legolasfotbalistul16 Reputație: 726 Postat Martie 28, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Partajează Postat Martie 28, 2013 Buna seara, azi dimineata aveam un chef nebun de pussy ........, vorbisem deja cu o domnisoara de pe aici pentru o intalnire , asa ca am vizitat-o si bine am facut , pot sa zic ca mi-am satisfacut poftele, asa ca acum sunt foarte relaxat si very happy , o sa beau o berica ........... Link spre comentariu
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 Ma simt mirobolant......mi-am pus nevasta la web-cam sa o vada picon sa mor! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 29, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 29, 2013 Asa e fratilor...cu ocazia asta, am realizat conditia femeii romance : nemernicu' vorbea cu mine si bea bere,iar doamna Cactus ii calca odiosului camasi,ca sa fie gigea cand merge le c...! Odios! 1 Link spre comentariu
gaby26 Reputație: 9 Postat Martie 29, 2013 Oras:in mintea multora...pe buzele multora...in inima multora... Oras:in mintea multora...pe buzele multora...in inima multora... Partajează Postat Martie 29, 2013 azi...ma simt..obosita...raceala nu imi mai trece, durerea de coloana ma omoara... Link spre comentariu
mazarin Reputație: 89 Postat Martie 29, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Martie 29, 2013 Sunt somnoros. Nu cred ca ma va putea trezi ceva astazi Link spre comentariu
Vizitator cioco Reputație: 0 Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Astazi ma simt asa cum sunt EU ! Link spre comentariu
oly123 Reputație: 178 Postat Martie 29, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 29, 2013 Bineinteles ca azi ma simt bine . Vorba reclamei de la acea bere : " Prietenii stiu de ce ! " oly mic Link spre comentariu
Vizitator barzaNoua Reputație: 0 Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Culmea, și eu ma simt bine Link spre comentariu
leonidas Reputație: 719 Postat Martie 30, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Partajează Postat Martie 30, 2013 Azi ma simt minunat, de fapt de ieri incepand am aceasta stare, prietenii stiu de ce! Pup fetele! Sper ca toti sa va simtiti la fel! Weekend placut tuturor! Link spre comentariu
doixdoi Reputație: 941 Postat Martie 30, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 30, 2013 Bineinteles ca azi ma simt bine . Vorba reclamei de la acea bere : " Prietenii stiu de ce ! " oly micNebunaticule mic Link spre comentariu
euflo96 Reputație: 5 Postat Martie 30, 2013 Oras:xxx Oras:xxx Partajează Postat Martie 30, 2013 Misto ( party) Nasol ( pierdut avion: Declar Nul ) Link spre comentariu
Afriq Reputație: 1265 Postat Martie 30, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 30, 2013 misto... am plecat catre casa! nazol ... ajung maine tarziu Link spre comentariu
adrianacrina Reputație: 930 Postat Martie 31, 2013 Oras:Unde vreau eu. Oras:Unde vreau eu. Partajează Postat Martie 31, 2013 azi ma simt singura .......pe forum lume tacuta ,ceva nu este in ordine cine se simte ca si mine il astept la un dialog de duminica bineinteles printre picaturi Link spre comentariu
Afriq Reputație: 1265 Postat Martie 31, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 31, 2013 Io is zombiiii.... schimbari de fus orar... schimbare de ora locala... lipsa de fetite in wknd... ( Da lasa ca maine e luni... mi-am facut lista pe toata saptamana Link spre comentariu
blondynekiss Reputație: -472 Postat Aprilie 3, 2013 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Astazi m-a cuprins o stare de neliniste, o premonitie...ceva se intampla cuiva apropiat mie...dar nu stiu cui....si nu stiu ce...si cel mai rau e ca nu pot face nimic!Vreau ca totul sa fie ok! Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Aprilie 3, 2013 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Blondy , e de la vreme ! Astenia de primavara !Ia-ti iubitul de mana , iesiti la o cina romatica , acasa pune-l sa-ti faca o baie fierbinte si apoi iubiti-va fara limite .Pe urma sa ne spui daca mai ai premonitii d-astea ! Link spre comentariu
el cid Reputație: -486 Postat Aprilie 3, 2013 Oras:world Oras:world Partajează Postat Aprilie 3, 2013 si ploua.ploua si iar ploua!e urat e frig si vreau ca cineva sa ma incalzeasca! Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Aprilie 3, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Aprilie 3, 2013 ma simt minunaaat!!! am aflat o veste minunataaa!!si ma bucur :ellao de faptul ca o sa mai lucrez doar 3 luni maxiiiim!!maxim am zis!!!!yupiiiiii :waytogo :waytogo "poa' sa ploua cat o vrea, io pot sa ma foot si pe vreme rea" Link spre comentariu
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Aprilie 3, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Partajează Postat Aprilie 3, 2013 ma simt minunaaat!!! am aflat o veste minunataaa!!si ma bucur :ellao de faptul ca o sa mai lucrez doar 3 luni maxiiiim!!maxim am zis!!!!yupiiiiii :waytogo :waytogo "poa' sa ploua cat o vrea, io pot sa ma foot si pe vreme rea"esti insarcinata???.......ptiu beleaua satului Link spre comentariu
oly123 Reputație: 178 Postat Aprilie 3, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Insarcinata sa ce ....??? ON- si eu ma simt bine.deabia astept sa ma intalnesc cu randunica !!!! Stie ea de ce .... Link spre comentariu
Afriq Reputație: 1265 Postat Aprilie 3, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Azi is trist... ca ploaia... una din putinele dati cand regret ca nu am o femeie constant langa mine... Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 3, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 3, 2013 ma simt minunaaat!!! am aflat o veste minunataaa!!si ma bucur :ellao de faptul ca o sa mai lucrez doar 3 luni maxiiiim!!maxim am zis!!!!yupiiiiii :waytogo :waytogo "poa' sa ploua cat o vrea, io pot sa ma foot si pe vreme rea" esti insarcinata???.......ptiu beleaua satului Bueyyy Randunico anunta-ma si pe mine daca sint tata si nu stiu :laugh2 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Aprilie 3, 2013 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Aprilie 3, 2013 De la saliva parca nu se ramane gravida !! Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Aprilie 3, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Sa ti povesteasca oly cum a ramas una gravida doar sugand pula Link spre comentariu
tzaranu Reputație: 1095 Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 @randunica: incomod subiect; o avea legatura cu nick-ul tau ( in engleza) O.T. azi a fost o zi de exceptie. asa cum am avut vreo 15,000 si mai astept inca pe-atatea, doar ca si mai buna! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum