dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Decembrie 6, 2016 nu e doar ok la mine. E perfect. Tin foarte mult la igiena, intimitate si discretie. Dobre doar latra pe forum in frustrare lui sparand sa il creada cineva. De 2 ani isi fc conturi peste conturi dorind sa imi strice topicul, dar domnii care deja au fost la mine s.au simtit minunat si nu au avut parte de ..surprize neplacute..inca o data va rog nu luati in seama aberatiile bolnavului psihic de Dobre. Va multumesc. Va pupucesc dulce si va astept sa ne indeplinim impreuna fanteziile erotice.De cate ori ai venit la usa mea in doi ani ? de cate ori te ai lasat de meserie in doi ani ? cate minciuni ai spus in doi ani ? cate procese cu mine si altii ai pierdut in doi ani ? cum erai acum doi ani ? De cate ori si cati membrii ai injurat in doi ani ? ce ai realizat in doi ani ? ESTI LA FEL CA ACUM SAPTE ANI ,DUPA SAPTE ANI DE CURVARIE ESTI LA FEL DE PRAPADITA .pacat de frumusetea ta ,In meseria asta trebuie si altceva si tu nu ai Mult succes ,in curand o sa vedem cine abereaza !! 1 Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Decembrie 7, 2016 si tu dobre esti la fel de mincinios ca acum 2 ani , ce procese ce inventezi acolo , alcoolist gay imputit mincinios ce esti 1 2 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Decembrie 7, 2016 si tu dobre esti la fel de mincinios ca acum 2 ani , ce procese ce inventezi acolo , alcoolist gay imputit mincinios ce estiOri esti proasta ori ai probleme cu vedere ,retardel stai in banca ta pentru ca nu rezolvi nimic .Repet am pus aici o mica parte din hartii sau mesaje ,erai la wc mancai si nu le ai vazut ! Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Buna dimineața domnilor. Va rog din nou nu luați în seamă aberațiile psihopatului de Dobre. E atât de frustrat ca nu ma întorc la el încât orice ați scrie si eu orice as posta el comentează negativ si ne jignește pe toți. În dim aceasta mă voi duce la un salon să îmi pun piersing din nou în păsărică. Pt ca stiu cat de mult va plăcea. Pt întâlniri fierbinti va rog să ma sunati la nr 0762899426. Va pup si va astept în locația mea intima si discreta. 1 Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat Decembrie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Pai de ce l.ai dat jos? Sau l.ai pierdut? Link spre comentariu
inegalabilul Reputație: 7 Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Buna dimineața domnilor. Va rog din nou nu luați în seamă aberațiile psihopatului de Dobre. E atât de frustrat ca nu ma întorc la el încât orice ați scrie si eu orice as posta el comentează negativ si ne jignește pe toți. În dim aceasta mă voi duce la un salon să îmi pun piersing din nou în păsărică. Pt ca stiu cat de mult va plăcea. Pt întâlniri fierbinti va rog să ma sunati la nr 0762899426. Va pup si va astept în locația mea intima si discreta.Sa faci si tu o poza.la Piersing sa moara Dusmanii! Link spre comentariu
daniel2012 Reputație: 576 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Decembrie 7, 2016 nu e doar ok la mine. E perfect. Tin foarte mult la igiena, intimitate si discretie. Dobre doar latra pe forum in frustrare lui sparand sa il creada cineva. De 2 ani isi fc conturi peste conturi dorind sa imi strice topicul, dar domnii care deja au fost la mine s.au simtit minunat si nu au avut parte de ..surprize neplacute..inca o data va rog nu luati in seama aberatiile bolnavului psihic de Dobre. Va multumesc. Va pupucesc dulce si va astept sa ne indeplinim impreuna fanteziile erotice.Multumesc pentru raspuns, Lorena. Se poate stabili o programare si prin sms (eventual cu 1-2 zile inainte)? Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Multumesc pentru raspuns, Lorena. Se poate stabili o programare si prin sms (eventual cu 1-2 zile inainte)? da Link spre comentariu
matt Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:buc Oras:buc Partajează Postat Decembrie 7, 2016 sal stie cineva pe unde mai este Lorena? Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Intrebarea ta e la misto? Nu citesti? 13 8 Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Decembrie 7, 2016 sal stie cineva pe unde mai este Lorena? aproape de metroul Brâncoveanu, pe șoseaua oltenitei. Mă găsești la nr de tel..0762899426. pupici Link spre comentariu
matt Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:buc Oras:buc Partajează Postat Decembrie 7, 2016 pup Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Decembrie 7, 2016 puppup si eu Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Kkatel ,cine a contesta calitatuie sexuale ?? Eu am scos in evidenta si aratat clar alte aspecte Daca esti indragostit de curva poti sa o iei acasa o saptamana sa te convingi pai pe cine crezi ca intereseaza alte calitati sau aspecte despre care te chinui sa le expui aici??? Noi cei de aici mergem pentru altceva la Lorena....nu pentru a i descoperi ceea ce spui tu ca scoti in evidenta?? Intr o ora cat stai si futi continuu...mai ai timp sa te gandesti la calitatile ei altele decat cat de bine arata si se fute??? Eu cred ca tu esti tampit...nu stii de ce se duc clientii la ea. 1 1 Link spre comentariu
daniel2012 Reputație: 576 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Decembrie 7, 2016 daMultumesc, Lorena. Iti voi face cat de curand o vizita, mai ales ca am vazut ca FK e inclus in lista de servicii. Pupici! Link spre comentariu
inegalabilul Reputație: 7 Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Buna dimineața domnilor. Va rog din nou nu luați în seamă aberațiile psihopatului de Dobre. E atât de frustrat ca nu ma întorc la el încât orice ați scrie si eu orice as posta el comentează negativ si ne jignește pe toți. În dim aceasta mă voi duce la un salon să îmi pun piersing din nou în păsărică. Pt ca stiu cat de mult va plăcea. Pt întâlniri fierbinti va rog să ma sunati la nr 0762899426. Va pup si va astept în locația mea intima si discreta.Pe zi ce trece tot mai frumoasa te faci,Ai un corp de fotomodel multe pustoaice ar dori sa arate ca tine.Cat de curand o sa te vizitez.Te pup o zi frumoasa ca tine! Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 7, 2016 pai pe cine crezi ca intereseaza alte calitati sau aspecte despre care te chinui sa le expui aici??? Noi cei de aici mergem pentru altceva la Lorena....nu pentru a i descoperi ceea ce spui tu ca scoti in evidenta?? Intr o ora cat stai si futi continuu...mai ai timp sa te gandesti la calitatile ei altele decat cat de bine arata si se fute??? Eu cred ca tu esti tampit...nu stii de ce se duc clientii la ea.corect ... nu merg la Lorena sa ii fac "curte" sa o "vrajesc", ca nu o iau de nevasta. Merg sa ma simt bine si ATAT.Daca ma fute bine, incat sa nu-mi mai trebuiasca "pasarica" 1-2 saptamani, sunt fericit si o recomand si altora. 1 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Buna dimineața domnilor. Va rog din nou nu luați în seamă aberațiile psihopatului de Dobre. E atât de frustrat ca nu ma întorc la el încât orice ați scrie si eu orice as posta el comentează negativ si ne jignește pe toți. În dim aceasta mă voi duce la un salon să îmi pun piersing din nou în păsărică. Pt ca stiu cat de mult va plăcea. Pt întâlniri fierbinti va rog să ma sunati la nr 0762899426. Va pup si va astept în locația mea intima si discreta.Javra penala tu ai plans pe la usa mea de vreo trei ori ,chiar am facut prostia sa te primesc in doua randuri crezand ca te ai cumintit .Pentru ca m ai enervat sa te ti bine .Cu cine darcu mai vazut de cateva ori ? ce poze ai pe telefon ? pocnitoare ordinara si acum ai o parte din lucruri la mine Referitor la piercing tie it place sa dea prostii cu limba unde eu mi am bagat pula cinci ani si apoi iar si iar !! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Decembrie 7, 2016 corect ... nu merg la Lorena sa ii fac "curte" sa o "vrajesc", ca nu o iau de nevasta. Merg sa ma simt bine si ATAT.Daca ma fute bine, incat sa nu-mi mai trebuiasca "pasarica" 1-2 saptamani, sunt fericit si o recomand si altora.Foarte bine ,chiar te rog sa te duci cat mai des poate te potcovesti cu ceva si duci acasa la nevasta ,,,doar a anuntat ca face neprotejat ! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Decembrie 7, 2016 pai pe cine crezi ca intereseaza alte calitati sau aspecte despre care te chinui sa le expui aici??? Noi cei de aici mergem pentru altceva la Lorena....nu pentru a i descoperi ceea ce spui tu ca scoti in evidenta?? Intr o ora cat stai si futi continuu...mai ai timp sa te gandesti la calitatile ei altele decat cat de bine arata si se fute??? Eu cred ca tu esti tampit...nu stii de ce se duc clientii la ea.Pai atunci poate sa faca kk si pipi live atunci cand o vizitezi ,asa spunea recent ca face pe toti inclusiv pe prostu sef Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Decembrie 7, 2016 corect ... nu merg la Lorena sa ii fac "curte" sa o "vrajesc", ca nu o iau de nevasta. Merg sa ma simt bine si ATAT.Daca ma fute bine, incat sa nu-mi mai trebuiasca "pasarica" 1-2 saptamani, sunt fericit si o recomand si altora.Sa vezi ce bine te simti pe la dermato venerice Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Decembrie 7, 2016 sal stie cineva pe unde mai este Lorena?Pa centura Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Domnilor, anul trecut în vară am fc analizele complete la Victor Babeș si le.am postat aici cu cnp, nume real si data si ora recoltării. Au ieșit perfect. Acest psihopat de Dobre a avut tupeul să scrie ca erau false sau ca eu am dat spaga la spital să îmi treacă rezultatul dorit. Si cu toate acuzele si jignirile la adresa mea elde fapt își urla ura si frustrarea ca l.am părăsit. Am avut sute de clienți. Nimeni nu s.a plâns de nimic. Toți au plecat mulțumiți de la mine si chiar au revenit. Dragii mei, lăsați.l pe Dobre să latre în continuare ca pe asta nici cel mai bun medic psihiatru nu poate să îl vindece. Va pup si va astept în locația mea intima si discreta. Mă găsiți la nr de tel ..0762899426, de L-S 12-20. Pt duminica anunț de sambata seara. Pupici dulcici. 2 Link spre comentariu
milogul Reputație: 295 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Domnilor, anul trecut în vară am fc analizele complete la Victor Babeș si le.am postat aici cu cnp, nume real si data si ora recoltării. Au ieșit perfect. Acest psihopat de Dobre a avut tupeul să scrie ca erau false sau ca eu am dat spaga la spital să îmi treacă rezultatul dorit. Si cu toate acuzele si jignirile la adresa mea elde fapt își urla ura si frustrarea ca l.am părăsit. Am avut sute de clienți. Nimeni nu s.a plâns de nimic. Toți au plecat mulțumiți de la mine si chiar au revenit. Dragii mei, lăsați.l pe Dobre să latre în continuare ca pe asta nici cel mai bun medic psihiatru nu poate să îl vindece. Va pup si va astept în locația mea intima si discreta. Mă găsiți la nr de tel ..0762899426, de L-S 12-20. Pt duminica anunț de sambata seara. Pupici dulcici.Noi intelegem ca Dobre are probleme dar in domeniul asta, analize facute la un an jumate nu sunt chiar ok. Pentru binele si sanatatea ta e mai ok sa le faci macar la 3 luni, chiar daca ar costa mai mult. Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Noi intelegem ca Dobre are probleme dar in domeniul asta, analize facute la un an jumate nu sunt chiar ok. Pentru binele si sanatatea ta e mai ok sa le faci macar la 3 luni, chiar daca ar costa mai mult. si le fac dar Dobre va zice Iarca sunt false, sau ca am dat spaga la spital să îmi treacă rezultatul dorit. Mă aștept la asta. Dar ok. Le fac sapt asta. Pup 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum