Sari la conținut

Discutii generale orasul Constanta

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
Acum 8 ore, Megadeth74 a spus:

Vrei să te întorci cu Smurdu acasă fătălăule ? Au pregătiți ai tăi bani de coroană ?

Și uită-te mai bine că io cred că ai greșit orașu că noi aici poplacasi ca tine nu primim fără viză și tu nici cu harta în mina nu ști unde e Timișoara. 

Io cred că tu iarăși ești tras pe nas de te crezi în Timișoara. 

urat vorbesti salbaticule, nu ai gasit parcare la iulius mall de scri poezi de 2 lei pe aici? auzi suna smurdul sa il salveze de obi, daca citeste vre-un smurdean sa pise si pe el dar si pe tine de ras!

• Haha 1
Link spre comentariu
2 hours ago, scarlxxrd said:

urat vorbesti salbaticule, nu ai gasit parcare la iulius mall de scri poezi de 2 lei pe aici? auzi suna smurdul sa il salveze de obi, daca citeste vre-un smurdean sa pise si pe el dar si pe tine de ras!

Se vede că ești analfabet funcțional și nu ai înțeles nimic din ceea ce am scris în acea postare.

Așa cum vorbiți voi așa vă vorbesc și io..

Apropo de smurdean și de pisat,vezi să nu se cace pe tine când vede cit ești de prost ghiolbane. 

• Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator andreeakvl98
Reputație: 0

A.

Acum 14 ore, Orb1t a spus:

Eu cred doar nihilismul lui Nietzsche. Restul pistol cu apa. 😅

B.

Acum 8 ore, Orb1t a spus:

Sunt crestin-democrat. 😂

Intr-o nota mai serioasa, cati ani ai? 22?

Emanciparea incepe pe la 15-16ani. Pana la 22 trebuie incheiate subiectele ce tin de religie, filosofie si politica pt ca nu vor duce niciodata nicaieri. Vei afla asta mai tarziu in viata. Vezi ce faci? Vrei sa fiu serios. Sa nu ma recunosc. 😂 sunt INDISPONIBIL. Te pup pe creer.

Nu prea se leagă A cu B. Mai exact, se contrazici maxim. 

Citeste Anticristul de Nietzsche și discutăm după😉.

Link spre comentariu
Vizitator andreeakvl98
Acum 1 minut, andreeakvl98 a spus:

A.

B.

Nu prea se leagă A cu B. Mai exact, se contrazici maxim. 

Citeste Anticristul de Nietzsche și discutăm după😉.

te contrazici maxim**

Link spre comentariu
30 minutes ago, andreeakvl98 said:

te contrazici maxim**

Iti recomand sa te maturizezi si sa intelegi pt totdeauna ca fiecare individ este un filosof prin esenta avand propriile opinii si pareri. Este foarte usor sa bati campii, sa citezi pe X si Y, care au fost exact ca tine si sa iei totul cu titlu de adevar prin optica lui X si Y.

Opinia ta care este? Ai una? Ce te diferentiaza fata de turma in proces de emancipare?

Pana atunci iti recomand sa aprofundezi un pic despre efectul Dunning-Krueger. Poate vei realiza unde esti, poate nu. De tine depinde si de caracterul tau. Te pup pe creer.

• Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator andreeakvl98
Acum 41 minute, Orb1t a spus:

Iti recomand sa te maturizezi si sa intelegi pt totdeauna ca fiecare individ este un filosof prin esenta avand propriile opinii si pareri. Este foarte usor sa bati campii, sa citezi pe X si Y, care au fost exact ca tine si sa iei totul cu titlu de adevar prin optica lui X si Y.

Opinia ta care este? Ai una? Ce te diferentiaza fata de turma in proces de emancipare?

Pana atunci iti recomand sa aprofundezi un pic despre efectul Dunning-Krueger. Poate vei realiza unde esti, poate nu. De tine depinde si de caracterul tau. Te pup pe creer.

Numai vorbi de Nietzsche dacă tu citești gazeta sporturilor.

Link spre comentariu
1 hour ago, Orb1t said:

Întâi maturizeazăte tu .

• Minus 4
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 15 ore, Megadeth74 a spus:

Vrei să te întorci cu Smurdu acasă fătălăule ? Au pregătiți ai tăi bani de coroană ?

Și uită-te mai bine că io cred că ai greșit orașu că noi aici poplacasi ca tine nu primim fără viză și tu nici cu harta în mina nu ști unde e Timișoara. 

Io cred că tu iarăși ești tras pe nas de te crezi în Timișoara. 

te-am vazut aseara pe-nserat, erai patat si insetat , vindeai bostani in piata iozefin ai fi baut un vin chiar si pelin ,ce chin , ce chin .

bai smardoias din taste , un oras ce-i drept frumos , dar ce ne facem cu tigania lui ionete , ba aseara era tot centrul invadat de boriti cu puradei si pirande de parca se sparsese conducta cu ciori , asa smecheri sinteti voi timisorenii ca ii tolerati , dupa ce v-au luat tot din oras , acum rid de voi si va calca-n picioare sfidindu=va cu burtile labartate si zgardele de cocleala de la giturile late de porci .ati ajuns un oras de tigani, cocalari mutati-va ba la braila ca pina si acolo sint tigani mai frumosi decit decupatii vostrii din timisoara .

• Mersi 1
  • Haha 3
  • Minus 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
1 hour ago, andreeakvl98 said:

Numai vorbi de Nietzsche dacă tu citești gazeta sporturilor.

N-ai inteles nimic. Eu vorbeam de tine, nu de X si Y. Iar X si Y au avut alte preocupari si aveau o alta baza. Atunci cand n-ai o baza, urmezi cu gura deschisa optica lui X si Y fara sa poti selecta. Voi continua sa citesc gazeta sporturilor si ma voi ghida dupa scorurile din etapa. Insa ti-am dat un sfat dezinteresat pt desavarsirea ta ca individ. Ai optiunea in fata ochilor. Formeaza-te si construieste o baza ce depaseste granita data de tot ce inseamna pla inainte de a emite judecati de valoare. Sau ramai intr-o turma crezand ca ai descoperit gaura din covrig.  Nu uita de acest Dunning-Kruger. Te incadrezi.

56 minutes ago, Megadeth74 said:

Întâi maturizeazăte tu .

Tu chiar esti o cauza pierduta si e departe de mine gandul de a incerca sa fac gramatica cu tine sau orice altceva cand nu stapanesti notiuni de baza.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
20 minutes ago, vitceibo said:

te-am vazut aseara pe-nserat, erai patat si insetat , vindeai bostani in piata iozefin ai fi baut un vin chiar si pelin ,ce chin , ce chin .

bai smardoias din taste , un oras ce-i drept frumos , dar ce ne facem cu tigania lui ionete , ba aseara era tot centrul invadat de boriti cu puradei si pirande de parca se sparsese conducta cu ciori , asa smecheri sinteti voi timisorenii ca ii tolerati , dupa ce v-au luat tot din oras , acum rid de voi si va calca-n picioare sfidindu=va cu burtile labartate si zgardele de cocleala de la giturile late de porci .ati ajuns un oras de tigani, cocalari mutati-va ba la braila ca pina si acolo sint tigani mai frumosi decit decupatii vostrii din timisoara .

Deci s-a confirmat ce îți spuneam, ești în starea ta naturală, adică tras pe nas și confunzi Timișoara cu Constanța. 

Lasate de sportu ăsta că vezi că nu îți face bine .Să nu uiți să te ștergi pe nas că tot ești alb de la prizat.

• Minus 4
Link spre comentariu
2 hours ago, Orb1t said:

Ce tot insiști cu Dunning când lumea îl cunoște doar pe Fredy. 😂😂

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
1 hour ago, Orb1t said:

Mai bine spune-ne noua muritorilor de rand cum este sa castigi tombola. 😂

Pai în seara asta aflu. Eu sint programat de la ora doua. Dar la două și cinci, doua și zece maxim postez aici. Ca trebuie sa ajung mai întâi acasă. 😂😂😂😂

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 21 ore, Megadeth74 a spus:

Se vede că ești analfabet funcțional și nu ai înțeles nimic din ceea ce am scris în acea postare.

Așa cum vorbiți voi așa vă vorbesc și io..

Apropo de smurdean și de pisat,vezi să nu se cace pe tine când vede cit ești de prost ghiolbane. 

hai besi ca ti a traso la giole obi, probabil esti si tu vreo bobita neagra de chimion de la TM care sa crede reincarnarea lui nietsche, confirm total ce a zis obi, am fost recent in TM si inca nu am gasit alt oras cu 2 cartiere mari de colorati pozitionate ultra-central ca la voi :D :D

• Like 3
Link spre comentariu
5 hours ago, playmaker said:

Ce plm tineti sus topicul asta? 

Nu vedeti ca ii ghiortaie matele de se aude din strada???

...nu ii mai cantati in struna.

Eu cred ca o confunzi pe ea cu tine,tu cred ca esti ala rupt de foame ce nici macar un pateu nu iti permiti.

• Haha 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
2 hours ago, scarlxxrd said:

hai besi ca ti a traso la giole obi, probabil esti si tu vreo bobita neagra de chimion de la TM care sa crede reincarnarea lui nietsche, confirm total ce a zis obi, am fost recent in TM si inca nu am gasit alt oras cu 2 cartiere mari de colorati pozitionate ultra-central ca la voi :D :D

Hopaaaa interesat, gașca veselă acuma unu cite unu a-ți ajuns în Timișoara 🤣🤣🤣🤣 și toți a-ți văzut același lucru.

Tu nu vezi cit de penali și ridicoli a-ți ajuns.

• Minus 4
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 3 ore, Megadeth74 a spus:

Hopaaaa interesat, gașca veselă acuma unu cite unu a-ți ajuns în Timișoara 🤣🤣🤣🤣 și toți a-ți văzut același lucru.

Tu nu vezi cit de penali și ridicoli a-ți ajuns.

a-ti , de 3 ori scris gresit si bilbiit . mai vorbesti de analfabeti functionali .

constantenii ajung repede peste tot , nu numai la timisoara .

vrei sa -ti spun ca aseara ploua si orasul era plin de politisti inarmati , imbracati in civil si cu veste antiglont , care patrulau prin centru 2 cite 2  ?

• Like 4
  • Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
26 minutes ago, vitceibo said:

a-ti , de 3 ori scris gresit si bilbiit . mai vorbesti de analfabeti functionali .

constantenii ajung repede peste tot , nu numai la timisoara .

vrei sa -ti spun ca aseara ploua si orasul era plin de politisti inarmati , imbracati in civil si cu veste antiglont , care patrulau prin centru 2 cite 2  ?

Da ajungeți repede pt că de bine ce e în Constanța plecați unde vedeți cu ochii.

Ți-am mai spus eu bănățean plecat din Banat în alte locuri din țară nu ai să vezi,în schimb voi cei din alte părți veniți încoace  pt că voi când ajungeți aici parcă ajungeți în Las Vegas și mai bine bilbiit ca mine decît tras pe nas ca tine.

• Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 1 guest

• Creează nouă...