Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Dragi prieteni,

sincer nu inteleg cum naiba puteti sa o considerati pe aceasta domnisoara sexi si buna de futut (cei care o gasiti).

Am fost acum ceva timp la ea, in 2013 sau 2014, era pe Burebista, langa Piata Alba Iulia. Domnilor, mie personal de cum am intrat in apartament (2 camere, bucatarie stil american...) din pricina mirosului, parca gatise de toate in ziua aia si nu deschisese deloc geamul. Apoi, domnisoara are 1,60 cu tot cu tocuri, burta mai avansata ca sanii.... Ajungem in dormitor, miros de cearsaf nespalat... se arunca in pat cu o scrumiera plina din care sare scrum fix in mijlocul patului si ma intreaba senina "ce vrei sa facem?". Cand am vazut scrumul in mijlocul patului, eu nefumator, mi-a venit sa vomit si i-am spus ca nu facem nimic, ca am batut drumul de pomana...

Concluzie: am pus acest comentariu aici eu fiind mai nou pe site si am zis sa fac un bine oamenilor incercand sa ii feresc de sentiment de voma si de frustrare.

Va doresc un we minunat.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Monte-Carlo

Am facut recenzia pe un alt numar de telefon,pentru ca domnisoara are si alte topice deschise.

Nu-i problema povestesc din nou:

Am gasit unul din numerele d-soarei in anuntul telefonic.

In urma cu vreo 2 ani.

Am sunat,m-am programat.

Regulamentar.

Când am ajuns in fata blocului o sun.

Ce-mi spune `la mine deranjul este de 1 milion`

Revoltat ii spun,nu daca nu esti fata din poze nu raman.

Si asa am intrat intr-o discutie tensionata.

Si am refuzat sa urc.

De atunci `revolta mea` ca e trecuta la top.

Asta-i tot

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:pa
  • Oras:pa

Din pacate, trebuie sa scriu si recenzia asta, din adancurile memoriilor ce doresc sa fie uitate:

Acum ceva ani in urma, cand Nicole inca era futabila, am prins-o si eu, la un sex total, am ajuns in locatia ei de pe decebal, am gasit loc de parcare langa ruby tuesday, am urcat in apartamentul/garsoniera ei, in care isi tinea celebrul dulau in bucatarie, metoda mai sigura decat BGS, mare laik pt locatie, dar din pacate nu mi-a dat papuci, si sincer am uitat daca era apa calda, in schimb am primit un pahar cu apa!

Actiunea spre surprinderea mea chiar a fost buna, asta dupa ce am fost intampinat de o pitica cu cei mai mari sani pe o femeie ca raport cu marimea corpului... care mai aveau putin si ieseau din corset, de asemenea, acuma inteleg de ce nu si l-a scos niciodata...

Dupa ce am facut dus, la misteriosul dus cu sau fara apa calda, am mers pe pat, iar Nicole mi-a facut un ONP umed cu bale, scuipat, linsm destul de placut, i-a placut si ei si mie, ca mai apoi sa se suie pe mine la normal protejat, eu sperindu-ma ca voi fi rupt in bucatele, mi-am facut curaj si am pompat in timp ce ea statea peste mine, stiind limitele gabaritului nesincronizat al nostru... eu am dat ca surdu in clopot fara stres in timpul asta, ea gemand destul de real, si umezindu-se natural, dandu-mi drumul asa.

Nu tin minte sa fi discutat ceva, caci in curand mi-a zis, spre surprinderea mea, eu ma faceam ca stiam asta, ca e timpul sa i-o var in cur....  hopa stai ce? in sine eram confuz dar ca expresie am zis, HAI!

Si asa am futut eu prima si singura femeie in cur... caci nu am rezistat mult, la cat de stramb era, dar problema nu era strambtoarea, ci mirosul...

Trecand peste acel moment usor traumatizant, am revenit la normal, cu prez nou, ea s-a pus capra, sau vaca... in pat, eu am inecrcat sa termin a doua oara, filtrand mirosurile ce inca mi le amintesc in timp ce scriu aceasta recenzie, si ma voi opri aici, am terminat a doua oara si asta a fost. Nu pot sa cred ca am fost sobru pe toata durata asta

Locatia: 8 - nota cea mai mare, parcare, nu papuci, nu stiu de apa calda, in schimb am primit apa rece in pahar, cea mai mare nota a fetei!

Fata: 5 - nu pot sa cred ca am avut pula tare pe tot parcursul "sedintei" faptul ca zicea ca am pula mare, poate ajuta, la dimensiunile noastre, ca inaltime nu ca latime, zic, da e normal sa fie mare

Igiena: 5 - acel miros de la anal si acel miros urmat in timpul celui de al doilea numar, doame ajuta-ma sa le uit!

Oral NP: 7 - imi era teama ca o va manca pe toata, dar in sensul bun, chiar i-a placut, si in sensul bun, si mie...

GFE: 4 - nu vroiam sa stiu despre viata ei personala atat de mult... macar niste FK acolo, dar ma bucur ca nu am avut parte de asta!

Normal: 6 - pe langa multa vorba despre cat de tare ii place sa o fut cu o voce mai pitigaiata decat a fetei din Big Bang Theory, a intrat o BBW asa... putea fi mai rau

Anal: 4 - nu ceea ce mi-am imaginat, macar era strambta...

Halatul: 300 roni ora/ 2 fin - TOTAL ca eu aparent asa am ales la telefon

PS: va rog, scoateti-o de la top!

• Like 11
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:cazanul cu smoala
  • Oras:cazanul cu smoala

Salut ,eu am fost pe la tipa asta acum un an cred,nu pot spune ca a fost nici woaw dar nici naspa o prestatie corecta.Ce vad aici multa lume care isi da cu parerea dar nici macar nu au fost la ea iar un tip isi aduce aminte o experienta de acum n ani, pai bine mai neicusorule de ce nu ai scris atunci? Pai fata pune poze dupa ce o acuzati ca are 100 kg si se vede clar ca nu este slaba dar nici vreo scroafa asa ca....Cred ca fata incurca peoductia aici asa ca spor la denigrari in continuare.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Capitala

Helboy 13,am fost de 3 ori,esec de fiecare dată,isi bate joc...clienți sunt niste fraieri la ea...te expedieza repede face totul in scarba si are si fițe de piesa.

Deci femeia e nasoala, nu se fute bine si totusi tu te-ai dus de 3 ori. Sunt 2 variante: ori esti prost, ori esti rau intentionat.

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

Pfff,hai că-ți explic...

Doamna de care vorbim aici a tot schimbat locația si pozele,chiar si preturile.

Am nimerit la ea fara sa știu.

De fiecare dată trecuse un timp,vreo doi ani si am crezut ca inteles si ea treaba cum e cu meșterii.

Nu a fost asa...

Ultima data am sunat-o si am intrat la banuiala ca-i ea,am întrebat-o de poze si a dat-o in "la mine deranjul este 100 ron.

Daca nu crezi mergi si te convingi.

Papacioaca.

• Like 2
Link spre comentariu

Extraordinar! Auzi, ai nimerit la ea. Pai si cand ai vazut ca ai nimerit unde nu trebuie nu puteai sa pleci? Mai bine las-o cum a cazut, ca incep sa ma tem ca te incadrezi in prima varianta ;)

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...