doreluluiflore Reputație: 55 Postat Martie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2017 Si Bianca face squirt iar anilingusul este intradevar bine facut.Alina este de fapt ex-Corina, cea tunsa scurt si pistruiata.Stai, serios?Tunsa scurt si ochelari?Nu mai stiu de pistrui
hormi Reputație: 787 Postat Martie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2017 Stai, serios?Tunsa scurt si ochelari?Nu mai stiu de pistruiDa, ea este. Revenire cu rebranduire....probabil pentru ca numele de scena Corina era deja ocupat de alta tipa.
unuunu1 Reputație: 79 Postat Martie 8, 2017 Postat Martie 8, 2017 A fost cineva la Bianca? Ce criterii are pentru annilingus activ?are pretenții, ceva?
doreluluiflore Reputație: 55 Postat Martie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 9, 2017 Ceva opinii despre Ana?
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 11, 2017 Postat Martie 11, 2017 Da, ea este. Revenire cu rebranduire....probabil pentru ca numele de scena Corina era deja ocupat de alta tipa. asa este
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 11, 2017 Postat Martie 11, 2017 A fost cineva la Bianca? Ce criterii are pentru annilingus activ?are pretenții, ceva? il face din proprie initiativaam fost la ea in decembrie cand era la vila din Uniriieste dezinvolta
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 11, 2017 Postat Martie 11, 2017 Si Bianca face squirt iar anilingusul este intradevar bine facut.Alina este de fapt ex-Corina, cea tunsa scurt si pistruiata. confirm Pentru Bianca am fost in decembrie la eaam fost de 2 ori si la Corina actuala Alina - are si tatuaje superbe !
doreluluiflore Reputație: 55 Postat Martie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 13, 2017 Pana la urma imi poate da cineva un minim de feedback in legatura cu Ana?
doreluluiflore Reputație: 55 Postat Martie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 13, 2017 Nu de alta dar nu mai vreau sa ma risc...am dat si de chestii foarte bune dar si foarte proaste la sweet pleasure
doreluluiflore Reputație: 55 Postat Martie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 13, 2017 Si as vrea feedback
string Reputație: 53 Postat Martie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 13, 2017 Si as vrea feedback cel mai bine, te duci si vezi singur. daca pretul era mare, mai ziceam dar asa...e 150 lei(mi se pare decent). iti iei teapa, asta e...nu pierzi cine stie ce dar macar ai testat singur. asta face cat 100 de recenzii ale altora ce sa iti zica un "confrate" de aici despre Ana? el iti va spune ceva bazat pe perceptia sa, cum a facut sau nu click cu ea, etc. daca unul s-a inteles cu Ana perfect, asta nu inseamna ca si tu vei face la fel si invers. per ansamblu, salonul(cel de la Unirii) este bun; eu nu am plecat de acolo gandindu-ma ca mi-am luat teapa. referitor la fete, trebuie incercat....chiar nu ai cum altfel. 1 1
doreluluiflore Reputație: 55 Postat Martie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 13, 2017 cel mai bine, te duci si vezi singur. daca pretul era mare, mai ziceam dar asa...e 150 lei(mi se pare decent). iti iei teapa, asta e...nu pierzi cine stie ce dar macar ai testat singur. asta face cat 100 de recenzii ale altora ce sa iti zica un "confrate" de aici despre Ana? el iti va spune ceva bazat pe perceptia sa, cum a facut sau nu click cu ea, etc. daca unul s-a inteles cu Ana perfect, asta nu inseamna ca si tu vei face la fel si invers. per ansamblu, salonul(cel de la Unirii) este bun; eu nu am plecat de acolo gandindu-ma ca mi-am luat teapa. referitor la fete, trebuie incercat....chiar nu ai cum altfel. Multumesc de sugestie, o sa merg pana la urma cred dar privind doua experiente nu atat de bune din trecut incerc sa vad si ce mai zice unul, altul. De fiecare data le-am incercat de unul singur si au fost momene foarte frumoase-n mare parte, locul 1 din partea mea acordandu-i-l distinsei Mirela care...nu mai e.Si stai...150 e decent? Sincer doar Mirela si actuala Alina aka fosta Corina merita atat
string Reputație: 53 Postat Martie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 13, 2017 Multumesc de sugestie, o sa merg pana la urma cred dar privind doua experiente nu atat de bune din trecut incerc sa vad si ce mai zice unul, altul. De fiecare data le-am incercat de unul singur si au fost momene foarte frumoase-n mare parte, locul 1 din partea mea acordandu-i-l distinsei Mirela care...nu mai e.Si stai...150 e decent? Sincer doar Mirela si actuala Alina aka fosta Corina merita atat da, mi se pare un pret "decent" daca te uiti la preturile altor saloane care ajung de la 180 lei la 300 lei pentru un...masaj. te poti duce la Mon Amour sau Artemis si e posibil sa iti iei teapa de 300 lei. eu zic ca merita sa incerci decat sa stai asteptand ca, POATE cineva va posta o recenzie
hormi Reputație: 787 Postat Martie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 13, 2017 Pana la urma imi poate da cineva un minim de feedback in legatura cu Ana?Care Ana? Ca pana te-ai gandit tu a iesit deja la pensie...
doreluluiflore Reputație: 55 Postat Martie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 13, 2017 Care Ana? Ca pana te-ai gandit tu a iesit deja la pensie...Acum am reintrat pe site....nu pot sa cred c-au scos-o
doreluluiflore Reputație: 55 Postat Martie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 13, 2017 Acum am reintrat pe site....nu pot sa cred c-au scos-o Care Ana? Ca pana te-ai gandit tu a iesit deja la pensie...Poate era naspa cine stie
doreluiluiflore Reputație: 0 Postat Martie 15, 2017 Postat Martie 15, 2017 Deci are rost sa incerc, se poate negocia?
hormi Reputație: 787 Postat Martie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 15, 2017 Fara suparare, dar la cata disperare este in mesajele tale, nu cred ca ai sanse. 2
doreluiluiflore Reputație: 0 Postat Martie 15, 2017 Postat Martie 15, 2017 Fara suparare, dar la cata disperare este in mesajele tale, nu cred ca ai sanse.Nu e vorba de disperare, prima data nu am legat intrebarea de postare si era neclar, de aia am repetat.Revenind, stie cineva?
picon Reputație: 1046 Postat Martie 15, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 15, 2017 Fara suparare, dar la cata disperare este in mesajele tale, nu cred ca ai sanse.... și la câți bani are, negociatorul! 1 1
doreluiluiflore Reputație: 0 Postat Martie 15, 2017 Postat Martie 15, 2017 ... și la câți bani are, negociatorul! Deci se poate, cat e darul?
picon Reputație: 1046 Postat Martie 15, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 15, 2017 Deci se poate, cat e darul? 2 1
string Reputație: 53 Postat Martie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 16, 2017 Deci are rost sa incerc, se poate negocia? mergi si vezi daca se poate sau nu. si mai sus ti-am zis ca, ceea ce face altul acolo, e posibil ca tu sa nu faci si invers.
doreluluiflore Reputație: 55 Postat Martie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 16, 2017 mergi si vezi daca se poate sau nu. si mai sus ti-am zis ca, ceea ce face altul acolo, e posibil ca tu sa nu faci si invers.Nu stiu daca se pot diferentia conturile in vreun fel dar acest neandderthal mi-a copiat numele aka "doreluiluiflore".Eu sunt doreluluifloreIei muie bai parazit copiator
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum