eu sunt adam Reputație: 113 Postat Aprilie 17, 2017 Oras:... Oras:... Partajează Postat Aprilie 17, 2017 Nu ai inteles la ce m am referit la faza cu nevasta. Ziceam de faptul ca ea o face cu 3 clienti pe zi doar in timp ce majoritatea poate o fac cu 4-5-6. Adica pe noi ne intereseaza sa extinda un pic numarul de barbati pe zi ca sa putem ajunge si altii la ea. Desigur e alegerea ei isi ia cati poate duce. nu, nu ne intereseaza sa-si mareasca numarul de clienti.daca ea considera ca pizda ei nu duce mai mult de 3 pe zi, orice peste numarul asta ar fi o fortare care i-ar afecta performanta.sunt fete care au 10 pe zi si nu se resimt, altele dupa 3 futadori stau cu gheatza la mij.e de admirat cand o prestatoare isi cunoaste limitele. e un semn de respect pentru pizda ei si pentru banii nostrii.gandeste si tu cu capul de sus, si o sa-mi dai dreptate 5 Link spre comentariu
liviu95 Reputație: 2258 Postat Aprilie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 17, 2017 nu, nu ne intereseaza sa-si mareasca numarul de clienti.daca ea considera ca pizda ei nu duce mai mult de 3 pe zi, orice peste numarul asta ar fi o fortare care i-ar afecta performanta.sunt fete care au 10 pe zi si nu se resimt, altele dupa 3 futadori stau cu gheatza la mij.e de admirat cand o prestatoare isi cunoaste limitele. e un semn de respect pentru pizda ei si pentru banii nostrii.gandeste si tu cu capul de sus, si o sa-mi dai dreptate Si ala de sus vrea sa futa, crede ma. ) numai femei goale isi imagineaZa. ) 2 Link spre comentariu
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Aprilie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2017 poate e nevasta cuiva, ce, nu s-au mai vazut cazuri? nu tu, cel putin.sper ca acum suflii si-n iaurt Vezi de iaurtu' tau, cum eu vad de iaurtu' meu.By the way, a cui clona esti bah??! 1 5 Link spre comentariu
eu sunt adam Reputație: 113 Postat Aprilie 17, 2017 Oras:... Oras:... Partajează Postat Aprilie 17, 2017 By the way, a cui clona esti bah??!Pula mea, da' crezi ca eu mai stiu?Te pup, piratule 2 Link spre comentariu
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Pula mea, da' crezi ca eu mai stiu?Te pup, piratule Aaa, tu erai drogatule??Pupa-te singur, bah PS: Salutari de la Sorina, "Cioculetz" mic! Link spre comentariu
eu sunt adam Reputație: 113 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:... Oras:... Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Aaa, tu erai drogatule??Pupa-te singur, bah PS: Salutari de la Sorina, "Cioculetz" mic! ntz, navighezi in ape tulburi. 1 Link spre comentariu
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2017 ntz, navighezi in ape tulburi. Ai "fumat" prea mult si nu mai stii cine esti Du-te tare bah! Link spre comentariu
eu sunt adam Reputație: 113 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:... Oras:... Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Ai "fumat" prea mult si nu mai stii cine esti Du-te tare bah! have it your way then. 1 Link spre comentariu
dezmembrari666 Reputație: -2 Postat Aprilie 23, 2017 Partajează Postat Aprilie 23, 2017 niste poze? mai recente? Link spre comentariu
podaru Reputație: 126 Postat Aprilie 24, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 24, 2017 Salutare.acum 3 saptamani am vizitat-o pe Camelia.ajuns undeva pe Natiunile Unite,locatie intima.putina conversatie.mers la dus.madam intreaba daca doresc sa fiu servit cu ceva de baut...femeia e ca o vecina...mi-ar fi placut o costumatie mai sexy.....conversatie simpla despre viata.vacante.planuri de viata...incep sa-i ridic fusta,femeia raspunde e permisiva incep sa frec pizda prin chiloti.dar stand in pat in fund amandoi i-am vazut burta generoasa si mi s-a cam luat de futut...sani lasati...ma rog mi-am asumat ca nu ma duc la un fotomodel...dar fiind intrigat de recenzii am zis sa incerc.Ramasi goi i-am dar de inteles ca vreau un oral deep si chiar o baga toata...a urmat un misionar lung dupa care femeia imi propune un lateral si cu chiu cu vai mi-am dat drumul...nu stiu ce sa zic dar titlul matura de exceptie nu i se potriveste...fata de Mona.Alexandra.Michelle.Loredana e modesta. NoteAspect 7Oral 8Normal 7 3 Link spre comentariu
podaru Reputație: 126 Postat Aprilie 25, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 25, 2017 Eu cel putin nu mai revin la ea. 2 Link spre comentariu
scorpionul Reputație: 1954 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 27, 2017 Salutare, am revizitat-o pe Camelia, este a nustiu cata oara care merg la ea si ma simt de fiecare data nu bine ci foarte bine, este aceiasi doamna cu mult bun simt, foarte stilata si foarta comunicativa.Despre servici, locatie am scris in recenziile anterioare.Notele, pentru mine are 10 pe linie la tot oral, normal, atutudine, gfe tot.De recomandat: da , dar sa aveti grija ca cei care nu au vizitat-o pana acum si sunati cam grau veti ajunge, intaietate au cei cunoscuti si cei care au mai vizitat-o.O zi buna in continuare. 2 Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat Aprilie 27, 2017 Salutare, am revizitat-o pe Camelia, este a nustiu cata oara care merg la ea si ma simt de fiecare data nu bine ci foarte bine, este aceiasi doamna cu mult bun simt, foarte stilata si foarta comunicativa.Despre servici, locatie am scris in recenziile anterioare.Notele, pentru mine are 10 pe linie la tot oral, normal, atutudine, gfe tot.De recomandat: da , dar sa aveti grija ca cei care nu au vizitat-o pana acum si sunati cam grau veti ajunge, intaietate au cei cunoscuti si cei care au mai vizitat-o.O zi buna in continuare. Am o întrebare pentru cei care au vizitat-o până acum!Credeți că,dacă veți recomanda sau interveni pentru programarea cuiva care nu a mai fost,va conta,va facilita întâlnirea? Link spre comentariu
beruft Reputație: 110 Postat Aprilie 27, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 27, 2017 Am o întrebare pentru cei care au vizitat-o până acum!Credeți că,dacă veți recomanda sau interveni pentru programarea cuiva care nu a mai fost,va conta,va facilita întâlnirea? ti s-a pus pata, rechinule (de acolo vine expresia; rechinilor, cand musca, ochiul le este acoperit de o membrana).si eu urmaresc topicul, da' am cam renuntat sa o caut. 1 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 27, 2017 cedez programare pentru marti, 02.05. 15 8 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 27, 2017 Salutare.acum 3 saptamani am vizitat-o pe Camelia.ajuns undeva pe Natiunile Unite,locatie intima.putina conversatie.mers la dus.madam intreaba daca doresc sa fiu servit cu ceva de baut...femeia e ca o vecina...mi-ar fi placut o costumatie mai sexy.....conversatie simpla despre viata.vacante.planuri de viata...incep sa-i ridic fusta,femeia raspunde e permisiva incep sa frec pizda prin chiloti.dar stand in pat in fund amandoi i-am vazut burta generoasa si mi s-a cam luat de futut...sani lasati...ma rog mi-am asumat ca nu ma duc la un fotomodel...dar fiind intrigat de recenzii am zis sa incerc.Ramasi goi i-am dar de inteles ca vreau un oral deep si chiar o baga toata...a urmat un misionar lung dupa care femeia imi propune un lateral si cu chiu cu vai mi-am dat drumul...nu stiu ce sa zic dar titlul matura de exceptie nu i se potriveste...fata de Mona.Alexandra.Michelle.Loredana e modesta. NoteAspect 7Oral 8Normal 7Exagerezi în sens negativ. Salutare, am revizitat-o pe Camelia, este a nustiu cata oara care merg la ea si ma simt de fiecare data nu bine ci foarte bine, este aceiasi doamna cu mult bun simt, foarte stilata si foarta comunicativa.Despre servici, locatie am scris in recenziile anterioare.Notele, pentru mine are 10 pe linie la tot oral, normal, atutudine, gfe tot.De recomandat: da , dar sa aveti grija ca cei care nu au vizitat-o pana acum si sunati cam grau veti ajunge, intaietate au cei cunoscuti si cei care au mai vizitat-o.O zi buna in continuare.Exagerezi și tu, dar invers. 10 pe linie înseamnă perfecțiunea, care, să fim serioși, nu există. Nimeni nu e perfect. 5 1 Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat Aprilie 27, 2017 ti s-a pus pata, rechinule (de acolo vine expresia; rechinilor, cand musca, ochiul le este acoperit de o membrana).si eu urmaresc topicul, da' am cam renuntat sa o caut.Singura femeie pe care am pata pusă e a mea,de acasă! Știe asta!A încercat să mă mai domolească,a văzut că nu reușește,s-a resemnat și își acceptă soarta!Referitor la doamna,situația stă cam așa:este foarte lăudată,are servicii tentante și,mai ales, o atitudine specială, motive care o fac atractivă și care stârnește curiozitatea de a o testa.Dar,cum nu sunt din București iar vizitele mele sunt scurte,trebuie să îmi programez din timp întâlnirile râvnite pentru a nu da chix,altfel ajung la femei și întâlniri fără acel wau pe care îl caut! 1 Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat Aprilie 27, 2017 ti s-a pus pata, rechinule (de acolo vine expresia; rechinilor, cand musca, ochiul le este acoperit de o membrana).si eu urmaresc topicul, da' am cam renuntat sa o caut.Eu cred că sunt o specie aparte de rechini!Eu când mușc o fac cu ochii deschiși,ba chiar holbați!! Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat Aprilie 27, 2017 cedez programare pentru marti, 02.05. Tentantă ofertă,doar că am un program de familie deja făcut!Poate alt doritor! Link spre comentariu
dezmembrari666 Reputație: -2 Postat Aprilie 30, 2017 Partajează Postat Aprilie 30, 2017 niste poze mai noi? Link spre comentariu
piri91 Reputație: 2 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:Turnu Măgurele Oras:Turnu Măgurele Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Anal face? Link spre comentariu
tacapaca Reputație: 22 Postat Mai 6, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 6, 2017 Si eu as vrea poze mai noi. Unde gasim? Link spre comentariu
podaru Reputație: 126 Postat Mai 6, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 6, 2017 Mi-ar place sa vad o poza cu curul ei superb si mare de la spate.hai Cami o poza cu curul futabil pls. Link spre comentariu
matola Reputație: -4 Postat Mai 22, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Mai 22, 2017 mai activeaza? Link spre comentariu
matola Reputație: -4 Postat Mai 29, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Mai 29, 2017 stie cineva daca mai activeaza? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum