Sari la conținut

Alexandra skinny 0741.798.225

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Doo lucruri vreau sa spun si eu:

1. Am cautat prima poza din mixaj, cea originala, cea "de sus" cum ar veni si am constatat ca mr hobbit a intors-o "in oglinda" (mirror image cum ar veni). Daca comparam cele 2 poze originale alunitele nu mai sunt pe acelasi brat (stang/drept). Nu mai pun poza, o cautati singuri. deci eu cred ca e o coincidenta.

2. Am vizitat-o si eu pe Alexandra de pe acest topic si pot sa spun ca ea corespunde cu pozele si cu ceea ce se spune in recenziile sale, de pe topicul asta: micuta, skinny, cu niste sani micuti si fermi, frumosi, putin timida dar ascultatoare. Nu corespunde deloc cu ceea ce am citit pe celalalt topic (voce groasa, sani lasati-in nici un caz!!)

Eu zic sa nu mai cautam pixelul albastru.

Am intors-o, asa e, pentru ca si unele poze din topicul celeilalte sunt intoarse si nu stiam care e oglindita si care nu.

Se pare ca e doar coincidenta, ce-i drept cam mare :)

• Like 1
Postat

pozele cu alunitele nu sunt identice in una triunghiul are unghi mai ascutit

In functie de unghiul pozei si pozitia bratului, se schimba putin si forma.

Dar sa spunem ca e caz elucidat, se confirma ca sunt diferite, avem incredere :)

Nah... se mai pacaleste omu cand asemanarile sunt prea mari. :blushing2

• Like 1
  • Oras:bruxelle
Postat

Curiozitate:

Care este probabilitatea ca fix pe acelasi forum, fix cu acelasi nume, fix cu aceeasi varsta si constitutie fizica fix asemanatoare, sa aiba pe brat si fix 3 alunite asezate in forma de triunghi? Teoretic unghiun din care este facuta poza, schimba putin formatia, testat in oglinda, cu mana in spate si tinuta lejer, se formeaza forma din poza de jos, iar cu mana intinsa in fata si in acelasi unghi se schimba forma precum in poza de sus.

Ce ti-e si cu mama asta natura :D

Sunt sosii? :D

I went 2 times in Alexandra
his face does not look like the first picture
hair length is not the same
there are 2 different girls
thanks to end the controversy
PS: I would love to go to another alexandra, because she corresponds to my taste, unfortunately, she has not good reviews
Postat
Sorry this review is a google translation

I have been to alexandra this morning for an hour

she made my day bright (yesterday I had the dumps)

I was tired, she is dedicated to give me maximum pleasure

she did everything possible to make me comfortable

conclusion

apartment: large, bright airy clean, large bathroom and clean

Girl: Body 10, my taste, face, 10, pretty smile

attitude: 10, respectful, obedient

GFE: 10, sticky, many caresses, true FK, plays with her tongue

Oral: 9 wet, change of pace, eye contact, playing with her tongue

sex between breasts: 10 patient and dedicated

normal: not this time

hygienne: nothing suspicious

pussy: a delight

Massage 7: she doing her best

Gift 200

Conclusion: I recommend

Ne pare rău această revizuire este o traducere Google

Am beens Alexandrei în această dimineață timp de o oră

ea a făcut mea luminos zi (ieri am avut halde)

Am fost obosit, ea este dedicat pentru a-mi oferi un maximum de placere

A făcut totul pentru a mă face mai confortabil cu putință

concluzie

apartament: larg, aerisit luminos curat baie, mare și curată

Fata: Corpul 10, gustul meu, fata, 10, zâmbet destul

Atitudine: 10, respectuos, ascultător

GFE: 10, lipicioase, multe îmbrățișări, adevărat FK, joacă cu limba

Oral: 9 umed, schimbare de ritm, contactul vizual, jucându-se cu limba

Sex intre sani entre 10 pacient și dedicat

normal: nu de data asta

igienă: nimic suspect

păsărică: un deliciu

Masaj 7: ea face tot posibilul

cadou 200

Concluzie: Vă recomandăm

• Like 6
Postat

Buna seara dragi tovarasi!

A fost prima data cand m-am intalnit cu aceasta faptura fenomenala. Ajuns la ora programata, am fost intampinat de Alexandra intr-un body negru ce ii scotea in evidenta trasaturile atragatoare. Am primit prosopul si m-am bagat la dus.

Imediat ce am intrat in dormitor, body-ul a cazut si am descoperit trupul firav si gingas si pielea catifelata ce ma ademenea sa o ating. Fata se vede ca inca este la inceput, fiind usor timida, dar o data ce capata putina incredere incepe sa dea frau liber fanteziilor. Am inceput cu un oral de toata frumustea care il trezeste pe Johnny. Oralul a fost fantastic cu foarte mult deepthroat, de ziceai ca este un talent inascut. Dintii nu s-au simtit, iar totul a fost executat profund, folosindu-se foarte putin de mana. Trecem la 69 unde piersicuta ei este foarte ‘dulce’ si aromata.O data ce ii atingi pasarica se excita foarte mult si se vede clar ca ii place. Prima tragere s-a terminat in gura acestei domnisoare care nu a inghitit, dar s-a jucat putin cu ea in gura, scotand-o afara si bagand-o inapoi, ceea ce a fost ceva rar intalnit (un show frumos).

Dupa ce am facut un dus am revenit si a inceput din nou cu un oral. Am stat ceva timp la oral dupa care mi-am tras caciulita si ne-am pus pe treaba. Alexandra s-a pus deasupra si show-ul a inceput. Ce mi-a placut este faptul ca are foarte multa energie, nu mi-a spus niciodata ca a obosit si nu m-a pus sa trec si eu la munca (un mare plus din partea mea). Adora sa sara in timp ce e deasupra (facandu-i placere sa detina controlul) si este clar ca rezultatul nu are cum sa nu fie mirific. Continuam cu diverse pozitii in care ne consumam momentele.

Cele mai mari plusuri dupa parerea sunt corpul si pasarica. Este stramta, se umezeste natural, iar Johnny chiar s-a simtit super bine (dupa parerea mea asta conteaza foarte mult - cu cat pasarica este mai stramta cu atat excitatia este mai mare). Partida s-a terminat pe spatele ei matasos dupa care am plecat la dus.

Mi-a placut ca nu mi-a cerut cadoul niciodata si aici un plus. Am achitat cadoul in valoare de 200 de lei pentru o sedinta de o ora si am fost condus la usa promitand ca o sa mai revin.

Notele:

GFE: 10

Oral: 10+ (pacat ca nu exista nota mai mare)

Normal: 10 (energie deplina, un alt plus: s-a umezit singura fara lubrifiant)

Aspect: 10+ (sani potriviti pentru o fata skinny, iar fata o ajuta enorm ,chiar este frumoasa si are cu ce sa se laude; de precizat ca fata este cea din poze)

Concluzie: O fata care o sa ajunga in scurt timp in top si care mi-a castigat increderea. 

• Like 6
  • Oras:Wonderland
  • Oras:Wonderland
Postat
Daca tot am facut o mentiune pe aici despre ea m-am gandit sa fac si o recenzie "regulamentara".

Este colega cu Roxy19, acelasi apartament de pe Nerva Traian. La ele este curatenie, primesti prosop curat, papuci, baia este ok.

Am fost de 2 ori la ea si am constatat ca este serioasa cu programarile, daca vorbesti ceva ramane valabil. Chiar am constat ca este destul de solicitata, e bine sa suni din timp daca vrei sa "prinzi loc".

Ca aspect este skinny, dar nu exagerat de slaba, cu sani frumosi, micuti dar fermi si cu safrcuri erectile si un fund de pustoaica, foarte apetisant. Are cateva tatuaje si un piercing in buza. M-a asteptat de fiecare data in niste costumatii sexy.

In timpul actiunii se descurca destul de bine cu toate ca este putin timida fiind mai la inceput. Am inceput cu oral cu mine stand in fund pe marginea patului, face si neprotejat oralul, nu este chiar extraordinar pt ca se ajuta putin si de manuta dar destul de bun, se joaca cu limba pe instrument, eu zic ca cu timpul o sa mai evolueze si la capitolul asta. Apoi am trecut la capritza cu priveliste frumoasa la funduletul ala micutz si clasicul misionar. Aici am apreciat ca nu a stat ca scandura, s-a mai agitat si ea, m-a mangaiat, am incercat un FK si se pare ca este receptiva, nu initiaza ea dar accepta. Prima oara am finalizat in pozitia asta iar la a 2-a intalnire am vrut sa incerc finalizarea orala pt ca am inteles ca face si asa ceva.

In concluzie la tarifele pe care le practica acum este foarte OK mai ales pentru cei care prefera pustoaicele skinny. 

Desi exista putina stangacie datorata faptului ca este mai incepatoare mie mi se pare ca a evoluat in bine de la o vizita la alta, la distanta de vreo 2 saptamani, ceea ce este foarte bine. 

Note:

Aspect fata: 8

Igiena fata: 10

GFE: 8

Sex oral: 8

Sex normal: 8

Tarife: 100/fin, 200/ora
  • Like 10
  • Minus 5
Postat

Daca tot am facut o mentiune pe aici despre ea m-am gandit sa fac si o recenzie "regulamentara".
Este colega cu Roxy19, acelasi apartament de pe Nerva Traian. La ele este curatenie, primesti prosop curat, papuci, baia este ok.
Am fost de 2 ori la ea si am constatat ca este serioasa cu programarile, daca vorbesti ceva ramane valabil. Chiar am constat ca este destul de solicitata, e bine sa suni din timp daca vrei sa "prinzi loc".
Ca aspect este skinny, dar nu exagerat de slaba, cu sani frumosi, micuti dar fermi si cu safrcuri erectile si un fund de pustoaica, foarte apetisant. Are cateva tatuaje si un piercing in buza. M-a asteptat de fiecare data in niste costumatii sexy.
In timpul actiunii se descurca destul de bine cu toate ca este putin timida fiind mai la inceput. Am inceput cu oral cu mine stand in fund pe marginea patului, face si neprotejat oralul, nu este chiar extraordinar pt ca se ajuta putin si de manuta dar destul de bun, se joaca cu limba pe instrument, eu zic ca cu timpul o sa mai evolueze si la capitolul asta. Apoi am trecut la capritza cu priveliste frumoasa la funduletul ala micutz si clasicul misionar. Aici am apreciat ca nu a stat ca scandura, s-a mai agitat si ea, m-a mangaiat, am incercat un FK si se pare ca este receptiva, nu initiaza ea dar accepta. Prima oara am finalizat in pozitia asta iar la a 2-a intalnire am vrut sa incerc finalizarea orala pt ca am inteles ca face si asa ceva.
In concluzie la tarifele pe care le practica acum este foarte OK mai ales pentru cei care prefera pustoaicele skinny. 
Desi exista putina stangacie datorata faptului ca este mai incepatoare mie mi se pare ca a evoluat in bine de la o vizita la alta, la distanta de vreo 2 saptamani, ceea ce este foarte bine. 

Note:
Aspect fata: 8
GFE: 8
Sex oral: 8
Sex normal: 8
Tarife: 100/fin, 200/ora

sugeamiai puyla JackBlack ca ma urmaresti cu minusuri, sa te fut in cur

• Minus 1
Postat

Un set nou de pozici care sper sa va bucure

:bow  :snap

Ma mai primesti sa-ti masez bucusoarele cu bilutele mele ?

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Tot vazand recenziile voastre am zis sa ma duc si eu la domnisoara.Zis si facut.Am sunat dimineata in jur de vreo 10, spre surprinderea mea a raspuns imediat am facut programarea la 1.Binenteles ca la 1 eram acolo am urcat si in spate usii apare o fatuca draguta slim exact pe gustul meu.Prosop curat ,facut dus,actiunea a durat 5 minute :)) aveam pofta si arata si bine tipa. Ma voi intoarce cat de curand.

Per total are un 9 de la mine.nu pot da prea multe note pt ca mi-am dat drumul repede.Dar data viitoare voi incerca sa stau macar 15 minute :)

• Like 3
  • Oras:-
Postat

Tot vazand recenziile voastre am zis sa ma duc si eu la domnisoara.Zis si facut.Am sunat dimineata in jur de vreo 10, spre surprinderea mea a raspuns imediat am facut programarea la 1.Binenteles ca la 1 eram acolo am urcat si in spate usii apare o fatuca draguta slim exact pe gustul meu.Prosop curat ,facut dus,actiunea a durat 5 minute :)) aveam pofta si arata si bine tipa. Ma voi intoarce cat de curand.

Per total are un 9 de la mine.nu pot da prea multe note pt ca mi-am dat drumul repede.Dar data viitoare voi incerca sa stau macar 15 minute :)

Fericitule, eu nu m-am sincronizat cu ea (programul meu prea incarcat e de vina) dar am un motiv bine intemeiat sa revin in Bucuresti data viitoare. :)

Mi s-a intamplat si mie , stai linistit. Daca fata e prea frumoasa sau prea pe gustul nostru e greu sa-i rezisti prea mult datorita starii de supra-excitatie. Iti dau un sfat: mergi la uratele si ai sa rezisti o jumatate de ora!! =)) Am glumit desigur. :)

• Like 2
Postat

Mulțumesc frumos pentru recenzie

P.S: 2-3 zile maxim , nu pot face Fk, și ONP

Alt piercing? Tatuaj?  :laugh2  :hug1

Postat

Neseriozitate!

M-am programat prin SMS trimis la ora 15.00 pentru ora 18.15. Mi-a cerut sa-i confirm la ora 17.00 tot prin SMS. Ceea ce am si facut. Neprimind raspuns de reconfirmare din partea ei, i-am recerut-o tot prin SMS la orele 17.15, 17.30, 17.45, 18.00. Am fost si in zona la ora stabilita, 18.15 dar...pauza!

O mare bila neagra, pentru ca i-am scris macar sa ma anunte ca "a cazut totul" si nu era nici o suparare.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

La mine a fost greu pana sa o prind dar cand am reusit a mers totul uns.

Recenzie e greu de facut sa fie pe inteles tuturor, dar trebuie incercat, gusturile nu se discuta.

Pozele sunt reale!

Comunicarea corecta!

Aspect fizic 7.5.

Oral 7, nu e prea devotata cand face asta.

Normal 7, nimic special.

Daca ar incerca sa isi dea mai mult interesul si ar incerca sa se rafineze putin ar creste putin. Cred ca potential exista, dar daca pierzi startul e greu sa recuperezi.

• Like 3
  • Minus 4
Postat
Aspect fizic 7.5.

E prea vag ce scrii aici. Detaliaza putin. Vreau sa stiu ce nu ti-a placut la ea, fizic vorbind. Afirmi: pozele sunt reale! iar mai apoi ii dai o nota relativ mica. Mie imi reiese din poze ca fata e cel putin de nota 9. Nu-ti place ca e SLIM, ca e bruneta, ca e prea tanara!?? :laugh2

Postat

Buna seara dragi tovarasi!

Fiind inca incins dupa vizita din weekend la domnisoara Alexandra, am decis sa revin la ea pentru o sedinta de relaxare in ziua de miercuri.

Mi-am facut programare cu o zi inainte dand un mesaj colegei ei, Roxy19 (la fel am procedat si la prima vizita), fiind un client fidel al acesteia.

Locatia fetelor se afla pe Nerva Traian, intrarea in bloc este la bulevard si se afla langa un magazin de stampile. Este un apartament de 2 camere in care am mai fost de cateva ori, loc on care revin mereu cu drag. In pragul usii ma astepta Alexandra, avand pe ea doar chilotii si un top de dantela. Intru in camera de nebunii, unde se afla o canapea extensibila, loc in care actiunea va urma. Primesc de la ea un prosop nou si curat si papucii care sunt uscati. Ma intreaba daca beau ceva si eu o rog sa imi aduca un pahar de apa. Purced spre dus pentru a ma reinvigora si a ma pregati pentru momentele deosebite ce vor urma. La baie se afla o larga varietate de geluri de dus pe care le-am folosit din plin.

