Sari la conținut

Eva bruneta lasciva Piata Muncii 0727607699

Vizitator evasexy24

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Eva.....

M-am decis sa ii scriu si eu o recenzie brunetei lascive pe nume de scena Eva dupa 2 vizite (prima fiind undeva la inceputul lunii iulie).Pe scurt pe Eva o pot descrie in 4 cuvinte : lasciva ,senzuala , lipicioasa ,sexy.Pe lung o descriu ca fiind o bruneta frumusica ,placuta,dulce rau, zambereata, cu mult bun simt atenta pe tot parcursul intalnirii ,calda, pupacioasa si foarte pupacioasa cu niste sani dementiali si un fund de senzatie .

Nu insist f mult pe actiunea in sine pot sa precizez doar ca normalul prestat de Eva  este o adevarata placere (se misca wooow indiferent de pozitie), este prezenta cu tine acolo, te saruta pasional, se dedica si te faci sa te simti ca si cu iubita.

Pot adauga ca GFE-ul este un capitol la care Eva exceleaza prin atitudinea ei calda si sociabila, felul ei simplu de a fi, zambetul si naturaleata ei iar eu m-am simtit cu ea atat ca si cu o prietena veche dar si ca si o iubita.Tot la partea de GFE pot adauga FK-ul sustinut si pasional pe care Eva il ofera fara retineri.

In concluzie Eva este o fata deosebita care merita tratata cu atentie si bun simt si eu voi reveni la ea cu mare placere.

Note:

Aspect fata/corp:9,5

Oral:9

Normal:10

Igiena :10

GFE:10

200Ron/h

• Like 11
Link spre comentariu

Eva: again

Ca de obicei... Sunat, ajuns in locație, schimbat 3 vorbe, relaxare sexuală juma de ora, fumat Țigara si schimbat inca 3 vorbe... Plecat.

Nu va mai spun toata povestea pentru ca nu prea are sens. Si teti Multi care ati fost si știți ca totul e bine. Foarte bine.

GFE- a trecut de mult de 10++++

Restul serviciilor tind către 10.

Pe mine totusi ma

Impresionează GFE acestei domnișoare! Voi reveni continuu! Sunt bâlbâit:)

• Like 4
Link spre comentariu

• Oras:...
  • Oras:...

Roamer vs Eva

Actiune:

La recomandarea unui amic, ma programez matinal si intr-o sambata friguroasa ajung si eu la domnisoara in cauza. Imi deschide usa o fata dragalasa, miniona si bine proportionata, foarte joviala, pusa pe glume, cu toate ca prima data cand m-a vazut s-a cam speriat( am luat ceva kg in plus...deh)

Ma serveste cu o apita minerala, mai una alta si trecem in camera actiunii, camera pe care o cunosteam deja https://www.**spam editat**/public/style_emoticons/default/smile.png Ne sarutam, ca doi adolescenti atrasi unul de altul, Eva are o piele extrem de catifelata, ceea ce m-a excitat foarte mult, ma las pe pat, se pune la un oral senzual asezonat cu priviri languroase, o trag mai aproape sa facem un 69 iar acest 69 s-a prelungit destul de mult, fiind foarte placut de ambele parti, se pare https://www.**spam editat**/public/style_emoticons/default/smile.png O pun pe mine, ma fute ea cateva minute iar apoi o pun la un normal-misionar unde imi si dau drumul. Mai beu putina apa, discutam una alta si cu parere de rau ca nu am stat o ora, ma duc in drumul meu

Note:

Corp: 8.5 Are o textura a pielii care ma scoate din minti, fundulet, sani, talie. Pozele o dezavantajeaza, e mai frumoasa in realitate

Chip: 9 E chiar frumoasa

Oral: 10 umed, senzual, cu atentie la omleta

Normal: 10 Se misca senzual, lasciv, se uda natural, geme...o nebunie

Igiena: 10

GFE: maxim! adica 10

Cadou: 100 finalizarea, juma de ora

Concluzie: De revenit! E genul de fata cu care iti vine sa stai cateva ore

Al vostru, 

Roamer

• Like 10
  • Minus 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...