Sari la conținut

[Recomandare] Delia Piata Progresu 0725.668.699

Postări Recomandate

• Oras:EARTH
  • Oras:EARTH

Delia, te-as vizita dar am luat la lins paginile tale invers cronologic si pana la pagina 125 nu am vazut nici un detaliu completat de tine .. cu ce oferi si pret.

Doar cateva poze in cada .. in care vad spumele mele pe care le-am facut cautand ceva detalii.

PS nu am incredere in ceilalti.

PS 2 te rog actualizeaza-le in semnatura sau macar la 10 pagini ...

O seara faina sa ai!

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

daca ajungeai la pagina 18 aflai cum stau treburile

Servicii: oral, normal, masaj, cunnilingus( piercing in zona intima)🙈🙈🙈, 69, preludiu,fk, palme usoare peste fund

PS:DACA VREI DETALII DESPRE O DOMNISOARA RASFOIESTI TOATE PAGINILE E LOGIC , SI APP SA STII CA NOI ASTIA CARE SCRIEM NU SCRIEM CA 'PROSTII" DOAR ASA SA NE AFLAM IN TREABA EU ITI RECOMAND ACEASTA FATA SI CREDE-MA CA ATUNCI CAND VEI MERGE LA EA O SA ITI DAI SEAMA CA NOI ASTIA CARE SCRIEM PE AICI, TOT CEEA CE AM SCRIS NOI NU AM SCRIS CA NU AVEAM CE FACE ACASA ,SAU CA NE PLICTISEAM IN FATA CALCULATORULUI SAU A TELEVIZORULUI 😂😂

• Like 2
Link spre comentariu

Delia, te-as vizita dar am luat la lins paginile tale invers cronologic si pana la pagina 125 nu am vazut nici un detaliu completat de tine .. cu ce oferi si pret.

Doar cateva poze in cada .. in care vad spumele mele pe care le-am facut cautand ceva detalii.

PS nu am incredere in ceilalti.

PS 2 te rog actualizeaza-le in semnatura sau macar la 10 pagini ...

O seara faina sa ai!

Buna! Daca citeai vedeai ca pana pe data de 22 ianuarie am fost in bucuresti. Cand revin o sa mi actualizez pretul,serviciile si semnatura.

O zi buna!

• Like 1
Link spre comentariu

Buna! Daca citeai vedeai ca pana pe data de 22 ianuarie am fost in bucuresti. Cand revin o sa mi actualizez pretul,serviciile si semnatura.

O zi buna!

pai tocmai d aia nu a citit  degeaba a rasfoit paginile alea de care zicea el :laugh2 :laugh2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...