Sari la conținut

Paula 200/,350 ora tel 0757622669

Postări Recomandate

Deja am luat 6 minusuri de la "cel cu bancurile" , care alte postari nu face. Acolit si asta in gasca lor.

Bro , nu te mai stresa din cauza asta, morais si cristescu sunt buni la rubrica de glume , ca alea bancuri , nu sunt. Ei le posteaza si tot ei rad , atata pot!

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Bro , nu te mai stresa din cauza asta, morais si cristescu sunt buni la rubrica de glume , ca alea bancuri , nu sunt. Ei le posteaza si tot ei rad , atata pot!

Nu ma stresez deloc. Doar am zis ca sa vedeti si voi cum stau cu bunghiu' pe mine. Lasa ca o sa ii pregatesc si lu' morais un report beehhtttoonnn !!! Pai ce plm... au ajuns astia dictatorii forumului ?!?!?

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia

:laugh2

Nu ma stresez deloc. Doar am zis ca sa vedeti si voi cum stau cu bunghiu' pe mine. Lasa ca o sa ii pregatesc si lu' morais un report beehhtttoonnn !!! Pai ce plm... au ajuns astia dictatorii forumului ?!?!?

Link spre comentariu
  • Oras:Am :)
  • Oras:Am :)

Numele meu este Paula  ,sunt o fata cu bun simt, rafinata, frumoasa si eleganta ,deschisa la noi provocari ,daca te intereseaza sa ai o experienta speciala ,acum poti sa ma descoperi intr-o maniera accesibila .Serviciile oferite de mine sunt:

Oral cu sau fara,normal doar protejat,finalizare orala faciala corporala,french kiss,69,anal (extra 50),accept annilingus cunilingus.dominare si uro.cupluri.

Cadou;150 fin (30),250 h.200 sedinta dominare 600 cupluri h.deplasare 450 h.imi rezerv dreptul de a alege persoanele cu care interactionez.va astept cu drag.

post-211355-0-05955500-1597087982_thumb.jpg

post-211355-0-72228200-1597087994_thumb.jpg

• Like 5
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

• Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini

A fugit sorine cand a auzit ca esti in tara..e plecata acasa a avut si ea sarbatoriti de sf marie in familie.momentan are si cv treburi.

pai cand revine tu...zi-mi ca vreau sa dau o tura pe la ea...nu stiu ce are femeia aia dar trezeste o pula din mine de ma ia cu ameteala

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...