Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator marmotto
Reputație: 0

Puii mei de ageamii ! Incep sa cred ca bunica Dancila era cu 10 clase peste amaratii astii de le pelemeu... pardon peneleu... Sa anunti tu o conferinta asteptata de toti romanii la o ora, ca apoi sa intarzii 2(!) ore si sa anunti niste hotarari de care rade si Mihai Tudose si cu curu, asta inseamna sa fii amator in politica... 

https://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/90531751_2837168623036501_322421953665171456_o.jpg?_nc_cat=102&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=p9VU19IFI5QAX_WaKCP&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&oh=86536aef33b5940d7090e2e8bd16d9de&oe=5E9AF71C

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:In your mouth with my dick
  • Oras:In your mouth with my dick

De maine am dat de dq

Sunt curios cum o sa procedeze cu betivii de pe strazi sau aurolacii daca trece de ora 22:00 :laugh2

Exact la asta ma gândeam și eu ðŸ˜. Eu am vreo 3-4 bețivi, toți stau cu mana întinsă pana la suma de *** apoi procura bautură și stau cu tot corpul întins pe jos.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila

Totusi, aurolacii si betivii sunt putini... Locuiesc langa o mare piata din capitala si ma uit cu groaza cum se inghesuie lumea pe la tarabe... Cand i-am zis unuia sa respecte distanta a inceput sa vocifereze, noroc ca totusi politia este prezenta si aplica noile reguli, cat pot si ei...

• Like 6
Link spre comentariu

An carantina si ma gioc Doom Eternal cumparat dupe steam, pa pcu meu da 10 mii da lei cu racire pa apa facuta da mine, nu saracie din aia cu cooler AIO da 500 lei pa procesor 9700k all cores la 5 GHZ apropo, si placa video rtx 2070 super dusa la limita cat o tine voltaju adica 2010-2020 mhz, nu ma saracia da rtx 2060 CICA TI ahahahah pa care stau sarakii care sparg banii pa camere DSRL si obiective mai lungi decat pula lu daniel xxl

Link spre comentariu
  • Oras:Oriunde m-as afla

Exact la asta ma gândeam și eu . Eu am vreo 3-4 bețivi, toți stau cu mana întinsă pana la suma de *** apoi procura bautură și stau cu tot corpul întins pe jos.

Cica nunta cu maxim 8 participanti

2 mirii 

4 parintii mirilor =6 

2 nasii 8 gata limita

Si popa unde mai incape ca ar veni al 9lea ??? =))) Ba te doare mintea ba ce face natia asta romaneasca 

• Like 1
Link spre comentariu

Totusi, aurolacii si betivii sunt putini... Locuiesc langa o mare piata din capitala si ma uit cu groaza cum se inghesuie lumea pe la tarabe... Cand i-am zis unuia sa respecte distanta a inceput sa vocifereze, noroc ca totusi politia este prezenta si aplica noile reguli, cat pot si ei...

Eu sunt curios ce o sa faca cu aia din gara de nord  :slap2

App..omul asta a incercat cat de cat sa ii organizeze sa le dea un adapost o farfurie de mancare concluzia? A venit primaria a daramat tot l-au arestat si allois

Si dupa aia aud vaaai mergeam noaptea pe strada si s-au luat de mine 

Ba omu cat o fi el de terminat din toate punctele de vedere daca stie ca are un locsor al lui unde sa aiba o bucata de paine si un pat unde sa doarma nu face nenorociri

• Like 1
Link spre comentariu

Îmi aduc aminte ce frumos era la ora asta. Cum ne scuipam și ne înjuram în trafic. Ce vremuri...

Si vinul rosu de preferat sa se bea in pielea goala pentru ca pateaza hainele ;) 

Link spre comentariu
  • Oras:Not your fuckin' business !!
  • Oras:Not your fuckin' business !!

Buna Eva,

Ce sa mai spun, azi BOR-ul cu Exagerat de Fericitu' in frunte au declarat ce e aia adunari cu maxim 3 persoane, azi inca merge slujba cu 100 de persoane, ca se sperie Covidu' de patrafiru' popii si nu mai are curaj sa sara la poporul preacredincios de babe inconstiente. Stii, i-au scos pe romani Hohenzollern-ii din Evul Mediu, da' e al naibii de greu sa scoti Evul Mediu din romani  !! Cheers !

ETG

• Like 1
Link spre comentariu

Exact la asta ma gândeam și eu . Eu am vreo 3-4 bețivi, toți stau cu mana întinsă pana la suma de *** apoi procura bautură și stau cu tot corpul întins pe jos.

Ba chestia asta a plecat din China 

China o super putere a planetei din cate inteleg 

Daca s-ar pune celelalte tari care fac parte din fel de fel de aliante pe ei sa ii puna la plata tuturor cheltuielilor care rezulta din treaba asta in toate tarile afectate cum ar fi ? ..Sa plateasca tot tratamente spitalizare materiale sanitare armata inmormantari cazarea celor izolati mancarea benzina masinilor de interventie ..Ehee in momentele astea ne dam noi seama cat suntem de mici fata de altii cu tot cu NATO UE parteneri strategici SUA si toate de care mai atarnam si noi 

Link spre comentariu

Buna Eva,

Ce sa mai spun, azi BOR-ul cu Exagerat de Fericitu' in frunte au declarat ce e aia adunari cu maxim 3 persoane, azi inca merge slujba cu 100 de persoane, ca se sperie Covidu' de patrafiru' popii si nu mai are curaj sa sara la poporul preacredincios de babe inconstiente. Stii, i-au scos pe romani Hohenzollern-ii din Evul Mediu, da' e al naibii de greu sa scoti Evul Mediu din romani  !! Cheers !

ETG

Da la inceput de tot spuneau ca lucrurile in privinta bisericii o sa se desfasoare normal ca boala e de la diavol si nu se apropie de locurile sfinte =)) ....Pai sa se duca nene la biserica cand ii apuca tusea si stranutu la ce mai cheama SMURD-ul .E ca in bancu ala 

Ia foc biserica suna popa la pompieri 

Alo buna ziua am si eu nevoie de pompieri imi arde locasul

Imi pare rau parinte pompierii sunt plecati la alta interventie 

Pai si eu in situatia asta ce ma fac?

Ati incercat sa va rugati?

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970
Reputație: 0

Practic, la nunta în 8,dacă ai ospătar, bucătar, fotograf, nași, dj și solist/a, unul din miri sta acasă. 😀 😀 😀

Link spre comentariu

• Oras:București
  • Oras:București

Ba chestia asta a plecat din China 

China o super putere a planetei din cate inteleg 

Daca s-ar pune celelalte tari care fac parte din fel de fel de aliante pe ei sa ii puna la plata tuturor cheltuielilor care rezulta din treaba asta in toate tarile afectate cum ar fi ? ..Sa plateasca tot tratamente spitalizare materiale sanitare armata inmormantari cazarea celor izolati mancarea benzina masinilor de interventie ..Ehee in momentele astea ne dam noi seama cat suntem de mici fata de altii cu tot cu NATO UE parteneri strategici SUA si toate de care mai atarnam si noi 

Africa n-a plătit pentru HIV și Ebola (nu prea are bani, dar dispune de niște resurse care ar putea fi, conform logicii tale, confiscate drept despăgubire)... Așa că nici China nu o să plătească nimic. Suntem împreună în rahat, hai să ieșim împreună din el!

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...