putzache Reputație: 1141 Postat Iunie 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 16, 2015 va salut,am si eu nevoie de o informatie,poate e careva dintre voi care stie,vreau sa merg duminica pana la Chisinau si nu stiu daca imi trebuie pasaport sau pot trece decat cu buletinu,pasaportu am constatat ca il am expirat,mai ramane decat varianta cu buletinu,ma mancat in cur sa sun de dimineata la MAE,si surpriza mi-am facut un car de draci,raspunde o duduca foarte plictisita,ai adresez eu politicos intrebarea si imi raspunde ca ea nu stie dar imi face legatura la cei care stiu exact problema,acolo o surpriza si mai mare,raspunde un domn cu o voce foarte serioasa,ai spun eu ce am pe suflet si ce vreau sa fac la care foarte senin imi raspunde CAUTA SI TU PE INTERNET PENTRU CA NICI NOI NU STIM EXACT,ce mama draq daca nici astia de la MAE nu stiu poate reusiti voi sa ma luminati. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 16, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 16, 2015 Nu prea ti-a placut scoala, este? Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 16, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Iunie 16, 2015 Da, fugi la urgenţă şi fă-ţi . Baftă. Nu te mai acri cu funcţionari idioţi Link spre comentariu
putzache Reputație: 1141 Postat Iunie 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 16, 2015 Nu prea ti-a placut scoala, este?poate reusesti sa ma luminezi.sunt putin in bezna si nu vad aluzia.daca ai ceva licurici trimite-mi si mie unul. Link spre comentariu
inspector g Reputație: 864 Postat Iunie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 16, 2015 Republica MoldovaNu există restricţii de călătorie.Ultima actualizare: 27 aprilie 2015 Condiţii de intrare şi regim de şedereCetăţenii români care doresc să călătorească în Republica Moldova nu au nevoie de viză.Intrarea în Republica Moldova se face în baza paşaportului valabil cel puţin 3 luni de la data intrării. Autorităţile de frontieră nu permit intrarea în baza cărţii de identitate româneşti. Link spre comentariu
putzache Reputație: 1141 Postat Iunie 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 16, 2015 Republica MoldovaNu există restricţii de călătorie.Ultima actualizare: 27 aprilie 2015Condiţii de intrare şi regim de şedereCetăţenii români care doresc să călătorească în Republica Moldova nu au nevoie de viză.Intrarea în Republica Moldova se face în baza paşaportului valabil cel puţin 3 luni de la data intrării. Autorităţile de frontieră nu permit intrarea în baza cărţii de identitate româneşti.merci domnule Hobbit. Link spre comentariu
dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 16, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Partajează Postat Iunie 16, 2015 poate reusesti sa ma luminezi.sunt putin in bezna si nu vad aluzia.daca ai ceva licurici trimite-mi si mie unul.Te-ajut eu daca promiti ca ramai acolo. Nu de alta, dar avem nevoie de oameni ca tine sa ne reprezinte in Moldova si indraznesc sa spun ca vei deveni un academician moldovean (primul) de succes. 1 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 16, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Iunie 16, 2015 Nu prea ti-a placut scoala, este?Maestre, să avem niţică înţelegere faţă de copii nepricepuţi. Link spre comentariu
putzache Reputație: 1141 Postat Iunie 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 16, 2015 Maestre, să avem niţică înţelegere faţă de copii nepricepuţi. nu stiu daca e vorba de pricepere sau nepricepere,problema e ca pe un site de genu asta sa ajungem sa ne corectam micile erori de ortografie e ceva ce ma depaseste,nu cred ca sta careva sa verifice mot-a-mot ce a scris.daca mai avem si doctoranzi in ale gramaticii limbii romane printre noi felice lor,am aflat ceea ce vroiam,va multumesc. Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 16, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Iunie 16, 2015 Nu mai pierde vremea , fugi la CEC la politie, etc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum