dozadeamor Reputație: 177 Postat Iunie 6, 2020 Partajează Postat Iunie 6, 2020 Tipa de la românești e urata cu spume Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat Iunie 7, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 7, 2020 Hai sa vin si eu cu o completare despre tipa de la elvila (asta daca este aceași cu cea la care am fost eu) , este simpatică, vb foarte frumos, ca si servicii ea a spus oral NEPROTEJAT cu fin orală 50 lei , NP 60 lei, eu am negociat pt 2 fin la 100lei. Mers la vestitele locații ale fetelor si la oral chiar bun spre f bun pt strada, adică deep, umed, ce sa mai chiar ok. Am finalizat la ea în gura . La normal cam larguta geme usor dar falsut asa. Oricum bun si ala cu notele contre . Ce sa mai pt strada e bun. Note nu dau ca nu e cazul de note... zic ca am fost destul de explicit.Avantaje :- simpatică-vorbareata-constiincioasaDezavantaje:-Are cv probleme la dantura(cred ca cv probleme cu calciu sau cv de genu) sunt mâncat dintii dar nu la modul de nespălate sau mai stiu eu ce-are vitiligo,asta este un dezavantaj daca nu sti ce inseamna si despre ce e vb, pt mine nu este un dezavantaj asta . Chiar interesantă păsărica jumate alba jumate neagră:))) Ciocane tari!!Confirm si eu ce a spus colegul, am fost de cateva ori la ea până sa observ treaba cu depigmentarea... oricum o recomand cu mare încredere eu am ajuns la nivelul de o contactez telefonic pentru a o vizita 1 Link spre comentariu
umcradu Reputație: 99 Postat Iunie 8, 2020 Partajează Postat Iunie 8, 2020 Salutare....pe unde vine Elvila ca nu sunt din zona si vreau sa ajung si eu la aceasta fata? Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat Iunie 8, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 8, 2020 Salutare....pe unde vine Elvila ca nu sunt din zona si vreau sa ajung si eu la aceasta fata?Cand ai trecut de shopping city sa mergi sa faci sensul giratoriu la metro pe stânga până în benzinărie petrom e o clădire albastră si scrie Elvila Link spre comentariu
astra7 Reputație: 117 Postat Iunie 8, 2020 Partajează Postat Iunie 8, 2020 Pe la ce oră crezi că o găsim? Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat Iunie 8, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 8, 2020 Pe la ce oră crezi că o găsim?Intre 17-19 lucrează dar greu sa o prinzi oricum spor daca faci cateva ture trb sa te intersectezi cu ea Link spre comentariu
marin and Reputație: 27 Postat Iunie 9, 2020 Oras:Ploesti Oras:Ploesti Partajează Postat Iunie 9, 2020 Salut! Fata de la iesire din Tancabesti de langa padure mai stiti ceva ge ea? Link spre comentariu
anubys666 Reputație: 2 Postat Iunie 10, 2020 Partajează Postat Iunie 10, 2020 Confirm si eu ce a spus colegul, am fost de cateva ori la ea până sa observ treaba cu depigmentarea... oricum o recomand cu mare încredere eu am ajuns la nivelul de o contactez telefonic pentru a o vizitaPoti sa imi lasi si mie nr ei de telefon? Link spre comentariu
ariovist Reputație: 999 Postat Iunie 10, 2020 Partajează Postat Iunie 10, 2020 Salut! Fata de la iesire din Tancabesti de langa padure mai stiti ceva ge ea?. Am văzut o de câteva ori săptămâna trecută în jurul orei 10. Link spre comentariu
vasile555 Reputație: 14 Postat Iunie 10, 2020 Partajează Postat Iunie 10, 2020 Acum 10 minute sub pod spre Târgoviște o frumusețe de fată cu jumate de cur pe afară. Din păcate eram însoțit. Data viitoare poate am noroc. Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat Iunie 10, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 10, 2020 Poti sa imi lasi si mie nr ei de telefon? I.l poti cere tu....Nu imi pare a fi fair play sa il dau eu fără acordul ei 2 Link spre comentariu
sorinph Reputație: 867 Postat Iunie 10, 2020 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Iunie 10, 2020 I.l poti cere tu....Nu imi pare a fi fair play sa il dau eu fără acordul ei ba, da-o dracu. tu crezi ca se supara daca o suna si altul care vrea s-o futa???doar nu e secretara la primarie 1 Link spre comentariu
bcristian98 Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2020 Partajează Postat Iunie 10, 2020 Vă salut!Pe unde gasesc si eu ceva cum trebuie maine dupa ora 20? Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat Iunie 11, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 11, 2020 ba, da-o dracu. tu crezi ca se supara daca o suna si altul care vrea s-o futa???doar nu e secretara la primarieTe poti opri direct sa i.l ceri tu. Astăzi a fost la treaba si chiar in forma👠1 Link spre comentariu
sorinph Reputație: 867 Postat Iunie 11, 2020 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Iunie 11, 2020 eu nu ma opresc la traseiste.doar ca mi se pare egoism sa nu-i dai nr Link spre comentariu
6puletimari Reputație: 215 Postat Iunie 12, 2020 Partajează Postat Iunie 12, 2020 eu nu ma opresc la traseiste.doar ca mi se pare egoism sa nu-i dai nrMi se pare corect sa nu-i dea nr. pe internet, cat timp ea nu a facut asta (daca o interesa sa isi dea nr. tuturor, punea anunt pe Internet, mai erau prostituate care agatau si la strada, mai "impuscau" ceva si prin anunturi). 1 Link spre comentariu
djalex21 Reputație: 255 Postat Iunie 12, 2020 Oras:PRAHOVA Oras:PRAHOVA Partajează Postat Iunie 12, 2020 Acum la metro o tipa bruneta are si o masina un bmw rosu! Link spre comentariu
dozadeamor Reputație: 177 Postat Iunie 12, 2020 Partajează Postat Iunie 12, 2020 La shopping city in sensul giratoriu pt alternstiva de camioane spre Brașov... Arata bestial. Frumoasa si la fata si forme la corp. N am cum sa opresc ca pot fi observat usor. Link spre comentariu
astra7 Reputație: 117 Postat Iunie 12, 2020 Partajează Postat Iunie 12, 2020 Sunt curios dau o tură 🤔 Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat Iunie 12, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 12, 2020 eu nu ma opresc la traseiste.doar ca mi se pare egoism sa nu-i dai nrNu vreau sa intru in polemici cu tine doar ca nu inteleg daca nu opresti la traseiste ce cauti pe sectiunea dedicata lor? 3 Link spre comentariu
sorinph Reputație: 867 Postat Iunie 13, 2020 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Iunie 13, 2020 Nu vreau sa intru in polemici cu tine doar ca nu inteleg daca nu opresti la traseiste ce cauti pe sectiunea dedicata lor? din cand in cand mai anunt doritorii cand vad ceva pe drum. daca e interzis, nu mai intru :)) 1 Link spre comentariu
george_us30 Reputație: 1626 Postat Iunie 13, 2020 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Iunie 13, 2020 Ieri la ora 17.00 la metro 2 tigancuse cu ceva kg in plus. 2 Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat Iunie 14, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 14, 2020 Ieri la albesti ieșirea spre ciorani o fata slim 50 op/on si 70 combinat. Eu am ales op desfășurat fără graba si fara mâini. Merita 2 Link spre comentariu
thewrathfate Reputație: 63 Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 Am vazut-o si eu pe aia de la Albesti. Credeam ca lucreaza la croitorie la Ciorani si nu am oprit la ea. 😂 1 Link spre comentariu
george_us30 Reputație: 1626 Postat Iunie 18, 2020 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Iunie 18, 2020 Ieri in jurul orei 11 in spate la carrefour, unde parcheaza camioanele cred ca erau 5 fete la treaba. Nu erau tipe oaw dar nici urate, as spune normale. Nu am oprit, risc mare. Locul unde se desfasoara actiunea este destul de pitit. In spatele unor ruine pe centura aia din spate de la mall(carrefour) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum