ice_man Reputație: 4 Postat Septembrie 24, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 24, 2016 ha ha...tarif, servicii prestate de colega?
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2016 Postat Septembrie 24, 2016 Colega mea lucrează pe anunțurile ei si nu o expun aici..colega o am în ideea în care vin doi clienți 2
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2016 Postat Septembrie 24, 2016 Prefer să lucrez individual aici să mă ocup strict de a mea persoană,servicii ce le ofer:) si ca un hint..colega e brunetă..miniona cu forme:) 2
duminas Reputație: 235 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:GreenStreet Oras:GreenStreet Postat Septembrie 26, 2016 ne putem intalni cand vin. In tara luna viitoare pe 28?
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2016 Postat Septembrie 26, 2016 Sigur... ești liber oricând să suni 2
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2016 Postat Septembrie 26, 2016 Ca să lămuresc anumite aspecte... pentru că ador mai mult ca orice sexul oral..si ai o igienă ok..finalizarea orala poate fii cu înghițire în Deepthroat pentru că...Delia 7
kiviak Reputație: 206 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 26, 2016 Ca să lămuresc anumite aspecte... pentru că ador mai mult ca orice sexul oral..si ai o igienă ok..finalizarea orala poate fii cu înghițire în Deepthroat pentru că...Delia Suna bine...cat e halatul draguta ?
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 26, 2016 Ca să lămuresc anumite aspecte... pentru că ador mai mult ca orice sexul oral..si ai o igienă ok..finalizarea orala poate fii cu înghițire în Deepthroat pentru că...Delia 'ai dă pulile nostre! 2 4
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2016 Postat Septembrie 26, 2016 'ai dă pulile nostre! ce este așa amuzant? 2
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 26, 2016 ce este așa amuzant?Glumeam. 1 2
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2016 Postat Septembrie 26, 2016 Glumeam. ..poate e de la vremea asta:) de ne dă o stare..de nedescris:) am nevoie de ceva strong 2
geone Reputație: -476 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:Abc Oras:Abc Postat Septembrie 26, 2016 Am fost si eu ieri la Delia, nu sunt un mare povestitor asa ca o sa fiu cat mai succint cu recenzia. Locatia este in zona Unirii, blocul Zepter, este un apartament ok, tocmai bun pentru futareala, baia este echipata corespunzator, cu geluri de dus diverse, apa calda, fara surprize neplacute. Delia este o tipa isteata, cu care ai despre ce sa vorbesti, m-a primit intr-o tinuta sexy si am discutat despre diverse subiecte, fiind servit si cu o combinatie de pepsi cu rom. Dupa socializare am mers la dus pentru reimprospatare, si am trecut la camera de nebunii, admirand spectacolu de luminite in timp ce Delia era si ea la dush. Actiunea a inceput cu mult FK, chiar DFK, limba este intr-adevar exact ca in poze, si ce face cu ea este ceva de experimentat macar 1 data in viata ) Oralul este de nota 10, printre cele mai bune de care am avut parte pana acum, nu are gag-reflex si sustine DT prelungit, ii place face-fuckul, chiar ma incuraja sa ii dau mai tare. Igiena este la fel fara cusur, si nu am rezistat sa nu trec la un 69, in care m-am infruptat din pasarica ei, mentionez ca si oralul a fost neprotejat. Am finalizat primul nr doar din oral, a inghitit tot, al doilea numar s-a desfasurat la fel ca primul, schimband o gramada de pozitii la oral, are multe idei si initiativa, si la fel, m-a terminat cu DT-ul ei. Nu mi-am mai dorit normal dupa ce am vazut cat de bine o suge, poate data viitoare. Singurul incovenient la oral este ca nu accepta sa o tii de cap, chiar ciudat de ce nu vrea asta, dar probabil ca are un motiv. Dtd cred ca am stat undeva la putin peste 1 h. Notele: Locatie - 9Igiena - 10Aspect - 8.5 - nu este nici slim, nici voluptoasa, este exact intre, are sani naturali f frumosiOral - 9,90 - o notez asa pentru ca nu accepta sa pui mainile pe capul ei ) In rest face de toate, DT, Face-fuck, lins peste tot, atentie la adiacenteNormal - nu am apucatHalatul: 300 lei. Eu unul o sa mai revin cand o sa am ocazia. 6 6
