegele mele Spune-le colegelor sa ma caute, dar pe rand ca mai am si alte treburi.
Johanes vot Reputație: 32 Postat Noiembrie 23, 2014 Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă Oras:Romania Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă Oras:Romania Postat Noiembrie 23, 2014 Bun
jonny23 Reputație: -458 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Noiembrie 23, 2014 Da!
Johanes vot Reputație: 32 Postat Noiembrie 23, 2014 Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă Oras:Romania Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă Oras:Romania Postat Noiembrie 23, 2014 Bineee bineeee
Johanes vot Reputație: 32 Postat Noiembrie 23, 2014 Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă Oras:Romania Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă Oras:Romania Postat Noiembrie 23, 2014 Iar 2oo postari crede ca m-am saturat ma dor degetele
sorina4u Reputație: 80 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 23, 2014 Nu la asta mă refeream când am deschis topic de cutremur dar fie, treacă de la mine.
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Postat Noiembrie 23, 2014 Nu l-am simtit deoarece eram in metrou... pe la Unirii (intamplator, chiar nu aveam in gand sa vizitez o domnisoara de prin zona respectiva... ci abia asteptam sa ajung la o bauta cu cativa tovarasi)
picon Reputație: 1045 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 23, 2014 Nu am tinut niciodata nimic secret pe forum si tot ce tine legat de acesta si mine, dar ideea in sine, ca eu vorbesc ceva cu tine si tu zici la tot targul, ce zice despre tine?? fie ca e un lucru marunt, cum ar fi ca te luam la misto ca bei din pasarica Sorinei, fie ca ar fi fost ceva care chiar ar fi trebui sa stim doar noi 2?? Indiferent de ce ar fi fost, corect era sa nu bagi afrimatii de genul "ca zic lumii", DESI NU AM NIMIC DE ASCUNS. Dar ce stii tu de demnitate masculina? Esti doar o lepra. Stii ce, pe masrura ce argumentezi ceva incepe sa mi se faca si mai greata de tine, pentru ca nu ai oua in tine, tu doar prezinti ca o jigodie lucrurile cum nu par. Te invarti in jurul cozii, poate vede lumea ca un moviliu clismatic scrie pagini (de prostii) si e efectul ala de wow, "cat s-a deranjat asta sa scrie", "iti dai seama ce i-a zis-o lu' dolores?". Tu poti sa vorbesti oricat ai vrea, despre mine, despre tine, cert e ca esti constient ca in fata mea ai pierdut demult. NU prea ai ce zice. Poti sa te invarti ca un coi intr-o galeata. Doar esti inteligent peste masa proasta si stii sa legi cuvintele favorabil tie, dar concret nu zici nimic. Asa ca piconas de la oras, mars si paste pe imas, ca la mine nu prea tine cu labareli din astea simpatice. Esti slabist rau de tot. L.E.: Mai este pana ma prinzi tu pe mine in capcane din astea pe care doar tu ti le inchipui ca le-ai pus. Cacatule cu ochi, sincer iti zic, am pregatirea necesara sa iti trec orice test situational vrei tu. Pacat ca ai mintea prea ingusta ca sa imi poti da tu unul sa ma puna putin pe gandit. Asta chiar este ultima postare pe acest subiect.Ba pulete, PM-ul tau nu a continut niciun secret care ti-ar putea creea probleme. Nu am am avut initial de gand sa fac referire la el, dar vazand ca tot continui cu jigniri si invective la adersa mea, incepute din senin de tine la ceva timp dupa ce te-ai rebrenduit, ti-am atras doar atentia sa incetezi, ca sa nu ma obligi sa povestesc aici cam ce fel de om marunt esti. Ai zis ca nu-ti pasa, ca dai tu preent-scrin sau cam asa ceva. Am luat-o ca pe o acceptare. Ia fa o desconspirare. Am avut bunul simt sa nu te iau la mișto la locul public potrivit si ti-am zis privat cum se pisa Sorina in capul tau. Mare secret de stat. Ce am mai zis altceva interesant pentru public?? Ca esti lakici? Chiar incercam sa ma obișnuiesc cu ideea ca azi mi-ai inchis si tu pentru prima data, dar daca ma iei cu amenintari din astea marunte, ca zic lumii ce mi-ai zis. Pai iesi in pula mea de sugar si zi lumii. Ia zi. Te ajut sa faci print screen. Ce-ai dat-o cu bata in balta. Nu ti-a priit clisma aseara este? Te-ai stricat prea tare la burta de la fasole si varza fiarta. Esti slab rau picoane. Nu o zic cu rautate. Dar zdrentele astea (de pe tine sau de pe capul tau) te-au facut neom. Asta ca sa fie clar!In rest, acelasi badaran cu educatia facuta dupa blocuri, acelasi derbedeu.
xo xo Reputație: 123 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Noiembrie 23, 2014 sa-mi bag pula daca am simtit ceva..
thecat Reputație: 10279 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Noiembrie 23, 2014 sa-mi bag pula daca am simtit ceva.. Pai aia-i explicatia! La ce dimensiuni vehiculeaza gurile rele, a jucat rol de contragreutate si a echilibrat balansul... 3
tata dolores Reputație: 338 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:B Oras:B Postat Noiembrie 23, 2014 Asta chiar este ultima postare pe acest subiect.Ba pulete, PM-ul tau nu a continut niciun secret care ti-ar putea creea probleme. Nu am am avut initial de gand sa fac referire la el, dar vazand ca tot continui cu jigniri si invective la adersa mea, incepute din senin de tine la ceva timp dupa ce te-ai rebrenduit, ti-am atras doar atentia sa incetezi, ca sa nu ma obligi sa povestesc aici cam ce fel de om marunt esti. Ai zis ca nu-ti pasa, ca dai tu preent-scrin sau cam asa ceva. Am luat-o ca pe o acceptare. Ia fa o desconspirare. Am avut bunul simt sa nu te iau la mișto la locul public potrivit si ti-am zis privat cum se pisa Sorina in capul tau. Mare secret de stat. Ce am mai zis altceva interesant pentru public?? Ca esti lakici? Chiar incercam sa ma obișnuiesc cu ideea ca azi mi-ai inchis si tu pentru prima data, dar daca ma iei cu amenintari din astea marunte, ca zic lumii ce mi-ai zis. Pai iesi in pula mea de sugar si zi lumii. Ia zi. Te ajut sa faci print screen. Ce-ai dat-o cu bata in balta. Nu ti-a priit clisma aseara este? Te-ai stricat prea tare la burta de la fasole si varza fiarta. Esti slab rau picoane. Nu o zic cu rautate. Dar zdrentele astea (de pe tine sau de pe capul tau) te-au facut neom. Asta ca sa fie clar!In rest, acelasi badaran cu educatia facuta dupa blocuri, acelasi derbedeu.Hai că ești prost și o dai la întoarsă cum vrei tu. Să ne sugi pula la toți ăștia badarani. Te pisam in cur toti ăștia mărunți, că si așa ai nevoie de clisma. Du-te in pula mea și fa arogante in alta parte. Ma iau de tine oricând vreau eu, ca ești prea sigur pe tine ca le stii pe toate. De fiecare data cand te bagi tu cu pareri de preacurvar lingau pe topicurile fetitelor, sa stii ca noi astia saraci care avem ceva de reprosat obiectiv ca nu ne convine ne bagam... pula in educatia ta de "zeu" al curvelor coclite. Hai, mars și linge unde am scuipat eu pe pula.
xo xo Reputație: 123 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Noiembrie 23, 2014 cine e mama dolores?
NEI_U Reputație: 350 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418° Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418° Postat Noiembrie 23, 2014 imi pare rau ca nu eram calare pe o curva la cutremur, ma scutea de dat din cur 30 de sec timp in care eu fac normal 2 finalizari
xo xo Reputație: 123 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Noiembrie 23, 2014 esti cel mai prost troll, n-ai niciun haz.
picon Reputație: 1045 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 23, 2014 Hai că ești prost și o dai la întoarsă cum vrei tu. Să ne sugi pula la toți ăștia badarani. Te pisam in cur toti ăștia mărunți, că si așa ai nevoie de clisma. Du-te in pula mea și fa arogante in alta parte. Ma iau de tine oricând vreau eu, ca ești prea sigur pe tine ca le stii pe toate. De fiecare data cand te bagi tu cu pareri de preacurvar lingau pe topicurile fetitelor, sa stii ca noi astia saraci care avem ceva de reprosat obiectiv ca nu ne convine ne bagam... pula in educatia ta de "zeu" al curvelor coclite. Hai, mars și linge unde am scuipat eu pe pula.
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 23, 2014 Plm,si eu care credeam ca se va cutremura forumul P.S Ma plictisiti,ma duc la Picpoaca pe topic
marionicolas Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Noiembrie 23, 2014 hai cu inca un cutremur orice cutremur are replica
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2014 Postat Noiembrie 24, 2014 La mine nu s-a miscat vinu' in pahar 2
Johanes vot Reputație: 32 Postat Noiembrie 24, 2014 Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă Oras:Romania Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă Oras:Romania Postat Noiembrie 24, 2014 Ce se aude de cutremur vine o ba?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum