Sari la conținut

Bruneta de top 0747792803

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Buna dragilor :*

Deoarece tocmai ce mi-am injectat buzele nu voi putea oferi french kiss si oral neprotejat pentru aceste 2 zile cat voi mai lucra pana plec in concediu.

In consecinta si pretul va fi scazut pentru aceste 2 ZILE.

400 lei 1h si 200 lei finalizarea.

Va pup si va imbratisez cu drag 😘😘😘🤗🤗🤗

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
Acum 13 ore, alexa26 a spus:

Deoarece tocmai ce mi-am injectat buzele nu voi putea oferi french kiss si oral neprotejat pentru aceste 2 zile cat voi mai lucra pana plec in concediu.

In consecinta si pretul va fi scazut pentru aceste 2 ZILE.

400 lei 1h si 200 lei finalizarea.

Va pup si va imbratisez cu drag 😘😘😘🤗🤗🤗

Oferta de neratat , in ce zona ești de găsit ? 

Ps: se găsește vreun loc sau e agenda plină , la așa listare parca sa făcut oferta la Bitcoin . Te pup ești diva nr 1 in oraș aștept sa ne revedem 🥂👑😎

concediu plăcut , și spor 👐💶

Link spre comentariu

Bună dragilor :*

Voi reveni in Bucuresti de luni,18 iulie,si voi fi disponibila in fiecare zi intre orele 12:00-20:00.

Pret 500 lei/h si 300 lei/finalizare.

Va pup si va imbratisez cu drag 😘😘😘🤗🤗🤗🤗

Link spre comentariu

Ce semeni cu @evelinbaby în pozele de mai jos, ba chiar ai copiat-o cu același body (ea2021, tu 2022), și unele poze aceleași poziții:

La 09.01.2021 la 12:10, alexa26 a spus:

20210109_105951.jpg

În poza de mai sus⤴️, aveți aceleași unghii mov, și aveți aceeași privire cruntă în telefon: ⤵️

Și aceeași poziție cu: ⬇️

La 17.02.2021 la 21:15, alexa26 a spus:

20210213_144316.jpg

Cea de mai sus ⬆️, cu cea de mai jos: ⬇️

La 21.02.2021 la 19:20, alexa26 a spus:

20210213_145258.jpg

În poza de mai sus ⤴️, se aseamănă ceva cu: ⤵️

La 18.09.2021 la 5:26, alexa26 a spus:

20210917_173000.jpg

În poza de mai sus ⬆️, amândouă v-ați făcut poză pe spate pe pat: ⤵️

20210917_173016.jpg

Iar mai sus ⬆️, ai aceeași plasă ca a lu Evelin: ⬇️

La 04.12.2021 la 11:12, alexa26 a spus:

20211125_205124.jpg

Poza de mai sus ⬆️, se asemănă cu: ⬇️

sau cu: ⬇️

La 26.02.2022 la 20:32, alexa26 a spus:

20220224_165355.jpg

În poza de mai sus ⬆️, zici că sunteți gemene: ⤵️

La 27.02.2022 la 3:16, alexa26 a spus:

20220220_183425.jpg

În poza de mai sus ⬆️, cu a4a poză a ei: ⬇️

Iar mai jos ⬇️, amândouă v-ați făcut poză la buze șezând pe pat.

La 14.03.2022 la 1:22, alexa26 a spus:

20211125_205433.jpg

În poza de mai sus ⬆️, cu: ⬇️

La 14.04.2022 la 16:37, alexa26 a spus:

20220328_153509.jpg

Cea de mai sus ⬆️, e asemănătoare cu: ⬇️

La 28.05.2022 la 17:31, alexa26 a spus:

20220528_172951.jpg

Mai sus ⬆️, ești creață, la fel ca ea: ⬇️

La 28.06.2022 la 11:39, alexa26 a spus:

IMG-20220608-WA0010.jpg

În poza de mai sus ⬆️, ai același „body” (sau cum se numește) ca al ei: ⬇️

La 28.06.2022 la 11:42, alexa26 a spus:

20220610_011724.jpg

Mai sus ⬆️, ai aceeași pozție ca ea, de parcă vă doare umărul/clavicula: ⤵️

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:under the earth
  • Oras:under the earth

Eu de fapt cred ca Alexa seamănă cu Evelin in orice poza si viceversa.  Motivul fiind ca amundoua sunt femei si au pizda 😉 ce zici incepator3 te duci si tu sa le încerci sau te mulțumești cu compararea pozelor?

• Like 2
  • Haha 4
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 11 ore, incepator3 a spus:

Ce semeni cu @evelinbaby în pozele de mai jos, ba chiar ai copiat-o cu același body (ea2021, tu 2022), și unele poze aceleași poziții:

Cea de mai sus ⬆️, cu cea de mai jos: ⬇️

În poza de mai sus ⤴️, se aseamănă ceva cu: ⤵️

Iar mai sus ⬆️, ai aceeași plasă ca a lu Evelin: ⬇️

În poza de mai sus ⬆️, zici că sunteți gemene: ⤵️

În poza de mai sus ⬆️, cu a4a poză a ei: ⬇️

Iar mai jos ⬇️, amândouă v-ați făcut poză la buze șezând pe pat.

În poza de mai sus ⬆️, cu: ⬇️

Cea de mai sus ⬆️, e asemănătoare cu: ⬇️

Mai sus ⬆️, ești creață, la fel ca ea: ⬇️

În poza de mai sus ⬆️, ai același „body” (sau cum se numește) ca al ei: ⬇️

Eu am impresia ca tu ai prea mult timp liber la dispozitie.

Nu am copiat pe nimeni si nici nu ma intereseaza sa copii pe cineva vreodata.

Fiecare este unica in felul ei si fiecare pozeaza cum vrea.

Eu nu verific topicurile altor fete,decat daca ma vizeaza pe mine,daca sunt citata, gen.

Drept urmare,nu ma intereseaza cine si cum pozeaza.

• Like 6
  • Haha 1
Link spre comentariu

Disponibila pana pe data de 2 august(inclusiv) apoi voi lipsi cateva zile.

Voi mai fi disponibila intre 6 si 8 august(inclusiv),apoi voi lipsi iarasi si ne vom revedea pe 14 august 😘😘😘

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Va salut. 

Ieri dupa-amiaza mi-am indeplinit un vis frumos. 

Am lucrat la un proiect care mi-a venit in minte la ultimele vizite efectuate Alexei si ieri proiectul a fost dus la bun sfarsit.

Despre ce este vorba acum :  stiind ca Alexa  este disponibila pentru three-some, si cum in luna Mai am efectuat 2 vizite in decurs de o săptămână la Cezara de la Lux , am intrebat-o pe Cezara daca ar fi de acord sa ne întâlnim in 3 si cu Alexa.  

Evident ca i-am spus Cezarei ca Alexa este o fata foarte frumoasa, o fata deosebita din toate punctele de vedere  ( si Alexei despre Cezara , normal 😊) , iar Cezara s-a declarat incantata de idee ,  urmând ca eu sa ma ocup de restul detaliilor. 

A trecut ceva timp de atunci , 2 luni mai exact  ,  nu am reușit sa ne sincronizam imediat,  fiind ba fetele plecate , ba eu , ba intervenind alte chestii in programele fiecăruia , dar cand am fost toti 3 disponibili , am vorbit cu fetele, am stabilit toate detaliile si ieri dupa-amiaza ne-am vazut. 

Fetele - ca de obicei, extrem de serioase , totul respectat fara probleme - nota 10.

Locatia - de comun acord, intalnirea a avut loc la Carina , apartamentul curat , spatios, aer condiționat, baia curata, geluri de dus din belsug, prosop imecabil de curat - nota 9.

Fetele - absolut superbe ! 😊 Eu cu Alexa ne-amsincronizat perfect si am urcat impreuna la Cezara.

A fost chimie imediata intre ele , s-au placut reciproc , au ras , au glumit , au fost inca odata foarte încântate de idee si ca s-au cunoscut intre ele cu aceasta ocazie. 

Am stat aproximativ 10 -15 min la chat ,  apoi am fugit eu la un dus de improspatare, urmând si Alexa .

Intre timp, revenind in dormitor , Cezara era pregatita si am inceput sa ne sarutam adanc . In cateva minute a venit si Alexa zicand : aha , nu ati mai avut rabdare... bineeee si a început nebunia : DFK  cand cu Alexa , cand cu Cezara , cand Cezara -Alexei , cand toti 3 la un loc , ca nu se mai stia limba cui in a cărui gura era 😊 ( exact ce imi placea si imi doream ).  Apoi FK cu Cezara si oral nepro, deep complet din partea Alexei si invers , apoi dorinta mea suprema : sa mi-o linga fetele concomitent pe lateral : ceva absolut memorabil, cu gemete , cu eye-contact, cu tot ce imi doream , cu supt de oo , o nebunie. 

La un moment dat, fetele m-au impins in pat pe spate ( am uitat sa menționez ca pana la acest moment eu eram in picioare, iar fetele mi-o sugeau din pozitia sezut ) si au continuat dezmatul inca cateva minute, mult ptea putine din pacate , pentru ca nu am mai rezistat mult , le-am atentionat ca vine eruptia si voiam sa mi-o linga concomitent cand avea sa tasneasca sperma , ceea ce s-a si intamplat, avand niste senzatii unice .

Au urmat dușurile de improspatare ale tuturora si o pauza foarte scurta , practic reluand de unde ne oprisem .

De data asta Cezara a inceput un cunni prelung, lingand-o adanc in pizda pe Alexa , in timp ce eu o sarutam adanc pe Alexa si ii sugeam pe rand si sanii . La un moment dat Alexa m-a rugat sa mi-o suga , am facut un fel de 69 , Alexa sugand -o , iar eu o sarutam pe Cezara cand se oprea un pic din dat limbi in pizda Alexei .

Observand in pozitia respectiva curul efectiv super bombat al Cezarei , nu am mai rezistat , am trecut in spatele ei si  am început mai intai s-o ling in pizda frenetic , Cezara mai intorcea putin capul si mai faceam un pic de DFK , apoi continua s-o linga pe Alexa.

Ne -am excitat la maximum toti , eu nu am mai rezistat și am aplicat rapid un prez pe pula si am futut-o in pozitia caprita pe Cezara in timp ce ea continua s-o linga in pizda pe Alexa.  Am pompat de data asta minute bune , momente de placere incredibila , gemete , o nebunie, si bineînțeles ca a venit și momentul culminant , am scos in ultima clipa cauciucul de pe pula si am rugat fetele sa culeaga tot ca la numărul 1 , finalizand apoteotic. 

Am mers apoi la dus pe rand , ne-am improspatat , am mai discutat putin , am glumit si ne-am despărțit cu promisiunea unei revederi cat mai rapide cand vom reveni fiecare din vacanta , pentru ca prea bine si minunat a fost totul ! 

Evident ca le-am intrebat pe fete daca pot face publica intamplarea , intrucat nu mi-as fi permis s-o fac daca nu aveam acordul lor.

Răspunsul fetelor m-a lasat perplex . Nu numai ca au fost de acord , ba chiar m-au si încurajat in acest sens 😊.

Notele finale din punctul meu de vedere sunt 10 cu felicitări pentru absolut tot  !  Nu se pune problema de igiena care este absolut impecabila , stiti vorba mea : le bei apa din pizda la propriu  ! 

Doua fete absolut superbe , cu extraordinar de mult bun simt, extrem de serioase, extrem de implicate atat in actiunea cu mine , cat si intre ele 😊 ( o imensa placere sa le privesti cand se saruta si nu numai 😊).

Timp aproximativ - 70 min.  

Acesta a fost defapt si singurul regret ca timpul a trecut mult prea repede și am promis ca data viitoare vom sta mai mult. 

Cadoul -se discuta cu fetele.

Personal va recomand călduros.  Este o experiență memorabila pe care greu poti s-o uiti.

Ma felicit pentru idee si le mulțumesc din suflet fetelor pentru placerea oferita.

O zi buna va doresc  ! 

• Like 17
  • Inimioara 3
Link spre comentariu
Acum 2 ore, il pupparo a spus:

Va salut. 

Am lucrat la un proiect care mi-a venit in minte la ultimele vizite efectuate Alexei si ieri proiectul a fost dus la bun sfarsit.

Despre ce este vorba acum :  stiind ca Alexa  este disponibila pentru three-some, si cum in luna Mai am efectuat 2 vizite in decurs de o săptămână la Cezara de la Lux , am intrebat-o pe Cezara daca ar fi de acord sa ne întâlnim in 3 si cu Alexa.  

Evident ca i-am spus Cezarei ca Alexa este o fata foarte frumoasa, o fata deosebita din toate punctele de vedere  ( si Alexei despre Cezara , normal 😊) , iar Cezara s-a declarat incantata de idee ,  urmând ca eu sa ma ocup de restul detaliilor. 

A trecut ceva timp de atunci , 2 luni mai exact  ,  nu am reușit sa ne sincronizam imediat,  fiind ba fetele plecate , ba eu , ba intervenind alte chestii in programele fiecăruia , dar cand am fost toti 3 disponibili , am vorbit cu fetele, am stabilit toate detaliile si ieri dupa-amiaza ne-am vazut. 

Fetele - ca de obicei, extrem de serioase , totul respectat fara probleme - nota 10.

Locatia - de comun acord, intalnirea a avut loc la Carina , apartamentul curat , spatios, aer condiționat, baia curata, geluri de dus din belsug, prosop imecabil de curat - nota 9.

Fetele - absolut superbe ! 😊 Eu cu Alexa ne-amsincronizat perfect si am urcat impreuna la Cezara.

A fost chimie imediata intre ele , s-au placut reciproc , au ras , au glumit , au fost inca odata foarte încântate de idee si ca s-au cunoscut intre ele cu aceasta ocazie. 

Am stat aproximativ 10 -15 min la chat ,  apoi am fugit eu la un dus de improspatare, urmând si Alexa .

Intre timp, revenind in dormitor , Cezara era pregatita si am inceput sa ne sarutam adanc . In cateva minute a venit si Alexa zicand : aha , nu ati mai avut rabdare... bineeee si a început nebunia : DFK  cand cu Alexa , cand cu Cezara , cand Cezara -Alexei , cand toti 3 la un loc , ca nu se mai stia limba cui in a cărui gura era 😊 ( exact ce imi placea si imi doream ).  Apoi FK cu Cezara si oral nepro, deep complet din partea Alexei si invers , apoi dorinta mea suprema : sa mi-o linga fetele concomitent pe lateral : ceva absolut memorabil, cu gemete , cu eye-contact, cu tot ce imi doream , cu supt de oo , o nebunie. 

La un moment dat, fetele m-au impins in pat pe spate ( am uitat sa menționez ca pana la acest moment eu eram in picioare, iar fetele mi-o sugeau din pozitia sezut ) si au continuat dezmatul inca cateva minute, mult ptea putine din pacate , pentru ca nu am mai rezistat mult , le-am atentionat ca vine eruptia si voiam sa mi-o linga concomitent cand avea sa tasneasca sperma , ceea ce s-a si intamplat, avand niste senzatii unice .

Au urmat dușurile de improspatare ale tuturora si o pauza foarte scurta , practic reluand de unde ne oprisem .

De data asta Cezara a inceput un cunni prelung, lingand-o adanc in pizda pe Alexa , in timp ce eu o sarutam adanc pe Alexa si ii sugeam pe rand si sanii . La un moment dat Alexa m-a rugat sa mi-o suga , am facut un fel de 69 , Alexa sugand -o , iar eu o sarutam pe Cezara cand se oprea un pic din dat limbi in pizda Alexei .

Observand in pozitia respectiva curul efectiv super bombat al Cezarei , nu am mai rezistat , am trecut in spatele ei si  am început mai intai s-o ling in pizda frenetic , Cezara mai intorcea putin capul si mai faceam un pic de DFK , apoi continua s-o linga pe Alexa.

Ne -am excitat la maximum toti , eu nu am mai rezistat și am aplicat rapid un prez pe pula si am futut-o in pozitia caprita pe Cezara in timp ce ea continua s-o linga in pizda pe Alexa.  Am pompat de data asta minute bune , momente de placere incredibila , gemete , o nebunie, si bineînțeles ca a venit și momentul culminant , am scos in ultima clipa cauciucul de pe pula si am rugat fetele sa culeaga tot ca la numărul 1 , finalizand apoteotic. 

Am mers apoi la dus pe rand , ne-am improspatat , am mai discutat putin , am glumit si ne-am despărțit cu promisiunea unei revederi cat mai rapide cand vom reveni fiecare din vacanta , pentru ca prea bine si minunat a fost totul ! 

Evident ca le-am intrebat pe fete daca pot face publica intamplarea , intrucat nu mi-as fi permis s-o fac daca nu aveam acordul lor.

Răspunsul fetelor m-a lasat perplex . Nu numai ca au fost de acord , ba chiar m-au si încurajat in acest sens 😊.

Notele finale din punctul meu de vedere sunt 10 cu felicitări pentru absolut tot  !  Nu se pune problema de igiena care este absolut impecabila , stiti vorba mea : le bei apa din pizda la propriu  ! 

Doua fete absolut superbe , cu extraordinar de mult bun simt, extrem de serioase, extrem de implicate atat in actiunea cu mine , cat si intre ele 😊 ( o imensa placere sa le privesti cand se saruta si nu numai 😊).

Acesta a fost defapt si singurul regret ca timpul a trecut mult prea repede și am promis ca data viitoare vom sta mai mult. 

Personal va recomand călduros.  Este o experiență memorabila pe care greu poti s-o uiti.

Ma felicit pentru idee si le mulțumesc din suflet fetelor pentru placerea oferita.

O zi buna va doresc  ! 

A fost o nebunieeee😍 @il pupparo ,pe care as repeta-o oricand cu mare drag.

Abia astept sa ne revedem si iti multumesc ca mi-ai facut cunostinta cu Cezara,o fata minunata.

Te pup si te imbratisez 😘😘🤗🤗🤗

• Like 4
  • Inimioara 2
Link spre comentariu

• Oras:București
  • Oras:București
Acum 7 ore, il pupparo a spus:

Va salut. 

O zi buna va doresc  ! 

Pfff, bravo bro, superpartida!

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...