Sari la conținut

Milena 28 ani Vogue Alba Iulia 0721994070

Vizitator

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"

'sti rau.....

Vezi mai sus: astept si io o recenzie de-aia ca lumea, dupa reguli "antice" 🙏

Facusi una ieri, la o caprioara "controversata"...de ce nu si acum la o "revenire" ????

🙏

....Happy "cruise" forever....

🤞

Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!!

Trebuie doar sa-mi propuneti 😂

Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti

Frate Cristi , rogute-as lasa-ma sa diger placerea oferita reveferii oferita  de Milena. Vezi ca pe topic vei gasi cateva recenzii ale mele ca de obicei bine documentate. 

Vrei sa-ti zic cu subiect si predicat ca Milena e tata si mama DFK-ului ; tata si mama oralului necauciucat deep cotor + CIM ? Doar stii ce imi place , nu ? 😄 Si inca mai stai pe ganduri ? :lol: Io zic sa numai pierzi vremea inutil pentru ca nici nu stii ce pierzi.....

• Like 2
Link spre comentariu
22 hours ago, Mocior said:

2 zile chiar suna rezonabil:)) si inteleg de ce ai apelat la colega, pt ca de la Milena inca n am primit raspuns. Ne ai putea da oare numarul colegei sa incercam si varianta asta? Intreb pt ca anuntul ei nu l am gasit cautand dupa nume

Scuze pt confuzia creata, am sunat la Milena dar fiind ocupata a raspuns colega ei, autointitulata Alice🙂, care a notat in catastif cererea mea si azi ne-am revazut cu bucurie dupa trei ani cred, cu Milena bre😀, sa nu creez iar incurcatura.

Acum, daca tot am fost, pot sa spun ca Milena a mai slabit putin si pare mai fragila dar serviciile si implicarea au ramas aceleasi asa cum au spus si colegii mei, adica este mama si tata GFE-ului; tarifele: 200 ron 30 min, 400 h. 
Atat pt moment, va las pe voi sa o (re)descoperiti 😁.

• Like 2
  • Mersi 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Colegii....va respect si, in particular si "direct" va multumesc ca-mi intoarceti respectul si-mi raspundeti

Dar..."Milena" e o ceatza totala, iar deasupra e "raiul"

Nu contest raiul, deja sunt convins sa incerc...doar ca am intrat aici, pe nimfo, de "putoare" ce sunt

Nici nu vreau sa caut sa inteleg cine e "Alice", ce numar are (ca am vazut ca asa se practica pentru programare), pe unde-ar fi sursa "cetzei" si cat m-ar costa sa ma las invaluit....si care ar fi drumul de-l parcurg, de mana cu naluca, sa ajung in rai

De-aia zic, de informatii concrete, structurate....knd puteti. Dar, aveti in minte rugamintea.

Ca sa fim toti (care ar aspira la...) ar fi frumos sa fie oferite aici, nu "la cerere" (de fapt, fiind "albastru" nici nush daca mai am pm...nu-l prea folosesc, n-am incercat- vedeti cat sunt de "putoare"???🤣)

Zic.

Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!!

Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜

Link spre comentariu
  • Membru Premium
La 27.11.2023 la 23:18, 71laciport a spus:

Dar daca ar fi vechea ei colega de apartament Antonia, cum ar fi?Totusi opinia pers este ca Milena este de savurat la "single", pe indelete.

La 28.11.2023 la 8:23, daw1cked a spus:

Este o tipa care-si spune Alice. Ea m-a ajutat cu programarea :)

La 28.11.2023 la 9:05, daw1cked a spus:

Daca e la Mirador, este intersectia cu Gazarului. 

La 28.11.2023 la 16:16, Mocior a spus:

Ne poti spune care e anuntul sau numarul ei, te rog?

La 28.11.2023 la 21:24, Skoban a spus:

Deocamdata am facut programare la doua zile distanta, dar cand o sa vina colegul @il pupparo cu recenzia, s-a terminat, iar stam cu saptamanile 😀.

ps: programarea tot cu Alice am facut-o! 🤷‍♂️

Acum 23 ore, Mocior a spus:

Intrebam de anuntul colegei, Alice inteleg ca o cheama. Din ce vad sunt mai multe sanse sa dai de Milena cu ajutorul ei, dar sunt si curios cine este, pt ca n am gasit niciun topic, iar Milena banuiesc ca are o colega faina

Acum 22 ore, Mocior a spus:

2 zile chiar suna rezonabil:)) si inteleg de ce ai apelat la colega, pt ca de la Milena inca n am primit raspuns. Ne ai putea da oare numarul colegei sa incercam si varianta asta? Intreb pt ca anuntul ei nu l am gasit cautand dupa nume

Acum 13 ore, mandarina22 a spus:

Dar Alice are topic sau un numar de tel :)

Acum 12 minute, Skoban a spus:

Scuze pt confuzia creata, am sunat la Milena dar fiind ocupata a raspuns colega ei, autointitulata Alice🙂, care a notat in catastif cererea mea si azi ne-am revazut cu bucurie dupa trei ani cred, cu Milena bre😀, sa nu creez iar incurcatura.

Acum, daca tot am fost, pot sa spun ca Milena a mai slabit putin si pare mai fragila dar serviciile si implicarea au ramas aceleasi asa cum au spus si colegii mei, adica este mama si tata GFE-ului; tarifele: 200 ron 30 min, 400 h. 
Atat pt moment, va las pe voi sa o (re)descoperiti 😁.

...vedeti  ce spun????

Ceatza groasa....chestie de "club"

Pana nu pune cineva ceva cu cap si coada ( conform informatii obligatorii pentru recenzie) io unu' zic "PAS"!

Nu moare nimeni din asta, toti vor dormi la fel de bine pana acum si, la fel, vor avea vce povesti despre aventurile in care au fost.

Iar eu, chiar si cu acest "PAS" clar pot trai cu ce am gasit pana acum, sau cu ce voi gasi pe viitor

Dar raman "loial" modului cum inteleg ca trebuie sa postam pe acest site. Iar "printzipul" e moartea mea!

Succes!

• Like 2

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 6 minute, crissti98 a spus:

...vedeti  ce spun????

Pana nu pune cineva ceva cu cap si coada ( conform informatii obligatorii pentru recenzie) io unu' zic "PAS"!

Nu moare nimeni din asta, toti vor dormi la fel de bine pana acum si, la fel, vor avea vce povesti despre aventurile in care au fost.

Iar eu, chiar si cu acest "PAS" clar pot trai cu ce am gasit pana acum, sau cu ce voi gasi pe viitor

Dar raman "loial" modului cum inteleg ca trebuie sa postam pe acest site. Iar "printzipul" e moartea mea!

Succes!

Eu ma duc fie ce-o fi! 🙄

• Like 4

Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Bravo!!!!

Daca te duci, scrie pe scurt: nr wsp pe care te-ai programat, pe unde-ai ajuns, cam ce ofera si la ce "cado' "

( rupe 30 sec si cere-i o lista completa...nu doar ce-ti place tie sa halesti 🤣)

Vant din pupa!!!!

• Like 1

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Acum 5 ore, crissti98 a spus:

Bravo!!!!

Daca te duci, scrie pe scurt: nr wsp pe care te-ai programat, pe unde-ai ajuns, cam ce ofera si la ce "cado' "

( rupe 30 sec si cere-i o lista completa...nu doar ce-ti place tie sa halesti 🤣)

Vant din pupa!!!!

Au zis baietii 200 cu 400 ora.

Pe langa actiunile Tesla si Pfizer,Milena este o investitie f f f buna pe short-medium term,ca bani ma refer.

Daca iti e un pic greutz sa cauti recenzi ceva mai vechi,atunci asculta:

Incearca o programare,se pare ca e mai greu acum,oricum la fel era si inainte cand lucra de la vogue.

SI O SA AI CEA MAI BUNA PARTIDA DE AMOR DE PE NIMFO PE 2023!

Mergi pe mana mea,daca nu ma crezi pe mine atunci pe fratele puparo .

Cand iesi de la Milena te astept cu recenzia.

• Like 2
Link spre comentariu

am prins o programare pentru luni, desi in trecut nu mi-a raspuns niciodata. e prima oara cand ma duc orb, fara nici o poza, pozele care apar pe aici fiind foarte vechi, nu am întrebat nici despre ce oferă, ma duc câine surd la vânătoare. merg pe mana voastră, ca ati creat mare isterie pe aici. nici nu stiu daca e adevărată Milena când o deschide ușa 😬

• Haha 2
Link spre comentariu
  • Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp)
  • Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp)
Acum 23 minute, wizz05 a spus:

I got an appointment for Monday, although in the past he never answered me. it's the first time I'm going blind, without any pictures, the pictures that appear here are very old, I didn't even ask about what they offer, I'm going hunting with a deaf dog. I'm on your hands, because you've created great hysteria around here. I don't even know if Milena is real when she opens the door  😬

Da, este ca extratereștrii, multă hype în 2019, fără nicio poză și nimeni nu a vizitat-o, așa că urmăresc acest pas fără idee reală să-mi încerc din nou norocul și să-i scriu un mesaj.

Link spre comentariu
  • Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side
La 01.12.2023 la 13:01, wizz05 a spus:

am prins o programare pentru luni, desi in trecut nu mi-a raspuns niciodata. e prima oara cand ma duc orb, fara nici o poza, pozele care apar pe aici fiind foarte vechi, nu am întrebat nici despre ce oferă, ma duc câine surd la vânătoare. merg pe mana voastră, ca ati creat mare isterie pe aici. nici nu stiu daca e adevărată Milena când o deschide ușa 😬

La 29.11.2023 la 21:42, crissti98 a spus:

Succes!

Fara a contesta meritele fetei, in general din experienta, isteria nu corespunde 100% cu realitatea ... isteria iti creeaza niste asteptari mult mai mari fata de realitate 

Daca a ramas la fel, bravo ei ... tot din experienta de obicei oamenii se schimba si nu mai e la fel ...

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:one day in heaven, next day in hell

Nu a vizitat o nimeni, dintre cunoscuti poate ca vrei sa zici, pt ca ce sa vezi? Liber mai are, abia peste 10 zile!

• Like 1
  • Haha 3
Link spre comentariu
  • Membru Premium

...si lumea-si făcea griji de costul abonamentului!

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Da, cea mai buna dovada ca si fara "abonament de marketing" de vreun fel sau culoare "spectacolele" cu protagonista din rolul principal , se joaca cu casa inchisa.

• Like 1
Link spre comentariu
La 01.12.2023 la 13:01, wizz05 a spus:

v-am spus ca am programare pt luni la Milena, am mintit un pic pentru ca nu voiam sa risc sa ma dau de gol cine sunt pe forum. acum ca nu mai am de gand sa merg la ea, nu mai conteaza. programarea o aveam pt vineri la ora 15, desi nu mi-a cerut sa ii confirm intalnirea, am facut o verificare cu cateva ore inainte in urma careia mi-a confirmat ca ne vedem la 15.nu stiu mai departe ce s-a intamplat, dar intalnirea nu a mai fost posibila din cauza unei incurcaturi din partea ei. din ce inteleg eu programarile sunt facute atat de ea cat si de colega ei. nu e o nenorocire pana la urma, va las conversatia si voua si va mai intreb o data, de ce nu face nimeni recenzie?ce este asa secret??? 

https://ibb.co/8rVg1Q3
https://ibb.co/F50Rj5x
https://ibb.co/5n30Mz8
https://ibb.co/KmfLj7W

• Trist 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium

...data viitoare sa nu mai minti pe nimeni, poate ca este cauza pentru care, nu v ati putut vedea. /recenzii actuale sunt 2 sau 3, asa cum sunt ele, sau da timpul inapoi cu vreo 3 sau 4 ani si vei gasi, din belsug

when there is a will, there*s a way

Link spre comentariu
Acum 43 minute, 71laciport a spus:

...data viitoare sa nu mai minti pe nimeni, poate ca este cauza pentru care, nu v ati putut vedea. /recenzii actuale sunt 2 sau 3, asa cum sunt ele, sau da timpul inapoi cu vreo 3 sau 4 ani si vei gasi, din belsug

when there is a will, there*s a way

ce legatura are ca v-am spus voua ca am programare luni, desi aveam vineri cu faptul ca nu ne-am vazut din cauza ca a incurcat ea programarile? in ce univers ar putea fi asta cauza? sper doar ca vorbesti fara sa fi citit conversatia pe care am postat-o

Link spre comentariu
  • Membru Premium
25 minutes ago, wizz05 said:

ce legatura are ca v-am spus voua ca am programare luni, desi aveam vineri cu faptul ca nu ne-am vazut din cauza ca a incurcat ea programarile? in ce univers ar putea fi asta cauza? sper doar ca vorbesti fara sa fi citit conversatia pe care am postat-o

am citit o , conversatia, tocmai pentru motivul asta am pus motto la final postare, daca vrei sa o intaalnesti gasesti o cale...bafta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...