Sari la conținut

100€ ora. Email [email protected]

Postări Recomandate

Postat
Consiliere sexuala
100 €
Descriere anunţ

Daca esti un domn cu foarte mult bun simt, apreciezi lucrurile de calitate si esti in cautarea unei companii elegante si deosebite sunt ceea ce cauti.
Detalii suplimentare

Buna, eu sunt Emma. Sunt o femeie matura si dezinvolta care apreciaza calitatea inaintea cantitatii, imi place sa respect si sa fiu respectata, imi place sa ofer si sa primesc. Sunt o fire foarte senzuala, mistica,pasionala, imi place mult socializarea , implicarea. Nu imi place sa fiu numita dama de companie, desi iti pot garanta ca langa mine vei petrece momente ca si cand as fi amanta ideala. Daca anuntul ti-a atras atentia ma poti contacta in vederea unei programari care poate contine dupa bunul tau plac : masaj de relaxare, masaj erotic, dominare soft, consiliere sexuala, sau alte lucruri care iti trec prin minte. Mai multe putem discuta dupa ce ne cunoastem mai bine ,in prealabil prin email. Locatia mea se afla in zona Titan, iti ofer discretie si intimitate maxima... Sunt singurica. Te rog nu deranja daca nu esti cu adevarat interesat de anuntul meu. Pretul unei sedinte cu mine incepe de la 100€ ora. Email [email protected]

Postat

sufera de ea... nu stie cum sa puna un zero in plus la pret...

N-ai fa ce sa ne consiliezi, poate sa te simti bine dar nu cu noi ca nu suntem fraieri!

• Like 1
  • Minus 4
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Totusi ne avertizeaza :

" ...Pretul unei sedinte cu mine incepe de la 100€ ora. .."

• Oras:Bucuresti
Postat
:))) da , după primul mail pe care ți l trimite ai de plătit 100 E , dacă îți răspunde si la al doilea deja costa 200 E :))))))) oare face si consiliere telefonică ?! :))))
Postat

Acum depinde dacă e consiliere sexuală orală sau consiliere sexuală normala .. Prima se poate si fără , a doua doar cu prezervativ !! Consiliere sexuală anala nu face :)))

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Consiliere sexuala...te tine de vorba si iti ia banii, eventual o laba printre vorbe...😄

Postat

Consiliere sexuala...te tine de vorba si iti ia banii, eventual o laba printre vorbe...😄

Te lăsa sa ți faci singur o laba :))) dar plătește in plus

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Poza facuta de sus,mana groasa ==> indica o grasana cu multe prostii in cap,nu avem nevoie de consiliere,avem nevoie de pizda 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...