kurmurdar Reputație: 187 Postat Aprilie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 25, 2017 Cam lunga vacanta asta, da' nu-i rau ca incepi munca exact de 1 Mai.
alinamodel Reputație: 557 Postat Aprilie 30, 2017 Autor Postat Aprilie 30, 2017 Buna dimineata si bine v-am regasit Disponibila de maine dimineata O duminica frumoasa ! 2
panoramic Reputație: -1920 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 30, 2017 Incepi munca de 1 mai?? Off, ce ti-e si cu managerii astia! 3
eryk205 Reputație: 144 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Aprilie 30, 2017 Incepi munca de 1 mai?? Off, ce ti-e si cu managerii astia!Nu tine vremea cu ei 1
matizgalben Reputație: 58 Postat Mai 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 1, 2017 Desi citesc forumul de ani de zile, nu prea scriu pe aici, insa acum juma de ora am iesit de la Alina si m-am gandit ca merita o mica recenzie pozitiva. Programare prin Sms (prietenii stiu de ce, wink wink), si venit la ora fixata la adresa din sms-ul de ieri. M-a asteptat intr-o rochie neagra si cred ca avea 2 metri cu tot cu tocuri, si 1.87m fara, (cred ca avea un cap peste Nadia si juma de cap peste Luana pentru connoisseuri). Pielea ei este alba, dar e de inteles, ca solarul imbatraneste si ea are tenul sensibil. Ce mi-a placut din start a fost faptul ca e frumoasa, sau cel putin mie mi s-a parut mai frumoasa decat in pozele de aici. Cei cativa pistrui acoperiti de tencuiala mi s-au parut sexy si genele false nu erau rele deloc. Ea facuse dus si mi-as fi dorit sa fac un dus cu ea, insa a refuzat politicos. Papuci, dus, prosop, spalat la putzulica mica si revenit in camera. Dupa ce am admirat lungimea tibiei si oja ingrijita a picioarelor, am socializat un pic, si cu toate ca nu mi-a zis de unde este, mi-am dat seama. Am inceput sa ma joc pe langa Muntele lui Venus si am ramas surprins sa vad ca dupa cateva minute s-a umezit. I was like WTF, chiar ii place?! Poate da, poate nu, oricum semn bun. Dupa mai multe jocuri nevinovate pe care nu are rost sa le detaliez aici, a scos un Durex extra safe cu striatii si l-a montat pe Gogu. Vazand ca mai am doar 15 minute pana la finalul orei am dat din fund ca un animal in pozitia doggy timp de 8 minute (dupa ceasul de la telefon), timp in care ma excita sa privesc cum strange cearceaful in maini din cand in cand (nici nu conteaza daca e fake sau nu, sau daca ii place sau nu, important e ca imi place mie, si ea chiar s-a udat). Are o pasarica rasa foarte roz si finuta, mai rar vezi asa ceva, super frumoasa. E o imagine incredibila cu picioarele alea interminabile si pasarica aia roz all in doggy style. Sanii frumosi si proportionati, naturali. Nu are rost sa dau note, ca notele sunt subiective, dupa parerea mea e mai important sa spui ce apreciezi si ce nu apreciezi.Oralul a fost OK,precum si alte chestii senzuale, gen FK, atingeri pe care le-am apreciat,La Normal am spus ce mi-a placut, faptul ca dadea impresia ca-i place, desi nu gemea tare, ci doar incet. Una peste alta, ma bucur ca am prins-o macar o data, cadoul de 300 ron pentru o ora, mi s-a parut putin pentru ce a oferit insa poate iar sunt eu subiectiv. Mai incerc maine sau poimaine, sa vad daca o mai prind, azi la ora 2 jumate cand am plecat eu, eram deja ultimul client, deci e bine ca nu se forjeaza. 8
marsboy1340 Reputație: 457 Postat Mai 1, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat Mai 1, 2017 Martizgalben: bravo pentru recenzie! Fata e buna!!!
sunofhope Reputație: 10 Postat Mai 1, 2017 Postat Mai 1, 2017 What can i say ... you look astonishing!
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Mai 1, 2017 Postat Mai 1, 2017 azi la ora 2 jumate cand am plecat eu, eram deja ultimul client, deci e bine ca nu se forjeaza.Cum ti-ai dat seama ca erai ultimul? 2
badeaboss Reputație: 5 Postat Mai 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 2, 2017 Buna frumoaso , O poza cu piciorusele tale desculta se poate ? Cat porti ;la pantof ? Te pup
matizgalben Reputație: 58 Postat Mai 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 2, 2017 Cum ti-ai dat seama ca erai ultimul? Pai simplu, Am intrebat-o daca pot sa mai fac o programare in aceeasi zi mai tarziu si a spus ca incheie programul dupa mine. Din cauza asta nici nu am mai putut sa iau o ora. Oricum e tare tipa... si frumoasa si inalta si cu tzatze...acum deh...nu poti sa ai pretentie de un GFE 10..
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Mai 2, 2017 Postat Mai 2, 2017 Pai simplu, Am intrebat-o daca pot sa mai fac o programare in aceeasi zi mai tarziu si a spus ca incheie programul dupa mine. Din cauza asta nici nu am mai putut sa iau o ora. Oricum e tare tipa... si frumoasa si inalta si cu tzatze...acum deh...nu poti sa ai pretentie de un GFE 10..Te informez ca nu ai fost ultima programare.Eu am mers mai pe seara.Cand am citit recenzia ta m-am gandit ca probabil voi lua teapa pentru ca inca nu venise ora programarii, dar totul a decurs conform planului.Din ce motive ti-a zis ca esti ultimul, habar nu am.Voi reveni si cu recenzia.
matizgalben Reputație: 58 Postat Mai 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 2, 2017 Te informez ca nu ai fost ultima programare.Eu am mers mai pe seara.Cand am citit recenzia ta m-am gandit ca probabil voi lua teapa pentru ca inca nu venise ora programarii, dar totul a decurs conform planului.Din ce motive ti-a zis ca esti ultimul, habar nu am.Voi reveni si cu recenzia.Te cred. Cand am ajuns ieri (1 mai) la ea, mi-a zis ca nu sunt prima programare, dar ca dupa ce termina cu mine inchieie ziua, si se duce la masa. Asta nu face decat sa imi confirme banuielile ca nu face ea programarile 2
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Mai 2, 2017 Postat Mai 2, 2017 Asta nu face decat sa imi confirme banuielile ca nu face ea programarile Eu am avut surpriza ca dupa multe incercari sa imi raspunda ea si sa imi faca programarea.
alinamodel Reputație: 557 Postat Mai 3, 2017 Autor Postat Mai 3, 2017 Pai simplu, Am intrebat-o daca pot sa mai fac o programare in aceeasi zi mai tarziu si a spus ca incheie programul dupa mine. Din cauza asta nici nu am mai putut sa iau o ora. Oricum e tare tipa... si frumoasa si inalta si cu tzatze...acum deh...nu poti sa ai pretentie de un GFE 10..Buna dragul meu. Cînd ti-am zis ca nu mai am pe nimeni dupa tine, am avut in vedere ca am pauză si ca vreau sa merg sa mănânc. Nu am avut in vedere ca nu mai am pe nimeni pina seara. Imi pare rău ca mai inteles gresit (sau nu m-am exprimat eu corect) Te pup si te mai astept
sangre Reputație: -988 Postat Mai 3, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Mai 3, 2017 Eu am dedus ca era vorba de o pauza la pranz. Ce sa le faci Alino? Le dam mintea noastra? O ia forumu' razna.
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Mai 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2017 Băi tată, da' și ăla... ce nesătul, să mor io! A dat o bucă și mai voia! Mai ușor, bă băieți, să ajungă la toată lumea, până-n fund la taxatoare! 2
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Mai 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 3, 2017 Alina..baietii zic ca ai sânii marii dar fff lăsați.. oare poti sa i contrazici cu o foto..mai convingătoare?
neiberr Reputație: 878 Postat Mai 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2017 Alina..baietii zic ca ai sânii marii dar fff lăsați.. oare poti sa i contrazici cu o foto..mai convingătoare?mai bine mari si putin lasati....originali.... decit silicoane..... 4
michael_19891 Reputație: 23 Postat Mai 3, 2017 Oras:Prin zona Oras:Prin zona Postat Mai 3, 2017 Se face si outcall la client sau doar hotel?
alinamodel Reputație: 557 Postat Mai 5, 2017 Autor Postat Mai 5, 2017 Se face si outcall la client sau doar hotel?Outcall doar la Hotel
matizgalben Reputație: 58 Postat Mai 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 5, 2017 Buna dragul meu. Cînd ti-am zis ca nu mai am pe nimeni dupa tine, am avut in vedere ca am pauză si ca vreau sa merg sa mănânc. Nu am avut in vedere ca nu mai am pe nimeni pina seara. Imi pare rău ca mai inteles gresit (sau nu m-am exprimat eu corect) Te pup si te mai asteptEu am spus ca as vrea sa mai stau o ora,sau macar sa fac o programare pentru aceeasi zi mai pe seara. Poate nu ai inteles ca vreau sa revin in aceeasi zi mai pe seara. Eu m-am gandit ca te-a deranjat ceva, si ca de asta nu ma mai primesti nici macar mai pe seara, dar imi aduc aminte destul de clar ca ai zis ca "gata pe ziua de azi". Poate ma inseala memoria, In fine pana la urma nici nu mai conteaza, este irelevant daca te-ai razgandit si te-ai hotarat sa mai iei programari. Pe mine nu ma deranjeaza deloc, nu ma intereseaza sa-mi fii fidela ) Abia astept sa mai vin la tine sa-ti admir picioarele interminabile si chipul tau frumos.
matizgalben Reputație: 58 Postat Mai 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 5, 2017 Eu am avut surpriza ca dupa multe incercari sa imi raspunda ea si sa imi faca programarea.Pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc daca ii face altcineva programarile, nu inteleg de ce se agita atat unii pe aici legat de treaba asta. Doar ca asa cum a mai spus cineva, intr-o recenzie, (si mie mi s-a parut asta), atunci cand nu gaseam scara am sunat si nu mi-a raspuns, dar la mesaje a raspuns imediat. Again, who cares? Tipa e frumoasa, inalta, amabila, ce conteaza cine-i face programarile?
Membru Premium il pupparo Reputație: 23279 Postat Mai 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Mai 6, 2017 Absolut de acord cu tine Matiz . Inca nu am vizitat-o pe d-ra , dar ma tenteaza. 1
alinamodel Reputație: 557 Postat Mai 6, 2017 Autor Postat Mai 6, 2017 In primul rand imi cer scuze pentru clientii care au avut programare la mine in seara asta. Sa stricat cartela si nu mai are semnal deloc ! Noul numar de telefon este : 0724839049 Va pup si imi cer scuze inca odata !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum