Sari la conținut

Eva bruneta lasciva Piata Muncii 0727607699

Vizitator evasexy24

Postări Recomandate

• Oras:peste tot
  • Oras:peste tot

Fiind din nou in Bucuresti i-am facut o noua vizita Evei.Am discutat din timp si am stabilit ora intalnirii.

La ora stabilita eram la usa Evei,am intrat,ne-am imbratisat strans si cu ceva pupici ca nu ne mai vazusem de ceva timp.

Ca si actiune nu am sa insist.Am avut doua finalizari,ambele protejate ca Eva nu face finalizare orala,prima destul de rapida dar la urmatoarea a cam avut de lucru(asta pt. ca nu m-a lasat sa plec cand am vrut eu si a insistat sa raman si la a doua finalizare care s-a produs pana la urma)

Ce a fost nou la aceasta intalnire si mi-a placut foarte mult,dusul facut impreuna in pauza.Este placut sa mangai acel corp gol,ud si cu spuma de la gelul de dus.Probabil a profitat de faptul ca era singura in locatie si cand pisica nu-i acasa soarecele joaca pe masa.

A schimbat si camera cu acea saltea renumita pe aici de la colega.

Am vorbit mult,am fost servit cu o apa plata,la alegerea mea,am fumat,chiar este o placere sa stai la taclale cu Eva.Dupa a doua finalizare am mai stat in pat pt. a ne reveni apoi i-am facut un masaj care chiar ia placut ca nu mai ma lasa sa plec.

Ca si timp petrecut impreuna nici nu mai stiu dar s-a meritat orice minut petrecut cu Eva.

Ca si note:

-locatie 9

-aspect Eva 9 la fata 10 la corp

-oral 9

-normal 10 aici se vede ca ii place si nu te lasa nesatisfacut

-GFE 10

-cadou 200ron/ora

Te pup Eva,a fost o placere sa te revad si poate ne vom mai vedea.

• Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...
Eva 24

Dupa prima vizita in care am fost surprins placut dar si putin speriat de capacitatea domnisoarei de a se adapta in functie de fiecare client in parte si cum reuseste ea sa te cucereasca intr-un mod simplu si natural chiar de la prima intalnire. La Eva nu mergi sa consumi un act sexual,  la Eva mergi pentru o stare. Cred ca Eva ar putea fi o amanta perfecta fara nici un pic de efort ,doar prin felul ei de a fi si de a se comporta. Nici sexual nu sta rau , vorba unui coleg, daca gasesti butoanele potrivite ai parte de o femeie complexa atat in pat cat si pe langa pat :)

Daca dupa prima vizita ( repriza ) am fost numarat pe corzile ringului ,la urmatoarele am fost facut KO fara drept de apel sau revansa.

De la o vizita la alta Eva a reusit sa ma cucereasca si sa ma faca uit de timp. A reusit sa ma intoarca de la usa , noroc ca nu aveam o alta programare pe undeva ca deveneam si eu tepar.

Chiar imi cer scuze fata de un coleg mai celebru deoarece in timpul uneia dintre vizite am uitat de timp atat eu dar si ea , si ne-am trezit dupa vreo 2 ore ca uite ce repede trece timpul.

Dar sa nu mai batem campii si sa revenim la recenzie . Nu am sa dau note doar o sa punctez cateva aspecte.

GFE - deosebit maxim si pacat de codered ca a pierdut asa bunatate de fata

Oral - nu este un oral deosebit dar este placut si sincer eu prefer altceva dar Eva compenseaza cu alte calitati.

Normal - am experimentat mai multe pozitii si momente si in toate Eva exceleaza , ii place , se implica , participa activ si uite asa am fost facut KO , dupa ultima vizita chiar am fost intrebat pe un ton firesc si cu un oarecare repros ,, Cum , rockerul nu mai poate ? " mai poate el dar nici tu nu esti normala :)

In concluzie domnisoara Eva ofera servicii complexe si foarte apreciate de comunitatea noastra si drept urmare consider si eu ca merita cu varf si indesat ( asa cum ii place si ei :) ) un loc la top.

Eu promit sa nu mai trec pe la ea pana nu ajunge la top :))) Va rog frumos :))))

Rocker 27
  • Like 14
  • Minus 10
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Salutare

Avand in vedere ca perioada concediilor a cam trecut, am zis ca este bine sa imi reiau activitatea. Ma programez la Eva pe nr din topic si ma prezint lalocatie, Nerva Traian, ap cunoscut. Aici am putin ghinion cu un bec ars la dus si cu un vecin harnic care m a acompaniat la bormasina. In fine....Eva m a facut sa trec peste zgomotele minunate si m a convins inca o data ca are una dintre cele mai bune atitudini dintre fetele la care am fost. Nu vreau sa va plictisesc cu povestirile mele de amor,dar este bine de stiut ca Eva a ramas aceiasi persoana placuta care ofera servicii bune raport calitate pret.

Eva trebuie sa imbunatateasca oralul, este bun dar nu exceleaza- l as nota cu 8.

La normal Eva se descurca mult mai bine, geme frumos si se implica- nota 9

Igiena-10

Locatie-9

Ce as vrea sa punctez, este faptul ca al doi lea nr nu a fost cum mi as fi dorit si am avut ceva dificultati tehnice si nu am reusit sa finalizez, iar Eva a incercat sa ma faca fericit. Big like.

Halatul pt actiune a fost 200 lei.

Eu am sa revin cu drag....voi faceti cum doriti.

Pana una alta....va salut!!

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Eva 24

Dupa prima vizita in care am fost surprins placut dar si putin speriat de capacitatea domnisoarei de a se adapta in functie de fiecare client in parte si cum reuseste ea sa te cucereasca intr-un mod simplu si natural chiar de la prima intalnire. La Eva nu mergi sa consumi un act sexual,  la Eva mergi pentru o stare. Cred ca Eva ar putea fi o amanta perfecta fara nici un pic de efort ,doar prin felul ei de a fi si de a se comporta. Nici sexual nu sta rau , vorba unui coleg, daca gasesti butoanele potrivite ai parte de o femeie complexa atat in pat cat si pe langa pat :)
Daca dupa prima vizita ( repriza ) am fost numarat pe corzile ringului ,la urmatoarele am fost facut KO fara drept de apel sau revansa.
De la o vizita la alta Eva a reusit sa ma cucereasca si sa ma faca uit de timp. A reusit sa ma intoarca de la usa , noroc ca nu aveam o alta programare pe undeva ca deveneam si eu tepar.
Chiar imi cer scuze fata de un coleg mai celebru deoarece in timpul uneia dintre vizite am uitat de timp atat eu dar si ea , si ne-am trezit dupa vreo 2 ore ca uite ce repede trece timpul.
Dar sa nu mai batem campii si sa revenim la recenzie . Nu am sa dau note doar o sa punctez cateva aspecte.
GFE - deosebit maxim si pacat de codered ca a pierdut asa bunatate de fata
Oral - nu este un oral deosebit dar este placut si sincer eu prefer altceva dar Eva compenseaza cu alte calitati.
Normal - am experimentat mai multe pozitii si momente si in toate Eva exceleaza , ii place , se implica , participa activ si uite asa am fost facut KO , dupa ultima vizita chiar am fost intrebat pe un ton firesc si cu un oarecare repros ,, Cum , rockerul nu mai poate ? " mai poate el dar nici tu nu esti normala :)
In concluzie domnisoara Eva ofera servicii complexe si foarte apreciate de comunitatea noastra si drept urmare consider si eu ca merita cu varf si indesat ( asa cum ii place si ei :) ) un loc la top.
Eu promit sa nu mai trec pe la ea pana nu ajunge la top :))) Va rog frumos :))))

Rocker 27

Trebuie sa-ti cam dau dreptate aici. Dupa vreo ora si jumate de sex la maxim, a trebuit sa zic si eu pas. Si frumoasa asta era un pic nedumerita: gen, "pai doar atat?" Pentru intalnirea urmatoare promit sa ma pregatesc fizic mai bine: abdomene, flotari, strans din cur, relaxat cur, etc.

Oricum, Eva e de exceptie. E preferata mea clar!

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:outside
  • Oras:outside

Trebuie sa-ti cam dau dreptate aici. Dupa vreo ora si jumate de sex la maxim, a trebuit sa zic si eu pas. Si frumoasa asta era un pic nedumerita: gen, "pai doar atat?" Pentru intalnirea urmatoare promit sa ma pregatesc fizic mai bine: abdomene, flotari, strans din cur, relaxat cur, etc.

Oricum, Eva e de exceptie. E preferata mea clar!

E mai buna ca.... ?
Link spre comentariu
Vizitator Batranul George
Reputație: 0

Pisicuts are ritmul lui. Cu cat sunt unii care cer mai cu ardoare o promovare fie si indreptatita, cu atat amana si el momentul.Recenziile sunt suficiente, asta e clar, mai ramane acea parte din regulament "decizia moderatorilor" parca.

• Like 4
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end

Pisicuts are ritmul lui. Cu cat sunt unii care cer mai cu ardoare o promovare fie si indreptatita, cu atat amana si el momentul.Recenziile sunt suficiente, asta e clar, mai ramane acea parte din regulament "decizia moderatorilor" parca.

Daca nu si-a platit macar o data posibilitatea de moderare, slabe sanse. =))))

• Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0

O sa mearga " pisicuts" la ea saptamana viitoare si poate o promoveaza:)))

Cel putin incerc, poate merge :)))Daca a mers la una, de ce n ar mai merge ...le iau la rand, cate una pe saptamana:)))

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:...
  • Oras:...

Da, intr-adevar EVA24 merita mutata in liga superioara. Dar Sefu' stie cel mai bine cand. Pentru mine oricum e in topul personal.

Am fost primul. In ziua respectiva. Saptamana trecuta cand am re-revizitat-o m-a facut sa ma simt ca la amanta.

Imbratisari si sarutari din pragul usii, ea fiind imbracata doar cu un body negru si cocotata pe tocuri de 10 cm, efect spontan.

Fata asta ofera un GFE mare - stie cum sa seduca, stie cum sa se pisiceasca sexy pe langa partener, cum sa zambeasca si cum sa multumeasca.

Am avut parte de un oral imbunatatit față de intalnirile trecute, umed, cu lins coaiele, cu atingeri excitante, incercari de DT, un oral ce a devenit mai intens cand am ales varianta 69, in care m-am delectat cu o pizda (pe romaneste spus) foarte curata, excitata si doritoare.

Cu chiu cu vai m-am abtinut de la finalizare, pentru ca doream s-o simt la ”doamna deasupra”: miscari foarte bune, efectiv Eva ”joaca in pula” la aceasta pozitie. Totul asezonat cu sanii maricei peste fața mea si sfarcurile intarite de la lins, plus FK intens intretinut de domnita, n-au dus decat la inevitabila finalizare placuta. 

Un raport calitate/pret - FOARTE BUN, tinand cont de compania intima primita (o medie generala de minim 9), de timpul alocat (35 min fara graba) si de cadoul oferit - 100 lei.

Comportati-va decent si corect si veti fi rasplatiti pe masura.

Eu voi reveni de cate ori voi avea ocazia.

P.S. O atmosfera placuta in aceasta locatie. La plecare m-am revazut placut si cu Ema, solarizata si draguta. Pacat ca eram pe graba.... Poate data viitoare, daca nu iese cu gelozie...

• Like 29
Link spre comentariu

Salutare, dragi colegi si mai ales colege.

Mi-am pus in gand de ceva vreme sa scriu inca o recenzie Evei si am tot amanat ( lipsa timpului si bineinteles lenea ) dar iata ca pana la urma am reusit.

Vizite au fost destul de multe, sincer nu stiu cate, oricum nu asta este important, mai mult conteaza ca am tot revenit la Eva, desi eu rar revin la o fata, iar sa revin de atatea ori incat sa pierd sirul vizitelor mi s-a intamplat extrem de rar.

Acum despre infatisarea Evei nu va mai povestesc ca se vede din poze, e frumoasa si mie oricum imi place mult, iar sanii sunt absolut minunati, ca superbi parca am mai spus.  :)

Locatia nu o mai descriu ca s-a tot vorbit despre ea si chiar nu exista probleme la capitolul asta, curat peste tot, usor de ajuns si locuri de parcare cate vrei ( eu deja il am pe al meu  :) ).

Acum despre vizite nu voi povesti una anume, ca au fost si asa multe si toate mi-au placut, iar in cele ce urmeaza voi incerca sa fac un fel de rezumat.

De fiecare data cand ne vedem, desi uneori sunt mai obosit, apasat de griji si de nevoi, dupa ce ma intampina la usa si ne pupam, intr-o clipa uit de toate.

Dupa, fireste ca mai stam putin de vorba, despre una, despre alta la o apa plata, apoi ma duc sa fac dusul de rigoare si ea la fel, pune mult accent pe igiena si intr-un final ajungem si in dormitor.

La partea asta, mie de fiecare data, mi se cam rupe filmul :slap2 si nu stiu foarte exact ce si cum se intampla, dar nu va ganditi ca facem cine stie ce acrobatii, ca la mine oricum nu e cazul, insa tot ce face Eva e la superlativ absolut.

Momentul culminant la mine, e foarte intens, gafai si ma cam ia cu ameteala, iar draguta de Eva cand ma vede in halul ala, imi zambeste si ma intreaba daca sunt bine, dar eu nu prea pot sa ii raspund ca se invarte camera cu mine :slap2 , apoi dupa ce imi revin cat de cat, ajung cu chiu cu vai la dus :slap2 , ma imbrac, mai stam putin de vorba, iar in cele din urma, cu regret ca timpul a zburat atat de repede, ma pierd in jungla Bucurestiului. ( noroc ca merge liftul ca altfel nu stiu cum naiba coboram atatea scari :slap2  ).

Partea cu notele, desi nu-mi place o voi detalia dupa cum urmeza :

• aspectul fizic – 10 mie imi place mult si cu asta basta.

• locatie – 9 chiar e foarte ok plus ca am si locul meu de parcare  :)

• igiena domnisoarei – 10 este chiar foarte curata

• sex oral – 10 tot nota maxima ca mie imi place tot ce face la capitolul asta si daca nu ii acord ei calficativul maxim atunci cui

• sex normal – 10 aici e clar maxim posibil, nu am ce si de ce sa scad ceva

• GFE – 10 aici este maxim de maxim, chiar mi-a dat GFE-ul peste cap si intr-un fel mi-a redefinit notiunea a ceea ce credeam ca ar putea fi.  :)

- cadoul - 150 lei pentru o ora cu o singura finalizare, ca la mine oricum nu prea pot exista mai multe intr-un timp atat de scurt.

Acum la final, recomandare nu fac ca dupa ce am scris mai sus nu are sens, sa o compar cu o amanta iar nu e cazul, dar pot sa spun ca Eva este cu totul si cu totul altceva, nu stiu exact ce, dar n-ar strica sa se inventeze o noua denumire numai pentru ea.  :)

Chiar daca pe mine topurile nu ma intereseaza si nu reprezinta un criteriu de selectie, este oarecum ciudata tergiversarea moderatorilor privind promovarea Evei la top si desi nu-mi place sa fac comparatii, pot sa afirm ca Eva este cu mult peste multe alte fete, atat din actualul cat si din fostele topuri. ( nu va uitati dupa recenzii ca de lene nu prea am scris, dar de umblat am tot umblat pe la fete si asta chiar cu mult inainte de aparitia forumului  ;) ).

In incheiere, fara alte adaugiri ca e tarziu si probabil v-am si plictisit, va urez :

Multa bafta si sa auzim numai de bine !

• Like 16
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...