Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator scorpion1970
Reputație: 0
Postat

Un apel telefonic la o agentie de turism:

- Faceti excursii in Egipt?

- Da, desigur...

- Spuneti-mi, va rog, ce statiuni balneare sunt acolo?

- Sharm-el-Sheick, Hurgada,

Taba, Nuveiba...

- Stop...Nuveiba. Nuveiba e bine!

- Cand doriti sa plecati, cate persoane?

- A, nu, nu plecam. Noi doar rezolvam integrame...😏

Vizitator scorpion1970
Postat

Ițic, rămas la Moscova, îi scrie

lui Ștrul, emigrat în SUA. ,,Dragă Ştrul, la noi e tare rău, dacă poţi să-ţi închipui, o rață a ajuns 30 de ruble". Scrisoarea e interceptată, Ițic e chemat la discuţii şi invitat să ofere o perspectivă mai optimistă asupra vieţii sovietice. Ițic reface scrisoarea. ,,Dragă Ștrul, la noi e foarte bine, dacă poţi să-ți închipui, cu 10 ruble îți cumperi un elefant. Dar ce să faci cu atâta carne?

Mai bine mai pui 20 de ruble şi-ți iei o rață".

• Oras:București
Postat
9 minutes ago, scorpion1970 said:

Ițic, rămas la Moscova, îi scrie

lui Ștrul, emigrat în SUA. ,,Dragă Ştrul, la noi e tare rău, dacă poţi să-ţi închipui, o rață a ajuns 30 de ruble". Scrisoarea e interceptată, Ițic e chemat la discuţii şi invitat să ofere o perspectivă mai optimistă asupra vieţii sovietice. Ițic reface scrisoarea. ,,Dragă Ștrul, la noi e foarte bine, dacă poţi să-ți închipui, cu 10 ruble îți cumperi un elefant. Dar ce să faci cu atâta carne?

Mai bine mai pui 20 de ruble şi-ți iei o rață".

https://www.theguardian.com/world/2022/mar/23/were-going-back-to-a-ussr-long-queues-return-for-russian-shoppers-as-sanctions-bite

After an hour and a half queuing for sugar, or worse still fighting for it in a market, Russians are feeling the effect of shortages caused by an unprecedented cutoff from the world

Vizitator scorpion1970
Postat

Un om foarte bogat sedea într-o cafenea. La un moment dat, se apropie de el un bătrân, care-i propune să-i vândă o brichetă de aur în schimbul averilor acumulate de bogătaș. Acesta râde în hohote şi-i spune:

- Toată averea mea pentru această bricheta de aur?

- Asta nu-i o brichetă de aur obișnuită. lată, apăs pe un buton şi imediat apare un duh din ea.

- Poruncește, stăpâne, spune duhul! Ce-ţi dorește inima?

Bătrânul:

- Adu-mi o ceașcă de ceai.

Imediat apare pe masă o ceașcă de ceai aburind.

Bogătanul rămâne mut. Scoate imediat nişte documente, le semnează şi îşi transferă toată averea pe numele bătrânului. Fuge repede acasă, scoate bricheta şi apasă pe buton. Imediat, apare duhul:

- Da, stăpâne. Ce-ţi dorește inima? Fostul bogătaş îi spune:

Vreau restituirea imediată a averii mele, vreau un Jet privat, un Yacht, un Lamborghini, un conac în Toscana și o vilă în Elveţia.

- Îmi pare rău, stăpâne, dar eu fac doar ceai sau cafea!😉

Vizitator scorpion1970
Postat

Un tip, mergând pe scările unei  biserici, se împiedică şi exclamă:

- Pizda mă-tii de scară! Preotul, auzindu-l, se-ntoarce către enoriaşi:

- Spuneţi voi, oameni buni, pentru asemenea cuvinte nu merită el să-i fuţi o candelă-n cap?

Vizitator nicieu
Postat
Acum 10 minute, scorpion1970 a spus:

Un tip, mergând pe scările unei  biserici, se împiedică şi exclamă:

- Pizda mă-tii de scară! Preotul, auzindu-l, se-ntoarce către enoriaşi:

- Spuneţi voi, oameni buni, pentru asemenea cuvinte nu merită el să-i fuţi o candelă-n cap?

te-am rugat sa nu mai injuri! da-o in pula mea de treaba! 🤣

Vizitator scorpion1970
Postat
Acum 23 minute, nicieu a spus:

te-am rugat sa nu mai injuri! da-o in pula mea de treaba! 🤣

Hai, fă zece mătănii și ești iertat fiule... 😀 

Postat

Probleme serioase în UK:

https://www.theguardian.com/lifeandstyle/2022/mar/22/my-husband-is-so-well-endowed-that-i-am-injured-if-we-try-intercourse

My husband has a big penis and every time we have sex my vulva tears. We use silicone lubricant (water-based dried up too quickly) and avoid certain positions, to no avail.

...în privința "inculpatului":

Postat

Când stelele au răsărit și luna se arată...

Eu stau cu osul pregătit și tu nu pleci odată!

Te iert, nu îți reproșez doar să rămâi cu mineee! 

Mamă cum face din botic...cu greu mă pot abține.

Vizitator scorpion1970
Postat

" Cand esti sus, ai un apel la fiecare 5 secunde.
Cand esti jos, bateria te tine si 7 zile." Adrian Copilu"Minune-filosof si cantautor..😂

Vizitator scorpion1970
Postat

Vând tricou de fițe... Cu două pete de ulei și una de motorină.🙈

Vizitator Turcoaz_
Postat

Foarte supărat 😣🥺

• Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
Postat
Acum 56 minute, Turcoaz_ a spus:

Foarte supărat 😣🥺

... Covrigii iar??? 😁😁

• Haha 1
  • Confuz 1
Vizitator Turcoaz_
Postat
Acum 20 minute, evaforyou a spus:

... Covrigii iar??? 😁😁

Nu . De data asta chiar că am  dat-o de gard.  😒 Nici nu știu cum să încep,  e groasă rău 😔

• Oras:Tg-Mures
  • Oras:Tg-Mures
Postat

La o aruncatura de bat de circuitul de F1 in timpul antrenamentelor libere. OMFG🙄

Eu inteleg ca banii inseamna totul si Marele Circ mergea si in Germania nazista daca exista sportul pe vremea aia, dar ar trebui sa exista o limita totusi,,,

Cu vreo 2-3 saptamani in urma cand am citit acest articol https://www.digi24.ro/stiri/externe/arabia-saudita-a-executat-public-81-de-oameni-cea-mai-mare-executie-publica-in-masa-din-istoria-moderna-a-tarii-1869637 m-am intrebat ce rost are ca Marele Circ sa mai poposeasca in acea tara.

Daca se va intampla ceva in timpul cursei?

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Cartierul cu 3 litere
  • Oras:Cartierul cu 3 litere
Postat

Azi sunt la o saramură de 🐟 

🥂

• Mersi 1
  • Minus 1
Vizitator scorpion1970
Postat
Acum 32 minute, Turcoaz_ a spus:

Nu . De data asta chiar că am  dat-o de gard.  😒 Nici nu știu cum să încep,  e groasă rău 😔

Pai, după atâtea "garduri"...mai îți întra și un țăruș în cur(virtual vorbesc) ;nu-i bai, capul sus și mergi înainte. 😉

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat
Acum 21 minute, MacArthur a spus:

La o aruncatura de bat de circuitul de F1 in timpul antrenamentelor libere. OMFG🙄

Eu inteleg ca banii inseamna totul si Marele Circ mergea si in Germania nazista daca exista sportul pe vremea aia, dar ar trebui sa exista o limita totusi,,,

Cu vreo 2-3 saptamani in urma cand am citit acest articol https://www.digi24.ro/stiri/externe/arabia-saudita-a-executat-public-81-de-oameni-cea-mai-mare-executie-publica-in-masa-din-istoria-moderna-a-tarii-1869637 m-am intrebat ce rost are ca Marele Circ sa mai poposeasca in acea tara.

Daca se va intampla ceva in timpul cursei?

Nasol, dar cred ca si la noi putem sa gasim 80 de personalitati care ar merita puse la zid in urma dezastrelor care le-au facut impotriva Romaniei si poporului roman😒

• Like 2
Vizitator scorpion1970
Postat
Acum 3 minute, extraterestru78 a spus:

Nasol, dar cred ca si la noi putem sa gasim 80 de personalitati care ar merita puse la zid in urma dezastrelor care le-au facut impotriva Romaniei si poporului roman😒

Ce indulgent ești!!! 😁 Oare cati sunt în parlament, executiv....sa le luam secretarele în p... 😀 

Vizitator Never
Postat
1 minute ago, scorpion1970 said:

Ce indulgent ești!!! 😁 Oare cati sunt în parlament, executiv....sa le luam secretarele în p... 😀 

I-ai uitat pe aia de la diversele directii din teritoriu, alti golani politici care golesc visteria publica nefacand nimic, pe aia de la descentralizate, directii tehnice de pe la prefecturi, primarii, consilii locale/judetene, comitete de partid, comisii, securitate... In Romania e multe si e grele...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 8 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...