Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Mmmm... Okay :)

Io, daobicei, iau femeia da bulane, urc mâinile ușor, o cracesc și, maraind, cu poftă la maxim....

:laugh2 E bine ca marai si nu musti!  :laugh2

Dau in supradoza de hormoni cu tine...  :laugh2

La toti,neata, Winston ul taie greata :aplaud

Neata la ora asta? Ce-ai facut aseara? :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sa zboare tavanul si podeaua...  (a little bit nervous) :) :)

Postat

Ultima postare pe azi. :)

Cu riscul de a parea penibila, mi-as dori sa musc usor de buze, in timp ce tin de maini si ma asez....

Mi-as dori acea intensa traire fara alte ganduri, fara trecut, in care doar milisecunda prezenta conteaza.

Sa ma pierd in atingeri si saruturi... Sa nu ma satur de sarutat!

On toping: Sunt excitata, grav!

Nu mai scriu azi ca dau in baliverne...  :no2

• Like 2
Vizitator ana paraschiv
Postat

Cu riscul de a parea penibila, mi-as dori sa musc usor de buze, in timp ce tin de maini si ma asez....

Mi-as dori acea intensa traire fara alte ganduri, fara trecut, in care doar milisecunda prezenta conteaza.

Io as vrea sa fac o laba...da' n-am loc :)

On toping: nu mai scriu azi ca sunt pedepsit :))

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

pre_1523800368__70-of-people-say-they-ca

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator ana paraschiv
Postat

Excelent! Am avut o zi foarte frumoasă, unde mai pui că a bătut...

post-248912-0-49325700-1523734212.jpg

Ana, dupa poza ai stat in galeria Stelei, doar de acolo aveai unghiul asta.

De pe ultimul rand, chiar de pe scari.

Nu ti-a fost frica ?

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

:hihat Bine, mă simt bine, ceea ce vă doresc și vouă!  :138x

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

:laugh2  N-am draperii, stai sa vina noaptea ca tu esti obisnuit ca hotii...  :laugh2

Dacă nu stai la parter, e bine.  :laugh2

• Minus 3
Postat

Dacă nu stai la parter, e bine.  :laugh2

Et 6, printre case... Pot sa ma plimb si in ea goala prin casa.  :laugh2

On toping: Relaxata, am tras si un pui de somn. :)

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Xxx
Postat

:laugh2  Sotie virtuala.  :laugh2

Cica se marita cu Pisi dupa ce a muit-o pe aici de enspe ori...  :laugh2

Viseaza si ca iese cu Vyp... stie ea ca are pula mare, dar nu s-a futut cu el...  :laugh2

Vise, mai ceva ca Tantricul Cosmar!  :laugh2

Asta turbeaza periodic, uita sa-si ia pastilele!  :laugh2

(Nu m-am putut abtine)

Ce-i bețivanco? Iarăși îți bei ultimul sfert de neuron neimbibat de alcool si pleznești de ciuda ca in jurul meu roiesc numa bărbați mișto si cu puls mare, care au chef de caterinci in timp ce de tine fug toți ca de muma pădurii sfert de tonă?

Nu ies doar cu ei doi ci si cu Afriq(care are si el pulă mare) si daca vreau sa te fac sa plângi il iau pe pisicuts sa ieșim la bere cu dolores si xo ca nu am încredere in golani singură.

Si punem poză pe forum ca sa te îneci in propriile spume halcă expirată ce ești :laugh2

• Like 1
Vizitator mc hammer
Postat

daca nu iesi cu man@work, degeaba

Postat

Ce-i bețivanco? Iarăși îți bei ultimul sfert de neuron neimbibat de alcool si pleznești de ciuda ca in jurul meu roiesc numa bărbați mișto si cu puls mare, care au chef de caterinci in timp ce de tine fug toți ca de muma pădurii sfert de tonă?

Nu ies doar cu ei doi ci si cu Afriq(care are si el pulă mare) si daca vreau sa te fac sa plângi il iau pe pisicuts sa ieșim la bere cu dolores si xo ca nu am încredere in golani singură.

Si punem poză pe forum ca sa te îneci in propriile spume halcă expirată ce ești :laugh2

Dispari, schizofrenico!

Pune poze, chiar sunt curioasa cu ce prieteni imaginari iesi in oras si cum mai arati acum...  :laugh2

Tot asa de plina de bube esti si acum? Le-ai mai inmultit probabil ca pula doar in monitor vezi tu.  :laugh2

• Like 1
Postat

Cand e ultima zi in care ai muncit mai mult de o săptămână legată Amanda, prin ce an a fost?

Tie nu ti-e rușine sa trăiești de pe o zi pe alta din mila forumistiilor care îți plătesc chiria si sticlele cand au înțeles ca nu esti reciclabilă?

Postat

Vai steaua ta petardă bătrână si bețivancă. Cand plângeai ca nu ai voie sa mergi la birou ca ai numa trening si ți-a luat klm din milă ai uitat? Când urlai beată moartă ca te dau proprietarii Afar din casa ca nu ai plătit vreo 3 chirii si implorai lumea pe forum beată moarta de picai in cap sa vina sa te fută pe ciclu ca sa nu ajungi pe străzi ai uitat? Cand te.a primit klm din arest in casa sa nu ajungi aurolaca pe străzi si tu drept gratitudine il făceai de atunci încoace albie de porci pe forum ai uitat? Când îți blestemai propria soră, propriul sânge?

Tu stii ca dincolo unul se amuza pe chat ca cu tine nu e gluma cu producția personală de alcoolice ca sugi totul si povestea cum îți căra sticlele in amuzamentul celorlalți scroafă bețivă. Scârboasă esti ca te bag iar la ignore vomit direct cu tine. Te scosesem doar sa te raportez cand începi sa te adapi ca ultima scroafă si îneci in alcool. Dar e bine pt stomacul meu sa te bag la loc

• Like 1
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Vai steaua ta petardă bătrână si bețivancă. Cand plângeai ca nu ai voie sa mergi la birou ca ai numa trening si ți-a luat klm din milă ai uitat? Când urlai beată moartă ca te dau proprietarii Afar din casa ca nu ai plătit vreo 3 chirii si implorai lumea pe forum beată moarta de picai in cap sa vina sa te fută pe ciclu ca sa nu ajungi pe străzi ai uitat? Cand te.a primit klm din arest in casa sa nu ajungi aurolaca pe străzi si tu drept gratitudine il făceai de atunci încoace albie de porci pe forum ai uitat? Când îți blestemai propria soră, propriul sânge?

Tu stii ca dincolo unul se amuza pe chat ca cu tine nu e gluma cu producția personală de alcoolice ca sugi totul si povestea cum îți căra sticlele in amuzamentul celorlalți scroafă bețivă. Scârboasă esti ca te bag iar la ignore vomit direct cu tine. Te scosesem doar sa te raportez cand începi sa te adapi ca ultima scroafă si îneci in alcool. Dar e bine pt stomacul meu sa te bag la loc

Urat vorbesti!in PLM

• Like 2
Postat

Pai imi întoarce stomacul pe dos scârboasă asta cum guiță :(

Ti-am raspuns pe topicul dedicat bolii tale psihice...

Si cu un picior in groapa o sa-ti amintesti cat ma invidiai tu pe mine.  :laugh2

Postat

Ti-am raspuns pe topicul dedicat bolii tale psihice...

Si cu un picior in groapa o sa-ti amintesti cat ma invidiai tu pe mine.  :laugh2

asa faceai fa ? ai de pula mea

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...