Sari la conținut

Izabela 0728554873 / 0739020080

Postări Recomandate

• Oras:w

Ce-a facut cap de pluta? A platit 1 ora anticipat, s-a pus colega Izei sa-i faca oral cu prezervativ si el "incantat" fiind i-a mai platit 1 ora?

E caz inchis! Prostie cat cuprinde. Daca vreti sa scapati de el, gasiti-i pe una care sa-l rezolve cum ar face-o Iza.

Link spre comentariu

Ce-a facut cap de pluta? A platit 1 ora anticipat, s-a pus colega Izei sa-i faca oral cu prezervativ si el "incantat" fiind i-a mai platit 1 ora?

E caz inchis! Prostie cat cuprinde. Daca vreti sa scapati de el, gasiti-i pe una care sa-l rezolve cum ar face-o Iza.

. Fraților nu vă mai saturati de discuția asta pe o temă absurdă? Din toată povestea eu am tres o singura concluzie:trebuie neapărat să o vizitez și eu pe Iza. Succes tuturor.
  • Like 2
Link spre comentariu

Cap de strut,tu ai citit de la inceput cum s-a intamplat sau vorbesti a dop de sifon?De unde ai dedus tu asta ca esti facut gramada,pe bune! 

Link spre comentariu

. Fraților nu vă mai saturati de discuția asta pe o temă absurdă? Din toată povestea eu am tres o singura concluzie:trebuie neapărat să o vizitez și eu pe Iza. Succes tuturor.

de care tema absurda vorbesti tu omule,este vorba de o teapa de 5mil data de colega Izei mie,iar fata asta s-a dat la o parte ca si cum nimic nu conta ca nu corespund parerii ei,mai pe sleau in jargon...."se fute in cur pe bani decat".....restul praf si pulbere! Daca erai in locul meu ce faceai?Sa ma inscriu si eu ca voi in clubul "tepuitilor de curve" si sa fac pasi sa ignor infractoarele?

Link spre comentariu

de care tema absurda vorbesti tu omule,este vorba de o teapa de 5mil data de colega Izei mie,iar fata asta s-a dat la o parte ca si cum nimic nu conta ca nu corespund parerii ei,mai pe sleau in jargon...."se fute in cur pe bani decat".....restul praf si pulbere! Daca erai in locul meu ce faceai?Sa ma inscriu si eu ca voi in clubul "tepuitilor de curve" si sa fac pasi sa ignor infractoarele?

. Eu te înțeleg căci am luat și eu destule țepe. Dar crezi tu că dacă te agiți pe forum realizezi ceva în afara unor comentarii fără sfârșit și uneori insulte?
Link spre comentariu

m-am razgandit,imi vreau cei 5mil inapoi....poate printre "psihiatri",doritori de bine si cavaleri,"pesti" cu statut de smardoi,sau iubitii Izei ce or fi,exista cineva sa ii acopere infractiunea facuta de colega ei si in care Iza gandeste ...."da-l drk sa se duca la aia sa ii ceara banii inapoi,nu eu i-am supt pula cu prezervativ de 1metru,ca eu am luat masurile necesare ptr mine sa scap de aia sa nu imi i-a casa,bine cu fraierul asta ca mi-a zis aici,ca oricum pizda nu ii dau ca am parerea mea si nici pe 1mil de euro nu ma fute "saracia",am lasat-o sa plece cu banii lui decat ca nu erau ai mei!".....va dau o adresa de email sa mi-i depuneti prin paypal daca tot credeti ca prin incurajarea infractiunii facuta de colega ei e ok,iar Iza nu e complice,desi este clar,faptul ca a tacut atata timp si acum face pe "victima" ptr mine nu are relevanta....repet,o consider complice prin nr ei de tlf ....nu faptasa....cu 5mil fut toata noaptea drecu....se ofera cineva?

S a prescris. A trecut termenul cand am vrut să strângem sa iti dam banii. Ghinion. Dar ziceai cand erai " Salbaticul" ca intr o Duminică te ai intalnit cu Izza si i ai spart găurile. Acum sunteti chit.GHINION!!!
Link spre comentariu

Cap de strut,tu ai citit de la inceput cum s-a intamplat sau vorbesti a dop de sifon?De unde ai dedus tu asta ca esti facut gramada,pe bune! 

Explica in mod coerent cronologia evenimentelor! Esti capabil?

Link spre comentariu

. Eu te înțeleg căci am luat și eu destule țepe. Dar crezi tu că dacă te agiți pe forum realizezi ceva în afara unor comentarii fără sfârșit și uneori insulte?

Eu am incheiat orice dialod cu fata asta,vezi mai sus.....am aflat de ce nu a luat ea atitudine  si imi spunea mie ca de ce nu i-am cerut banii dupa ce am vazut ce facea si eu eram nemultumit,ca ea deh se supara dupa 10 minute si ii cerea banii inapoi etc cand de fapt eu eram suparat din primul moment cand a zis ca baietii de aici mint de fapt ca ea "Iza" nu face deep,cim, dupa ce i-am dat 5mil,intai 2,5 apoi pn sa intru la dus max 5 min inca 2mil,impotent ,ioc pl sculata,putea sa o suga o ora nonstop si nu mi se mai scula,am crezut ca totusi glumeste si isi revine crezand ca este Iza reala....daca va spun si cum a fost de fapt real in pat cu scarba aia,sexual,ca ca fata de gasca era ok,ar fi trebuit sa o arunc de la etaj ,macar saracia dk mai sugea pula 1 minut si imi dadeam drumul eram ok totusi,ca macar inchideam ochii si ma vedeam in pat cu Madonna,dar nici asa nu a vrut,desi ii mai dadeam 50 de rni peste....sa mai te si dea afara dupa o 1 ora 36 min ca asa i-a zis scarba ailalta din camera,apoi sa o minta pe Iza ca eu i-am dat bani ptr inca o ora desi nu a vrut sa faca ce zic eu dupa o jum de ora de "sex"......Iza e o mincinoasa sau aia,cum credeti voi?E topicul despre Iza,nu topicul ei personal,nu incurcati boii cu caii!

Link spre comentariu

S a prescris. A trecut termenul cand am vrut să strângem sa iti dam banii. Ghinion. Dar ziceai cand erai " Salbaticul" ca intr o Duminică te ai intalnit cu Izza si i ai spart găurile. Acum sunteti chit.GHINION!!!

Maryo....tu nu ai inteles ca nu de bani e vorba sau o spui de parca asta am urmarit si urmaresc?Pai voi incurajati o fata ca Iza doar ca o placeti si o iubiti,cand de fapt ii faceti rau,ascunzand infractoarea pe care a cazat-o la ea in casa si apoi i-a dat drumul sa plece cu banii mei desi sunt sigur ca nu a facut-o asa aiurea.Aia i-a recunoscut ca asa a fost ,iar Iza nu isi cerea scuze daca ma banuia ca eu sunt de fapt escrocul,ganditi si voi putin! De aceea o fac complice cu aia,cand logic daca Iza chiar ii pasa,ii cerea nr meu,ma suna sa vorbim si sa nu ma simt prostit etc....dar sa te dai la fund apoi sa revii cu minciuni ca ca eu i-am dat alti bani dupa o jum de ora desi nu a vrut sa faca aia ce am vrut....ca eu nu as fi fost chiar ok....ce are fata asta nu inteleg,dar nu-i frumos,Nu sunt chit cu ea,doar un gentleman!

Link spre comentariu
Vizitator babanul82
Reputație: 0

Izza..ne.ai parasit?..am mai incercat de cateva saptamani sa dau de ea dar fără succes..azi pe whatsapp două cuvinte prin care nu am inteles dacă mai continuă sau se retrage..esti amabilă sa ne lămurești? Daca te retragi chiar ai fi o mare pierdere ptr noi. Te pup.

Link spre comentariu

Izza..ne.ai parasit?..am mai incercat de cateva saptamani sa dau de ea dar fără succes..azi pe whatsapp două cuvinte prin care nu am inteles dacă mai continuă sau se retrage..esti amabilă sa ne lămurești? Daca te retragi chiar ai fi o mare pierdere ptr noi. Te pup.

. Să nu te miri dacă se retrage

Am fost la ea în urma cu 2 sau 3 săptămâni și mi a interzis să fac o recenzie pe motivul că are un tip care vrea să o plătescă numai să se lase de meserie. Acum ce să zic :orice început are și un sfârșit

Dacă este asa noi nu avem decât să îi mulțumim pentru plăcerile pe care ni le a dăruit și sa ii uram noroc și fericire în noua ei viata. Te pup Iza.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator babanul82
Reputație: 0

Mersi colegu.. la Izza nu ma mira nimic..si eu am avut multe discuți cu ea la fața locului..oricum e imprevizibilă..astept oficial raspunsul ei!

Link spre comentariu

Ei na...ai mustrari de constiinta Iza? Sunt ok ,sper ca si tu ! Stiu cum e sa te simti aiurea cand cineva e cu tine si te doreste,iar ghinionul face ca sa fie rau...probabil suntem doi oameni cu "copyright strike" dat de cei ce nu inteleg soarta ...Raspunde-le fata si tu la baieti ca mor de dorul tau! Pfoai ..kiss limba ta  :hug1

Link spre comentariu

• Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere

Ei na...ai mustrari de constiinta Iza? Sunt ok ,sper ca si tu ! Stiu cum e sa te simti aiurea cand cineva e cu tine si te doreste,iar ghinionul face ca sa fie rau...probabil suntem doi oameni cu "copyright strike" dat de cei ce nu inteleg soarta ...Raspunde-le fata si tu la baieti ca mor de dorul tau! Pfoai ..kiss limba ta :hug1

:thinking

Eu am incheiat orice dialod cu fata asta,vezi mai sus.....

Ma intreb oare... nu ti se pare ca ai devenit penibil? Serios acum... parca esti un copil caruia altul i-a stricat jucaria...

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...