balan1992 Reputație: 175 Postat Iunie 3, 2021 Postat Iunie 3, 2021 Salut baieți , fetele de pe varianta au aparut ! Am mers ieri pe zi pe la 13-14 de la dobrogea pe jos pana la metro la statie și nimic ! Singurele fete erau la mercedes la reprezentanță in fata , una cu ochelari slaba parea de peste 40 de ani si una de etnie care mergea schiop din cate am observat eu , sa golit varianta , sau fetele ies dupa ora 20-21 nu inteleg. 1
talibanu Reputație: 9697 Postat Iunie 3, 2021 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iunie 3, 2021 Seara dupa 17 18 gasesti multe dar stai sa inceapa sezonul...o sa fie 2 3 la toate colturile :))
lexluthor Reputație: 1206 Postat Iunie 3, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iunie 3, 2021 Cam a început sezonul...teoretic cel puțin vb... 1 1
balan1992 Reputație: 175 Postat Iunie 4, 2021 Postat Iunie 4, 2021 Da , teoretic a început suntem în iunie , dar vremea spune alt ceva ! Cam pe unde mai umbla fetitele la strada , da stiu la strada pnm , nu imi permit sa ma duc la apartament am un trai de viata mediu salariul mic , nu detin masina ! Deci fetele la strada e o varianta buna pentru mine , o scurta merge la 50 lei ! Inafara de varianta pe unde mai sunt fetele la sosea , acum 5-10 ani erau si la gara si pe caraiman , acuma nimic pustiu.... 1 1
talibanu Reputație: 9697 Postat Iunie 4, 2021 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iunie 4, 2021 Acum 9 ore, lexluthor a spus: Cam a început sezonul...teoretic cel puțin vb... Sezonul incepe de pe 15 iunie si aglomeratie incepe sa fie din 1 iulie
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 4, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Iunie 4, 2021 26 minutes ago, talibanu said: Sezonul incepe de pe 15 iunie si aglomeratie incepe sa fie din 1 iulie Da, da. Ia-o tu pe Aurel Vlaicu, sau pe Tomis de la Dacia înspre Ovidiu. 😄😄 Chiar ca pe 15 iunie treci de zonele alea. 😄😄 1 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 5, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Iunie 5, 2021 Pentru doritori, s-a reactivat parcarea de dinainte de Ștefan cel Mare. Deocamdată sint doua specimene nasoale, dar o sa apara si cele de calitate odată cu încălzirea vremii. 1 1
playmaker Reputație: 1302 Postat Iunie 5, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 5, 2021 6 hours ago, g2br13l said: Pentru doritori, s-a reactivat parcarea de dinainte de Ștefan cel Mare. ??? Unde mai exact? Te referi la strada Stefan cel Mare sau localitatea Stefan cel Mare jud. CL ?? M-ai bagat in ceata bre ... 2
cristi bug Reputație: 1008 Postat Iunie 5, 2021 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iunie 5, 2021 La 04.06.2021 la 2:29, balan1992 a spus: Salut baieți , fetele de pe varianta au aparut ! Am mers ieri pe zi pe la 13-14 de la dobrogea pe jos pana la metro la statie și nimic ! Singurele fete erau la mercedes la reprezentanță in fata , una cu ochelari slaba parea de peste 40 de ani si una de etnie care mergea schiop din cate am observat eu , sa golit varianta , sau fetele ies dupa ora 20-21 nu inteleg. În stație la 44 unde se construiesc blocuri la bariera Leroy Merlin vis a vis de Bardi Auto este o roșcată cu tatuaje & sâni mici are și o colegă blondă. După 21:30 apar un prieten le este client. 2
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 5, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Iunie 5, 2021 1 hour ago, playmaker said: ??? Unde mai exact? Te referi la strada Stefan cel Mare sau localitatea Stefan cel Mare jud. CL ?? M-ai bagat in ceata bre ... Localitatea bre, localitatea din județul CT, în cealaltă localitate din CL nu sint fete la strada. Și nici pe strada din C-ta nu am văzut vreodată fete la strada. Acolo exista de prin 2000 un cuibușor de fete, care făceau cu schimbul. Unele la parcare și altele seara la popas. Ulterior a dispărut cuibul și am văzut ca s-a reactivat acum. Deocamdată e nasol, dar sint ferm convins ca o sa fie marfa ca lumea, întru-cât acolo se face încălzirea pentru pasul doi, apartamentul. 1 1 1
playmaker Reputație: 1302 Postat Iunie 5, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 5, 2021 4 minutes ago, g2br13l said: Localitatea bre, localitatea din județul CT, în cealaltă localitate din CL nu sint fete la strada. Și nici pe strada din C-ta nu am văzut vreodată fete la strada. Sa mor daca o stiu. 2
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 5, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Iunie 5, 2021 https://ro.wikipedia.org/wiki/Ștefan_cel_Mare,_Constanța 🤣🤣🤣🤣 1 1 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 5, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Iunie 5, 2021 Cât despre parcare, căci ma gândesc ca la ea te referi, este la vreo 2000 de metri pe partea stânga cum mergi spre C-ta. E parcares clasica, unde oprea lumea înainte pentru pipilica. ( acum sint alte opțiuni) 🤣🤣 1 1
playmaker Reputație: 1302 Postat Iunie 5, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 5, 2021 4 minutes ago, g2br13l said: https://ro.wikipedia.org/wiki/Ștefan_cel_Mare,_Constanța 🤣🤣🤣🤣 Pe maps nu imi gasea decat strada, loc. CL si din alte judete din tara. Chiar nu am auzit de asta din Saligny. 573 locuitori. Din care 200 bosketari, 300 babe si restu' pușlamale. 🤣🤣 2
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 5, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Iunie 5, 2021 3 minutes ago, playmaker said: Pe maps nu imi gasea decat strada, loc. CL si din alte judete din tara. Chiar nu am auzit de asta din Saligny. 573 locuitori. Din care 200 bosketari, 300 babe si restu' pușlamale. 🤣🤣 Dar popasul îl știi? Ala la întrare în Cernavodă? Popas la Mihai, parca asa ii zice. ( are și salon evenimente) Acolo e minunatul Ștefan cel Mare. Pușlamale le vin din Cernavodă, localitate cu mare tradiție în pescarit. Numai marfa la export dau, Franța, Italia și Spania. 1 1 1
lexluthor Reputație: 1206 Postat Iunie 5, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iunie 5, 2021 Cum le stii tu pe toate Gabrele 🤣🤣🤣..joke...no offense 🍻🍻 1 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 5, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Iunie 5, 2021 22 minutes ago, lexluthor said: Cum le stii tu pe toate Gabrele 🤣🤣🤣..joke...no offense 🍻🍻 Nu e, ca le știu pe toate. Pur și simplu am avut, acțiuni diverse, cu elelelilor, prin Cernavodă la hotel Yahoo. Multe. Unele chiar plăcute, sau mai mult decât plăcute. 1 1
lexluthor Reputație: 1206 Postat Iunie 5, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Iunie 5, 2021 Hotel yahoo?🙄🙄 era o glumă gabrele🙄🙄😁😁 ia o ca atare😁😁 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 5, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Iunie 5, 2021 7 minutes ago, lexluthor said: Hotel yahoo?🙄🙄 era o glumă gabrele🙄🙄😁😁 ia o ca atare😁😁 Am înțeles gluma. Doar am mai dat și eu din casa câte un pic. https://hotel-yahoobest.business.site/ 1
bluegrana Reputație: 106 Postat Iunie 5, 2021 Postat Iunie 5, 2021 Cat am cautat topicu astaaaa.... Mai este o bruneta buna rau la iesire din Constanta spre Agigea. Presteaza pe partea dreapta de mers imediat cum treci de giratoriul cu Cumpana... E inalta, cracii lungi, bruneta... nu stiu preturile, da poate dau maine o fuga pana acolo. 1
bluegrana Reputație: 106 Postat Iunie 5, 2021 Postat Iunie 5, 2021 Inca o optiune la iesire din Ctza spre Valu... tot pe dreapta. E o reprezentanta auto acolo (ceva gen camioane Fiat credca). Peste drum este vaporu ala de la intrare in Ctza. Fata este micuta, bruneta si era imbracata foarte sexi... m am si dus odata pana acolo... da, ghinion. Am stat 15 min si am plecat. Nu erau pe treaba.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 5, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Iunie 5, 2021 52 minutes ago, bluegrana said: Inca o optiune la iesire din Ctza spre Valu... tot pe dreapta. E o reprezentanta auto acolo (ceva gen camioane IVECO credca). Peste drum este vaporu ala de la intrare in Ctza. Fata este micuta, bruneta si era imbracata foarte sexi... m am si dus odata pana acolo... da, ghinion. Am stat 15 min si am plecat. Nu erau pe treaba. 👍 1
balan1992 Reputație: 175 Postat Iunie 5, 2021 Postat Iunie 5, 2021 Pe caraiman vad ca bate vantul , de 7 ani nimik , erau pești vizavi la casele alea din spate , ce sa intamplat cu , cuibul ala ! A intrat mascqții peste ei și la destructurat .
bluegrana Reputație: 106 Postat Iunie 5, 2021 Postat Iunie 5, 2021 1 hour ago, bluegrana said: Cat am cautat topicu astaaaa.... Mai este o bruneta buna rau la iesire din Constanta spre Agigea. Presteaza pe partea dreapta de mers imediat cum treci de giratoriul cu Cumpana... E inalta, cracii lungi, bruneta... nu stiu preturile, da poate dau maine o fuga pana acolo. 1 hour ago, bluegrana said: Inca o optiune la iesire din Ctza spre Valu... tot pe dreapta. E o reprezentanta auto acolo (ceva gen camioane Fiat credca). Peste drum este vaporu ala de la intrare in Ctza. Fata este micuta, bruneta si era imbracata foarte sexi... m am si dus odata pana acolo... da, ghinion. Am stat 15 min si am plecat. Nu erau pe treaba. Ambele au program pe zi. Le vad zilnic in jurul orei 14. Am fost in seara asta pe la 21, am asteptat 20 min (pe fata de la giratoriul de la Cumpana)... da nimic. N are program de noapte. Am luat o pe autostrada si am iesit pe Bratianu... da nici acolo la vopor, la intrare in ctza, n am obs miscare. Pana la urma am oprit la Peny pe A. Vlaicu si am luat o fata brunetica, micuta... 70 ron... nu 150 cum e standardu in ultima vreme. Ps. Capra aia de la cumpana de la giratoriu nu trebuie iertata. Daca avem colegi care sunt prin zona n ar fi rau sa ne spuna la ce ore este dispo, preturi, si chiar un nr de tel n ar fi rau.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 5, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Iunie 5, 2021 22 minutes ago, balan1992 said: Pe caraiman vad ca bate vantul , de 7 ani nimik , erau pești vizavi la casele alea din spate , ce sa intamplat cu , cuibul ala ! A intrat mascqții peste ei și la destructurat . E complicata zona pentru pestisori, din cauza traficului de țigări. În ultimii 7 ani s-au descoperit vreo 4 depozite în zona. 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum