anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 21, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 S U P E R !!!!!!✊✊✊Pfff....ce dor imi e de viata de ultraj!!;) ultraș 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 ;) ultrașDa normal! Corectorul sufletului...;)Dar nu pierde esentialul din vedere. 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 21, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Da normal! Corectorul sufletului...;)Dar nu pierde esentialul din vedere.Reținut :p 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Reținut :pSi baga limba aia in gura...=)))) 3 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 21, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Si baga limba aia in gura... =)))) pofte ceva? ;) 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 pofte ceva? ;)Tot timpul....:))) 3 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 21, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Tot timpul.... :))) dependent ;) nu-i bine :D 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 dependent ;) nu-i bine :DVicios...mai rau...dar e bine 😇 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 21, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Vicios...mai rau...dar e bine nu te contrazic :P 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 nu te contrazic :PBine faci... bine găsești =)))) 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2018 Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 " Nu vreau sa muncesc, sti ca obosescO oo banii vin, Doamne-ti multumescVreau sa-i cheltuiesc, viata s-o traiescFete sa lovesc pana-mbatranesc " Al dreaq Puya....gandeste pt mine :) 3 Link spre comentariu
rainoverme Reputație: 365 Postat Ianuarie 22, 2018 Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 Ninge. Nimic nou "supt" soare. Dar e luni ce dracu', voiam să ningă spre weekend să stau lângă șemineu, cu lemne trosnind, o sticlă de vin roșu și o carte bună. Și a sunat ceasul să mă trezesc, bună dimineața cuaie, ai chef de muncă și de un trafic infernal? E luni, cum dracu' să mă "simpt"? Vorbim vineri, aștept cofeina să își facă efectul. Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2018 Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 Supscriu si eu! Tot la asta m-am gandit azi dimineata! Da' fara vin ( un ceai de rooibos). Link spre comentariu
wavetrex Reputație: 1049 Postat Ianuarie 22, 2018 Oras:Intre munti si vai si dealuri Oras:Intre munti si vai si dealuri Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 Plouat. La propriu.Nu se mai opreste ploaia...Ploaie, ploaie, ploaie... Mi-e dor de iarna cu zapada. 1 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Ianuarie 22, 2018 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 E luni! Ce frumooos!!! Sanchi. Imi bag p..icioarele in ea de zi! 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2018 Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 Imi wste frig. 1 Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Ianuarie 22, 2018 Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 Paraschivo, cand te pisi, ce ai in mana? 2 Link spre comentariu
rainoverme Reputație: 365 Postat Ianuarie 22, 2018 Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 Supscriu Da' fara vin ( un ceai de rooibos).Ce alt mod de-a "celebra" sfântă zi de vineri, dătătoarea de weekend dacă nu cu-n Sangiovese veritabil.În timpul săptămânii sunt cumințel, nu dau decât pe la ceai alb cu mango, eco, zic ei. Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Numai buna ... 1 Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Imi wste frig. Unde esti? Citeste asta cand ai timp: http://bancuri123.ro/bancuri/temperaturi_pe_glob Ce alt mod de-a "celebra" sfântă zi de vineri, dătătoarea de weekend dacă nu cu-n Sangiovese veritabil.În timpul săptămânii sunt cumințel, nu dau decât pe la ceai alb cu mango, eco, zic ei. Mod placut, desigur, pentru cei carora le place vinul asta. Eu nu beau vin rosu. Ceai alb cu mango, eco? Pune o fotografie cu ceaiul asta, te rog! Link spre comentariu
rainoverme Reputație: 365 Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Mod placut, desigur, pentru cei carora le place vinul asta. Eu nu beau vin rosu. Ceai alb cu mango, eco? Pune o fotografie cu ceaiul asta, te rog!Cu toată dragostea, putem face o "iexcepție" și în loc de vin roșu, bem ce vrei tu! Legat de ceaiul ăla, îl iau vrac, e un stand în Mega Mall, și pe lângă sortimente de cafele are și ceaiul ăsta, aveau cel puțin. Mi-am luat anul trecut vreo 3 punguțe să îmi ajungă. Ceaiul îl țin într-o cutie specială, etanșă, așa că nu păstrez ambalajul original. Dar, sunt sigur că gasim noi un local unde servesc și ceai de calitate ;) Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Ianuarie 24, 2018 Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 Nu se compara cu rasaritul de pe balconul din Titan sau de la bordul taxi-ului, insa a meritat sa ma trezesc dis-de-dimineata. Totusi, parca acum 6-8 ani erau mai putine hoteluri. 1 Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Ianuarie 24, 2018 Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 Not such a bad view. 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2018 Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 Nu se compara cu rasaritul de pe balconul din Titan sau de la bordul taxi-ului, insa a meritat sa ma trezesc dis-de-dimineata. Totusi, parca acum 6-8 ani erau mai putine hoteluri. Not such a bad view. Salut miskine, ai mancat ceva azi ? Aide:)mea. 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 24, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 Cool!!! 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum