Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

https://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/91192512_3730661357008659_5557644211659997184_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=6o9lLgcuiPYAX_mOAVq&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&oh=060292f0fa1515bed91d04d037c26e31&oe=5EADC0DC

L-a mai pus @evaforyou, câteva postări înaintea ta, disperatule!

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Este rau sa nu mai poti sa faci ce vrei.

Oare spre asta ne indreptam ?

Multi luam poate in gluma, dar poate "covidu" este doar un "motiv" sa ne tina "cineva" pe loc ?

Doar gandeam cu "scris tare".

Și gândiți va cât de ușor am acceptat să facem tot ceea ce ce nu se impune!
Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970
Reputație: 0

Băieții spun:

Fetelor, nu o mai luați asa în serios când umblam după voi.

Noi umblam și după o minge și după o aruncam.

Fetele spun:

Băieți, nu o luați asa în serios când spunem ca ne-am îndrăgostit de voi.

Noi ne îndrăgostim și de o pereche de pantofi, dar ne cumpărăm încă 10 perechi pentru orice ocazie.

Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Proaspăt citită - io în general sunt în urmă, printre ultimii care află noutățile, așa că presupun că alții o știți deja.

...cică în caz că simți primele simptome de covid-19, se recomandă să înghiți urgent aprox. 1 kg de boabe de porumb din acela pentru făcut floricele / popcorn.

Nu va stopa evoluția bolii, dar se zice că măcar faci spectacol la incinerare... :)

• Like 4
Link spre comentariu
Vizitator fardugol

Băieții spun:

Fetelor, nu o mai luați asa în serios când umblam după voi.

Noi umblam și după o minge și după o aruncam.

Fetele spun:

Băieți, nu o luați asa în serios când spunem ca ne-am îndrăgostit de voi.

Noi ne îndrăgostim și de o pereche de pantofi, dar ne cumpărăm încă 10 perechi pentru orice ocazie.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Proaspăt citită - io în general sunt în urmă, printre ultimii care află noutățile, așa că presupun că alții o știți deja.

...cică în caz că simți primele simptome de covid-19, se recomandă să înghiți urgent aprox. 1 kg de boabe de porumb din acela pentru făcut floricele / popcorn.

Nu va stopa evoluția bolii, dar se zice că măcar faci spectacol la incinerare... :)

Asta mi-a adus aminte de una veche, in caz ca nu se lasa cu incinerare :D

Un pacient la doctor: 

- Mai am vreo sansa domnule doctor? 

- Nu,o sa mori. 

- Si chiar nu mai e nici o sansa?!

- Ar mai fi o sansa sa te duci la 

Techirghiol sa faci bai cu namol. 

- Si o sa scap? 

- Nu, dar o sa te obisnuiesti cu pamantul rece...

• Like 5
Link spre comentariu
  • Telefon: 0748405863
  • Indisponibila
  • Telefon: 0748405863
  • Indisponibila

Daca scapi de corona, sigur mori constipat si cu ocluzie intestinala ðŸ˜

Link spre comentariu
Vizitator marmotto

Mircea Lucescu: "Dupa ce va trece perioada de izolare, cabinetele de psihologie si psihiatrie vor fi nevoite sa lucreze zi lumina. Fiecare dintre noi vom face cel putin o vizita acolo !" :)

Link spre comentariu
Vizitator futac_cta

Regele Mihai, după abdicarea forțată. Bîzu Cantacuzino ... și mai sunt.

Astea sunt exceptii de la regula! Au fost obligati de conjuncturile in care se aflau! Oricum postarea mea a fost una ironica... in niciun caz serioasa! :D

Link spre comentariu
  • Oras:Oriunde m-as afla
  • Oras:Oriunde m-as afla

Ai vazut tu nobil muncind? :D :D :D

In perioada lor de glorie nu 

Insa au fost vazuti fugind la instalarea comunismului lasand averi colosale in urma ..Iar acele averi la ora actuala fac obiectul unor afaceri de milioane de euro 

Banu din ban se face ;) Basca ai o casa de a .lor cine stie cum mostenita si ti vin 10 15 mii de coco pe luna ca ai inchiriat.o la vreun avocat sau notar 

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitator futac_cta

In perioada lor de glorie nu 

Insa au fost vazuti fugind la instalarea comunismului lasand averi colosale in urma ..Iar acele averi la ora actuala fac obiectul unor afaceri de milioane de euro 

Banu din ban se face ;) Basca ai o casa de a .lor cine stie cum mostenita si ti vin 10 15 mii de coco pe luna ca ai inchiriat.o la vreun avocat sau notar

Am zis la gluma ceea ce postasem, in legatura cu "munca inobileaza omul" nimic mai mult! :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...