Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

E motivata absenta!merg sa ma bronzez:))))

Daca mergi la mare te iau eu ca am drum dar mergi in dreapta si ai grija de "schimbator" ...ca in spate sta jandarmu sa aiba grija de fimiu' ... :laugh2  :kiss3

Link spre comentariu

Duhu Pisatului, pe asta de cica nu e prietena cu sapunul si isi bate clar pula de toti clientii nu o mai vezi? Asta e cea mai neserioasa prostituata pe care am vazut-o in viata mea, ori cred ca se drogheaza mult de tot si nu prea mai are treaba cu realitatea.

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Duhu Pisatului, pe asta de cica nu e prietena cu sapunul si isi bate clar pula de toti clientii nu o mai vezi? Asta e cea mai neserioasa prostituata pe care am vazut-o in viata mea, ori cred ca se drogheaza mult de tot si nu prea mai are treaba cu realitatea.

Ca ma-ta de altfel!!hai sictir ca esti obraznic!

Anunt cand revin din vacanta!va pup

Link spre comentariu

Sunt obraznic pt ca esti tu prostituata? Sau sunt obraznic pt ca te droghezi? Sau sunt obraznic pt ca esti dereglata la cap si una zici acum, alta zici peste cateva ore, apoi zile, revi, pleci, lucrezi dar defapt nu lucrezi, pui poze si nr dar defapt nu pui si mai departe stiu si baietii. Ti-au afectat drogurile memoria sau asa te-ai nascut?

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...