cubacigar Reputație: 1161 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:Pe aici prin cartier Oras:Pe aici prin cartier Postat Septembrie 13, 2016 Ceva deosebit, sani tari si fermi, am 20 de ani, locuiesc singura, ofer companie intima domnilor educati si discreti. Ofer si eu la randul meu discretie totala. Serviciile sunt: sex oral si normal de cea mai buna calitate, 69 si multe alte fantezii. Poze reale 100% . 150 ron finalizarea, 200 ron ora. stie careva ceva despre caprioara?
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Septembrie 16, 2016 Au apărut studentele !
subiectiv Reputație: 168 Postat Septembrie 16, 2016 Postat Septembrie 16, 2016 Am fost eu, pozele sunt reale. Sani mici, foarte draguta la fata, machiata, slim, fundulet si picioare misto. Este amabila, face oral si neprotejat, preturile 150 si 200 ora. Nu am ramas pentru ca nu ne-am inteles la mici fantezii. Locatia este pe Burebista langa biserica.
inspector g Reputație: 864 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 16, 2016 Au apărut studentele ! Pai no Incep facultatile si sa aiba si ele bani de club 1
bambi6969 Reputație: 635 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:Pestera Oras:Pestera Postat Septembrie 17, 2016 Am fost astazi, locatie pe la biserica de la Alba Iulia. 150/fin. Nu am ramas, este foarte slaba, sau cel putin asa am vazut-o eu, pozele o avantajeaza mult, este bronzata, nu este urata, nici wow, este ok, dar prea slaba si cu un fundulet mic mic mic, tate si mai mici.Mi-a spus ca pozele intr-adevar sunt mai vechi, de cateva luni, nu stiu de ce le-a pus....mi-a aratat si pozele cu fatza, ca sa vad ca este ea. Eu unul am spus pas, poate voua va place, dar la 150 de lei, avem variante mult mai bune. 4
Membru Premium il pupparo Reputație: 22573 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Septembrie 19, 2016 Va salut. Incantat de poze , am fost sambata pe la pranz . Locatia - bd Burebista. Fata , simpatica la fata , skinny , sani mici , sfarcuri ascutite , picioare ok , curul mic si rotund ( pct ei forte dupa parerea mea ) . Am recapitulat serviciile la fata locului : oral si normal , oral ne , normal pro , no FK . Am optat pt 1 finalizare , 150 RON si am fugit la baie pt improspatare . Baia , dotata cu geluri de dus si mai goale si mai pline , finalmente ok - nota 8 . Am revenit in camera si apoi a mers si Alice ( asa s-a recomandat ) la dus. Actiunea a inceput cu saruturi pe corp , gat , sani , apoi am initiat un cunni prelungit ( pizda curata , perfect epilata ) , s-a umezit natural si a inceput sa geama usor . Apoi s-a apucat Alice de un oral nepro , bunicel , destul de adanc , a incercat de vreo 3 ori un DT complet , a reusit , a tinut pula in gat pret de cateva secunde , dar imediat avea reflexul de gagging si nu am insistat . Am montat un prez si am inceput s-o fut in pozitia doggy ( foarte misto privelistea curuletului aluia mic ) , pompand ritmic pret de cateva min , pana am finalizat . Notele sunt : Locatia 7 - nu foarte curat , dezordine in camera , haine aruncate peste tot ; Aspect Alice - 8 , pozele o avantajeaza clar ; Oral nepro - 8 ; Normal pro - 8 , sta cum o pui , nu comenteaza ; Igiena -10 , curata ; GFE - cam de 8 , simpatica , vorbareata , fara FK si alte aoropieri . Halat 150 fin , 200 ora cu 2 fin , cam mult . Un pret de 100 /fin cred ca era mai ok . In concluzie , daca aveti drum in zona si vreti sa futeti ceva tanar , dar fara alte veleitati , merge , altfel clar sunt variante mai bune. Eu personal nu mai de un. O zi buna va doresc ! 14
panoramic Reputație: -1920 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 19, 2016 Daca e dezordine prin casa, adio! 1 1
Vizitator menache Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2016 Postat Septembrie 19, 2016 Are un mic dezavantaj aceasta locație!!!cine a fost poate sa confirme!!!in camera de lucru este o draperie in spatele căreia este bineînțeles un geam care da in Bucătărie!!!bineinteles usa la Bucătărie închisă si nu ai acces sa vezi cine este acolo!!!si asa poti fi văzut prin acel geam daca draperia nu este trasa de....cine știe cine mai este in locație in afara de colega bruneta!!!
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Septembrie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 23, 2016 sani mici , sfarcuri ascutite , Ascuțite? Cum căcat vine asta? Parcă trebuiau să fie erectile... eu așa știam... 1
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Septembrie 23, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Septembrie 23, 2016 Ascuțite? Cum căcat vine asta? Parcă trebuiau să fie erectile... eu așa știam... Păi nu ai auzit ca sunt ascuție, dacă mai erau si erectile îl tăia sub limbă
norbert1976us Reputație: 1435 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:Buc Oras:Buc Postat Octombrie 27, 2016 in ultimele poze nu pare deloc a fi asa slim.... 1
robert323 Reputație: -142 Postat Octombrie 27, 2016 Postat Octombrie 27, 2016 in ultimele poze nu pare deloc a fi asa slim....Mai prelucreaza si ea cate putin pe ici colo. 1
norbert1976us Reputație: 1435 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:Buc Oras:Buc Postat Octombrie 27, 2016 Mai prelucreaza si ea cate putin pe ici colo.photoshop-ul sa traiasca... 1 1
robert323 Reputație: -142 Postat Octombrie 27, 2016 Postat Octombrie 27, 2016 photoshop-ul sa traiasca...Cand ajungi la ea mi-e teama ca te gandesti daca sa ramai.
moccasin Reputație: -4 Postat Octombrie 31, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 31, 2016 Cand ajungi la ea mi-e teama ca te gandesti daca sa ramai.Daca e gratis raman....why not?
cabbal Reputație: 10 Postat Noiembrie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 17, 2016 Buna seara, Incep prin a va multumi pentru toate sugestiile bune pe care le.am vazut aici pe forum si am decis sa.mi fac cont(umplut de nervi fiind dupa o vizita la 'minunata' "domnisoara"). Incep prin a spune ca a avut o atitudine de tot cacatul pe care urmeaza sa o descriu si sper sa va ajute sa luati bine in calcul daca sa o vizitati sau nu. 23:50 intrat in casa... plata inainte 2 bastoane pt o ora cu masaj si doua finalizari. Dus facut si la fix ies din baie. Ma asez pe pat si incepe cu un masaj. Ma uitam la tv in timpul asta si au trecut 7 reclame si un promo dupa care ma intreaba daca se opreste. Se opreste si trecem la treaba. Oral.... okayish...(1 minut jumate) si ii zic sa puna cauciucul. Se urca fata pe mine si am schimbat vreo 5 pozitii. Concluzia, o doare si nu poate sa o faca. Ca sa nu o mai chinui, ma ridic si incep sa ma imbrac. Aici vine partea soc. Imi spune ca imi inapoiaza numai 50 de lei pentru ca am facut.o sa sufere. ) am ramas prost. Se uita cu o fata de tampita la mine si.mi spunea ca ea face regulile si ca imi da numai atat pt ca jumatate de ora la ea e 150 de lei. I.am zis sa.i pastreze pe aia 50 de lei pt ca banii oricum erau pierduti. Dat foc la bani:200 lei.Timp petrecut:15 minute(masaj, oral, fuck) Spor la treaba dragi colegi si mai bine o ocoliti. 5
robert323 Reputație: -142 Postat Noiembrie 18, 2016 Postat Noiembrie 18, 2016 Buna seara, Incep prin a va multumi pentru toate sugestiile bune pe care le.am vazut aici pe forum si am decis sa.mi fac cont(umplut de nervi fiind dupa o vizita la 'minunata' "domnisoara"). Incep prin a spune ca a avut o atitudine de tot cacatul pe care urmeaza sa o descriu si sper sa va ajute sa luati bine in calcul daca sa o vizitati sau nu. 23:50 intrat in casa... plata inainte 2 bastoane pt o ora cu masaj si doua finalizari. Dus facut si la fix ies din baie. Ma asez pe pat si incepe cu un masaj. Ma uitam la tv in timpul asta si au trecut 7 reclame si un promo dupa care ma intreaba daca se opreste. Se opreste si trecem la treaba. Oral.... okayish...(1 minut jumate) si ii zic sa puna cauciucul. Se urca fata pe mine si am schimbat vreo 5 pozitii. Concluzia, o doare si nu poate sa o faca. Ca sa nu o mai chinui, ma ridic si incep sa ma imbrac. Aici vine partea soc. Imi spune ca imi inapoiaza numai 50 de lei pentru ca am facut.o sa sufere. ) am ramas prost. Se uita cu o fata de tampita la mine si.mi spunea ca ea face regulile si ca imi da numai atat pt ca jumatate de ora la ea e 150 de lei. I.am zis sa.i pastreze pe aia 50 de lei pt ca banii oricum erau pierduti. Dat foc la bani:200 lei.Timp petrecut:15 minute(masaj, oral, fuck)Spor la treaba dragi colegi si mai bine o ocoliti.Zdreanta-i zdreanta oana moare frate. Multumim 1
claraa Reputație: 3 Postat Noiembrie 18, 2016 Postat Noiembrie 18, 2016 trebuia sa i iei banii la zdreanta, sa i lasi tu 50 de lei pt deranj, da-le n mortii lor, la ce cacat s-a facut curva daca nu i place pula? sa se angajeze casierita la kaufland daca nu poate sa se futa, nu e vina ta. vina ta e ca i-ai lasat banii si asa se invata zrentele prost, isi iau tupeu
cabbal Reputație: 10 Postat Noiembrie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 18, 2016 trebuia sa i iei banii la zdreanta, sa i lasi tu 50 de lei pt deranj, da-le n mortii lor, la ce cacat s-a facut curva daca nu i place pula? sa se angajeze casierita la kaufland daca nu poate sa se futa, nu e vina ta. vina ta e ca i-ai lasat banii si asa se invata zrentele prost, isi iau tupeuNu puteam sa fac asta pentru ca insemna sa o agresez.
sweet glory Reputație: -366 Postat Noiembrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 20, 2016 Nasol moment dar sunt riscurile meseriei de futator .... Daca nu vrei sa te frigi asa, stai acasa la prietena/nevasta (pentru cine are). Deci, asta e....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum