rcl1224 Reputație: 130 Postat Mai 22, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 22, 2020 Asa e, colegul are dreptate. Asa implicare mai rar! Noi iti multumim si tu ne multumesti cand ne vedem :)
ecstaz2005 Reputație: 90 Postat Mai 22, 2020 Postat Mai 22, 2020 Nicol, daca imi permiti un sfat.Tinutele cu "sfori" si dantela sunt mega provocatoare, dar nu te avantajeaza la sani. Ii aplatizeaza si e mare pacat pt ca sunt superbi.Initial nu am fost atras de poze, dar realitatea e cu totul alta. Ma asteptam la cu totul altceva, dar cand ai venit de la dus si ai dat prosopul jos.....vb reclamei, imi parea rau ca am doar 10 degete, sa ii cuprind.🤗
bombardier01 Reputație: 12 Postat Mai 24, 2020 Oras:București Oras:București Postat Mai 24, 2020 Astăzi lucrezi?
nicolvogue Reputație: 600 Postat Mai 25, 2020 Oras:Piata alba iulia Oras:Piata alba iulia Postat Mai 25, 2020 Programarile se fac telefonic sau WhatsApp si sunt valabile atata timp cat sunt confirmate cu cel putin 30 de min inainte ..PROGRAM : LUNI-SAMBATA 09:00-18:00!!!! Servicii:-Sex Normal ( Protejat) - FK (in functie de igiena)- ON (oral neprotejat in functie de igiena)- COF (finalizare faciala)-CIM (in functie de igienă)- COB (finalizare corporala)- 69DOMINARE ACTIVA- URO ACTIVA- ROLE PLAY (joc de roluri)- MULTIPLE POZITIIFetishshowers- dus asistat Sex Toys -sex cu jucării Masturbation- masturbate Kisses on the body-sărutări pe corp Striptease LapdanceGFE experiencePreturi:- 1h-300lei/2 finalizari- 30min-200 lei/1 finalizare0735398833 1
nicolvogue Reputație: 600 Postat Mai 26, 2020 Oras:Piata alba iulia Oras:Piata alba iulia Postat Mai 26, 2020 Programarile se fac telefonic sau WhatsApp si sunt valabile atata timp cat sunt confirmate cu cel putin 30 de min inainte ..PROGRAM : LUNI-SAMBATA 09:00-18:00!!!! Servicii:-Sex Normal ( Protejat) - FK (in functie de igiena)- ON (oral neprotejat in functie de igiena)- COF (finalizare faciala)-CIM (in functie de igienă)- COB (finalizare corporala)- 69DOMINARE ACTIVA- URO ACTIVA- ROLE PLAY (joc de roluri)- MULTIPLE POZITIIFetishshowers- dus asistat Sex Toys -sex cu jucării Masturbation- masturbate Kisses on the body-sărutări pe corp Striptease LapdanceGFE experiencePreturi:- 1h-300lei/2 finalizari- 30min-200 lei/1 finalizare0735398833 1
nicolvogue Reputație: 600 Postat Mai 27, 2020 Oras:Piata alba iulia Oras:Piata alba iulia Postat Mai 27, 2020 Programarile se fac telefonic sau WhatsApp si sunt valabile atata timp cat sunt confirmate cu cel putin 30 de min inainte ..PROGRAM : LUNI-SAMBATA 09:00-18:00!!!! Servicii:-Sex Normal ( Protejat) - FK (in functie de igiena)- ON (oral neprotejat in functie de igiena)- COF (finalizare faciala)-CIM (in functie de igienă)- COB (finalizare corporala)- 69DOMINARE ACTIVA- URO ACTIVA- ROLE PLAY (joc de roluri)- MULTIPLE POZITIIFetishshowers- dus asistat Sex Toys -sex cu jucării Masturbation- masturbate Kisses on the body-sărutări pe corp Striptease LapdanceGFE experiencePreturi:- 1h-300lei/2 finalizari- 30min-200 lei/1 finalizare0735398833 1
nicolvogue Reputație: 600 Postat Mai 28, 2020 Oras:Piata alba iulia Oras:Piata alba iulia Postat Mai 28, 2020 😠am uitat poza 3
nicolvogue Reputație: 600 Postat Mai 29, 2020 Oras:Piata alba iulia Oras:Piata alba iulia Postat Mai 29, 2020 Programarile se fac telefonic sau WhatsApp si sunt valabile atata timp cat sunt confirmate cu cel putin 30 de min inainte ..PROGRAM : LUNI-SAMBATA 09:00-18:00!!!! Servicii:-Sex Normal ( Protejat) - FK (in functie de igiena)- ON (oral neprotejat in functie de igiena)- COF (finalizare faciala)-CIM (in functie de igienă)- COB (finalizare corporala)- 69DOMINARE ACTIVA- URO ACTIVA- ROLE PLAY (joc de roluri)- MULTIPLE POZITIIFetishshowers- dus asistat Sex Toys -sex cu jucării Masturbation- masturbate Kisses on the body-sărutări pe corp Striptease LapdanceGFE experiencePreturi:- 1h-300lei/2 finalizari- 30min-200 lei/1 finalizare0735398833 2
yellow_raven Reputație: 125 Postat Mai 29, 2020 Oras:nu am Oras:nu am Postat Mai 29, 2020 am uitat pozaBine ca ti-ai adus aminte :D
nicolvogue Reputație: 600 Postat Iunie 1, 2020 Oras:Piata alba iulia Oras:Piata alba iulia Postat Iunie 1, 2020 Programarile se fac telefonic sau WhatsApp si sunt valabile atata timp cat sunt confirmate cu cel putin 30 de min inainte ..PROGRAM : LUNI-SAMBATA 09:00-18:00!!!! Servicii:-Sex Normal ( Protejat) - FK (in functie de igiena)- ON (oral neprotejat in functie de igiena)- COF (finalizare faciala)-CIM (in functie de igienă)- COB (finalizare corporala)- 69DOMINARE ACTIVA- URO ACTIVA- ROLE PLAY (joc de roluri)- MULTIPLE POZITIIFetishshowers- dus asistat Sex Toys -sex cu jucării Masturbation- masturbate Kisses on the body-sărutări pe corp Striptease LapdanceGFE experiencePreturi:- 1h-300lei/2 finalizari- 30min-200 lei/1 finalizare0735398833 5
nicolvogue Reputație: 600 Postat Iunie 2, 2020 Oras:Piata alba iulia Oras:Piata alba iulia Postat Iunie 2, 2020 Programarile se fac telefonic sau WhatsApp si sunt valabile atata timp cat sunt confirmate cu cel putin 30 de min inainte ..PROGRAM : LUNI-SAMBATA 09:00-18:00!!!! Servicii:-Sex Normal ( Protejat) - FK (in functie de igiena)- ON (oral neprotejat in functie de igiena)- COF (finalizare faciala)-CIM (in functie de igienă)- COB (finalizare corporala)- 69DOMINARE ACTIVA- URO ACTIVA- ROLE PLAY (joc de roluri)- MULTIPLE POZITIIFetishshowers- dus asistat Sex Toys -sex cu jucării Masturbation- masturbate Kisses on the body-sărutări pe corp Striptease LapdanceGFE experiencePreturi:- 1h-300lei/2 finalizari- 30min-200 lei/1 finalizare0735398833 2
grd0093 Reputație: 75 Postat Iunie 3, 2020 Oras:Peste tot ca îmi permit!! Oras:Peste tot ca îmi permit!! Postat Iunie 3, 2020 Urmează sa-ti fac o vizita :)
nicolvogue Reputație: 600 Postat Iunie 3, 2020 Oras:Piata alba iulia Oras:Piata alba iulia Postat Iunie 3, 2020 Programarile se fac telefonic sau WhatsApp si sunt valabile atata timp cat sunt confirmate cu cel putin 30 de min inainte ..PROGRAM : LUNI-SAMBATA 09:00-18:00!!!! Servicii:-Sex Normal ( Protejat) - FK (in functie de igiena)- ON (oral neprotejat in functie de igiena)- COF (finalizare faciala)-CIM (in functie de igienă)- COB (finalizare corporala)- 69DOMINARE ACTIVA- URO ACTIVA- ROLE PLAY (joc de roluri)- MULTIPLE POZITIIFetishshowers- dus asistat Sex Toys -sex cu jucării Masturbation- masturbate Kisses on the body-sărutări pe corp Striptease LapdanceGFE experiencePreturi:- 1h-300lei/2 finalizari- 30min-200 lei/1 finalizare0735398833 2
nicolvogue Reputație: 600 Postat Iunie 3, 2020 Oras:Piata alba iulia Oras:Piata alba iulia Postat Iunie 3, 2020 Buna , tin sa anunt ca azi am sa fac oral protejat pentru ca mi-am facut o îmbunătățire la buze ( le-am mărit) si avand in vedere ca e rana încă deschisa a-si dori sa procedez in modul acesta , repet doar pentru azi Va urez o zi minunată si baftă la futut🙃😉 4
Membru Premium il pupparo Reputație: 22624 Postat Iunie 3, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Iunie 3, 2020 Si nu numai 😊....
liviu16cm Reputație: 368 Postat Iunie 3, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2020 Sunt și eu curios, de ce nu este la top Nicol?? Da clasa la multe ðŸ¤
vettel Reputație: 115 Postat Iunie 3, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2020 Wow. Costumația din ultima poza, arata o tipa chiar foarte bună. Nu stiu cum de am ratat-o! Curând sper sa ne vedem! Pup
nicolvogue Reputație: 600 Postat Iunie 4, 2020 Oras:Piata alba iulia Oras:Piata alba iulia Postat Iunie 4, 2020 Programarile se fac telefonic sau WhatsApp si sunt valabile atata timp cat sunt confirmate cu cel putin 30 de min inainte ..PROGRAM : LUNI-SAMBATA 09:00-18:00!!!! Servicii:-Sex Normal ( Protejat) - FK (in functie de igiena)- ON (oral neprotejat in functie de igiena)- COF (finalizare faciala)-CIM (in functie de igienă)- COB (finalizare corporala)- 69DOMINARE ACTIVA- URO ACTIVA- ROLE PLAY (joc de roluri)- MULTIPLE POZITIIFetishshowers- dus asistat Sex Toys -sex cu jucării Masturbation- masturbate Kisses on the body-sărutări pe corp Striptease LapdanceGFE experiencePreturi:- 1h-300lei/2 finalizari- 30min-200 lei/1 finalizare0735398833 2
petrica91 Reputație: 44 Postat Iunie 4, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 4, 2020 Am citit cateva discutii mai pe la inceputul topicului legate de niste acuzatii cu privire la o posibila infectie(candida parca?). Nu am avut timp sa citesc tot dar am inteles ca acestea nu s-au comfirmat si ca totul e in regula. Totusi inainte de a te vizita imi poti confirma ca ai facut analize recent si e totul in regula? Multumesc
nicolvogue Reputație: 600 Postat Iunie 4, 2020 Oras:Piata alba iulia Oras:Piata alba iulia Postat Iunie 4, 2020 Am citit cateva discutii mai pe la inceputul topicului legate de niste acuzatii cu privire la o posibila infectie(candida parca?). Nu am avut timp sa citesc tot dar am inteles ca acestea nu s-au comfirmat si ca totul e in regula. Totusi inainte de a te vizita imi poti confirma ca ai facut analize recent si e totul in regula? Multumesc Buna fata respectiva care a scris chestiile acelea era o fata ce eu am refuzat o ca si colega din motive ca avea peste ... si il văzusem pe la scara blcului ca o astepta si nu mai convenit si am dat-o afară eu nu caut asa cv igienă mea e bună și pentru a te liniști o sa iti aduc analizele sa le vezi zilele astea 1
nicolvogue Reputație: 600 Postat Iunie 4, 2020 Oras:Piata alba iulia Oras:Piata alba iulia Postat Iunie 4, 2020 O sa le public chiar in seara asta aici . Cum ajung acasă 1
petrica91 Reputație: 44 Postat Iunie 4, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 4, 2020 Multumesc. O sa te sun pentru o programare zilele astea.
nicolvogue Reputație: 600 Postat Iunie 4, 2020 Oras:Piata alba iulia Oras:Piata alba iulia Postat Iunie 4, 2020 Da dar eu nu am asa cv , asta o poate confirma toata lumea care a fost la mine , ma declar o femeie curat si sunt in baza de date de la regina maria cu analizele la ginecologie.... am mentionat cine a scris si ce a scris si de ce a facut asta ... stia ca eu lucrez bine pe forum si a crezut că daca imi scrie acolo im sabotează pagina dar clienții ma stiu si de aia nici nu m-am agita si nici acum ... 1
victorcm Reputație: 44 Postat Iunie 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2020 Pune o poza cu buzele!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum