Sari la conținut

sweet pleasure

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Tu esti poponar

Ala de mi a copiat numele e si plagiator si poponar

Nu ți l-a copiat. Citește cu atenție și vei vedea.
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu ți l-a copiat. Citește cu atenție și vei vedea.

Eu sunt: doreluluiflore si el e doreluiluiflore

Foarte mare diferenta.

Postat

Scuze vroiam sa zic Lavinia in loc de Denisa...Denisa e la Unirii si acum,e o fata ok,e foarte veche.

Tot Mirela ramane #1 across the nation si sper candva sa revina...

La Sonya am fost de doua ori la Sonya: o data vara trecuta in august si o data in octombrie.

La prima sedinta a fost chiar foarte fain: fk, squirt, tot ce vrei, te simteai zeu...a doua oara foarte sigur pe mine mergand, nu a mai fost asa misto...a vrut sa faca totu-n graba si..a fost destul de aiurea...

Postat

Va certati ca prostii si devine neinteresant

Daca pulifriciul ala de a pus o litera-n plus la numele meu si acum incearca sa ma trolleze insista...ma simt nevoit sa dau sanctiuni

Postat

Daca pulifriciul ala de a pus o litera-n plus la numele meu si acum incearca sa ma trolleze insista...ma simt nevoit sa dau sanctiuni

:laugh2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu ma pot abtine... amândouă sunt bune!

500 / 2 ore ?

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Vad ca in fiecare zi apar fete noi...daca e vreo fata cu apetit...rugam recenzii

Postat

Vad ca in fiecare zi apar fete noi...daca e vreo fata cu apetit...rugam recenzii

A fost Mirela si e Sonya

Am zis in postari anterioare de ambele

Postat

in afara de Lavinia care cred ca nu mai e 

Saloanele mai vechi in bransa si mai de lux, nu accepta ca maseuzele sa faca sex pentru ca mai vin si militieni sub acoperire sau propietarii nu le inchiriaza locatiile daca le-ar face bordel .

Cine e prinsa ca face sex este de obicei data afara imediat, deci probabil ti-au citit recenzia :))

La astfel de saloane mare parte din pret sunt si conditiile. Una e sa te duci intr-o garsoniera unde colcaie gandaci pe langa tine  si alta e sa te duci intr-o locatie de lux unde nu iei raie daca te stergi cu prosopul .

• Like 5
  • Minus 7
Postat

Știe cineva pe unde vechea tanya .. cea blonduță ..mi.am făcut cont special ca da va întreb dacă știți ceva de ea

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Pe vechea Mirela unde o putem gasi?

Experienta cu ea a fost interesanta, desi nu a depasit in acel moment regulile scrise ale salonului

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

asa controversat topic ca aici nu am vazut..

plm !!!!!!!

este clar:150 masaj..

plus 150 pt "restul"

cine are "noroc" are

ce am facut "eu" nu faci "tu"

sau invers ca nu sunt din localitate

• Like 2
  • Minus 2
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
Postat

Recomandari?

N-avem.

Postat

In afara de hatereala asta ieftina pe care o putem face cu totii, a mai fost cineva recent si este dispus sa faca o recenzie? De batut campii si de jignit toti suntem buni dar e timpul sa auzim si din fapte.

Pot rezice, cum am pus si ntr-o recenzie de mai sus ca Ema roscata de la snagov nu e cea mai buna alegere.

Postat

In afara de hatereala asta ieftina pe care o putem face cu totii, a mai fost cineva recent si este dispus sa faca o recenzie? De batut campii si de jignit toti suntem buni dar e timpul sa auzim si din fapte.

Pot rezice, cum am pus si ntr-o recenzie de mai sus ca Ema roscata de la snagov nu e cea mai buna alegere.

da, am fost eu cu Alina acum putina vreme. e o tipa fit, poti face conversatie cu ea, e...versata. face un masaj de relaxare mediu dar la cel erotic e buna.

face analingus , squirt(pentru cine vrea), masaj prostatic :)

e de revenit la ea.

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...