Vizitator 2Live Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2022 Postat Ianuarie 7, 2022 La 17.12.2021 la 12:16, roxana tha dulce si sexi a spus: Buna ziua tuturor... Am o veste buna pentru voi...Am revenit pentru o scurta perioada de timp in oraș. Numărul de telefon la care pot fii contactată este 0791255525. Tariful este : 150 de lei finalizarea /300 de lei ora. Serviciile sunt de oral și normal(oralul in funcție de igiena,contactul sexual doar protejat) Extra : anal 100 de lei finalizare orală 50 de lei Locația (aceiași ). Disponibila doar o săptămâna. Buna.Ai cumva și FK in oferta?Prea dulci buzele alea?De cate ori am fost la tine nu aveai,acum sa aflu că l-ai scos...
Darkkkk Reputație: 200 Postat Ianuarie 7, 2022 Oras:World Oras:World Postat Ianuarie 7, 2022 Dupa 2 Programari in zile diferite facute Pilaf (am ajuns in zona locatiei si surpriza nu a mai raspuns deloc la telefon). A 3 a programare a fost facuta in lipsa de alceva . Toate programarile au fost facute telefonic. Locatia era pe Baba Novac Oralul a fost facut cam in graba iar la normal nimic iesit din comun. Oral:6.5 Normal :7 Aspect:6.5 GFe:7 Tariful a fost 300 lei/h 2 1 1
Membru Premium jerry84 Reputație: 1980 Postat Ianuarie 7, 2022 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Postat Ianuarie 7, 2022 Acum 2 ore, Darkkkk a spus: Dupa 2 Programari in zile diferite facute Pilaf (am ajuns in zona locatiei si surpriza nu a mai raspuns deloc la telefon). A 3 a programare a fost facuta in lipsa de alceva . Toate programarile au fost facute telefonic. Locatia era pe Baba Novac Oralul a fost facut cam in graba iar la normal nimic iesit din comun. Oral:6.5 Normal :7 Aspect:6.5 GFe:7 Tariful a fost 300 lei/h Cred că ai confundat fata ...de data asta ...te contrazic ...fata este super primitoare pro client , oralul nu îl face in grabă ...! Dar dacă tu ai fost un bădăran așa s a comportat și ea ! 2
playmaker Reputație: 1302 Postat Ianuarie 7, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 7, 2022 L o L 1
TribalChief Reputație: 16 Postat Ianuarie 8, 2022 Oras:pula Oras:pula Postat Ianuarie 8, 2022 Acum 7 ore, Darkkkk a spus: Dupa 2 Programari in zile diferite facute Pilaf (am ajuns in zona locatiei si surpriza nu a mai raspuns deloc la telefon). A 3 a programare a fost facuta in lipsa de alceva . Toate programarile au fost facute telefonic. Locatia era pe Baba Novac Oralul a fost facut cam in graba iar la normal nimic iesit din comun. Oral:6.5 Normal :7 Aspect:6.5 GFe:7 Tariful a fost 300 lei/h Roxana e super fata asa ca nu mai manca cacatel😁😁..Roxy poate ne mai vedem pana ..pupici 3
mihailct Reputație: -14 Postat Ianuarie 12, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 12, 2022 Mai este în ct ?
banana_lunga Reputație: -229 Postat Ianuarie 12, 2022 Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Postat Ianuarie 12, 2022 46 minutes ago, mihailct said: Mai este în ct ? Amu te-ai trezit ?! :)))) 1
dragoionu Reputație: 177 Postat Mai 17, 2022 Oras:HomePage Oras:HomePage Postat Mai 17, 2022 Oare cand mai revine pe la noi? Tare bine si frumos face oralul ala!
mircica jr Reputație: 5 Postat Iulie 1, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 1, 2022 Cand revii Roxana?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum