Sari la conținut

[Recomandare] Delia Piata Progresu 0725.668.699

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti

Eu nu am nimic cu Picon, mi se pare un user foarte ok. Nu stiu ce i-a zis lui christiano, dar niciunul dintre noi nu poate fi acuzat de offtopic relativ la acest topic, intrucat autoarea lui, Delia, tolereaza si chiar promoveaza small talk-ul pe acest thread.

Picon indirect are ceva cu mine si de fiecare data cand are ocazia incearca sa ma atace...dar pe mine ma doare fix la piersicuta:)) si daca permit vorba si gluma la mine pe topic nu inteleg cu ce il deranjeaza pe el? La mine pe topic fac ce vreau:)) cine nu ma place este rugat sa se mute la D.G si sa ma barfeasca acolo:))

• Like 6
Link spre comentariu

Incercati sa tineti cat mai putin sus Topicul Deliei

S-au deranjat/nervozat , promovarile lui Picoaie   :no2 

Corect Picoaie? Cum sa nu . :laugh2

Nu am nevoie sa dau cate un "up" in fiecare zi:)) sau sa scriu "disponibila" :)) fiecare isi face promovarea cum poate:))

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Picon indirect are ceva cu mine si de fiecare data cand are ocazia incearca sa ma atace...dar pe mine ma doare fix la piersicuta:)) si daca permit vorba si gluma la mine pe topic nu inteleg cu ce il deranjeaza pe el? La mine pe topic fac ce vreau:)) cine nu ma place este rugat sa se mute la D.G si sa ma barfeasca acolo:))

Am explicat pe scurt ce este cu acel "deranj" :)

Nu am nevoie sa dau cate un "up" in fiecare zi:)) sau sa scriu "disponibila" :)) fiecare isi face promovarea cum poate:))

"up"-urile nu sunt binevenite si de niciun fel :)

• Like 24
  • Minus 16
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Fii reaðŸ˜ðŸ˜
  • Like 22
  • Minus 21
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Salutare!

În încercarea de a "normaliza" putin activitatea pe acest topic voi descrie in randurile ce urmeaza experiența mea cu Delia.

Așadar, în urma unei conjuncturi eeextrem de favorabile mie , pentru care o sa raman dator cu o GAMA variată de ...multiple lucruri, băuturi , servicii, etc , habar n-am ce exact, unui amic , asa, am reusit sa stabilesc o întâlnire cu DELIA.

De la bun inceput vreu sa punctez ca ..."am pus-o" din nou. Adica iar am nimerit o super fata , nu stiu de ce dar chiar nu ma asteptam. Sincer eram in cautare de altceva, de ceva care sa ma scoată dintr-o anumita stare. Recomandarea amicului m-a facut insa sa spun DA întâlniri și astfel au urmat câteva ore wow din viata mea.

DELIA este o femeie fermecătoare, frumoasa cu chip frumos si trup pe masura. Pozele postate confirmă acest aspect însă parfumul, atitudinea , vocea , live-ul in sine cu care te primeste si care continuă pe toată durata întâlnirii nu pot fi descoperite decât face to face. În egoismul meu nu m-ar deranja sa nu ma credeti si astfel sa nu-i treceți pragul dar pe de altă parte sunt si extrem de generos și va împărtășesc aceste lucruri pt a trăi și voi o experiență de care sa va aduceți aminte cu placere toata viata.

Nu voi insista pe descrierea locației și părților de natură sexuală a unei recenzii clasice. Oricum toate au fost la superlativ începând cu primirea , ținuta aleasa pt aceasta intalnire , sărutul de intampinare, dialogul, dus-assistul si nu in ultimul rand actul sexual. A fost prelung si a continut foarte multe "delicatesuri" dar nu atat de multe încât să nu ma faca sa revin inca o data...si inca odata...si inca odata ... Nu ma voi declara satisfăcut prea curând. Plăcerea a fost muuult prea intensă. Deja e in locuri fruntașe în topul întâlnirilor reușite. Cine stie poata chiar conduce in acest top al meu ;).

Sa nu "luati foc" ca nu am facut o recenzie standard. Nici DELIA nu e o femeie standard. Luati in calcul note de 10 , daca asta va este de vreun folos , sau urmați sfaturile unuia cu destula experienta pt a-si face si impartasi o parere sincera.

Eu m-am bucurat maxim de această întâlnire . Dar cheia este la fiecare in parte.

Voi reveni la Delia mult timp de acum înainte.

Va salut pe toti si sa fie bine!!!

• Like 8
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Eu nu am nimic cu Picon, mi se pare un user foarte ok. Nu stiu ce i-a zis lui christiano, dar niciunul dintre noi nu poate fi acuzat de offtopic relativ la acest topic, intrucat autoarea lui, Delia, tolereaza si chiar promoveaza small talk-ul pe acest thread.

Off-topicul, e off-topic, indiferent că cea careia îi este destinat, este de acord.

Pentru că Delia, trebuie să înțelegi că topicul nu este sl tău, ci despre tine, așa că, nu faci ce vrei! Pe tine nu te deranjează, e treaba ta, dar pe cei ce vor să afle detalii/recenzii, îi deranjează. Feptul că de ceva vreme off-topicul este permis, nu înseamnă că trebuie să se transforme in chat. Și, stau flexată, nu am nimic cu tine, cu cu lingăii cărora le-a mancat pizda, creierii și au uitat să fie bărbați. Tu, te promovezi cu știi și cum poți, nu esti vinovată. Dosr că, ai cam mult tupeu, dar cu timpul o să-ți treacă.

Incercati sa tineti cat mai putin sus Topicul Deliei

S-au deranjat/nervozat , promovarile lui Picoaie   :no2 

Corect Picoaie? Cum sa nu . :laugh2

S-a trezit peștele avortat, să vorbească! Tu chiar vrei să-ți iei muie și aici? Că pe DG intri rar, probabil că te-ai înecat.

Țărănoiule!

• Like 7
  • Minus 23
Link spre comentariu

Picoane ce te face sa crezi ca o sa mi piara tupeu cu timpul?! Se vede ca nu ma cunosti:)) nu esti obligat sa urmaresti topicul meu..sus in colt este o casuta..intra acolo si da.i opreste urmarirea si gata stai linistit:)) nu mai primesti notificari de pe topicul meu:))

• Like 5
Link spre comentariu

Picoane ce te face sa crezi ca o sa mi piara tupeu cu timpul?! Se vede ca nu ma cunosti:)) nu esti obligat sa urmaresti topicul meu..sus in colt este o casuta..intra acolo si da.i opreste urmarirea si gata stai linistit:)) nu mai primesti notificari de pe topicul meu:))

Chiar si asa...dar nu poate..il roade curiozitatea...asa i la batranetiðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
  • Like 20
  • Minus 21
Link spre comentariu
  • Oras:Romania

Salutare!

În încercarea de a "normaliza" putin activitatea pe acest topic voi descrie in randurile ce urmeaza experiența mea cu Delia.

Așadar, în urma unei conjuncturi eeextrem de favorabile mie , pentru care o sa raman dator cu o GAMA variată de ...multiple lucruri, băuturi , servicii, etc , habar n-am ce exact, unui amic , asa, am reusit sa stabilesc o întâlnire cu DELIA.

De la bun inceput vreu sa punctez ca ..."am pus-o" din nou. Adica iar am nimerit o super fata , nu stiu de ce dar chiar nu ma asteptam. Sincer eram in cautare de altceva, de ceva care sa ma scoată dintr-o anumita stare. Recomandarea amicului m-a facut insa sa spun DA întâlniri și astfel au urmat câteva ore wow din viata mea.

DELIA este o femeie fermecătoare, frumoasa cu chip frumos si trup pe masura. Pozele postate confirmă acest aspect însă parfumul, atitudinea , vocea , live-ul in sine cu care te primeste si care continuă pe toată durata întâlnirii nu pot fi descoperite decât face to face. În egoismul meu nu m-ar deranja sa nu ma credeti si astfel sa nu-i treceți pragul dar pe de altă parte sunt si extrem de generos și va împărtășesc aceste lucruri pt a trăi și voi o experiență de care sa va aduceți aminte cu placere toata viata.

Nu voi insista pe descrierea locației și părților de natură sexuală a unei recenzii clasice. Oricum toate au fost la superlativ începând cu primirea , ținuta aleasa pt aceasta intalnire , sărutul de intampinare, dialogul, dus-assistul si nu in ultimul rand actul sexual. A fost prelung si a continut foarte multe "delicatesuri" dar nu atat de multe încât să nu ma faca sa revin inca o data...si inca odata...si inca odata ... Nu ma voi declara satisfăcut prea curând. Plăcerea a fost muuult prea intensă. Deja e in locuri fruntașe în topul întâlnirilor reușite. Cine stie poata chiar conduce in acest top al meu ;).

Sa nu "luati foc" ca nu am facut o recenzie standard. Nici DELIA nu e o femeie standard. Luati in calcul note de 10 , daca asta va este de vreun folos , sau urmați sfaturile unuia cu destula experienta pt a-si face si impartasi o parere sincera.

Eu m-am bucurat maxim de această întâlnire . Dar cheia este la fiecare in parte.

Voi reveni la Delia mult timp de acum înainte.

Va salut pe toti si sa fie bine!!!

Asta nu este recenzi broo.. imi place sau nu-mi place… de ce imi place.. de ce nu-mi place..ce imi place.. ce nu-mi place… ce mi-ar fi placut; ( predominant subiectiv )așa cum trebuie specificat și cine a făcut recomandarea…ai scris totu de cacat… cand faceti o recenzie.. cautati sa sustineti cu argumente solide si exemple fiecare punct de vedere exprimat....sa întâmplat pe iarba?? ""Nu voi insista pe descrierea locației și părților de natură sexuală ""Spor la lucru si cat mai putine recenzii de mantuiala, mai ales acelora care sunteti platiti pentru ceea ce scrieti!asta ai dat dovadă…oricum, ai depus un efort considerabil :))))

• Like 4
  • Minus 7
Link spre comentariu

Te vei maturiza, de aceea!

În altă ordine de idei, nu-mi poți tu dicta, ce topic să urmăresc și unde și cum să postez.  Nu e topicul tău, ci despre tine și nu e forumul tău, tu fiind doar o prestatoare. Asta, ca să punem lucrurile în bună ordine!

• Like 6
  • Minus 21
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Te vei maturiza, de aceea!

În altă ordine de idei, nu-mi poți tu dicta, ce topic să urmăresc și unde și cum să postez. Nu e topicul tău, ci despre tine și nu e forumul tău, tu fiind doar o prestatoare. Asta, ca să punem lucrurile în bună ordine!

Nu stiu ce ti-a facut Delia ca sa iti permiti sa o faci tupeista, dar tin sa precizez ca este mai mult topicul ei decat al tau, acest fapt indreptatind-o sa scrie ce vrea pe aici. Acest thread nu ar mai exista fara ea. Normal ca nu iti poate dicta ce postari sa urmaresti, insa ea iti sugera sa nu ii mai analizezi topicul, daca tot il consideri poluat cu offtopic. Mai mult, imi mentin parerea ca small talk-ul torelat de autoarea topicul nu este ceva rau.

• Like 6
Link spre comentariu

Nu stiu ce ti-a facut Delia ca sa iti permiti sa o faci tupeista, dar tin sa precizez ca este mai mult topicul ei decat al tau, acest fapt indreptatind-o sa scrie ce vrea pe aici. Acest thread nu ar mai exista fara ea. Normal ca nu iti poate dicta ce postari sa urmaresti, insa ea iti sugera sa nu ii mai analizezi topicul, daca tot il consideri poluat cu offtopic. Mai mult, imi mentin parerea ca small talk-ul torelat de autoarea topicul nu este ceva rau.

Domnule Președinte, când voi avea nevoie de părerea ta, fii convins că ți-o voi cere! Și nici nu e cazul să-mi spui tu mie, ce și cum să postez și ce să-mi permit, fără supărare!

Acest topic, ca toate topicele, de altfel, nu e al nimănui, nici mai mult, nici mai puțin, ci despre prestatoare. Cu ceva timp în urmă, off-topicul era interzis, iar cine nu se conforma, după o atenționare, sau două, era banat. Faptul că politica forumului s-a schimbat cu timpul, nu înseamnă că trebuie să se exagereze cu off-topicul.Este, în cele din urmă, dovadă a unei lipse de respect față de cei ce vor să culeagă informații, nu să vadă pagini întregi de chat infantil. 

O zi bună, îți doresc!

• Like 8
  • Minus 23
Link spre comentariu

Unde au dispărut Delia?? Acolo...o mașină bună... doi ochi frumoși și promisiunea unui viitor strălucit…sicum îi spune ea…încrederea masculină...dacă nu le reușește să-și convingă jumătatea că e momentul să-și pună inel pe degete...il strânge la perete.. 🤣delia ea tace când nu trebuie și vorbește când nu trebuie...apropo femeile nu visează??

Link spre comentariu

Unde au dispărut Delia?? Acolo...o mașină bună... doi ochi frumoși și promisiunea unui viitor strălucit…sicum îi spune ea…încrederea masculină...dacă nu le reușește să-și convingă jumătatea că e momentul să-și pună inel pe degete...il strânge la perete.. 🤣delia ea tace când nu trebuie și vorbește când nu trebuie...apropo femeile nu visează??

Ce ai patit bro? Cine te a suparat?
  • Like 20
  • Minus 20
Link spre comentariu

Nu l supara pe picon!ðŸ˜

Eu unul voi continua sa fac off topic..atat timp cat am acordul Deliei...e topicul EI...

ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

• Like 19
  • Minus 22
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...