Sari la conținut

LARISSSA 0768601405

Postări Recomandate

Vizitator cervantes
Reputație: 0
Postat

La birou.

Spor s'avem!

Deie, Domnul!
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ultima programare 22.00.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Aiurea 22.30.

M-a lăsat Blonda singura mai devreme decât preconizasem și iata-ma rămasă a nimănui la birou. Somn n-am încă, asa ca dacă are cineva chef de altele, dați un semn.

• Oras:w
  • Oras:w
Postat

Aiurea 22.30.

M-a lăsat Blonda singura mai devreme decât preconizasem și iata-ma rămasă a nimănui la birou. Somn n-am încă, asa ca dacă are cineva chef de altele, dați un semn.

la Buc nu ramai a nimanui, sigur te ia cineva

• Oras:Romania
Postat

Pe Larissa o cunosc de ceva ani.Era musai sa fie pe lista de vizitat.Programare pe whatsapp respectata.Stat la o cola si la cateva tigari.Ea vorbeste mult,eu vorbesc mult.

Dus eu,dus ea.Actiune cu oral exceptional,lins,incercari de deep,ruperi de ritm,adiacente,tot ce trebuie.Continuat normal,diferite pozitii,terminat doggy.

Nu o lungesc,Larissa e profi, atitudine pro client.

Gfe:8,lipsa fk

Sex oral:9

Sex normal:9

Halat:300/h

De recomandat:Da.

De revenit:Da.

• Like 2
  • Oras:Dobrogea
Postat

Pe Larissa o cunosc de ceva ani.Era musai sa fie pe lista de vizitat.Programare pe whatsapp respectata.Stat la o cola si la cateva tigari.Ea vorbeste mult,eu vorbesc mult.

Dus eu,dus ea.Actiune cu oral exceptional,lins,incercari de deep,ruperi de ritm,adiacente,tot ce trebuie.Continuat normal,diferite pozitii,terminat doggy.

Nu o lungesc,Larissa e profi, atitudine pro client.

Gfe:8,lipsa fk

Sex oral:9

Sex normal:9

Halat:300/h

De recomandat:Da.

De revenit:Da.

Pai e frumos din partea ta?

Zicem ca Larisssa are cel mai bun GFE din oraș și mata dai 8?

Fata scrie clar ca nu FK și dacă ne uitam la"urban dictipnary" FK nu întra la GFE.

Dar asta nu te condamn,daca ești pupacios🙊

Mai departe 9 la oral? Nu ți-a făcut spiralele?? Pardon-a putut deep ca te-ai dus cu "doza de bere". Dar ia încearcă matale sa bei punana doza cu totul in gura. 😵

Aceste este un pamflet, a se trata ca atare😀

Bravo doamne ca ai recenzat, dar ziceam și noi ca avem fata de top, deși iar nu știu de ce nu e acolo și ne-ai umplut de respect.

CheersðŸº

• Like 1
Postat

Pai e frumos din partea ta?

Zicem ca Larisssa are cel mai bun GFE din oraș și mata dai 8?

Fata scrie clar ca nu FK și dacă ne uitam la"urban dictipnary" FK nu întra la GFE.

Dar asta nu te condamn,daca ești pupacios

Mai departe 9 la oral? Nu ți-a făcut spiralele?? Pardon-a putut deep ca te-ai dus cu "doza de bere". Dar ia încearcă matale sa bei punana doza cu totul in gura.

Aceste este un pamflet, a se trata ca atare

Bravo doamne ca ai recenzat, dar ziceam și noi ca avem fata de top, deși iar nu știu de ce nu e acolo și ne-ai umplut de respect.

Cheers

Nu m-am hotarat daca sa fiu serios sau sa-ti iau pamfletu'n pula:))

Nu am facut nici o diferenta intre ea si rubrica top.Astea sunt note mari! :))

10 la gfe nu dau,maxim 9 unde e cu fk.

Oral de 10 tre' sa'nghita sustinut "doza de bere",sa suga adiacentele,sa curga rauri de lacrimi si saliva,s'aud muzica de gag-uri si sa se termine cu swallow.

Sunt pretentios :))

Cand am plecat era la top.La cate vizualizari are topicul asta,nu cred ca e curvar in oras sa nu o cunoasca si sa nu stie ca are servicii de top.

Sa traiesti!

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:medias
  • Oras:medias
Postat

Nu m-am hotarat daca sa fiu serios sau sa-ti iau pamfletu'n pula:))

Nu am facut nici o diferenta intre ea si rubrica top.Astea sunt note mari! :))

10 la gfe nu dau,maxim 9 unde e cu fk.

Oral de 10 tre' sa'nghita sustinut "doza de bere",sa suga adiacentele,sa curga rauri de lacrimi si saliva,s'aud muzica de gag-uri si sa se termine cu swallow.

Sunt pretentios :))

Cand am plecat era la top.La cate vizualizari are topicul asta,nu cred ca e curvar in oras sa nu o cunoasca si sa nu stie ca are servicii de top.

Sa traiesti!

Pe marcujan nu trebuie sa il bagi in seama, el doar se baga in seama cu toata lumea, nu viziteaza fete, ii este rusine de ele. Iartal atat il duce capul pe saracul. Cand mai scrie ceva doar ignoral cum o face multa lume.

• Like 1
Postat

Pe marcujan nu trebuie sa il bagi in seama, el doar se baga in seama cu toata lumea, nu viziteaza fete, ii este rusine de ele. Iartal atat il duce capul pe saracul. Cand mai scrie ceva doar ignoral cum o face multa lume.

Să-mi sugi pula și sa ma ignori asa cum scrii dintotdeauna.

Îmi rrusine de ce laba faci tu

• Like 1
Postat

Să-mi sugi pula și sa ma ignori asa cum scrii dintotdeauna.

ÃŽmi rrusine de ce laba faci tu

Jane, de ce ești grobian?🤔

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Neatzaaaaaaa, lumeeeee!

Sunt la birou.

Disponibila de la 10.30.

Spor s-avem!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Revin cu aceasta rugăminte. Ca iar mi-au fost postate anunțuri pe grupuri matrimoniale cum ca îmi caut jumătatea. Nu va puteți imagina cat ma amuz ....ce dezamăgiți sunt când intru în ei ca cea mai serioasa relație cu mine o vor avea

:)))))

găminte : când scrieți pe wts sau când sunați, spuneti-mi pe nume ,va rog sau spuneți ca aveți nr de pe forum, sa va pot diferenția de cei care iau nr de orunde altundeva, de unde eu habar nu am că există. Thx!

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Buna "gamintea" asta...asa o sa fac de acum :))

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

S-a luat aiurea cu copy-paste . Da' de când citești tu postari mai lungi de 3 rânduri?

Unde e topicul cu "Faze/replici amuzante "? Ca am întrebat și pe DG .

• Membru Premium
Postat

S-a luat aiurea cu copy-paste . Da' de când citești tu postari mai lungi de 3 rânduri?

Unde e topicul cu "Faze/replici amuzante "? Ca am întrebat și pe DG .

Am citit doar primul rand :))
  • Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Neatza! Astăzi ma găsiți de la ora 13.00.

Vizitator machedonul08
Reputație: 0
Postat

Lari, pentru mine faci vreo reducere?!? :laugh2  :laugh2  :laugh2

Uite asa, imi incerc si eu norocul...

• Oras:La mare pe sezlong
  • Oras:La mare pe sezlong
Postat

Un oral fara reprosuri...piesa de rezistenta ce te intoarce inapoi iar si iar , iti aduci aminte cum a fost si vrei BIS :)

Fost aseara si nu mai fac recenzie complicata si lunga ca am mai facut si acum ceva pagini inainte :

Oral : 10+ si cam atat am de spus ... restul mai cititi si alte recenzii :D . eu pentru asta vin si pe asta ma axez.

Spor

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Neatzaaaaaaa, lumeeeee!

Astăzi - 09.30- 17.00.

Spor !

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Câteva detalii??pret,unde stai,accepti limba??

Accepta limba romana ;)

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu sunt Larisa (Larisssa ,de fapt,ca userul Larisa era luat si ,intr-o criza de imaginatie,am adaugat cate un 's' pana mi-a fost acceptat userul).

Sunt o femeie de 35 de ani si sunt departe de a fi vreo bomba sexy(sau alte chestii d'astea explozibile). Daca speri sa ai prima finalizare cand ,deschizându-ti usa, te pleznesc cu sanii peste faţă....regret,te voi dezamagi. Acum,nici sa nu credeți ca sunt vreo sluta de tre' sa imi pui punga pe fata ! Sunt o femeie normala ,inalta (1,74 m) si slaba( 60 de kg). Am cracii lungi si asta ma salveaza ! Ba nu, mai salvator de atat e faptul ca ,desi am sânii mici,am sfarcuri mișto,deci e bine!

Ofer servicii de companie intima ,ceea ce inseamna ca nu imi doresc sa vii "cu ea sculata de acasa", sa ne aruncam in dormitor si "Pa,la revedere!". La prima vizită vreau neaparat sa dispui de putin timp in plus, imi place sa intru in contact cu omul cu care voi ajunge intre cearșafuri, sa vad cu cine am de-a face, sa vezi cu cine ai de-a face.Dupa acest intermezzo, vei merge la dus(neaparat),apoi incepe sa se scurgă timpul tău, cel pentru care am pretentia sa plătești. 200 Ron ptr 30 min și 300 ptr o ora.

Pentru actiunea propriu-zisa regulile sunt putine si clare : NU FK,NU ANAL,NU Normal Nep si NU NEGOCIEM. In rest,orice este ppsibil cu ajutorul comunicarii,bunului simt .

Prefer apeluri și wts.

Programul -îl anunț când este cazul, nu este unul fix.

• Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Postat

Lari, pentru mine faci vreo reducere?!? :laugh2  :laugh2  :laugh2

Uite asa, imi incerc si eu norocul...

Sa te vad acum Larisso cat de miloasa esti ....si ce inima de mama Dolores ai .

Eu spun ca nu merita pierdut clientul ...daca lasi la 50 roni numarul il ai de client pana la pesionare ...a ta sau a lui . In plus primesti recenzii pe viata ...desi punctul asta nu este chiar punctul forte al lui . Dar pentru mila mariei tale poate isi calca pe inima si te ridica in slavi din condei ....iar daca il ridici pe culmile extazului  primesti si un calup de branza 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...