Intors in camera, Alexandra mi se pare o fata care este putin timida doar la inceput, dar dupa dus m-i s-a parut a fi foarte comunicativa (poate din cauza ca sunt la a doua vizita). Domnisoara incepe sa-l frece pe Johnny pentru a-l trezi si pregati pentru oral. De data asta fata avea niste unghii foarte sexy, care mi-au dat emotii atunci cand mi-a pus balonasul, dar a fost grijulie (stia cum sa manevreze fesul) si Johnny a scapat nevatamat. Inainte de fiecare finalizare, fata imi masa bilutele cu unghitele ei, lucru care ma inebunea de placere. Alexandra incepe sa-mi faca un oral excelent (aproape la fel de bun ca data trecuta, din cauza catiulitei). In timpul asta ea era inca imbracata in lenjeria ei intima, de danteluta roz (care ma excita nemaipomenit de mult!) si inca isi tinea in picioare tocurile (un plus aici din partea mea). De mentionat faptul ca fata si-a lasat parul liber si in timp ce incerca sa o ia pe toata in gura, varfurile parului se plimbau pe abdomenul meu, dandu-mi o senzatie de placere si relaxare deosebita. Dupa oralul deep si umed care m-a innebunit am decis sa incepem actiunea. Ca la prima vizita, foloseste mana foarte putin in timpul oralului (daca o folosea mai des nu mai ajungeam la normal pentru prima finalizare!). La inceput ea a stat deasupra, fata asta este energica, nu gluma! Dupa schimbam la pozitia misionarului, continuam in piciore (pozitia mea preferata) si inainte de finalizare incerecam pe la spate. Scot balonasul si finalizez pe sanii ei mici si obraznici, ce priveliste frumoasa!

Fata se duce la dus, dupa ce iese merg si eu, ma energizez si revin in camera. Aici ma asteapta Alexandra. Timp de vreo jumatate de ora am stat amdoi dezbracati in pat si am vorbit despre tot felul de chestii (nu am cerut masaj), e o persoana foarte deschisa si placuta, dupa ceva timp a inceput sa-l frece pe Johnny pentru a-l trezi din nou la viata.

Pentru al doilea numar, domnisoara trece la un oral (protejat), care il extinde pe Johnny la maximum. Trecem la normal, din nou tot schimbam pozitiile enumerate mai sus, fata nu comenteaza la schimbarea pozitiilor. Gemetele se aud incet si suav (un alt plus), ca la primul numar (probabil din cauza ca si eu sunt mai tacut). Finalizez pe spatele fetei dupa doua minute de laba si incep sa tremur de fericire. Ma duc din nou la dus si revin in camera unde incep sa ma imbrac. Ies pe usa mai bine dispus ca la prima intalnire, cu picioarele inca tremurande, promitand ca voi reveni!

Cadoul pentru Alexandra a fost 300 de lei pentru o sedinta de 1:30.

Informatii utile:

Telefon:  0799 546 296

Program: de luni pana vineri intre orele 10:00-20:00 (are un program flexibil, este prezenta si in weekend-uri)

Tarife: 1 finalizare (30 de minute) – 100 de lei

2 finalizari (1h) – 200 de lei

2 finalizari + masaj de relaxare (1:30h) – 300 de lei

Locatie: Nerva Traian, intr-un apartament de doua camere (alaturi de colega ei, Roxy19)

Notele:

Oral: 9 (din cauza balonasului)

Normal: 10

GFE: 10+ (la cat am vorbit si la cat am ras)

Aspect: 10 (fata skinny ideala)

Concluzie: Voi reveni cu siguranta! Sper sa o gasesc pe aceasta fata prezenta in top curand!

P.S.: Sper ca in acest text sa acopar mai cat mai mult din continutul care trebuie sa se regaseasca intr-o recenzie corespunzatoare.

• Like 8
  • Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side
Postat

Buna seara

Am fost si eu la Alexandra.Locatia pe Nerva Traian, usor de gasit pntru mine care cunosc zona.Locatie primitoareAlexandra este o fata slim, finuta, draguta, corp frumos.M-a asteptat imbracata in costumatia neagra din poze.

Am fost la un dus scurt si am revenit.Am observat ca mai are o colega dar nu stiam atunci cine este, am aflat dupa.Mi s-a parut putin timida la inceput.Am luat o ora, 200 de ron.

Am inceput sa o sarut pe corp, sa ii sarut si mangai sanii si am inceput sa ii frec piersicuta, ea fiind imbracata.Usor usor ne-am incins, ba chiar m-a intrebat daca eu am venit sa o fac pe ea sa se simta bine sau eu si i-am zis ca mie imi place sa ne simtim amandoi.Mi-a facut un oral soft, placut, i-am facut si eu si sper ca i-a placut pe bune pentru ca la final mi-a zis ca am molesit-o.

Pentru finalizare am trecut la un oral cu ea in pozitia capra in pat si eu in picioare langa pat.Privelistea a fost super si am finalizat exploziv in gura ei.

In concluzie o fata la care voi reveni cu placere.

• Like 3
Postat

E prea vag ce scrii aici. Detaliaza putin. Vreau sa stiu ce nu ti-a placut la ea, fizic vorbind. Afirmi: pozele sunt reale! iar mai apoi ii dai o nota relativ mica. Mie imi reiese din poze ca fata e cel putin de nota 9. Nu-ti place ca e SLIM, ca e bruneta, ca e prea tanara!?? :laugh2

Nu am nimic de reprosat in mod special, doar ca este detul de comuna, banala si nimic special.

Cred ca pozele o avantajeaza putin si nu ma deranjeaza ca e slim si nici nu cred ca e prea tanara, e ok dar atat.

Acum mergeti si voi si daca va place mai mult sau mai putin , e doar o chestiune de gust.

Cel putin la oral mai are de lucru si trebuie sa il imbunatateasca putin e cam soft, nu e sufficient sa plimbe pula prin gura ca sa fie perfect.

Asa cum am spus cred ca are potential sa mai creasca, acum depinde de ea si in special de inteligenta ei, trebuie sa se aplece mai mult sa invete sa simta clientul si sa ii faca ceea ce il excita mai tare.

• Oras:Nerva Traian
Postat

Neseriozitate!

M-am programat prin SMS trimis la ora 15.00 pentru ora 18.15. Mi-a cerut sa-i confirm la ora 17.00 tot prin SMS. Ceea ce am si facut. Neprimind raspuns de reconfirmare din partea ei, i-am recerut-o tot prin SMS la orele 17.15, 17.30, 17.45, 18.00. Am fost si in zona la ora stabilita, 18.15 dar...pauza!

O mare bila neagra, pentru ca i-am scris macar sa ma anunte ca "a cazut totul" si nu era nici o suparare.

Bună

Ai dreptate, în legătură cu programarea

A fost ceva neprevăzut și am plecat urgent din locație fără sa mai i-au telefonul cu mine

Ora de confirmare este de ambele părți

Daca nu am confirmat la ora stabilita, nu trebuia sa te mai deplasezi pana pe Nerva și sa aștepți.

Este prima data când mi s-a întâmplat asa ceva, și ultima sper

Dacă mai ai încă dorința de a ma cunoaște, promit sa ma Revanșez

Pupici și o zi frumoasa sa ai

• Like 4

Postat

La mine a fost greu pana sa o prind dar cand am reusit a mers totul uns.

Recenzie e greu de facut sa fie pe inteles tuturor, dar trebuie incercat, gusturile nu se discuta.

Pozele sunt reale!

Comunicarea corecta!

Aspect fizic 7.5.

Oral 7, nu e prea devotata cand face asta.

Normal 7, nimic special.

Daca ar incerca sa isi dea mai mult interesul si ar incerca sa se rafineze putin ar creste putin. Cred ca potential exista, dar daca pierzi startul e greu sa recuperezi.

Sunt noua în acest domeniu, și învăț cu timpul

Nu sunt momentan pe placul tuturor dar promit sa fiu pe placul cat mai multora

Mulțumesc pentru recenzie și dacă o sa ne mai întâlnim în timp, sper sa îți schimbi părerea

Pupici

• Like 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...