Sari la conținut

Cel mai bun sex oral din Bucuresti 0737439019

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Ii este rusine! :-) :-)

Nu nu. Nu v-ati gandit ca ma asteapta pe mine pentru poze? Nu trebuie si modelul masculin acolo? :))))))))))))))

• Like 1
Postat

Ieși mă si vezi-ți de drum, păcăliciule!

Iar te uiti in oglinda si dai vina pe altii?

E clar ca esti in ramolit, oboist fara minte desigur labagiu notoriu insa ce e mai important este ca vorbesti fara sa sti despre ce vorbesti.

Tu nu ai fost sa cunosti adevarul esti pacalit de reclama. Pacaliciule!

Postat

O filitura ca Mine îți dă clasă...asta în cazul în care ai vreuna ,dl obsedat,cum spunea si picon :) ma amuzi teribil ! Sa îți dea Dumnezeu minte,asta îți doresc!

Eu inteleg ca din nefericire esti beneficiara unei anomalii anatomice si vrei a transformi handicapul in avantaj, insa afla ca mai sunt si oameni normali pe lumea asta care privesc cu compasiune. Incerc sa te inteleg, totusi frizezi bunul simt.

Din cate vad desi nu va cunoasteti faci echipa buna cu Pacaliciul, probabil in alt oropsit al soartei asa ca va urez numai bine, daca se poate impreuna.

Totusi nu e normal ca atunci cand am o alta parere sa incercati sa o izolati, cenzura nu e in lucru bun, si daca ceea ce fac eu e critica puteti sa o considerati constructiva, avand in suport obiectiv.

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

E clar ca esti in ramolit, oboist fara minte desigur labagiu notoriu insa ce e mai important este ca vorbesti fara sa sti despre ce vorbesti.

Tu nu ai fost sa cunosti adevarul esti pacalit de reclama. Pacaliciule!

"Oboist"... Asta cred că intră la dicționar.

Nu mai zic de "în ramolit"...

• Like 9
  • Minus 3
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

E clar ca esti (in )?ramolit, oboist obosit fara minte, desigur labagiu notoriu, insa ce e mai important, este ca vorbesti fara sa stii despre ce vorbesti.

Tu nu ai fost sa cunosti adevarul, esti pacalit de reclama. Pacaliciule!

Ești nervos, este?  :laugh2  :laugh2

Acuma, revenind la discuție: nu înțelegi, puțoiule, că nu despre Delia era vorba, ci despre aerele tale de connaisseur, când tu ești unul dintre păcălicii forumului? Dă-ți o palmă și certe afară, papagalule!

Scuze Delia, e ultima mea replică adresată idiotului ăsta! 

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Buna Delia, poti sa imi spui de la cat iti incepi programul sau de la ce ora raspunzi la telefoane ?:)

As vrea sa te vizitez maine daca ne sincronizam :P

Postat

Ești nervos, este?  :laugh2  :laugh2

Acuma, revenind la discuție: nu înțelegi, puțoiule, că nu despre Delia era vorba, ci despre aerele tale de connaisseur, când tu ești unul dintre păcălicii forumului? Dă-ți o palmă și certe afară, papagalule!

Scuze Delia, e ultima mea replică adresată idiotului ăsta! 

Ce papitoi, ce Pacalici sa dai raportul unei tarfe.

Esti prost facut gramada.

Ramolitule... rad fetele de tine...

• Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

Ce papitoi, ce Pacalici sa dai raportul unei tarfe

Asadar, in opinia @glavanului, @deliaro, drept consecinta a ocupatiei sale, este o untermensch, nu om cu care poti interactiona civilizat... :shocked

@glavan, chiar daca astazi suntem oameni integri din punct de vedere fizic, nici unul din noi nu putem fi siguri ca am putea ”beneficia” de vreo ”anomalie anatomica”...

• Like 3
Postat

Delia, te-ar interesa sa incerci  un bukkake/gangbang? 

• Oras:Splaiul Unirii
  • Oras:Splaiul Unirii
Postat

Buna, accepti virgini? Am 19 ani

Da du-te odată, nu le mai întreba pe toate :slap2

Tu eşti ca ăla care merge din tarabă în tarabă "Castraveți aveți, Da " , "Casteaveți aveți , Da" ....etc.

• Like 3
Postat

Tu eşti ca ăla care merge din tarabă în tarabă "Castraveți aveți, Da " , "Casteaveți aveți , Da" ....etc.

Omul se informează, lasă-l!  :laugh2

• Like 3
  • Minus 4
Postat

:))) buna asta cu castravetii

• Oras:lisbon
  • Oras:lisbon
Postat

poate e madalin cu alt nume :laugh2

Sunt interesat în a avea comunicare cu tine ca un prieten adevărat, pls mail cu [email protected] pentru MOTIVUL PRINCIPAL ÎN TIMP CE CONTACTAłI TINE.,,,

Vizitator deliaro
Reputație: 0
Postat

Seara frumoasa tuturor :*

• Like 2
Postat

Salut!

In primul rand incep cu o nelamurire :rolul sitului asta e de socializare sau informare?? Oare pe acest site nu ar fi normal sa gasim doar poze si recenzii?!

Recenzii bune sau rele acceptate de toata lumea. Ca ne a placut sau nu....e relativ si depinde de fiecare individ,asa ca ar trebui acceptate deopotrivă.

Revenind la rostul sitului din punctul meu de vedere:

Delia....fratilor cand iti suge pula Delia iti intra cearceaful in cur.

Nu stiu cand am intrat,nu stiu cand am iesit,daca a fost o ora,mai mult sau mai putin,dar fetei asteia chiar ii place ce face !!

Am inceput cu niste limbi date de mine unde am luat nota de trecere si cred ca ia placut ce am facut acolo.

Si apoi,pe principiul ca in viata e ca in tenis....odata dai tu,odata dau eu...... mi a venit si mie randul sa fiu la primire.....ufff m a zguduit de m au luat dracii,si am terminat in guritza ei magica. Nu mi a trebuit nici futut nici cur....nimic!! Am plecat cu palaria in mana ca de la pomana,zicand sar'mana,bogda proste!!

Note:

Locatie : 7- nu e o locatie grozavă dar ptr.scopul ei,este ok(patul ala scartaie rau....ma ofer sa l repar)

Aspect 8-9 nu i ar strica nițică sala(defapt.cui i ar strica?!?:)) )

GFE: 10-ai ce vb cu ea,e destul de isteata.saruta bine,iar limba aia mare e de savurat

Oral: Despre ce draq vorbim....10 cu felicitari,a l meu nu stiu cum o fi fost,dar e libera sa dea si ea nota!!:)))

Normal: pizdica mica,am infipt un degetel prin ea dar pur si simplu nu am mai ajuns sa fac

Anal:nu sunt mare fan dar.....asa cum ziceam uiti frate si la ce tata ai supt cand te devoreaza Deliutza

Recomand : da .....clar merita!!

300 lei distractia!

• Like 11

Postat

Lasa lozincile si nu mai latra! Mars in cusca ta!

Și dacă m-aș fute eu în creșterea ta, ce-ar fi, papagalule? 

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member

• Creează nouă...