Sari la conținut

Sunt Gina si vreau companie

Postări Recomandate

• Oras:pitesti
  • Oras:pitesti
Postat

ai intrecut limita cu insinuarile si postarile deplasate din acest thread.

Daca nu te intereseaza te rog sa cauti un alt thread, exista destule

mersi [pt intelegere

• Oras:Londra-Bucuresti
  • Oras:Londra-Bucuresti
Postat

Topicul ăsta made my day ! Iar Gina, ce revelație ! O femeie ajunsă la vârsta...abandonului trăirist !  Un soi de Lester ( din American Beauty ) în variantă feminin-mioritică ! 

AWESOME... :laugh2

Vizitator pentruofloare
Reputație: 0
Postat

E clar ca nimeni de aici nu e satul de futai si toti vor sa aiba ceva apreciere sincera si sa nu dea bani. Cata lume a poposit pe aici si toata lumea asta numai dupa o relatie proaspata se va vindeca.

Eu nu va urez ciocane tari, va doresc sa cunoasteti din nou increderea in voi. La fel si mie!

Voie buna!

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

E clar ca nimeni de aici nu e satul de futai si toti vor sa aiba ceva apreciere sincera si sa nu dea bani. Cata lume a poposit pe aici si toata lumea asta numai dupa o relatie proaspata se va vindeca.

Eu nu va urez ciocane tari, va doresc sa cunoasteti din nou increderea in voi. La fel si mie!

Voie buna!

Amice,te afli in eroare.Nu judeca prin prisma limitelor proprii.Eu,spre exemplu,am fost intrebat daca vreau sa incerc o aventura cu Gina.Am raspuns nu categoric.Iar vindecarea si-o gaseste acolo unde are fiecare nevoie,unii la o femeie,altii la psihiatru,altii la un popa,altii poate chiar la un popo.Si astia sint cei pe care ii numim oameni normali,sa-i vezi pe "anormali" ce preferinte au.Singurul lucru clar in viata este unul singur:NIMIC NU E CLAR.

Ce "imi plac" toti Liicenii si Plesii astia filozofi.Patapievicii sint insa number one

• Like 3
Postat

Fratele 2x2 baga si tu o lamurire ca ma lasi perplex cu exprimarea ta. Te intreba Gina de vrei o aventura? Ca altfel inteleg ca are un P.R si ea.

La chestia asta nu o sa-ti raspund niciodata public.

PR nu are (cred)

• Oras:caelum et infernus
  • Oras:caelum et infernus
Postat

nu v-ati terminat ma? :o ba DRACU' !!!

Postat

Mey nene Grindule daca nu mi-ai fi atras atentia ca esti preocupat mai mult de branza din dotare decat de cititul acestui topic as fi fost aproape sa iti dau dreptate. Asa insa foloseste-ti Samsungul din dotare si incearca sa suni o fetita din Galaxy(a) noastra si vezi daca iti mai misca ceva.

Postat

Hello  everyone, stie  cineva  ce date de contact are Gina?Tnks anticipat

Cei care stiu, nu spun... cei care spun, nu stiu.. . citeste topicul si o sa afli de ce!

A.

Postat

Hello  everyone, stie  cineva  ce date de contact are Gina?Tnks anticipat

Cei care stiu, nu spun... cei care spun, nu stiu.. . citeste topicul si o sa afli de ce!

A.

Iti spun eu care sant. Strada Sperantei la parter, te mai astept si mai sper (la o recenzie) :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Dupa mai bine de o luna de la intalnirea romantica si incitant expusa de fratele Dromaderu , inca mai sunt ecouri pe langa subiectul in cauza .

Gina s-a dovedit a fi pana la urma o femeie puternica ,reala , ce isi alege ea "victimele" . Pacat ca aceasta poveste a fost poluata intens cu off-topicuri , mai ales dupa ce s-a dovedit ca initiatoarea dezbaterii nu este un fals ( falsa ) user.

Interesant ar fi sa stim ( bineinteles de la Gina ) daca dupa cele cateva intalniri extraconjugale si-a gasit linistea , daca s-a redescoperit , sau daca dimpotriva ....cateva clipe de amor furat nu i-au adus decat un gust amar .

Sau ..poate colegul nostru de forum si-a dat seama cine e "gina" si si-a schimbat atitudinea redevenind acasa amantul de care Doamna nu mai avea parte .

Din punctul meu de vedere aceasta poveste mai poate continua cu intelesuri multiple pentru toti curvarii insurati de aici ..

• Like 8
  • Minus 2
Postat

Depinde Skydiver , nu intotdeauna e asa .

Eu am simtit-o altfel ..

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Te cred. De la Einstein incoace,TOATE SUNT RELATIVE. Chiar si Ginele. Dar trebuie sa luam in calcul si exceptiile ce INTARESC ( ce-mi place cuvantul asta ) regula ( si asta )  ;)

Postat

Omul incearca. Macar e insistent ..

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...