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2016 Postat Septembrie 26, 2016 Am fost si eu ieri la Delia, nu sunt un mare povestitor asa ca o sa fiu cat mai succint cu recenzia. Locatia este in zona Unirii, blocul Zepter, este un apartament ok, tocmai bun pentru futareala, baia este echipata corespunzator, cu geluri de dus diverse, apa calda, fara surprize neplacute. Delia este o tipa isteata, cu care ai despre ce sa vorbesti, m-a primit intr-o tinuta sexy si am discutat despre diverse subiecte, fiind servit si cu o combinatie de pepsi cu rom. Dupa socializare am mers la dus pentru reimprospatare, si am trecut la camera de nebunii, admirand spectacolu de luminite in timp ce Delia era si ea la dush. Actiunea a inceput cu mult FK, chiar DFK, limba este intr-adevar exact ca in poze, si ce face cu ea este ceva de experimentat macar 1 data in viata ) Oralul este de nota 10, printre cele mai bune de care am avut parte pana acum, nu are gag-reflex si sustine DT prelungit, ii place face-fuckul, chiar ma incuraja sa ii dau mai tare. Igiena este la fel fara cusur, si nu am rezistat sa nu trec la un 69, in care m-am infruptat din pasarica ei, mentionez ca si oralul a fost neprotejat. Am finalizat primul nr doar din oral, a inghitit tot, al doilea numar s-a desfasurat la fel ca primul, schimband o gramada de pozitii la oral, are multe idei si initiativa, si la fel, m-a terminat cu DT-ul ei. Nu mi-am mai dorit normal dupa ce am vazut cat de bine o suge, poate data viitoare. Singurul incovenient la oral este ca nu accepta sa o tii de cap, chiar ciudat de ce nu vrea asta, dar probabil ca are un motiv. Dtd cred ca am stat undeva la putin peste 1 h. Notele: Locatie - 9Igiena - 10Aspect - 8.5 - nu este nici slim, nici voluptoasa, este exact intre, are sani naturali f frumosiOral - 9,90 - o notez asa pentru ca nu accepta sa pui mainile pe capul ei ) In rest face de toate, DT, Face-fuck, lins peste tot, atentie la adiacenteNormal - nu am apucatHalatul: 300 lei. Eu unul o sa mai revin cand o sa am ocazia. mulțumesc 2
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 26, 2016 Am fost si eu ieri la Delia, nu sunt un mare povestitor asa ca o sa fiu cat mai succint cu recenzia. Locatia este in zona Unirii, blocul Zepter, este un apartament ok, tocmai bun pentru futareala, baia este echipata corespunzator, cu geluri de dus diverse, apa calda, fara surprize neplacute. Delia este o tipa isteata, cu care ai despre ce sa vorbesti, m-a primit intr-o tinuta sexy si am discutat despre diverse subiecte, fiind servit si cu o combinatie de pepsi cu rom. Dupa socializare am mers la dus pentru reimprospatare, si am trecut la camera de nebunii, admirand spectacolu de luminite in timp ce Delia era si ea la dush. Actiunea a inceput cu mult FK, chiar DFK, limba este intr-adevar exact ca in poze, si ce face cu ea este ceva de experimentat macar 1 data in viata ) Oralul este de nota 10, printre cele mai bune de care am avut parte pana acum, nu are gag-reflex si sustine DT prelungit, ii place face-fuckul, chiar ma incuraja sa ii dau mai tare. Igiena este la fel fara cusur, si nu am rezistat sa nu trec la un 69, in care m-am infruptat din pasarica ei, mentionez ca si oralul a fost neprotejat. Am finalizat primul nr doar din oral, a inghitit tot, al doilea numar s-a desfasurat la fel ca primul, schimband o gramada de pozitii la oral, are multe idei si initiativa, si la fel, m-a terminat cu DT-ul ei. Nu mi-am mai dorit normal dupa ce am vazut cat de bine o suge, poate data viitoare. Singurul incovenient la oral este ca nu accepta sa o tii de cap, chiar ciudat de ce nu vrea asta, dar probabil ca are un motiv. Dtd cred ca am stat undeva la putin peste 1 h. Notele: Locatie - 9Igiena - 10Aspect - 8.5 - nu este nici slim, nici voluptoasa, este exact intre, are sani naturali f frumosiOral - 9,90 - o notez asa pentru ca nu accepta sa pui mainile pe capul ei ) In rest face de toate, DT, Face-fuck, lins peste tot, atentie la adiacenteNormal - nu am apucatHalatul: 300 lei. Eu unul o sa mai revin cand o sa am ocazia.E firesc să nu accepte să o ții de cap la oral, multe fete fac la fel. O iau ele în gură cum le vine mai bine, se pregătesc, iar când o ții de cap, ori apeși, le poate crea disconfort. Rom + cola= Cuba libre. Se mai adaugă o felie de lămâie și gheață. 1 2
mario83 Reputație: -387 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 26, 2016 N-are nici un farmec daca nu te lasa sa o tii de cap.
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2016 Postat Septembrie 26, 2016 Oral - 9,90 - o notez asa pentru ca nu accepta sa pui mainile pe capul ei ) In rest face de toate, DT, Face-fuck, lins peste tot, atentie la adiacente Cum pana mea faci facefuck fara sa-i pui mana pe cap?
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2016 Postat Septembrie 26, 2016 Foarte simplu ma tii de gat sau de mâini..sunt anumite poziții ce le practic foarte interesante.. trebuie să vezi nu este de explicat sunt rezistenta la face fuck.. combinație letala slow+hard 3
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2016 Postat Septembrie 26, 2016 [ote name=Geone" post="2182868" timestamp="1474910546]Am fost si eu ieri la Delia, nu sunt un mare povestitor asa ca o sa fiu cat mai succint cu recenzia. Locatia este in zona Unirii, blocul Zepter, este un apartament ok, tocmai bun pentru futareala, baia este echipata corespunzator, cu geluri de dus diverse, apa calda, fara surprize neplacute. Delia este o tipa isteata, cu care ai despre ce sa vorbesti, m-a primit intr-o tinuta sexy si am discutat despre diverse subiecte, fiind servit si cu o combinatie de pepsi cu rom. Dupa socializare am mers la dus pentru reimprospatare, si am trecut la camera de nebunii, admirand spectacolu de luminite in timp ce Delia era si ea la dush. Actiunea a inceput cu mult FK, chiar DFK, limba este intr-adevar exact ca in poze, si ce face cu ea este ceva de experimentat macar 1 data in viata ) Oralul este de nota 10, printre cele mai bune de care am avut parte pana acum, nu are gag-reflex si sustine DT prelungit, ii place face-fuckul, chiar ma incuraja sa ii dau mai tare. Igiena este la fel fara cusur, si nu am rezistat sa nu trec la un 69, in care m-am infruptat din pasarica ei, mentionez ca si oralul a fost neprotejat. Am finalizat primul nr doar din oral, a inghitit tot, al doilea numar s-a desfasurat la fel ca primul, schimband o gramada de pozitii la oral, are multe idei si initiativa, si la fel, m-a terminat cu DT-ul ei. Nu mi-am mai dorit normal dupa ce am vazut cat de bine o suge, poate data viitoare. Singurul incovenient la oral este ca nu accepta sa o tii de cap, chiar ciudat de ce nu vrea asta, dar probabil ca are un motiv. Dtd cred ca am stat undeva la putin peste 1 h. Notele: Locatie - 9Igiena - 10Aspect - 8.5 - nu este nici slim, nici voluptoasa, este exact intre, are sani naturali f frumosiOral - 9,90 - o notez asa pentru ca nu accepta sa pui mainile pe capul ei ) In rest face de toate, DT, Face-fuck, lins peste tot, atentie la adiacenteNormal - nu am apucatHalatul: 300 lei. Eu unul o sa mai revin cand o sa am ocazia. Te aștept oricând 3
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 26, 2016 N-are nici un farmec daca nu te lasa sa o tii de cap.Farmecul, fiind...? 1 1
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2016 Postat Septembrie 26, 2016 Foarte simplu ma tii de gat sau de mâini..sunt anumite poziții ce le practic foarte interesante.. trebuie să vezi nu este de explicat sunt rezistenta la face fuck.. combinație letala slow+hard 2
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2016 Postat Septembrie 26, 2016 Sunt o tauroaica ambițioasă și îmi plac lucrurile făcute bine intr-un stil numai de mine știut cel mai wow face fuck este acela cu capul la marginea patului să intre toată si sa stea acolo sa te sufoci de plăcere.. sunt lucruri ce trebuiesc văzute nu le pot explica fiecare experiența este diferită ! Pentru că...Delia ! 4
geone Reputație: -476 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:Abc Oras:Abc Postat Septembrie 26, 2016 E firesc să nu accepte să o ții de cap la oral, multe fete fac la fel. O iau ele în gură cum le vine mai bine, se pregătesc, iar când o ții de cap, ori apeși, le poate crea disconfort. Rom + cola= Cuba libre. Se mai adaugă o felie de lămâie și gheață. Lime de preferat 6
glavan Reputație: -176 Postat Septembrie 26, 2016 Postat Septembrie 26, 2016 Sunt o tauroaica ambițioasă și îmi plac lucrurile făcute bine intr-un stil numai de mine știut cel mai wow face fuck este acela cu capul la marginea patului să intre toată si sa stea acolo sa te sufoci de plăcere.. sunt lucruri ce trebuiesc văzute nu le pot explica fiecare experiența este diferită ! Pentru că...Delia ! Putina modestie nu ar strica.Nu e chiar asa cum vinzi tu Marfa!
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 26, 2016 Putina modestie nu ar strica.Nu e chiar asa cum vinzi tu Marfa!Dar cum e Glavane? Zi tu, cu cuvintele tale! 1 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum