Sari la conținut

Locuri "traseiste"

Postări Recomandate

• Oras:București, România
  • Oras:București, România
Postat
Chiar acum, dyerseve a spus:

Era Arthur pe acolo..acu ..mna..dacă la împușcat.. 😂 

Poate mai are rude pe acolo..cine stie

😂😂bună asta, nu, întrebam din cauza faptului că am traseu săptămânal pe acolo și să fiu sigur dacă am ce prinde sau nu..

Postat
Acum 14 minute, Knowing a spus:

Pe traseul Bucov - Blejoi - Vălenii de Munte - Cheia - Brașov, găsim ceva interesant în vara asta?

La bucov orice animal vrei... La blejoi caprioare si ciorici... La valeni de munte incep sa apara porci mistreri... Cheia Brașov ursoaice

Postat
Acum 6 ore, aanne5911 a spus:

Disponibilă astăzi  la judeţean ,începând cu ora 10:30 . 🤗🤗

pana la cât?!

• Oras:ploiesti
Postat
Acum 5 ore, dyerseve a spus:

..

Stiu ce a patit Catelul cu Anne Tacrom, dar tu ce experiente ai cu ea de ii dai dislike la postari? Alte zeci de persoane care au postat aici, printre care ma enumar, au avut parte de experiente cel putin placute.

• Haha 1
Postat
La 09.05.2021 la 12:31, aanne5911 a spus:

Chiar nu eram curioasă de părerea ta!! 

Ar trebui sa tii cont de parerea lui si sa indrepti ce ai gresit fata de el, e un membru credibil al forumului si multa lume e influentata de recenziile lui.

• Like 1
  • Mersi 1
Vizitator dyerseve
Reputație: 0
Postat
Acum 20 minute, chev007 a spus:

Stiu ce a patit Catelul cu Anne Tacrom, dar tu ce experiente ai cu ea de ii dai dislike la postari? Alte zeci de persoane care au postat aici, printre care ma enumar, au avut parte de experiente cel putin placute.

Sunt solidar..cu el ..e ceva rău în asta?

Plus..ca dislike înseamnă că nu îmi place..deci nu îmi place...e ceva rău în a nu îmi place de cineva. Când a avut apartament și topic..a avut un mod urat de a relationa cu noi..pe care îl menține în continuare. 😌😌 

• Oras:Ploiesti
Postat
Acum 35 minute, chev007 a spus:

Suntem uniți ca sindicalistii de la Metrorex, ce-i drept nu avem aceleasi rezultate, da' suntem perseverenti. :)

• Like 4
  • Haha 1
Postat
1 oră în urmă, chev007 a spus:

Ar trebui sa tii cont de parerea lui si sa indrepti ce ai gresit fata de el, e un membru credibil al forumului si multa lume e influentata de recenziile lui.

Sa îndrept???  Fratilor nu va ia nimeni de bărbați acasă sa cad la picioarele voastre ,cine vrea sa ma viziteze e bine venit cine nu e liber să apeleze la alte femei ca sunt destule  ... În discuțiile anterioare cu "catelu" am tot insistat sa îmi spuna ce la deranjat la mine , nu a fost în stare să facă o recenzie cap coadă să își exprime nemulțumirea chiar si înspre dezavantajul meu . În schimb a știut să jigneasca ... Asa ca nu mai dramtizati atât că nu a plecat de la mine mort ,ok nu i-au placut serviciile asta nu-i da dpreptu sa se exprime asa . Au mai fost persoane poate nemulțumite de serviciile mele dar nu au dramatizat atât  .. 

CINE VREA E BINE VENIT CINE NU.....

• Trist 1
  • Minus 2
Postat
1 oră în urmă, catelul.dinamo a spus:

Suntem uniți ca sindicalistii de la Metrorex, ce-i drept nu avem aceleasi rezultate, da' suntem perseverenti. :)

Cat pentru tine .. Cățelul p**i mele mi-ai cam pus răbdarea la încercare.  Asa ca o sa te cam iau în p**a fustratule . Cat de mult încerci sami faci off topic sa sti ca tot am coadă de mașini care ma asteapta în fiecare seară.  Latri degeaba !!!

• Minus 2
Vizitator dyerseve
Postat
Acum 24 minute, aanne5911 a spus:

Cat pentru tine .. Cățelul p**i mele mi-ai cam pus răbdarea la încercare.  Asa ca o sa te cam iau în p**a fustratule . Cat de mult încerci sami faci off topic sa sti ca tot am coadă de mașini care ma asteapta în fiecare seară.  Latri degeaba !!!

Nu îți face nimeni off topic ca nu este topicul tău acesta..nu confunda te rugam frumos. Cat despre limbaj..nu sa schimbat nimic la tine.

Chiar te rog sa ramai la strada ..cu coada de mașini după tine..eu unul îți mulțumesc că stai acolo..la strada..

Postat
Acum 4 minute, dyerseve a spus:

Nu îți face nimeni off topic ca nu este topicul tău acesta..nu confunda te rugam frumos. Cat despre limbaj..nu sa schimbat nimic la tine.

Chiar te rog sa ramai la strada ..cu coada de mașini după tine..eu unul îți mulțumesc că stai acolo..la strada..

Scuze dar nu am cum sa iti dau like, tehnic vorbind, doar asa 👍

Postat
Acum 6 minute, dyerseve a spus:

Îi duci tu niste roșii? Că "brânză" se pare ca are. :)

• Like 4
  • Haha 2
Postat
Chiar acum, dyerseve a spus:

M-am referit la si la topicul vechi (ala era al meu ) de pe vremea când eram in casă.Am fost destul de amabilă crede-mă !!! Cum el poate jigni si eu pot . Cum am mai spus nu va place nu veniti . 

• Minus 2
Vizitator dyerseve
Postat
Chiar acum, aanne5911 a spus:

M-am referit la si la topicul vechi (ala era al meu ) de pe vremea când eram in casă.Am fost destul de amabilă crede-mă !!! Cum el poate jigni si eu pot . Cum am mai spus nu va place nu veniti . 

Clar..ca dacă nu ne place ..nu venim.

Același lucru ar trebui sa faceți și voi fetelor nu va place de cineva îl dați frumos pe ușa afara..bine acum la tine nu mai este cazul fiind la strada.. dar..este ceva perfect normal..nu îți place de fata lui îl dai afara ..dar nu îl primești ii iei banii..și după faci servicii de cacat sa îl faci sa plece .

Asa este corect pt toată lumea..nu îmi place de tine nu vin..dacă nu îți place de mine..ma refuzi..nu îmi iei banii și după ma faci sa plec cu servicii proaste..

Acum 4 minute, catelul.dinamo a spus:

E coada prea mare nu cred ca am eu răbdare.. sa stau la coada aia..😂 plus ca la mine în mașină nu urca nici o alta persoana de sex feminin în afara de nevasta 😂😂 deci..imposibil pt mine

Postat
Acum 5 minute, catelul.dinamo a spus:

Toate avem indiferent ca e în casa sau afara 😅 ce nu realizezi este ca te duci si le bagi botu' 😅

• Minus 1
Postat
Acum 2 minute, aanne5911 a spus:

Toate avem indiferent ca e în casa sau afara 😅 ce nu realizezi este ca te duci si le bagi botu' 😅

Cred ca te doare capul.

• Like 3
Postat
Acum 2 minute, dyerseve a spus:

Clar..ca dacă nu ne place ..nu venim.

Același lucru ar trebui sa faceți și voi fetelor nu va place de cineva îl dați frumos pe ușa afara..bine acum la tine nu mai este cazul fiind la strada.. dar..este ceva perfect normal..nu îți place de fata lui îl dai afara ..dar nu îl primești ii iei banii..și după faci servicii de cacat sa îl faci sa plece .

Asa este corect pt toată lumea..nu îmi place de tine nu vin..dacă nu îți place de mine..ma refuzi..nu îmi iei banii și după ma faci sa plec cu servicii proaste..

E coada prea mare nu cred ca am eu răbdare.. sa stau la coada aia..😂 plus ca la mine în mașină nu urca nici o alta persoana de sex feminin în afara de nevasta 😂😂 deci..imposibil pt mine

Prietene nu am făcut nici o dată diferența si am incercat sa multumesc pe toată lumea.. Am incercat dar vad ca nu am putut . De ce nu a lasat recenzie cum se face să-și spună nemulțumirea sa-mi dea note proaste. Am spus nu ma deranjează ba din contra stiu si eu ce am de facut pe viitor pentru ca ar fi fost în avantajul meu . Nu sa jigneasca nu sa ma faca ca la usa cortului. Nu i-am băgat mâna în buzunar cu JAPCA . Atâta am putut atât i-am oferit . Ok își dă cu parerea alta data nu mai vine . Voi cei care țineți cont de părerea lui io luați ca atare dacă vrei sau cum vreți si gata . Nu trebuie să facă atata tam tam.

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator dyerseve
Postat
Acum 6 minute, aanne5911 a spus:

Era vorba de brânza..de pe pwla ..nu de brânza de la pizda ta 🤣🤣😂

Am înțeles oricum..îți mulțumesc că ai lămurit situația.. eu am înțeles ce era de înțeles..mult spor în continuare 

Postat
Acum 5 minute, aanne5911 a spus:

Prietene nu am făcut nici o dată diferența si am incercat sa multumesc pe toată lumea.. Am incercat dar vad ca nu am putut . De ce nu a lasat recenzie cum se face să-și spună nemulțumirea sa-mi dea note proaste. Am spus nu ma deranjează ba din contra stiu si eu ce am de facut pe viitor pentru ca ar fi fost în avantajul meu . Nu sa jigneasca nu sa ma faca ca la usa cortului. Nu i-am băgat mâna în buzunar cu JAPCA . Atâta am putut atât i-am oferit . Ok își dă cu parerea alta data nu mai vine . Voi cei care țineți cont de părerea lui io luați ca atare dacă vrei sau cum vreți si gata . Nu trebuie să facă atata tam tam.

Nu te simti importantă, de obicei aveam alte subiecte de discutie seara, mult mai interesante. 

Azi imi pierd timpul cu nimicuri ca tine din pacate.

• Like 3
Postat
Acum 1 minut, dyerseve a spus:

Era vorba de brânza..de pe pwla ..nu de brânza de la pizda ta 🤣🤣😂

Am înțeles oricum..îți mulțumesc că ai lămurit situația.. eu am înțeles ce era de înțeles..mult spor în continuare 

Si eu tot la asta m-am referit .  Nu Sunt singura femeie pe care a frecventato .Cu siguranta au fost multe .Ok cu mine a avut experienta proasta dar asta nu  schimba cu nimic nr clienți 

• Minus 1
Postat
Acum 11 minute, catelul.dinamo a spus:

Nu te simti importantă, de obicei aveam alte subiecte de discutie seara, mult mai interesante. 

Azi imi pierd timpul cu nimicuri ca tine din pacate.

Văd că pentru tine sunt din moment ce te tot ți de capu meu.

• Minus 1
Vizitator dyerseve
Postat
Acum 5 minute, aanne5911 a spus:

Văd că pentru tine sunt din moment ce te tot ți de capu meu.

Are sindromul Stockholm 🤣🤣 sa îndrăgostit de tine

Postat
Acum 6 minute, dyerseve a spus:

Are sindromul Stockholm 🤣🤣 sa îndrăgostit de tine

Lasă-l în colo de sindrom 😅 Ce sindrom , nici dacă iași fi făcut rau cu adevărat nu ar fi avut boala asta pe mine ..😅😅

Postat
1 oră în urmă, aanne5911 a spus:

Lasă-l în colo de sindrom 😅 Ce sindrom , nici dacă iași fi făcut rau cu adevărat nu ar fi avut boala asta pe mine ..😅😅

Este lumea la tine la stradă că da omul o m... sau o bucă rapidă cu 50 sau 70 de lei și pleacă mai departe. Ești probabil mai simpatică decât majoritatea celor de la stradă ( asta nu este foarte dificil fie vorba între noi la ce "meseriașe" sunt la șosea) și de aceea este coadă la tine. Ceea ce nu ai înțeles tu este că trecerea de la stradă la apartament nu este pentru toată lumea! Și atitudinea ta se potrivește exact pentru prestația la stradă. A fost pe aici o fată care a început la stradă și a trecut cu succes la apartament. I se spunea Superba și cred că salivează mulți doar când își aduc aminte de cât de bine presta. Alte timpuri și alte personaje!

• Like 3
  • Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...