Sari la conținut

Luisa~~DIMITRIE CANTEMIR~~0764827602

Postări Recomandate

• Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

Eu cred ca mesaje de incurajare ar fi binevenite...decat cele care ar putea o timora. Este si ea la inceput...probabil ca va evolua si la capitolul poze...

• Like 1
  • Oras:Pestera
Postat

Am fost eu astazi la domnisoara, este buna rau de pula fratilor......exceptand faptul ca pare o pustoaica de 17 ani, care nu si-a dat bacul, sau daca l-a dat nu l-a luat dupa ce expresii are :))) dar la capitolul futai, as da-n ea ca mascatii in poarta :)))) 

Deci stabilit intalnire cu 15-20 de min inainte sa ajung, eram prin zona, cand am ajuns m-a luat cu puiul meu si viata mea...de imi venea sa fac cale intoarsa, dar este de inteles o strica mediul, din ce am inteles are legaturi cu lumea interlopa din capitala :) este genul de pustoaica care se rupe pe manele la hanul drumetului, cu cardeala de cartier, mie mi-a placut rau asa cum este, este buna rau de tot in opinia mea. POZE REALE !

Are fund de copilita dar niste tate pfff s-a terminat smecheria frumoase foc si la fata este draguta, te uiti dupa ea pe strada, are cercei peste tot si in urechi si in buza si in buric :))

Si piesa de rezistenta are o pasarica miiiiica mica mica, stramta si numai buna de dat in ea, cu gemete frumoase, de nu este rodata bine inca :))

Oral : 9+ Nu stiu cum, dar a fost prima data cand eram gata gata sa imi dau drumu la Oral, te lasa sa ii pui mana pe cap, sa pompezi ( nu face finalizare orala sau faciala)

Normal : 10...pasarica aia si tateleee....pacat ca a tinut mortis sa stinga becul, poate nu ii placea de mine sau este pudica ( Nu sta deasupra)

Gfe : 7 vrajeala de cartier, dar mie imi place, m-am simtit iar ca la 16-17 ani cand beam 2 beri si ma puneam in cap si futeam pe la colturi de bloc :))

De revenit eu unul da, daca s-ar mai cizela si ea, ar fi belea.

De Recomandat....nu stiu, decat daca va place genul de copilite nerodate bien si puse pe sotii cu filme de smecherie in cap, dar buna la corp, cu sani numai buni de joaca si pasarica stramta

Este genul care nu s-ar angaja undeva pt ca este sub demnitatea ei :)) si vrea sa faca bani repede

Halat : 100/ fin

Se poate muta la testate.

Spor la futai !!!

• Like 13
Postat

you sure she's already 18?

possible to have 17 or 18. I don't asked her bulletin, but seems unripe

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Păi dacă e manelară, așteptăm recenzia lui Pisicuts!  :laugh2

• Like 6
Postat

You dont feel bad if she would only be 17?

17 or 18 what counts is good fucked. Go testing!

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

you could go & ask for her ID for proof of legal age... she might be legal, she might not show it to you, but she's hot and she might make you be happy for going there.... :)

• Oras:....
Postat

Am fost eu astazi la domnisoara, este buna rau de pula fratilor......exceptand faptul ca pare o pustoaica de 17 ani, care nu si-a dat bacul, sau daca l-a dat nu l-a luat dupa ce expresii are :))) dar la capitolul futai, as da-n ea ca mascatii in poarta :))))

Deci stabilit intalnire cu 15-20 de min inainte sa ajung, eram prin zona, cand am ajuns m-a luat cu puiul meu si viata mea...de imi venea sa fac cale intoarsa, dar este de inteles o strica mediul, din ce am inteles are legaturi cu lumea interlopa din capitala :) este genul de pustoaica care se rupe pe manele la hanul drumetului, cu cardeala de cartier, mie mi-a placut rau asa cum este, este buna rau de tot in opinia mea. POZE REALE !

Are fund de copilita dar niste tate pfff s-a terminat smecheria frumoase foc si la fata este draguta, te uiti dupa ea pe strada, are cercei peste tot si in urechi si in buza si in buric :))

Si piesa de rezistenta are o pasarica miiiiica mica mica, stramta si numai buna de dat in ea, cu gemete frumoase, de nu este rodata bine inca :))

Oral : 9+ Nu stiu cum, dar a fost prima data cand eram gata gata sa imi dau drumu la Oral, te lasa sa ii pui mana pe cap, sa pompezi ( nu face finalizare orala sau faciala)

Normal : 10...pasarica aia si tateleee....pacat ca a tinut mortis sa stinga becul, poate nu ii placea de mine sau este pudica ( Nu sta deasupra)

Gfe : 7 vrajeala de cartier, dar mie imi place, m-am simtit iar ca la 16-17 ani cand beam 2 beri si ma puneam in cap si futeam pe la colturi de bloc :))

De revenit eu unul da, daca s-ar mai cizela si ea, ar fi belea.

De Recomandat....nu stiu, decat daca va place genul de copilite nerodate bien si puse pe sotii cu filme de smecherie in cap, dar buna la corp, cu sani numai buni de joaca si pasarica stramta

Este genul care nu s-ar angaja undeva pt ca este sub demnitatea ei :)) si vrea sa faca bani repede

Halat : 100/ fin

Se poate muta la testate.

Spor la futai !!!

te a ars ....în anunt scrie ca face fin.orală!
  • Like 1
  • Oras:in spania
  • Oras:in spania
Postat

ahaaha ce-am ras =)) ar da in ea ca mascatii in poarta !! :)))

• Like 3
  • Minus 1
Postat

can someone translate that part :

Am fost eu astazi la domnisoara, este buna rau de pula fratilor......exceptand faptul ca pare o pustoaica de 17 ani, care nu si-a dat bacul, sau daca l-a dat nu l-a luat dupa ce expresii are  :))) dar la capitolul futai, as da-n ea ca mascatii in poarta  :)))) 
Deci stabilit intalnire cu 15-20 de min inainte sa ajung, eram prin zona, cand am ajuns m-a luat cu puiul meu si viata mea...de imi venea sa fac cale intoarsa, dar este de inteles o strica mediul, din ce am inteles are legaturi cu lumea interlopa din capitala  :) este genul de pustoaica care se rupe pe manele la hanul drumetului, cu cardeala de cartier, mie mi-a placut rau asa cum este, este buna rau de tot in opinia mea. 

• Like 1
Postat

acum numai pestii fac recenzii.

pe cat pariu ca daca se duce careva pe acolo o sa isi blesteme zilele. 

pffff....bravo prietene, nu am ce sa zic, nota 10, m-ai demascat, eu eram pestisorul de aur, daca nu ma dai de gol, iti indeplinesc trei dorinte !!! :)))

• Like 2
Postat

can someone translate that part :

Deci stabilit intalnire cu 15-20 de min inainte sa ajung, eram prin zona, cand am ajuns m-a luat cu puiul meu si viata mea...de imi venea sa fac cale intoarsa, dar este de inteles o strica mediul, din ce am inteles are legaturi cu lumea interlopa din capitala :) este genul de pustoaica care se rupe pe manele la hanul drumetului, cu cardeala de cartier, mie mi-a placut rau asa cum este, este buna rau de tot in opinia mea.

Varule ai cam dat copy-paste la recenzia lui bimbo.....fii mai atent!
Postat

Varule ai cam dat copy-paste la recenzia lui bimbo.....fii mai atent!

In ingliș pliz!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
Postat

acum numai pestii fac recenzii.

pe cat pariu ca daca se duce careva pe acolo o sa isi blesteme zilele.

si pestioaicele
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...