Sari la conținut

Cine ie u.l. amelia

Postări Recomandate

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

ce tot vb ala ANUBIS SALON...?De santaj? au mai fost fete cu santaj,camere  de supraveghere...spion..mizeiisi iuby la bulau!! 

• Like 2
  • Oras:Constanta
Postat

Dal dreaq cu weceu lui public cu tat. Da asaaa...o fost bun di citiva risuri. Ma amuzat prostu ! Iel iera convins ca stia cie zicea...da iera pi linga. Mam cacat pi mini cind insista cami dadea iel numili real aci.

:)

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Petriceanu .. stai jos ! Ai doi !

Postat

Dal dreaq cu weceu lui public cu tat. Da asaaa...o fost bun di citiva risuri. Ma amuzat prostu ! Iel iera convins ca stia cie zicea...da iera pi linga. Mam cacat pi mini cind insista cami dadea iel numili real aci.

amelio si tu esti tot un fel de wc, numai ca in loc sa ne pisam ne slobozim in gura ta

Postat

Daca cumva ie posibil...si cam ie contra naturi...tu iejti moi prost ca ala dila Anubis.

Ala macar sio dat seama ca so facut di cacat aci...o mai zvicnit o data casa o dreaga chipurili...da cind io cazut fisa...intrun final...o inchis clanta. Mucles. Muult moi inspirat ca tini.

Tu ? Un dobitoc...cari isi scalda Pisicu zilnic coaili prin gura ta...iti fute zilnic cite o dunga...da tu...Betmen...insistent...revi a doua zi cu alta varianta di Brett !!! Acuma sincer...cit di prost masochist poti sa fi ???

:))))))))

P.s. Pi pariu ca daca ii atrag atenia Pisicului nuti prindi rasaritu fara dunga ???

• Like 1
Postat

Mah Brett...ink o chestii...

Tu iejti atit di prost...ca ma simt io prost sa ti tot fac di cacat. Ie ca si cum ai fasi stouri di un copkil cu o leaca di retard !

Nui chear diloc funny !

• Like 1
Postat

P.s. Pi pariu ca daca ii atrag atenia Pisicului nuti prindi rasaritu fara dunga ???

Nu lo apucat rasaritu soarelui !!!

:))))))))))))

• Like 3
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Eu nu mai am nici un urs și de Moș Crăciun vreau să primesc unul(eu vreau real). Îl găsește la supermarketul la ieșire spre Ovidiu :)

post-196341-0-65143300-1545543956_thumb.jpg

post-196341-0-15260500-1545543970_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Daca cumva ie posibil...si cam ie contra naturi...tu iejti moi prost ca ala dila Anubis.

Ala macar sio dat seama ca so facut di cacat aci...o mai zvicnit o data casa o dreaga chipurili...da cind io cazut fisa...intrun final...o inchis clanta. Mucles. Muult moi inspirat ca tini.

Tu ? Un dobitoc...cari isi scalda Pisicu zilnic coaili prin gura ta...iti fute zilnic cite o dunga...da tu...Betmen...insistent...revi a doua zi cu alta varianta di Brett !!! Acuma sincer...cit di prost masochist poti sa fi ???

Martalogule (te-am retrogradat la liga a 2 a "tushi") citeste-te si tu si vezi cat de libidinos esti si cum il pupi in pula pe admin gratuit asa nici macar cu interes ca nu faci bani din asta.. mi-am schimbat parerea despre tine bulanule si apropo nu te mai duce cu cainele dupa tine la curve ca te sifoneaza alea ca esti cam retardat! cred ca esti singurul limbist din istoria platitorilor de sex care s-a dus la curve cu cainele dupa el, nu-i asa dottore?

• Like 1
Postat

Nipoateee...uni lindicu mieu oi fost ? La parnaie ??? Mi-oi lipsit sa sti !!! :))))))

• Like 2
Postat

Martalogule (te-am retrogradat la liga a 2 a "tushi") citeste-te si tu si vezi cat de libidinos esti si cum il pupi in pula pe admin gratuit asa nici macar cu interes ca nu faci bani din asta.. mi-am schimbat parerea despre tine bulanule si apropo nu te mai duce cu cainele dupa tine la curve ca te sifoneaza alea ca esti cam retardat! cred ca esti singurul limbist din istoria platitorilor de sex care s-a dus la curve cu cainele dupa el, nu-i asa dottore?

Respect.
Postat

Mah oamini buni...acu...in prag di sarbatori si la final di an...ie bini sa trajim liniie si sa videm cie am realizat. Io vriau sa va multumiesc din sufliet la voi tati. Tat anu asta neam futut, am zimbit, neam amuzat...uniori kear mam cacat pi mini di ris...o fost bini. Multumiesc in spesial prostavanilor...cari anu asta or fost in numar moi mari !!! Sper ca la anu sa fiti ciel putin la fiel di multi...ca fara voi nar fi funny. Da am convinjerea ca osa viniti aci in turme...ca doar deh...traim intro tara bogata.

Va urez tăti cieli buni...si sarbatori fericiti la voi tati, cu mic cu mare, cu prost cu destept, futator sau labajiu !!!

Merry Christmas !!!

post-199136-0-25923400-1545634778_thumb.jpg

• Like 6
Postat

Mah oamini buni...acu...in prag di sarbatori si la final di an...ie bini sa trajim liniie si sa videm cie am realizat. Io vriau sa va multumiesc din sufliet la voi tati. Tat anu asta neam futut, am zimbit, neam amuzat...uniori kear mam cacat pi mini di ris...o fost bini. Multumiesc in spesial prostavanilor...cari anu asta or fost in numar moi mari !!! Sper ca la anu sa fiti ciel putin la fiel di multi...ca fara voi nar fi funny. Da am convinjerea ca osa viniti aci in turme...ca doar deh...traim intro tara bogata.

Va urez tăti cieli buni...si sarbatori fericiti la voi tati, cu mic cu mare, cu prost cu destept, futator sau labajiu !!!

Merry Christmas !!!

Sarbatori fericite si tie hienoo!!!

• Like 5
Postat

Merry Christmas !!!

Mah,eu cred ca ai tras linie si ai ajuns la concluzia ca pocnesti de cat cacat ai mancat,postat,pozat anul asta,asa ca vrei o pauza de 2 zile de Craciun,sa molfai niste laMUIE,zeama de varza,muraturi,doar ca sa mai faci loc in burdihanul ala care pute a cacat,ptr anul viitor...urmeaza sa mananci cu mult mai mult cacat decat anul asta...pentru ca,nu i asa,omul cu probleme mintale,daca nu si ia tratamentul,se degradeaza de la an la an..Craciun cu multa zeama de laMUIE!
Postat

Cum ofi sa ai atita ură in suflet in ajun di sarbatoari crestineasca ? Ofi bini...oari ???

:no2

Eeee...you know what they say...haters gonna hate !!!

Da fix daia no sa ma indop io ca o vaca la masa di Crasiun...ca pocnieste Tanti Iulia cu ura si agoniie ! Daia nam sa trantesc o ditamai balega a doua zi dupe masa...di osa infund buda si tată canalizarea din cartier...daia nam sa biau ca scroafa pin osa ma pis pi vecini...si tocma daia no sa moi zvicniasca pseudolindicu mieu di hiena...di grija la ajtia cari nu aduc aci...in comunitatea noastra crestineasca...dicit ura, invidiie, injuraturi si muulta muuuulta prostii...ca nu moi pot iei di atitea resentimente ciemi poarta !!!

:laugh2

Tanti Iulia...vezi sa nu fasi vrun anevrism la cap dila atita ciuda fix acu di sarbatori !!!

La anu si la multi ani...si la anu cio veni...pula mia di so beli...tu cu botu oi sari...tias futi amigdalili !!!

:icecream

• Like 2
Postat

Cum ofi sa ai atita ură in suflet in ajun di sarbatoari crestineasca ? Ofi bini...oari ???

:no2

Eeee...you know what they say...haters gonna hate !!!

Da fix daia no sa ma indop io ca o vaca la masa di Crasiun...ca pocnieste Tanti Iulia cu ura si agoniie ! Daia nam sa trantesc o ditamai balega a doua zi dupe masa...di osa infund buda si tată canalizarea din cartier...daia nam sa biau ca scroafa pin osa ma pis pi vecini...si tocma daia no sa moi zvicniasca pseudolindicu mieu di hiena...di grija la ajtia cari nu aduc aci...in comunitatea noastra crestineasca...dicit ura, invidiie, injuraturi si muulta muuuulta prostii...ca nu moi pot iei di atitea resentimente ciemi poarta !!!

:laugh2

Tanti Iulia...vezi sa nu fasi vrun anevrism la cap dila atita ciuda fix acu di sarbatori !!!

La anu si la multi ani...si la anu cio veni...pula mia di so beli...tu cu botu oi sari...tias futi amigdalili !!!

:icecream

Fix la asta m am referit,o persoana cu probleme mintale,are fixatii,tu ai pentru o anumita persoana...cred ca o visezi si noaptea..numai tu stii de ce...
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Doamnă, nu vă pot contacta prin mesagerie ! Inamicii vă bruiază toate canalele de comunicare !!!

#rezistă !

Postat

Nu ie inamici. Ân mari parti ie doar flacai amorezati di moldovience tari ân clanta si nu stu cum sa faca sa mio puna !!!

:)))))))))

Gata. Am ieliberat citiva locuri...da nu garantez cit osa tina asa...ca ie multi...!!!

;)

• Like 2
Postat

La multi ani mah Buguleee !!!

Ali dreacu pocnitori...or speriat tati ursuleti din paduri ! :)

• Like 2
Postat

La multi ani mah Buguleee !!!

Ali dreacu pocnitori...or speriat tati ursuleti din paduri ! :)

da,pocnitorile  draqu :))

• Like 5
  • Minus 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...