mihaitgv Reputație: -312 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 4, 2018 Cand primesti asta : :car sau asa :cop ma prinzi ;) . App : mie imi place cu catuse :P . Ai ? :) Nu te sfătuiesc sa fii arestat de delia...este la un pas de... 1
mihaitgv Reputație: -312 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 4, 2018 eu inca astept masina:)) cand o primesc o postez aici:)) dar stiu cazuri de pe forum cu cadouri gen masini si case...si lista poate continua la cdouri scumpe....Ce marca...ce model..ce an..ce dotări..?eu stiu de un x6 ?? 2
strong Reputație: 1138 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 4, 2018 :))) catuse nu am:)) dar gasim:))) Daca le gasesti sa ai si cheia la ele ca deja mi-e frica ;) . 2
lux12345 Reputație: 3671 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 4, 2018 Daca le gasesti sa ai si cheia la ele ca deja mi-e frica ;) . :))) asa fricos esti?:)) 3
podaru Reputație: 126 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 4, 2018 Nu raspund la Sms. Programarea se face telefonic sau pe P.M.Ce inseamna PM chiar nu stiu 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 4, 2018 Ce inseamna PM chiar nu stiuPoliția Militară. 8
strong Reputație: 1138 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 4, 2018 :))) asa fricos esti? :)) Intotdeauna mi-a fost teama de femeile frumoase :) . Cu atat mai mult de "dive" de aici de la Top :P . Cu tine nu este vorba de frica, ci de instinct de conservare si am "n" motive sa cred asta ;) . Dar pe de alta parte imi place riscul si nu se stie niciodata. Kiss "Pretty Woman" :kiss2 . 1
lux12345 Reputație: 3671 Postat Ianuarie 5, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 5, 2018 .... Noul an a incepe cu lista neagra...Astept confirmarile programarilor de astazi. 3
burgman4 Reputație: 1810 Postat Ianuarie 5, 2018 Oras:. Oras:. Postat Ianuarie 5, 2018 Pe Delia o mai fute careva sau doar trancaniti pe aici ?! Spor ! 2
docemmetbrown Reputație: 7 Postat Ianuarie 5, 2018 Postat Ianuarie 5, 2018 Si eu am vrut sa fac cadou un iphone 8 roze gold cuiva ca avea ecranul iphone-ului 7 spart, l-am luat pe puncte orange dar mi-a venit mintea in cap si l-am vandut pe OLX.In schimb i-am facut cadou lui gagica-su multi bani :)) 2
docemmetbrown Reputație: 7 Postat Ianuarie 5, 2018 Postat Ianuarie 5, 2018 Ce marca...ce model..ce an..ce dotări..?eu stiu de un x6 ?? Boss, ma lasi sa o fut si eu pe deliuta ? :blushing2Promit ca nu ii fac recenzie sau scandal sau sa ii spun cine sunt, sau sa ma indragostesc :)) 1
mihaitgv Reputație: -312 Postat Ianuarie 5, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 5, 2018 Si eu am vrut sa fac cadou un iphone 8 roze gold cuiva ca avea ecranul iphone-ului 7 spart, l-am luat pe puncte orange dar mi-a venit mintea in cap si l-am vandut pe OLX.In schimb i-am facut cadou lui gagica-su multi bani :))🤣🤣🤣scrie si tu din contu ala bun !! 1
mihaitgv Reputație: -312 Postat Ianuarie 5, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 5, 2018 Boss, ma lasi sa o fut si eu pe deliuta ? :blushing2Promit ca nu ii fac recenzie sau scandal sau sa ii spun cine sunt, sau sa ma indragostesc :)) Chiar te roaga marca mihaitgv sa faci recenzie...dar cine a zis ca nu te lasa????dar totusi scrie din contu bun...de ce ai facut clona!? 1
docemmetbrown Reputație: 7 Postat Ianuarie 5, 2018 Postat Ianuarie 5, 2018 Chiar te roaga marca mihaitgv sa faci recenzie...dar cine a zis ca nu te lasa????dar totusi scrie din contu bun...de ce ai facut clona!? Scuze delia ca-ti stric topingul, mai am de legat some loose ends.Mihai, nu mai pot, voi trai doar cu clone, oricum ma risc mult, apropo daca nu mia dau check in pe la DG ori m-au linsat interlopii ori in sfarsit m-am tinut de cuvand si am renuntat la forum de tot.BTW e rude sa suni fetele seara tarziu cand sunt cu clientii :angry Aaaa si conturile alea, erau ale mele, voiam sa aplic si eu metoda: "abereaza-ma cu minciuni pana ajung sa le cred" ca sa ies dintr-o situatie, nu e niciun frate nebun,nici-un avort, eu sunt fratele nebun avortat :)) 1
lux12345 Reputație: 3671 Postat Ianuarie 5, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 5, 2018 Scuze delia ca-ti stric topingul, mai am de legat some loose ends.Mihai, nu mai pot, voi trai doar cu clone, oricum ma risc mult, apropo daca nu mia dau check in pe la DG ori m-au linsat interlopii ori in sfarsit m-am tinut de cuvand si am renuntat la forum de tot.BTW e rude sa suni fetele seara tarziu cand sunt cu clientii :angry Aaaa si conturile alea, erau ale mele, voiam sa aplic si eu metoda: "abereaza-ma cu minciuni pana ajung sa le cred" ca sa ies dintr-o situatie, nu e niciun frate nebun,nici-un avort, eu sunt fratele nebun avortat :))Daca ai ceva de vb cu MihaiTgv deschide un topic la DG sau scriei pe PM....nu ma deranja pe mine fara rost...in caz ca nu stiai timpul meu este pretios...nu imi permit sa mi pierd timpul cu clonele...si inceteaza off topicul aici. O zi buna! 3
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Ianuarie 5, 2018 Oras:Buc Oras:Buc Postat Ianuarie 5, 2018 te pup si iti doresc un an nou fericit! te voi vizita curand! 1
lux12345 Reputație: 3671 Postat Ianuarie 5, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 5, 2018 te pup si iti doresc un an nou fericit! te voi vizita curand!Bunaaaaa:* la multi ani! Sa ai un an nou cu cat mai multe realizari! 2
lux12345 Reputație: 3671 Postat Ianuarie 6, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 6, 2018 Confirmarea se face cu 2h inainte...in caz contrar se anuleaza. 2
dynuut Reputație: 101 Postat Ianuarie 6, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 6, 2018 astăzi lucrezi?
andreidinho Reputație: 25 Postat Ianuarie 6, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 6, 2018 am sunat la nr 0725.668.699 dar fara raspuns......
lux12345 Reputație: 3671 Postat Ianuarie 6, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 6, 2018 am sunat la nr 0725.668.699 dar fara raspuns...... [/size] In timpului dintre programari, raspund la tel. 2
andreidinho Reputație: 25 Postat Ianuarie 6, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 6, 2018 am sunat de mai multe ori la ore diferite .....dar nimic ..... cred ca erai in timpul actiunii :D ..... miercuri ai liber intre 20-21?
lux12345 Reputație: 3671 Postat Ianuarie 6, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 6, 2018 am sunat de mai multe ori la ore diferite .....dar nimic ..... cred ca erai in timpul actiunii :D ..... miercuri ai liber intre 20-21?Maine este ultima zi in bucuresti...nu stiu cand ma intorc...poate peste 3 zile, poate peste 2 sapt, poate luna care vine:)) 4
mihaitgv Reputație: -312 Postat Ianuarie 6, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 6, 2018 Maine este ultima zi in bucuresti...nu stiu cand ma intorc...poate peste 3 zile, poate peste 2 sapt, poate luna care vine:)) Sau poate 2019?....Sau 20 februarie? 2
Vizitator marian1691 Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 Am promis recenzia. .. Am fost înainte de Sărbători la domnișoară. .. Servicii super bune..Am ales un duș împreună unde am și făcut prima finalizare. ..pe sâni damezei A doua sa produs pe canapea după un oral prelungit și puțin lady on top. .. Amenda cea cunoscută. .. Pup dulce Delia. ... 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum