informatorii Reputație: 36 Postat Decembrie 13, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 13, 2021 Buna ziua, tuturor! Am vizitat-o recent in locatia din Mosilor, foarte dragut locul, curat, armonios mobilat. Am si socializat putin inainte. Un pahar cu apa minerala, o tigare.....foarte placuta dama, dar, intradevar, e putin peste 40 de ani. Dezbracata arata superb, piele alba si fina, foarte curata, are par la pizda, ceea ce m-a incantat teribil. Nu are labbi foarte mari, arata excelent acolo jos. Si, repet foarte curata. Am platit 200 de lei pentru: 1) Suge pula foarte bine , chiar daca nu face CIM. M-am abtinut cat am putut, de drag ce imi era. Lins pe coaie, supt peste tot, reuseste sa ia toata pula in gura. Dupa aproape un sfert de ora, i-am ejaculat....parte pe fata (nu m-am putut abtine, desi i-am zis ca imi vine...) si parte pe sani.... Am fost la baie si m-am spalat, dus scurt. De precizat: face oral neprotejat, dar fara finalizare in gura. 2) Prea m-a atras, prea mi-a placut de ea, asa ca i-am lins pizda cat am putut , fremata din toate incheieturile.....s-a umezit super.... Parfumata la pizda, dar discret, atat cat sa nu strice placerea.... 3) Futut in cur cu prezervativ. De notat ca nu intra in cur fara lubrifiant, ca la alte curve pe care le-am intalnit, dar tipa are tot ce-i trebuie. Deci, futut in cur, din rasputeri, la capra, cam 20 de minute. Sincer, eu o sa revin, ca mi-a placut de ea. O sa incerc sa o conving sa ii ejaculez in gura, sa vad cum negociez cu ea. Spor la treaba tuturor! 2 1 1 2
mariciu Reputație: 14 Postat Februarie 5, 2022 Postat Februarie 5, 2022 Vizitat si eu doamna din locatia pe Calea Mosilor. Arat bine pentru varsta ei, care apropo este cam peste 50 de ani. Piele alba, fina, cu putin par pubian, destul de excitant. Am optat pentru varianta all inclusive la 200 lei h. Oral neprotejat, bun fara prea multe artificii, dar bine executat. Normal destul de bun, accepta orice pozitie, dar lubrifiant la greu. Anal: intra foarte usor tinand cont se faptul ca foloseste mult lubrifiant. Pompat la dansa cam 15-20 de minute. Pare ca ii place mai mult decat normal ca practic te trage in ea fara sa dea semne se oboseala. Daca eram mai in forma cred ca amandoua numerele ma foloseam de anal. Doamna merita vizitata mai mult pentru anal deoarece vad ca este de anduranta si duce mult. Chestia este ca la pretul acesta nu merge vizitata foarte des tinand cont de oferta de pe piata si atitudinea care este destul de distanta. Nu GFE, nu FK. Am inteles ca presteaza si cu sotul dar nu prea am fost interesat. Am sa incerc sa o abordez data viitoare, dar din cate am citit pretul este mult mai mare si nu stiu daca merita. 1
Mirel778 Reputație: 6 Postat Septembrie 2, 2022 Telefon: 0730819301 Oras:București Telefon: 0730819301 Oras:București Postat Septembrie 2, 2022 Mai prestează Dameza?
Membru Premium derwall Reputație: 650 Postat Septembrie 2, 2022 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Septembrie 2, 2022 Are anunț în AT destul de des. 😉😊 2
Mirel778 Reputație: 6 Postat Septembrie 3, 2022 Telefon: 0730819301 Oras:București Telefon: 0730819301 Oras:București Postat Septembrie 3, 2022 Acum 8 ore, derwall a spus: Are anunț în AT destul de des. 😉😊 Mulțumesc frumos!
7uuupp Reputație: 4760 Postat Septembrie 11, 2022 Postat Septembrie 11, 2022 Anunțul activ in continuare dar fara niciun feedback! O sun mâine. 1
toura Reputație: 1 Postat Septembrie 14, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 14, 2022 ai fost?
7uuupp Reputație: 4760 Postat Septembrie 14, 2022 Postat Septembrie 14, 2022 Acum 1 oră, toura a spus: ai fost? Nu Răspunde! 1
iuliiiii Reputație: 1 Postat Februarie 5, 2023 Oras:București Oras:București Postat Februarie 5, 2023 A mai fost cineva la Dânsa? Sau lucrează cu regim închis? De fiecare dată când sun, răspunde, vorbește și când vine vorba de programare o dă cotită 1
airpuff Reputație: 126 Postat August 4, 2023 Telefon: [email protected] Oras:Capitala Telefon: [email protected] Oras:Capitala Postat August 4, 2023 Am vizitat o in vre o 3 randuri, cum au scris si alti colegi o prinzi mai greu vrea sa o suni cand esti in zona,nu vrea programari, trebuie sa i vb mai protocolar pana dupa prima intalnire. Ca si actiune nu este nimic spectaculos, doar pizda cu par măr retro anii '90 Doamna e 50+ blonda spalat, spre milf cu ceva celuluita. Nu mai are carnea tare,on soft, lucreaza la oral cu un servetel umed in mana tot timpul, la finalizarea il pregateste si il foloseste pe post de scut. Ca si artificiu lins coaie si cam atat, ia capul in gura si maxim doua degete din toata pula in gura. Np cu implicare minima si lubrifiant la greu lady on top si capra.Poti sa dai cat te tine toporul nu comenteaza. Spre final am pus o pe spate si am cerut fin pe sani si a scos scutul de servetel umed incercand sa blocheze jeturile, cam neplacut. Te lasa putin fingering dupa ce se lubrifiaza. Ca si particularitate de fiecare data dupa prima finalizare cob nu a fost la dus, a folosit servetele.In rest curata locatia ai baia cu ce trebuie si te face atent cu dusul sa l pui nu stiu cum sa nu stopeasca🤭 150 ora 2 fin fara anal, cu anal 200(nu am testat) Strong cock sa aveti! 2 1 1
daniel2012 Reputație: 584 Postat August 6, 2023 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 6, 2023 On 8/4/2023 at 1:32 PM, airpuff said: Am vizitat o in vre o 3 randuri, cum au scris si alti colegi o prinzi mai greu vrea sa o suni cand esti in zona,nu vrea programari, trebuie sa i vb mai protocolar pana dupa prima intalnire. Ca si actiune nu este nimic spectaculos, doar pizda cu par măr retro anii '90 Doamna e 50+ blonda spalat, spre milf cu ceva celuluita. Nu mai are carnea tare,on soft, lucreaza la oral cu un servetel umed in mana tot timpul, la finalizarea il pregateste si il foloseste pe post de scut. Ca si artificiu lins coaie si cam atat, ia capul in gura si maxim doua degete din toata pula in gura. Np cu implicare minima si lubrifiant la greu lady on top si capra.Poti sa dai cat te tine toporul nu comenteaza. Spre final am pus o pe spate si am cerut fin pe sani si a scos scutul de servetel umed incercand sa blocheze jeturile, cam neplacut. Te lasa putin fingering dupa ce se lubrifiaza. Ca si particularitate de fiecare data dupa prima finalizare cob nu a fost la dus, a folosit servetele.In rest curata locatia ai baia cu ce trebuie si te face atent cu dusul sa l pui nu stiu cum sa nu stopeasca🤭 150 ora 2 fin fara anal, cu anal 200(nu am testat) Strong cock sa aveti! L-ai simtit in zona pe sotul ei?
mariciu Reputație: 14 Postat August 22, 2023 Postat August 22, 2023 Cu doamna si cu sotul a avut cineva o experienta recenta? As dori sa ma duc si as vrea, daca se poate sa impartaseasca un confrate o experienta recenta. Ma intereseaza ce servicii presetaza impreuna cu el si daca accepta dubla penetrare!
btflcpl Reputație: 5 Postat Octombrie 6, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 6, 2023 On 8/22/2023 at 1:54 PM, mariciu said: Cu doamna si cu sotul a avut cineva o experienta recenta? As dori sa ma duc si as vrea, daca se poate sa impartaseasca un confrate o experienta recenta. Ma intereseaza ce servicii presetaza impreuna cu el si daca accepta dubla penetrare! Sotul doamnei a decedat acum o luna.
bugsy09 Reputație: 224 Postat Octombrie 6, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 6, 2023 A mai schimbat ceva la servicii? Poate include si finalizarea orala.
mariciu Reputație: 14 Postat Octombrie 13, 2023 Postat Octombrie 13, 2023 La 06.10.2023 la 15:34, btflcpl a spus: Sotul doamnei a decedat acum o luna. Pe bune? Chiar a decedat? Eu tot incerc sa o sun de ceva timp și observ că nu răspunde, chiar daca are anunțuri zilnic.
matiz Reputație: 132 Postat Octombrie 13, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 13, 2023 Acum 10 ore, mariciu a spus: Pe bune? Chiar a decedat? Eu tot incerc sa o sun de ceva timp și observ că nu răspunde, chiar daca are anunțuri zilnic. Poți pune și tu link-ul anunțului, te rog?
dobrix Reputație: 1190 Postat Octombrie 13, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 13, 2023 Salut, Am vizitat o eu pe doamna....hai sa lămuresc niste chestii mentionate pe aici care ne induc in eroare.... Contact telefonic...nu folosește WhatsApp. 150 normal 200 cu anal. 1 sau 2 fin același preț. Locație: 8 : pt că singura in locație. Ajuns destul de repede in zona...parcare cu plată disponibila la 100 m de garsoniera ei Aspect: pt vârsta ei eu zic 8... adică ea zice că are 35 ani dar după mine peste 45. Servicii: s a dus direct pe cocos nu am apucat sa ii mai zic pro sau ne la oral. Un oral slăbuț ...ia doar capul in gura....acorda atenție la coaie daca ii zici. Anal doar ea deasupra unde nu prea sarea in soldățel...nu face alta poziție la anal asa mi a zis....m am dus pt hairy pussy mai mult.eu as vrea sa lase și pe la labii par... Recomandare: de bifat merge ...dar 2,3 întâlniri maxim....eu mai revin dacă mă primește sa fac și normal...am rămas doar o fin la anal. Bafta 1
Membru Premium derwall Reputație: 650 Postat Octombrie 13, 2023 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Octombrie 13, 2023 Acum 2 ore, matiz a spus: Poți pune și tu link-ul anunțului, te rog? https://www.anuntul.ro/anunt-doamna-Vlkj0n#a9RxRP 1
anonimul531 Reputație: 47 Postat Noiembrie 29, 2023 Postat Noiembrie 29, 2023 Ma tenteaza foarte tare. A mai fost cineva?
sens Reputație: 450 Postat Noiembrie 29, 2023 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 29, 2023 Acum 4 ore, anonimul531 a spus: Ma tenteaza foarte tare. A mai fost cineva? Nu i rea, e o femeie frumusica, skinny cu sani micuti, fara forme sa zicem…. E usor exigenta, da indicatii la orice, te simti cumva ca la scoala. Oral bun, destul de adanc cel putin la mine, nu cum au zis alti colegi ca abia lua capu n gura. Normal capra, pompat 5 min, destul de stramta, terminat in prez si plecat. Nu as putea spune ca as reveni, era doar o curiozitate mai mult pt marketingul ca e casatorita desi …n avem de unde sa stim. spor!
anonimul531 Reputație: 47 Postat Noiembrie 29, 2023 Postat Noiembrie 29, 2023 20 minutes ago, sens said: Nu i rea, e o femeie frumusica, skinny cu sani micuti, fara forme sa zicem…. E usor exigenta, da indicatii la orice, te simti cumva ca la scoala. Oral bun, destul de adanc cel putin la mine, nu cum au zis alti colegi ca abia lua capu n gura. Normal capra, pompat 5 min, destul de stramta, terminat in prez si plecat. Nu as putea spune ca as reveni, era doar o curiozitate mai mult pt marketingul ca e casatorita desi …n avem de unde sa stim. spor! Da indicatii? Cumva ma atrage asta Nu era 150 2 fin? Grabeste?
sens Reputație: 450 Postat Noiembrie 30, 2023 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 30, 2023 La 30.11.2023 la 0:02, anonimul531 a spus: Da indicatii? Cumva ma atrage asta Nu era 150 2 fin? Grabeste? Ba da, dar n am stat, eram pe graba. Nu m am simtit deloc grabit, din contra, sta cu tn la barfa, apa etc apoi incepe ostilitatile.
anonimul531 Reputație: 47 Postat Decembrie 1, 2023 Postat Decembrie 1, 2023 8 hours ago, sens said: Ba da, dar n am stat, eram pe graba. Nu m am simtit deloc grabit, din contra, sta cu tn la barfa, apa etc apoi incepe ostilitatile. Nu stiu de ce dar ma atrage tare mult doamna. De o luna doua tot incerc sa dau de ea. Ori nu raspunde ori spune sa sun dupa o ora doua sau a doua zi...
mariciu Reputație: 14 Postat Decembrie 3, 2023 Postat Decembrie 3, 2023 Am reușit eu sa dau de ea. Doamna și-a indexat puțin preturile: 200 lei oral, normal și 250 lei oral, normal și anal, motiv pentru care am zis pass. Nu cred că merită atât. 2
Membru Premium papura voda Reputație: 1720 Postat Decembrie 3, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Decembrie 3, 2023 2 hours ago, mariciu said: Am reușit eu sa dau de ea. Doamna și-a indexat puțin preturile: 200 lei oral, normal și 250 lei oral, normal și anal, motiv pentru care am zis pass. Nu cred că merită atât. Așa este,am vorbit și eu cu ea,mi s a părut cam mult!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum