picon Reputație: 1046 Postat Martie 7, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 7, 2017 Am citit putin si eu pe aici.Se pare ca sunt in urma cu softul.Dar, cum unii se simt bine cand se fut in cur cu dorina si sorinel, tot asa si eu ma simt bine ca nu fac asta.Acum, sincer vorbind, am vazut ca mai sus scria cineva despre dorina ca este erudita.Frate, este curva, suge pula, se fute-n cur si se pisa lumea pe ea, voi ati innebunit?Sunt convins ca daca dorina, sau oricare alta curva, ar castiga in alta parte jumatate din banii pe care ii face ca si curva, in secunda doi ar face asta si si-a baga pula in ea de curvasaraie, cu s-ar spune.PS. Dupa cum am spus, este posibil ca eu sa nu-mi fi upgradat softul si sa fiu inca prin anul 2000, draq stie.PS2. In cazul lor este totusi bine, la o eventuala cearta intre ei, nu se poate ca unul sa-i reproseze celuilat ca "ai uitat de unde te-am luat , ai fost curva", pentru ca, da, amandoi sunt curv"e. Ai rămas cu softu' pe la Războiul de Independență. 2 Link spre comentariu
daniel2012 Reputație: 576 Postat Martie 7, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Martie 7, 2017 Am citit putin si eu pe aici.Se pare ca sunt in urma cu softul.Dar, cum unii se simt bine cand se fut in cur cu dorina si sorinel, tot asa si eu ma simt bine ca nu fac asta.Acum, sincer vorbind, am vazut ca mai sus scria cineva despre dorina ca este erudita.Frate, este curva, suge pula, se fute-n cur si se pisa lumea pe ea, voi ati innebunit?Sunt convins ca daca dorina, sau oricare alta curva, ar castiga in alta parte jumatate din banii pe care ii face ca si curva, in secunda doi ar face asta si si-a baga pula in ea de curvasaraie, cu s-ar spune.PS. Dupa cum am spus, este posibil ca eu sa nu-mi fi upgradat softul si sa fiu inca prin anul 2000, draq stie.PS2. In cazul lor este totusi bine, la o eventuala cearta intre ei, nu se poate ca unul sa-i reproseze celuilat ca "ai uitat de unde te-am luat , ai fost curva", pentru ca, da, amandoi sunt curv"e. Fiecare cu pararea lui... si noi iti respectam opinia ta. Dorina chiar singura a si spus ca ii place sa fie curva in pat. Cred ca atunci cand a descoperit prima oara asta a fost cu adevarat fascinata ideea regasirii de sine. Cu siguranta, ea nu este o curva pe strada. Sa stii ca majoritatea femeilor isi doresc asta, dar nu au curajul sa si recunoasca. Dupa cum se si "vede" nu face asta pentru bani. Are un apetit sexul ridicat, dar nu e nimic rau in asta daca isi satisfac toate fanteziile impreuna si practic nu se mint deloc unul pe altul. Ei cred ca formeaza un cuplu perfect care e sudat prin sinceritatea si perversitatea dintre ei. Pararea mea e ca ei au realizat cat de bine e sa traiesti fara false pudori, sa fii liber si sa faci ceea ce simti. E ca in melodia "Imagine" a lui John Lennon. Sunt de apreciat pentru asta! Poate ca nu-s toti de accord cu mine... 1 5 Link spre comentariu
tatod17 Reputație: 80 Postat Martie 7, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 7, 2017 Nu inteleg ce vi se pare asa ciudat cand doi o fut pe una...parca zici ca suntem pe siteul de virgini.dar cand mergeti la showuri cu 2fete..va place ideea , uite ca sunt si persoane ce nu sunt pudice si vor sa futa mai mukti o femeie , deci nu intre ei.. Sa le dam si niste diskete unora sa isi updateze softul https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b1/Disquettes.jpg/440px-Disquettes.jpg Am citit putin si eu pe aici.Se pare ca sunt in urma cu softul.Dar, cum unii se simt bine cand se fut in cur cu dorina si sorinel, tot asa si eu ma simt bine ca nu fac asta.Acum, sincer vorbind, am vazut ca mai sus scria cineva despre dorina ca este erudita.Frate, este curva, suge pula, se fute-n cur si se pisa lumea pe ea, voi ati innebunit?Sunt convins ca daca dorina, sau oricare alta curva, ar castiga in alta parte jumatate din banii pe care ii face ca si curva, in secunda doi ar face asta si si-a baga pula in ea de curvasaraie, cu s-ar spune.PS. Dupa cum am spus, este posibil ca eu sa nu-mi fi upgradat softul si sa fiu inca prin anul 2000, draq stie.PS2. In cazul lor este totusi bine, la o eventuala cearta intre ei, nu se poate ca unul sa-i reproseze celuilat ca "ai uitat de unde te-am luat , ai fost curva", pentru ca, da, amandoi sunt curv"e. 1 Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat Martie 7, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat Martie 7, 2017 Mare sarlatan sarlatanu asta. 4 5 Link spre comentariu
sweet glory Reputație: -366 Postat Martie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 7, 2017 fereasca Dumnezeu si Maica Precista ...Eu m-am intalnit ieri la Mega Image cu maica Precista. Isi cumpăra niste semințe la pungă. Am avut o scurta discutie si am inteles ca nu ar avea nimic impotrivă. Fiecare sa se simta bine cum vrea maică, asa mi-a spus. 2 5 Link spre comentariu
Vizitator nilac_the crazy Reputație: 0 Postat Martie 7, 2017 Partajează Postat Martie 7, 2017 Am citit putin si eu pe aici.Se pare ca sunt in urma cu softul.Dar, cum unii se simt bine cand se fut in cur cu dorina si sorinel, tot asa si eu ma simt bine ca nu fac asta.Acum, sincer vorbind, am vazut ca mai sus scria cineva despre dorina ca este erudita.Frate, este curva, suge pula, se fute-n cur si se pisa lumea pe ea, voi ati innebunit?Sunt convins ca daca dorina, sau oricare alta curva, ar castiga in alta parte jumatate din banii pe care ii face ca si curva, in secunda doi ar face asta si si-a baga pula in ea de curvasaraie, cu s-ar spune.telePS. Dupa cum am spus, este posibil ca eu sa nu-mi fi upgradat softul si sa fiu inca prin anul 2000, draq stie.PS2. In cazul lor este totusi bine, la o eventuala cearta intre ei, nu se poate ca unul sa-i reproseze celuilat ca "ai uitat de unde te-am luat , ai fost curva", pentru ca, da, amandoi sunt curv"e. Din cate am inteles nu sunt ok curvele, sexul oral, anal si uro. Chiar daca nu-ti inteleg preferintele iti respect opinia. Incearca sa faci si tu la fel. Sau incearca sa cauti un top mai cumintel.P.S. Nu stiu cum e cu softul dar chestiile astea se faceau si in anul 2000. 1 Link spre comentariu
del rey Reputație: 3954 Postat Martie 8, 2017 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Partajează Postat Martie 8, 2017 Prietenii din București mi-au sugerat să ridicăm urgent ”tariful”, în ideea că asta va reduce numărul de apeluri.Cine sunt aia ? Sa le taiem puța 5 Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Martie 14, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Martie 14, 2017 Poponarilor,stati mai bine acasa la neveste in pula mea de scelerati.Si pentru handicapatul de moderator,poti sa imi dai cate puncte minus vrei,poti sa imi stergi si contul,oricum esti un sclav avortat.Plus un cocalar imbacsit,cu IQ sub 90,mai putin ca cei din Africa.Apropo daca am chef peste cateva luni iti dau denial of services si m-am cacat in forumul vostru de barbati scarbosi.Pula mea, vrei sa te duci la o fata si ti se face scarba ca au fost toti bosorogii sa o futa.Hai cu ddosu de te lauzi ! Dar de fapt nu ai nici creier nici resurse sa faci asta ci esti doar un baiat cu gaoaza facuta franjuri de propriul unchi Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 18, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 18, 2017 Hai cu ddosu de te lauzi ! Dar de fapt nu ai nici creier nici resurse sa faci asta ci esti doar un baiat cu gaoaza facuta franjuri de propriul unchiPisicuts ,taci din gură ,,să ne sugi ....trebuie să te ducă capul ca să ti dai seama cât eşti de prost !! Link spre comentariu
zuper Reputație: 13 Postat Martie 26, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Martie 26, 2017 Mai sunteți în București? Link spre comentariu
tamango Reputație: 0 Postat Martie 27, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 27, 2017 pe cand urmatoarea vizita in bucuresti? Link spre comentariu
dorina27 Reputație: 2575 Postat Mai 4, 2017 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Partajează Postat Mai 4, 2017 Dorina si Sorin, retrasi. Toate cele bune! 1 Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Mai 4, 2017 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Mai 4, 2017 pacat....erati minunati... 1 Link spre comentariu
borat80 Reputație: -336 Postat Mai 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 4, 2017 Dorina si Sorin, retrasi. Toate cele bune!Tocmai când se apropia vizita la București.. păcat(pentru noi) Numai bine pentru voi! 1 6 Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat Mai 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat Mai 4, 2017 Ceavetz ma? Link spre comentariu
cyoborg Reputație: 906 Postat Mai 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 4, 2017 Imi pare rau! Mi-ar fi placut sa va reintalnesc. Numai bine! 2 Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Mai 4, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat Mai 4, 2017 Imi pare rau! Mi-ar fi placut sa va reintalnesc. Numai bine! Și mie!De-abia așteptam sesiunea de București pentru o reîntâlnire!Dacă știam,mergeam la Cluj! Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Mai 4, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat Mai 4, 2017 Imi pare rau! Mi-ar fi placut sa va reintalnesc. Numai bine! Și mie!De-abia așteptam sesiunea de București pentru o reîntâlnire!Dacă știam,mergeam la Cluj! Link spre comentariu
liviu95 Reputație: 2258 Postat Mai 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 5, 2017 Naspa, oare dc au facut o? 1 Link spre comentariu
brayn Reputație: 54 Postat Mai 12, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Mai 12, 2017 M-ai sunt de gasit prin bucuresti sau au plecat? Ma batea gandul la o programare Link spre comentariu
sweet glory Reputație: -366 Postat Mai 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 12, 2017 Nu mai sunt frate. Nu ai observat ca tot forumul e trist si plange ? Cica suntem o adunatura de nesimtiti. De aia s-au retras. Auzi tu, ei erau oameni sensibili si noi nu ne-am dat seama la timp.... 2 5 Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Mai 12, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat Mai 12, 2017 Nu ăsta este motivul,ci cel dat pe topicul de Cluj.Îi doare pe ei în c....ot de ce zice lumea!Au trecut de mult timp de asta! 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 12, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 12, 2017 M-ai sunt de gasit prin bucuresti sau au plecat? Ma batea gandul la o programareNu m-ai sunt. 6 2 Link spre comentariu
rechinu777 Reputație: 23 Postat Mai 14, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 14, 2017 Alt cuplu care oferă servicii similare nu este prin Buc? 1 Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Mai 14, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat Mai 14, 2017 Alt cuplu care oferă servicii similare nu este prin Buc?Nu cred că este în toată țara cuplu cu "servicii" SIMILARE!Cel puțin în ceea ce privește atitudinea și dezinvoltura lor ca și cuplu și cu "servicii" ca Dorina!Sau,dacă există, probabil se manifestă în vreun cerc restrâns și închis de swingeri! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum