Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Planeta maimuțelor
2 minutes ago, MacArthur said:

Daca eram un Benjamin Button (adult fara copilarie... inca) poate eram de acord, dar cand am facut fix acelasi lucruri la varsta aia, mi s-ar parea ipocrizie sa tin predici tinerilor din ziua de azi. Nu copiii de 5 ani (sau cel putin sper) se joaca cu ele, ci mai mari, a caror varsta e formata din 2 cifre. Nu poti pune un politist langa fiecara raufacator, nici un psihiatru langa orice nebun, si nici o bona langa orice copil.

Nu incurajez asta, dar nici altceva. Mereu (cu putina exagerare) au existat, si mereu vor fi.

Pe scurt : ești greșit și un pic ciudat. Atât timp cât ești de acord cu bombe și petarde aruncate pe străzi de tembeli fie ei puști sau cu 2 cifre la vârsta înseamnă că ai probleme la neuroni . 

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Tg-Mures
4 minutes ago, simpatie said:

Pe scurt : ești greșit și un pic ciudat. Atât timp cât ești de acord cu bombe și petarde aruncate pe străzi de tembeli fie ei puști sau cu 2 cifre la vârsta înseamnă că ai probleme la neuroni . 

Mai bine accepta ca sunt unii care gandesc diferit fata de tine, si intoarce-te la bananele tale.

• Like 2
  • Haha 1
  • Trist 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
1 minute ago, MacArthur said:

Mai bine accepta ca sunt unii care gandesc diferit fata de tine, si intoarce-te la bananele tale.

De acord, dar și tu rămâi la nedumeririle tale . 

Te salut și nu trebuie să îmi răspunzi tovarășe 👋

Link spre comentariu
Acum 2 ore, MacArthur a spus:

Sunt de acord că nu trebuie condamnați adolescenții care dau cu petarde,e teribilismul vârstei, toți cei care au sânge în instalație au trecut prin asta ,dar trebuie educați.Fapta lor nu mi se pare foarte gravă ,mai grav mi se pare că au de unde să procure aceste bombe și asta e problemă statului.Toate sunt de import,sunt interzise și totuși intră în țară.Acolo sunt adevărații vinovați nu copiii de pe strada.

Link spre comentariu
1 minute ago, salmanasar said:

Sunt de acord că nu trebuie condamnați adolescenții care dau cu petarde,e teribilismul vârstei, toți cei care au sânge în instalație au trecut prin asta ,dar trebuie educați.Fapta lor nu mi se pare foarte gravă ,mai grav mi se pare că au de unde să procure aceste bombe și asta e problemă statului.Toate sunt de import,sunt interzise și totuși intră în țară.Acolo sunt adevărații vinovați nu copiii de pe strada.

In copilaria mea cumparam la negru, in ziua de azi sunt tarabele astea la fiecare 200 de m unde se vand.

Daca s-ar interzice furnizarea lor, sigur nu mi-as ridica vocea impotriva deciziei, dar sa conving pustanii sa nu faca prostiile pe care le-am facut si eu la vreme mea...

Mai nou se vrea/viseaza interzicerea artificiilor la cumpana dintre ani, deoarece sunt multi refugiati ucraineni, care se vor simti ingroziti. Daca e sa nu fie artificii din semn de solidaritate pt ucrainenii care probabil si maine si poimaine vor lupta, hai ca as fi de acord. Dar nu cred (dar ce stiu eu) ca s-ar simti ingroziti ucrainenii care au fugit de razboi si au venit la noi sa vada niste artificii la cumpana dintre ani.

Cred ca si pe vremea WWIII-ului erau artificii in Anglia, America unde erau probabil milioane de refugiati.

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 29 minute, MacArthur a spus:

In copilaria mea cumparam la negru, in ziua de azi sunt tarabele astea la fiecare 200 de m unde se vand.

Daca s-ar interzice furnizarea lor, sigur nu mi-as ridica vocea impotriva deciziei, dar sa conving pustanii sa nu faca prostiile pe care le-am facut si eu la vreme mea...

Mai nou se vrea/viseaza interzicerea artificiilor la cumpana dintre ani, deoarece sunt multi refugiati ucraineni, care se vor simti ingroziti. Daca e sa nu fie artificii din semn de solidaritate pt ucrainenii care probabil si maine si poimaine vor lupta, hai ca as fi de acord. Dar nu cred (dar ce stiu eu) ca s-ar simti ingroziti ucrainenii care au fugit de razboi si au venit la noi sa vada niste artificii la cumpana dintre ani.

Cred ca si pe vremea WWIII-ului erau artificii in Anglia, America unde erau probabil milioane de refugiati.

Exagerări tâmpite.lingai.Pe vremuri îl pupau în cur pe Ceaușescu,azi pupă NATO,UE , Ucraina că dă bine,pe Putin.Nu îi ia nimeni în seamă dar se baga.Pupincurismul dâmbovițean.

Link spre comentariu
  • Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
18 hours ago, witcher said:

Before I agree to enter 2023, I want to see the Terms and Conditions.

Fuck, I got stuck. Weren't they supposed to make 2023 bigger than 2022 so that I can finally fit in?  🤏👌💔🤙🐘

Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970
Reputație: 0
Acum 26 minute, witcher a spus:

Efectiv uimit.

Că se mai ceartă unii sau unele pentru un premiu anual, mai treacă-meargă ...

Dar că se ceartă unii pentru Utilizatorul Lunii ... :slap2

Vreau sa fiu nr. 1....😉🍾

Link spre comentariu
Vizitator _amarok_
La 26.12.2022 la 13:35, cleopatra01 a spus:

Crede-mă că îl caut de peste doi ani de zile. Chiar zilele trecute , umblând aiurea , am fost prin Fântânele , poate omul chiar vrea să îmi spună ceva .

O să încerc cu cineva care lucrează cu el în apropiere de Limburg . Poate omul așa se liniștite și își bagă mințile în cap . Nu îți promit nimic concret dar o să te ascult și o să încerc. 

Tocmai de asta astăzi mă simt puțin mahmur .

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
8 hours ago, _amarok_ said:

Crede-mă că îl caut de peste doi ani de zile. Chiar zilele trecute , umblând aiurea , am fost prin Fântânele , poate omul chiar vrea să îmi spună ceva .

O să încerc cu cineva care lucrează cu el în apropiere de Limburg . Poate omul așa se liniștite și își bagă mințile în cap . Nu îți promit nimic concret dar o să te ascult și o să încerc. 

Ii este frica de tine ? 😃😁

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
1 oră în urmă, scorpion1970 a spus:

Doar anul e nou, eu am rămas la fel, să nu vă faceţi iluzii că m-am schimbat :)🙈

Nu este nevoie sa te schimbi, esti bine asa cum esti. La multi ani cu sanatate si multi bani!🥂

Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970
Acum 2 minute, silverlion a spus:

Nu este nevoie sa te schimbi, esti bine asa cum esti. La multi ani cu sanatate si multi bani!🥂

La multi ani, bărbate! 🥂🍾🦂

Link spre comentariu
Vizitator marcus6
La 02.01.2023 la 11:17, _amarok_ a spus:

In carefur de ce nu mi ai zis ce ai de zis?

De pe contul ala cu nume de avion cand imi scrii? Antonovule😁😁😁

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...