Sari la conținut

Roxanica 0728445404

Postări Recomandate

• Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Eu ți-am spus să te ștergi la gură dar nu ai ascultat,unde mai pui că după ce îți dai aere mai faci și ventilație.Fii fată CU MINTE căci altfel ai să ai mult de pierdut.😉

• Like 2
Postat

Ce topic de .... fata asta face si altceva decat sa se ia in gura cu clientii?

Da ... jocul de cuvinte este intentionat...

• Like 4
Vizitator roxanica29
Reputație: 0
Postat

ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘

Atat puteti? :)

Slaaaab. Erau unii mai buni ca voi inainte, pacat ca au fost banati. :)

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

:251x  :wink2  :giggle:  :giggle:  :giggle:  :giggle:

• Like 2
Vizitator ctuser
Postat

Draga nu stiu ce mai cauti pe aici daca nu esti in stare sa expui un tarif concret de poze nu mai este vorba sunt 3 poze in 12 pagini.

Daca nu esti in stare sa expui un tarif si speri sa pice in capcana unu mai slab de inima , apoi sa il vrajesti in telefon iti urez toate cele bune.

• Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia
Postat

dece te promovau?

Atat puteti? :)
Slaaaab. Erau unii mai buni ca voi inainte, pacat ca au fost banati. :)

• Like 1
Vizitator roxanica29
Postat

dece te promovau?

Pe fiecare topic exista cativa frustrati, cativa labagii 😎

Ma doare.n coada de "promovarile" lor. Ce incercati voi, nu prea va iese, din contra ðŸ˜ðŸ¤£. O zi frumoasa !

Vizitator roxanica29
Postat

Draga nu stiu ce mai cauti pe aici daca nu esti in stare sa expui un tarif concret de poze nu mai este vorba sunt 3 poze in 12 pagini.

Daca nu esti in stare sa expui un tarif si speri sa pice in capcana unu mai slab de inima , apoi sa il vrajesti in telefon iti urez toate cele bune.

Draga,alea 3 poze nu.ti ajung? Pe langa faptul ca am scris si preturile, am un nr de tel pe care sa stii ca poti suna sa intrebi. Esti genul de om caruia trebuie sa.i repet de 6 ori un lucru. Nu stiu ce cauti tu pe topicul meu daca nu.ti convine una alta.Nu ramane blocat aici! Treci mai departe!

Cat despre vrajit telefonic,aberezi.. Am o voce foarte misto ðŸ˜ðŸ˜ ce sa fac..

Vizitator ctuser
Postat

Lauda de.sine nu aduce bine.

Postat

Salut baieti

E prima nea postare de ceva timp.. Imi pare rau ca nu am participat cu recenzii pana acum dar acum chiar trebuie sa fac chestia asta...

Am fost ieri la domnisoara... Am intrebat pretul mi.a spus 100/200 la tel.. Intrebat de fin orala ca si raspuns "sa ne cunoastem mai intai"

Ok.. Plecat spre ea... Locatie langa biserica de la far

Am ajuns, i.am spus ca n.am inteles ninic la tel si sa.mi mai spuna iar pretul. Imi zice ca e 100/200, intreb 200 nr sau ora la care ea imi zambeste si zice vedem.. Ok.. Achitat 200... Intreb de fin orala cere 50... Achitat.

Trecem la treaba moment in care surpriza mare... Nu face ON.. Trebuie inca 100... Scuza a fost ca de ce nu am intrebat de.aia ea nu a spus nimic.. I.am dat doar ca sa vad daca isi merita banii. Concluzie: NU !

Per total: 200 ptr o ora, 100 ptr ON si 50 "ca sa ne cunoastem" (aici m.a ars) nu.i problema... Da.i dreq de bani

Ca si servicii.. Oralul plin de dinti iar la normal ai 2 variante: peste ea sau capra. Deci plm... Din partea mea nu se merita.

Va salut

• Like 8
Vizitator ctuser
Postat

Deci clar de evitat.

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Ma' Roxanico, te credeam fata valabila si tu ce faci? Dai cu bâta'n balta? Aveam si eu ceva in gand dar cred ca o sa raman decat cu gandul...

• Oras:Calator
Postat

Are topic la de evitat,dupa ce-a tepuit jumatate de Constanta,dar nah s-a gasit un bun samaritean sa o treaca iar la testate.

Ii mai place sa-si faca si conturi clona,de unde va injura de tot neamul.Baga strambe la colege si recenzii false.Gasca banata o mirosea imediat si stiau ce hram poarta,d'aia zicea mai sus ca,doar atata puteti.

• Like 4
Vizitator folgers
Postat

Are topic la de evitat,dupa ce-a tepuit jumatate de Constanta,dar nah s-a gasit un bun samaritean sa o treaca iar la testate.

Ii mai place sa-si faca si conturi clona,de unde va injura de tot neamul.Baga strambe la colege si recenzii false.Gasca banata o mirosea imediat si stiau ce hram poarta,d'aia zicea mai sus ca,doar atata puteti.

Cu toate ca ceva imi spune ca si tu esti o clona, trebuie sa-ti dau dreptate!...DAR!!!

1- "BUNUL SAMARITEAN" nu a făcut altceva decât sa-i mai dea o șansă, însă cum spunea cineva despre ea acum 2-3, ani,vaca strâmbă nu se-ndreapta!

2-Antevorbitorul a prezentat bine întâlnirea. Spun asta deoarece o cunosc de mult, foarte mult timp! Stiu ca daca vrea sa se futa, te fute bine! TE INDOAIE!!! Insa asta se intampla din an în paste, iar data viitoare va fi la calendele grecesti!

3-Colonele ei sunt facute cu mult timp în urmă,si, da...,în majoritatea cazurilor doar "dinozaurii" o pot depista.

Vizitator folgers
Postat

Nu cred ca e roxana ea sta pe dezrobiri la foarte tare si are 200 vizita asa,zice ea

În recenzia Trandafirului o recunosc perfect! Locația uneia ca ea sa poate schimba după cum bate vântul!

Vizitator roxanica29
Postat

Salut baieti

E prima nea postare de ceva timp.. Imi pare rau ca nu am participat cu recenzii pana acum dar acum chiar trebuie sa fac chestia asta...

Am fost ieri la domnisoara... Am intrebat pretul mi.a spus 100/200 la tel.. Intrebat de fin orala ca si raspuns "sa ne cunoastem mai intai"

Am ajuns, i.am spus ca n.am inteles ninic la tel si sa.mi mai spuna iar pretul. Imi zice ca e 100/200, intreb 200 nr sau ora la care ea imi zambeste si zice vedem.. Ok.. Achitat 200... Intreb de fin orala cere 50... Achitat.

Trecem la treaba moment in care surpriza mare... Nu face ON.. Trebuie inca 100... Scuza a fost ca de ce nu am intrebat de.aia ea nu a spus nimic.. I.am dat doar ca sa vad daca isi merita banii. Concluzie: NU !

Per total: 200 ptr o ora, 100 ptr ON si 50 "ca sa ne cunoastem" (aici m.a ars) nu.i problema... Da.i dreq de bani

Ca si servicii.. Oralul plin de dinti iar la normal ai 2 variante: peste ea sau capra. Deci plm... Din partea mea nu se merita.

Va salut

Cred ca ma confunzi din toate punctele de vedere :))
Vizitator roxanica29
Postat

Salut baieti

Va salut

Dar sa te iau invers. Cu ce eram imbracata? Daca ai fost ieri la mine. :) si in ce camera ai intrat?
Vizitator roxanica29
Postat

Salut baieti

Va salut

Minti din toate directiile :)

Daca mi ai spus ca am cerut eu capra..deja ai mancat💩 cu ambele maini :)

Minte naibii si tu ceva mai frumos.

Plus ca ieri stiu exact ce pers au venit la mine si care cum a dat si cum am stat :)

Asa ca nu incerca sa ma plictisesti. Si oralul cu dinti ..:)) m ai facut sa rad

Postat

Cu toate ca ceva imi spune ca si tu esti o clona, trebuie sa-ti dau dreptate!...DAR!!!

1- "BUNUL SAMARITEAN" nu a făcut altceva decât sa-i mai dea o șansă, însă cum spunea cineva despre ea acum 2-3, ani,vaca strâmbă nu se-ndreapta!

2-Antevorbitorul a prezentat bine întâlnirea. Spun asta deoarece o cunosc de mult, foarte mult timp! Stiu ca daca vrea sa se futa, te fute bine! TE INDOAIE!!! Insa asta se intampla din an în paste, iar data viitoare va fi la calendele grecesti!

3-Colonele ei sunt facute cu mult timp în urmă,si, da...,în majoritatea cazurilor doar "dinozaurii" o pot depista.

Nu-s ba clona,dar nici constantean de-al vostru.De 5 ani,de 2 ori pe luna fut la Ct.Contul vechi nu-l mai am ca m-a prins muierea si de 2 ani m-am cumintit cu scrisul.Aveti fete faine rau,dar si tepare la greu.Asta o data a facut treaba buna si de 3ori a dato-n draga nenii.

N-aveti decat sa o pastrati unde vreti,da eu unul nu mai stric pula pa ea,nici de ma plateste.

Hai spor si sa traiti!

• Like 1
Vizitator roxanica29
Postat

Salut baieti

Va salut

Esti penibil,crede.ma.Mai fa.ti 2 ,3 conturi si mai scrie recenzii negative. 🟠mic si prost.

Hai ca mie imi place sa ma joc cu ðŸŸðŸŸðŸŸ.

Nu prea am inteles, pana la urma cat mi ai dat? 100 sau 200? 250 sau 350?Ca te cam incurci in declaratii prostovane😂😂😂.

Vizitator roxanica29
Postat

Nu-s ba clona,dar nici constantean de-al vostru.De 5 ani,de 2 ori pe luna fut la Ct.Contul vechi nu-l mai am ca m-a prins muierea si de 2 ani m-am cumintit cu scrisul.Aveti fete faine rau,dar si tepare la greu.Asta o data a facut treaba buna si de 3ori a dato-n draga nenii.

N-aveti decat sa o pastrati unde vreti,da eu unul nu mai stric pula pa ea,nici de ma plateste.

Hai spor si sa traiti!

ai venit de 4 ori la mine? Dar acum te ai hotarat sa nu mai strici pl pe mn? 🤣🤦ðŸ»â€â™€ï¸ ce misto
Vizitator folgers
Postat

Minti din toate directiile :)

Daca mi ai spus ca am cerut eu capra..deja ai mancat cu ambele maini :)

Minte naibii si tu ceva mai frumos.

Plus ca ieri stiu exact ce pers au venit la mine si care cum a dat si cum am stat :)

Asa ca nu incerca sa ma plictisesti. Si oralul cu dinti ..:)) m ai facut sa rad

Eu stiam ca esti "clontoasa" încă din vremurile tale bune, dar ca sa folosesti TU, dinții, la oral!? Mă mir, însă toate au un inceput! Ma gandesc ca poate clientul o fi avut-o prea mare si tu ai vrut sa i-o aduci la dimensiunea care-ti place tie, adică fără, banii sa-i dea!

Vizitator roxanica29
Postat

Eu stiam ca esti "clontoasa" încă din vremurile tale bune, dar ca sa folosesti TU, dinții, la oral!? Mă mir, însă toate au un inceput! Ma gandesc ca poate clientul o fi avut-o prea mare si tu ai vrut sa i-o aduci la dimensiunea care-ti place tie, adică fără, banii sa-i dea!

Da ce sa fac si eu :)

Si eu ma mir de spusele lui 🤣🤦ðŸ»â€â™€ï¸

Dar il las sa abereze cat vrea el..eu n am timp de prostiile,minciunile si de frustrarile lui sau a altei persoane.Seara buna!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.