Andi. Reputație: 339 Postat Martie 23, 2022 Oras:Santa Monica Oras:Santa Monica Postat Martie 23, 2022 🥱🥱🥱
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Martie 23, 2022 Postat Martie 23, 2022 Un apel telefonic la o agentie de turism: - Faceti excursii in Egipt? - Da, desigur... - Spuneti-mi, va rog, ce statiuni balneare sunt acolo? - Sharm-el-Sheick, Hurgada, Taba, Nuveiba... - Stop...Nuveiba. Nuveiba e bine! - Cand doriti sa plecati, cate persoane? - A, nu, nu plecam. Noi doar rezolvam integrame...😏
JocelynEon Reputație: 11907 Postat Martie 23, 2022 Postat Martie 23, 2022 - Iubitule mă doare spatele cred că de la aripile de înger 😇! - Și când te doare capul e de la coarnele de drac 😈? 1
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Martie 23, 2022 Postat Martie 23, 2022 Ițic, rămas la Moscova, îi scrie lui Ștrul, emigrat în SUA. ,,Dragă Ştrul, la noi e tare rău, dacă poţi să-ţi închipui, o rață a ajuns 30 de ruble". Scrisoarea e interceptată, Ițic e chemat la discuţii şi invitat să ofere o perspectivă mai optimistă asupra vieţii sovietice. Ițic reface scrisoarea. ,,Dragă Ștrul, la noi e foarte bine, dacă poţi să-ți închipui, cu 10 ruble îți cumperi un elefant. Dar ce să faci cu atâta carne? Mai bine mai pui 20 de ruble şi-ți iei o rață".
eturit Reputație: 3350 Postat Martie 23, 2022 Oras:București Oras:București Postat Martie 23, 2022 9 minutes ago, scorpion1970 said: Ițic, rămas la Moscova, îi scrie lui Ștrul, emigrat în SUA. ,,Dragă Ştrul, la noi e tare rău, dacă poţi să-ţi închipui, o rață a ajuns 30 de ruble". Scrisoarea e interceptată, Ițic e chemat la discuţii şi invitat să ofere o perspectivă mai optimistă asupra vieţii sovietice. Ițic reface scrisoarea. ,,Dragă Ștrul, la noi e foarte bine, dacă poţi să-ți închipui, cu 10 ruble îți cumperi un elefant. Dar ce să faci cu atâta carne? Mai bine mai pui 20 de ruble şi-ți iei o rață". https://www.theguardian.com/world/2022/mar/23/were-going-back-to-a-ussr-long-queues-return-for-russian-shoppers-as-sanctions-bite Quote After an hour and a half queuing for sugar, or worse still fighting for it in a market, Russians are feeling the effect of shortages caused by an unprecedented cutoff from the world
MacArthur Reputație: 4237 Postat Martie 24, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Martie 24, 2022 Fix o luna de cand a inceput razboiul. 😥 3 1
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Martie 24, 2022 Postat Martie 24, 2022 Un om foarte bogat sedea într-o cafenea. La un moment dat, se apropie de el un bătrân, care-i propune să-i vândă o brichetă de aur în schimbul averilor acumulate de bogătaș. Acesta râde în hohote şi-i spune: - Toată averea mea pentru această bricheta de aur? - Asta nu-i o brichetă de aur obișnuită. lată, apăs pe un buton şi imediat apare un duh din ea. - Poruncește, stăpâne, spune duhul! Ce-ţi dorește inima? Bătrânul: - Adu-mi o ceașcă de ceai. Imediat apare pe masă o ceașcă de ceai aburind. Bogătanul rămâne mut. Scoate imediat nişte documente, le semnează şi îşi transferă toată averea pe numele bătrânului. Fuge repede acasă, scoate bricheta şi apasă pe buton. Imediat, apare duhul: - Da, stăpâne. Ce-ţi dorește inima? Fostul bogătaş îi spune: Vreau restituirea imediată a averii mele, vreau un Jet privat, un Yacht, un Lamborghini, un conac în Toscana și o vilă în Elveţia. - Îmi pare rău, stăpâne, dar eu fac doar ceai sau cafea!😉
wurdulak Reputație: 4468 Postat Martie 24, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 24, 2022 De ce ar plati cineva OF-ul lui backpackyourlife?…
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Martie 24, 2022 Postat Martie 24, 2022 Un tip, mergând pe scările unei biserici, se împiedică şi exclamă: - Pizda mă-tii de scară! Preotul, auzindu-l, se-ntoarce către enoriaşi: - Spuneţi voi, oameni buni, pentru asemenea cuvinte nu merită el să-i fuţi o candelă-n cap?
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Martie 24, 2022 Postat Martie 24, 2022 Acum 10 minute, scorpion1970 a spus: Un tip, mergând pe scările unei biserici, se împiedică şi exclamă: - Pizda mă-tii de scară! Preotul, auzindu-l, se-ntoarce către enoriaşi: - Spuneţi voi, oameni buni, pentru asemenea cuvinte nu merită el să-i fuţi o candelă-n cap? te-am rugat sa nu mai injuri! da-o in pula mea de treaba! 🤣
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Martie 24, 2022 Postat Martie 24, 2022 Acum 23 minute, nicieu a spus: te-am rugat sa nu mai injuri! da-o in pula mea de treaba! 🤣 Hai, fă zece mătănii și ești iertat fiule... 😀
eturit Reputație: 3350 Postat Martie 24, 2022 Oras:București Oras:București Postat Martie 24, 2022 Probleme serioase în UK: https://www.theguardian.com/lifeandstyle/2022/mar/22/my-husband-is-so-well-endowed-that-i-am-injured-if-we-try-intercourse Quote My husband has a big penis and every time we have sex my vulva tears. We use silicone lubricant (water-based dried up too quickly) and avoid certain positions, to no avail. ...în privința "inculpatului":
JocelynEon Reputație: 11907 Postat Martie 24, 2022 Postat Martie 24, 2022 Când stelele au răsărit și luna se arată... Eu stau cu osul pregătit și tu nu pleci odată! Te iert, nu îți reproșez doar să rămâi cu mineee! Mamă cum face din botic...cu greu mă pot abține.
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Martie 25, 2022 Postat Martie 25, 2022 " Cand esti sus, ai un apel la fiecare 5 secunde. Cand esti jos, bateria te tine si 7 zile." Adrian Copilu"Minune-filosof si cantautor..😂
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Martie 25, 2022 Postat Martie 25, 2022 Vând tricou de fițe... Cu două pete de ulei și una de motorină.🙈
evaforyou Reputație: 22137 Postat Martie 25, 2022 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Martie 25, 2022 Acum 56 minute, Turcoaz_ a spus: Foarte supărat 😣🥺 ... Covrigii iar??? 😁😁 1 1
extraterestru78 Reputație: 108863 Postat Martie 25, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 25, 2022 Acum 4 minute, evaforyou a spus: ... Covrigii iar??? 😁😁 De data asta cre’că au gaura prea mica😒 1
Vizitator Turcoaz_ Reputație: 0 Postat Martie 25, 2022 Postat Martie 25, 2022 Acum 20 minute, evaforyou a spus: ... Covrigii iar??? 😁😁 Nu . De data asta chiar că am dat-o de gard. 😒 Nici nu știu cum să încep, e groasă rău 😔
MacArthur Reputație: 4237 Postat Martie 25, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Martie 25, 2022 La o aruncatura de bat de circuitul de F1 in timpul antrenamentelor libere. OMFG🙄 Eu inteleg ca banii inseamna totul si Marele Circ mergea si in Germania nazista daca exista sportul pe vremea aia, dar ar trebui sa exista o limita totusi,,, Cu vreo 2-3 saptamani in urma cand am citit acest articol https://www.digi24.ro/stiri/externe/arabia-saudita-a-executat-public-81-de-oameni-cea-mai-mare-executie-publica-in-masa-din-istoria-moderna-a-tarii-1869637 m-am intrebat ce rost are ca Marele Circ sa mai poposeasca in acea tara. Daca se va intampla ceva in timpul cursei? 3 1
disjokey Reputație: 3289 Postat Martie 25, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Martie 25, 2022 Azi sunt la o saramură de 🐟 🥂 1 1
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Martie 25, 2022 Postat Martie 25, 2022 Acum 32 minute, Turcoaz_ a spus: Nu . De data asta chiar că am dat-o de gard. 😒 Nici nu știu cum să încep, e groasă rău 😔 Pai, după atâtea "garduri"...mai îți întra și un țăruș în cur(virtual vorbesc) ;nu-i bai, capul sus și mergi înainte. 😉
extraterestru78 Reputație: 108863 Postat Martie 25, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 25, 2022 Acum 21 minute, MacArthur a spus: La o aruncatura de bat de circuitul de F1 in timpul antrenamentelor libere. OMFG🙄 Eu inteleg ca banii inseamna totul si Marele Circ mergea si in Germania nazista daca exista sportul pe vremea aia, dar ar trebui sa exista o limita totusi,,, Cu vreo 2-3 saptamani in urma cand am citit acest articol https://www.digi24.ro/stiri/externe/arabia-saudita-a-executat-public-81-de-oameni-cea-mai-mare-executie-publica-in-masa-din-istoria-moderna-a-tarii-1869637 m-am intrebat ce rost are ca Marele Circ sa mai poposeasca in acea tara. Daca se va intampla ceva in timpul cursei? Nasol, dar cred ca si la noi putem sa gasim 80 de personalitati care ar merita puse la zid in urma dezastrelor care le-au facut impotriva Romaniei si poporului roman😒 2
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Martie 25, 2022 Postat Martie 25, 2022 Acum 3 minute, extraterestru78 a spus: Nasol, dar cred ca si la noi putem sa gasim 80 de personalitati care ar merita puse la zid in urma dezastrelor care le-au facut impotriva Romaniei si poporului roman😒 Ce indulgent ești!!! 😁 Oare cati sunt în parlament, executiv....sa le luam secretarele în p... 😀
Vizitator Never Reputație: 0 Postat Martie 25, 2022 Postat Martie 25, 2022 1 minute ago, scorpion1970 said: Ce indulgent ești!!! 😁 Oare cati sunt în parlament, executiv....sa le luam secretarele în p... 😀 I-ai uitat pe aia de la diversele directii din teritoriu, alti golani politici care golesc visteria publica nefacand nimic, pe aia de la descentralizate, directii tehnice de pe la prefecturi, primarii, consilii locale/judetene, comitete de partid, comisii, securitate... In Romania e multe si e grele...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum