alinaina Reputație: 20 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 15, 2016 Multumim pentru informare, Alina..Evident ca unii din noi au regrete (ca nu te mai pot intalni sau ca nu te pot intalni), dar decizia ta trebuie respectata. Multa sanatate si succes in viata!Multumesc!
alinaina Reputație: 20 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 15, 2016 Mult succes si din partea mea Alina . Nu am reusit sa ajung sa te vad si sa ne cunoastem din cauza timpului , dar am urmarit topicul si mi-ai placut foarte mult . Speram in anuntul revenirii tale , dar daca asa ai decis , Iti urez multa bafta in tot ce vei intreprinde de acum incolo .Multumesc! La fel si tie!
borat80 Reputație: -336 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 15, 2016 Multa bafta iti urez si eu! mi-a facut placere sa te cunosc!
alinaina Reputație: 20 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 15, 2016 Multa bafta iti urez si eu! mi-a facut placere sa te cunosc!Multumesc asemenea! Si mie mi-a facut placere sa te cunosc! Cand vine vorba de persoane de calitate cum esti tu si multi altii,mai ca imi pare rau ca renunt. Am avut placerea sa cunosc,cu unele mici exceptii,numai oameni cu bun simt,care stiu sa se comporte in prezenta unei doamne,in ciuda meseriei pe care aceasta o practica si care unora le da falsa impresie ca o pot trata fara nici un pic de respect. 1
daniel2012 Reputație: 723 Postat Ianuarie 16, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 16, 2016 Multumesc asemenea! Si mie mi-a facut placere sa te cunosc! Cand vine vorba de persoane de calitate cum esti tu si multi altii,mai ca imi pare rau ca renunt. Am avut placerea sa cunosc,cu unele mici exceptii,numai oameni cu bun simt,care stiu sa se comporte in prezenta unei doamne,in ciuda meseriei pe care aceasta o practica si care unora le da falsa impresie ca o pot trata fara nici un pic de respect. Meseria la care faci tu referire, Alina, e cea mai veche din lume si in antichitate era una foarte respectabila. Societatea falsa in care traim acum si dogmele bisericesti o catalogheaza ca fiind neonorabila, dar nu-i deloc asa!Avem nevoie sa ne cunoastem unul cu altul, avem nevoie sa experimentam fantezii noi, sa ne resetam intr-un mod cat mai relaxant... De ce? A raspuns cu argumente Freud (un medic) in cartile sale! Sa nu ne mai ascundem dupa degete.. sotia ideala a oricarui barbat e doamna in societate si c**** in pat! Si e mai bine asa, in ordinea in care am scris mai sus.Persoanele care nu stiu sa respecte pe altii, nu se respecta pe ei insisi de fapt! In fine, poate mai discutam..Te pup!
alinaina Reputație: 20 Postat Ianuarie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 16, 2016 Meseria la care faci tu referire, Alina, e cea mai veche din lume si in antichitate era una foarte respectabila. Societatea falsa in care traim acum si dogmele bisericesti o catalogheaza ca fiind neonorabila, dar nu-i deloc asa!Avem nevoie sa ne cunoastem unul cu altul, avem nevoie sa experimentam fantezii noi, sa ne resetam intr-un mod cat mai relaxant... De ce? A raspuns cu argumente Freud (un medic) in cartile sale! Sa nu ne mai ascundem dupa degete.. sotia ideala a oricarui barbat e doamna in societate si c**** in pat! Si e mai bine asa, in ordinea in care am scris mai sus.Persoanele care nu stiu sa respecte pe altii, nu se respecta pe ei insisi de fapt! In fine, poate mai discutam..Te pup!Ai dreptate tu,dar nu toata lumea gandeste asa. Sunt foarte multi cei care condamna aceasta "meserie",as spune ca mult mai multi decat cei care nu o fac. Gandeste-te cum ar fi daca ar fi considerata o meserie ca oricare alta,cu carte de munca si tot tacamul )) Cred ca ar fi numar record de aplicatii pentru acest job )))) Dupa parerea mea,e foarte adevarata zicala: "Toate femeile sunt c****,doar ca unele recunosc,iar cele mai multe nu." Poate gresesc,dar este strict parerea mea si nu ma astept ca toata lumea sa gandeasca la fel.
teres Reputație: -444 Postat Ianuarie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 16, 2016 Ai dreptate tu,dar nu toata lumea gandeste asa. Sunt foarte multi cei care condamna aceasta "meserie",as spune ca mult mai multi decat cei care nu o fac. Gandeste-te cum ar fi daca ar fi considerata o meserie ca oricare alta,cu carte de munca si tot tacamul )) Cred ca ar fi numar record de aplicatii pentru acest job )))) Dupa parerea mea,e foarte adevarata zicala: "Toate femeile sunt c****,doar ca unele recunosc,iar cele mai multe nu." Poate gresesc,dar este strict parerea mea si nu ma astept ca toata lumea sa gandeasca la fel. E ca in bancul ala: - Nu-mi vine sa cred ca apelezi la prostituate! tipa nevasta-mea la mine. Sunt profund dezamagita!- Dar de ce ma invinuiesti? Tu nu-mi poti satisface toate fanteziile mele erotice. Esti constienta de asta, nu?- Stii ceva?! Asta e numai vina ta! Nu mi-ai spus niciodata ca ai fi dispus sa platesti pentru asta!
alinaina Reputație: 20 Postat Ianuarie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 16, 2016 E ca in bancul ala: - Nu-mi vine sa cred ca apelezi la prostituate! tipa nevasta-mea la mine. Sunt profund dezamagita!- Dar de ce ma invinuiesti? Tu nu-mi poti satisface toate fanteziile mele erotice. Esti constienta de asta, nu?- Stii ceva?! Asta e numai vina ta! Nu mi-ai spus niciodata ca ai fi dispus sa platesti pentru asta!)))))
crystofor Reputație: 279 Postat Ianuarie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 17, 2016 (((( asteptam cu drag revenirea ta, poate te mai gandesti Alina, vad ca sunt cateva persoane care te-au placut si se pare ca si tu pe ei. Pup si sper ca mai citesti sms-urile din cand in cand.
Membru Premium derwall Reputație: 768 Postat Martie 23, 2023 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Martie 23, 2023 Doamna matura 42 ani Sector 1 - Matrimoniale - Publi24.ro 2
xxxnickxxx Reputație: 319 Postat Martie 23, 2023 Oras:București Oras:București Postat Martie 23, 2023 Arata bine pentru varsta ei ..... asta daca or fi reale pozele.
lotekfun Reputație: 253 Postat Martie 23, 2023 Postat Martie 23, 2023 Și eu ma uit de ceva vreme la anunț 😂 dar nu știu ce sa fac🤭aștept
Membru Premium papura voda Reputație: 2276 Postat Martie 23, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Martie 23, 2023 Zice că sunt recente,din locație! 1
argonaut Reputație: 4 Postat Martie 24, 2023 Oras:tariledejos Oras:tariledejos Postat Martie 24, 2023 Salutare, pacat ca nu are whatsapp trebuie apelat dar nu am loc acum de aratat arata bine, pozele par ok la prima vedere... mai trebuie explorat nitel
laury Reputație: 24078 Postat Martie 24, 2023 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Martie 24, 2023 Am un deja-vu ca a mai lucrat in trecut si este rebranding dar poate se duce un doritor de milfe sa ne spuna. 1
Membru Premium derwall Reputație: 768 Postat Martie 24, 2023 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Martie 24, 2023 Acum 15 ore, papura voda a spus: Zice că sunt recente,din locație! Alte detalii, preț etc ?🤗😉 1
ionelmarian Reputație: 24 Postat Martie 24, 2023 Postat Martie 24, 2023 Acum 40 minute, derwall a spus: Alte detalii, preț etc ?🤗😉 200 finalizarea 300 ora Oral, normal, finalizarea doar corporala. 1
playboyvalentin Reputație: 311 Postat Martie 28, 2023 Telefon: [email protected] Oras:giurgiu Telefon: [email protected] Oras:giurgiu Postat Martie 28, 2023
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum