doreluluiflore Reputație: 55 Postat Martie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 16, 2017 A se observa data la care am fost eu inscris.Bai muistule nu mai gaseai alte nume?
doreluluiflore Reputație: 55 Postat Martie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 16, 2017 Deci are rost sa incerc, se poate negocia?Bai jeg plagiator ce mortii tai ma copiezi?
labagiu_amarat Reputație: 6 Postat Martie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 16, 2017 POPONARILOR !
doreluluiflore Reputație: 55 Postat Martie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 16, 2017 POPONARILOR !POPONARILOR !Tu esti poponarAla de mi a copiat numele e si plagiator si poponar
sienger Reputație: 0 Postat Martie 16, 2017 Oras:Buc Oras:Buc Postat Martie 16, 2017 Va certati ca prostii si devine neinteresant
picon Reputație: 1046 Postat Martie 16, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 16, 2017 Tu esti poponarAla de mi a copiat numele e si plagiator si poponarNu ți l-a copiat. Citește cu atenție și vei vedea.
doreluluiflore Reputație: 55 Postat Martie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 16, 2017 Nu ți l-a copiat. Citește cu atenție și vei vedea.Eu sunt: doreluluiflore si el e doreluiluifloreFoarte mare diferenta.
doreluluiflore Reputație: 55 Postat Martie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 16, 2017 Scuze vroiam sa zic Lavinia in loc de Denisa...Denisa e la Unirii si acum,e o fata ok,e foarte veche.Tot Mirela ramane #1 across the nation si sper candva sa revina...La Sonya am fost de doua ori la Sonya: o data vara trecuta in august si o data in octombrie.La prima sedinta a fost chiar foarte fain: fk, squirt, tot ce vrei, te simteai zeu...a doua oara foarte sigur pe mine mergand, nu a mai fost asa misto...a vrut sa faca totu-n graba si..a fost destul de aiurea...
doreluluiflore Reputație: 55 Postat Martie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 16, 2017 Va certati ca prostii si devine neinteresantDaca pulifriciul ala de a pus o litera-n plus la numele meu si acum incearca sa ma trolleze insista...ma simt nevoit sa dau sanctiuni
picon Reputație: 1046 Postat Martie 16, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 16, 2017 Daca pulifriciul ala de a pus o litera-n plus la numele meu si acum incearca sa ma trolleze insista...ma simt nevoit sa dau sanctiuni
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 17, 2017 Postat Martie 17, 2017 Nu ma pot abtine... amândouă sunt bune!500 / 2 ore ?
podaru Reputație: 126 Postat Martie 17, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 17, 2017 Vad ca in fiecare zi apar fete noi...daca e vreo fata cu apetit...rugam recenzii
doreluluiflore Reputație: 55 Postat Martie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 17, 2017 Vad ca in fiecare zi apar fete noi...daca e vreo fata cu apetit...rugam recenziiA fost Mirela si e SonyaAm zis in postari anterioare de ambele
dorobanti41 Reputație: 962 Postat Martie 17, 2017 Oras:București. Oras:București. Postat Martie 17, 2017 E clar,nu ai prins-o pe Ioana ! 1
promovator Reputație: -530 Postat Martie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 17, 2017 in afara de Lavinia care cred ca nu mai e Saloanele mai vechi in bransa si mai de lux, nu accepta ca maseuzele sa faca sex pentru ca mai vin si militieni sub acoperire sau propietarii nu le inchiriaza locatiile daca le-ar face bordel .Cine e prinsa ca face sex este de obicei data afara imediat, deci probabil ti-au citit recenzia )La astfel de saloane mare parte din pret sunt si conditiile. Una e sa te duci intr-o garsoniera unde colcaie gandaci pe langa tine si alta e sa te duci intr-o locatie de lux unde nu iei raie daca te stergi cu prosopul . 5 7
doreluluiflore Reputație: 55 Postat Martie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2017 E clar,nu ai prins-o pe Ioana !E clar,nu ai prins-o pe Ioana !Posibil sa nu
podaru Reputație: 126 Postat Martie 23, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 23, 2017 Dintre maseuzele noi,ceva recomandari....
tanya6 Reputație: 0 Postat Martie 24, 2017 Postat Martie 24, 2017 Știe cineva pe unde vechea tanya .. cea blonduță ..mi.am făcut cont special ca da va întreb dacă știți ceva de ea
nemo Reputație: -118 Postat Martie 29, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 29, 2017 Pe vechea Mirela unde o putem gasi?Experienta cu ea a fost interesanta, desi nu a depasit in acel moment regulile scrise ale salonului
man@work Reputație: -2088 Postat Martie 29, 2017 Oras:. Oras:. Postat Martie 29, 2017 asa controversat topic ca aici nu am vazut..plm !!!!!!!este clar:150 masaj..plus 150 pt "restul"cine are "noroc" arece am facut "eu" nu faci "tu"sau invers ca nu sunt din localitate 2 2
expertul888 Reputație: 1113 Postat Martie 30, 2017 Oras:Monte-Carlo Oras:Monte-Carlo Postat Martie 30, 2017 Daca nu ai noroc cu 150 ron,dublezi suma si norocul îți va surâde 2
podaru Reputație: 126 Postat Martie 30, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 30, 2017 Recomandari?
aalexxiss_ Reputație: 652 Postat Martie 31, 2017 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Postat Martie 31, 2017 Recomandari? N-avem.
doreluluiflore Reputație: 55 Postat Martie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2017 In afara de hatereala asta ieftina pe care o putem face cu totii, a mai fost cineva recent si este dispus sa faca o recenzie? De batut campii si de jignit toti suntem buni dar e timpul sa auzim si din fapte.Pot rezice, cum am pus si ntr-o recenzie de mai sus ca Ema roscata de la snagov nu e cea mai buna alegere.
string Reputație: 53 Postat Martie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2017 In afara de hatereala asta ieftina pe care o putem face cu totii, a mai fost cineva recent si este dispus sa faca o recenzie? De batut campii si de jignit toti suntem buni dar e timpul sa auzim si din fapte.Pot rezice, cum am pus si ntr-o recenzie de mai sus ca Ema roscata de la snagov nu e cea mai buna alegere. da, am fost eu cu Alina acum putina vreme. e o tipa fit, poti face conversatie cu ea, e...versata. face un masaj de relaxare mediu dar la cel erotic e buna.face analingus , squirt(pentru cine vrea), masaj prostatic e de revenit la ea. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum